| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:12
- Nahlásit
cernej caj
Teda vy v Brně se máte, už jste tam měli egyptskou hrobu a teď tohle. Škoda, že je to tak daleko.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
cernej caj
Na to bych docela šla se mrknout. Viděla jsem sice originál, ale z dálky. Tady by se daly udělat fotky detailů.
Taky je teď výstava Šangri-la, nebo jak se to píše. Ale nevím, do kdy. Tam bych tedy chtěla jít určitě.
Jo a toho Rudu jsem našla! Už jsem Ti to psala. Mám ho vzít ve čtvrtek na Veveří?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:49
- Nahlásit
Maya
jsi psala, ze bys rada videla vsechny ty veci ale cestovani ze neni uz nejak realny, tak aspon cesta do brna si myslim, ze by urcite za to stala
ja asi vyrazim, urcite bych to chtela videt, i kdyz jen takovou "nahrazku"
Vlčáčková
ve ctvrtek to byt muze, byla bych na veveri nekdy kolem 17.30... kde presne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:51
- Nahlásit
cernej caj
Tak já tam budu spíš dopoledne, ale nechala bych tam knížku a pan prodavač Ti jí dá. Končí ale v 18 hodin a nebývá tam dýl. Je to na Veveří 65, prodejna "Podlahové studio" - proti botanické zahradě Masarykovy univerzity. Zastávka je to, tuším, Konečného náměstí - křižovatka Veveří a Kotlářská a Údolní. Od tramvajového ostrůvku je to cca 50 až 70 metrů směrem do města.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
Vlčáčková
dobre, tak do 18h to urcite stihnu, to bych se nebala dekuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
cernej caj
Busem to je od nás nereálný, ale třeba se mi podaří někoho ukecat autem.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 20:35
- Nahlásit
Špičátko: http://psi.sbazar.cz/daruji-stene-spice-chlistov-o 4892609.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 19:30
- Nahlásit
cernej caj
Mám průser, viď???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 06:55
- Nahlásit
Vlčáčková
no v pohode, akorat pan na me koukal dost nechapave co po nem chci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 07:47
- Nahlásit
cernej caj
Nezlob se, já snědla něco špatnýho a zůstala doma. Navíc pes mi začal zase nějak marodit a se sousedovic opuštěnou kočkou jsem jela vedle do vsi na veterinu atd. Prostě najednou víc neplánovaných akcí a úplně mě to rozhodilo pozornost. Prostě do práce jsem nešla a na Tebe tím pádem úplně zapomněla!
Moc se omlouvám. Jdu tam dnes na odpoledne, tak tam tu knížku nechám. On je tam v 8 - 12,30 a 13,15 - 18 (v pá 17). Akorát středa odpoledne je na houby, to je tam záskok, který není zcela spolehlivý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Jak říkám, v pořádku. Doufám, že už ti je aspoň líp. O starostech s tou číčou jsem četla, taky toho není zrovna u vás málo těch problémů. Co pes? co mu je?
Já tam můžu být 17,30 cca pouze a jedině, takže dneska bez šance. Zkusím to v pondělí. Děkuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:22
- Nahlásit
cernej caj
Bekynka mi zase chodí tak nějak širokorozchodně, všelijak se motá a občas upadne. Včera jsem na ní zrovna koukala, když se venku otřepala a práskla sebou tak, že ze stání rovnou na bok, nohy nahoru. Večer vstávala z lehu a najednou vypískla. Já už fakt nevím.
Máme udělané testy krve, moče, rentgeny skoro celého psa a nikde nic, kromě rakoviny na struku, která se ale mezitím zmenšila a vyhřezlé plotýnky v páteři, což už je stará věc.
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 08:42
- Nahlásit
Vlčáčková
chodí tak nějak širokorozchodně, všelijak se motá a občas upadnekdyž se venku otřepala práskla sebou tak, že ze stání rovnou na bok, nohy nahoru. Večer vstávala z lehu a najednou vypískla.
http://www.alavis.cz/veterinarni-poradna/vyhrezla- plotenka-u-starsiho-psa.htm
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_8097_0.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:01
- Nahlásit
Fata Morgana
Díky. Prohlédnuto. Co šlo, to už jsme udělali a operace asi už nepřipadá kvůli tomu nádoru v úvahu. S těmi horkými zábaly by to mohlo být dobré. Dneska jdu k veterináři, tak uvidím.
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Vyhřezlé plotýnky jsou chronická záležitost a občas zlobí, je to jak u lidí (ústřel) - stačí blbé pohyb, prochladnutí. Krom operace s tím nejde nic moc dělat, akorát ulevit akutnímu nepohodlí, potažmo bolesti (injekce) a život jde dál ...
Nemáš zač, držím palce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 13:25
- Nahlásit
Fata Morgana
My už máme tu zatracenou plotnu zvápenatělou. Bylo to vidět na rentgenu. S tím už se asi moc nenadělá.
Pes je teď se mnou v práci a je hrozně spokojen, neb se něco děje, je tu kolega a prostě byla nějaká akce (jízda autem a chůze v dešti ).
cernej caj
Jsem na tom Veveří do 17. hodiny, vet. v Masarykově čtvrti na Roubalově ul. je od 17.30. Z čehož plyne, že tu knížku můžu mezitím někam zavést k městu, ale ne do něj, protože tam se nedá zastavit. Můžu třeba k MSSZ na Veveří 5, nebo na Obilňák (tam je to trošku horší), do parku na Kraví horu, tam je to skvělý, nebo tak někam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 13:36
- Nahlásit
Vlčáčková
no asi nejlepsi, kdyz ji nechas v obchode, ja pracuju u M palace, takze stejne nemam sanci se nekam do tech mist rozumne dostat, protoze mendlak a vsechny tyhle pristupovy cesty tvym smerem sou zasekany a vyzvedla bych si ji v pondeli?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
cernej caj
Dobrá. Bude tu, páč už tu je.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 12:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
cernej caj
Kniha stále zde. Otvírací doba po až čt 8.00 - 12.30 a v po, út, čt 13.15 až 18,00. V pátek jen do 17. hodin.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 16:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vlčáčková
sem tam poslala muze, dneska musim byt dyl v praci tak snad se tam ukaze a knihu vyzvedne
edit: tak muz vcera prisel a pan akorat zamykal ze specha a jestli muzem prijit jindy... takze uz radsi nic neslibuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2010 23:09
- Nahlásit
cernej caj
Tak se dnes konečně povedlo. A kolegovi jsem prolátla svůj nick sem a on málem spadnul ze židle, protože teprve pak pochopil Tvého manžela, proč říkal něco o Vlčáčkový...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 08:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Já jsem z té židle taky málem spadla a smíchy tu slzím... To se ani nepochlubil. Chudák kolega asi vůbec nechápal... No v každém případě děkuji za knížku i za pořádnou porci smíchu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 01:08
- Nahlásit
cernej caj
Kolega zná osobně Vlčáčka, ale tohle si nedomyslel. Měl zato, že pán hledal něco od kolegyně, která tam chodí jednou týdně na záskok. Divil se, ale nijak to neřešil. Až když jsem říkala, že ta knížka je tam furt, tak mu to terpve došlo. Nejdřív si ale myslel, že manželovi špatně rozuměl. Nicméně jsem mu řekla svůj nick, tak vytřeštil oči ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
ahoj,
příbuzní shánějí štěně malého špice, pejska, zbarvení vlkošedá. o jednoho teď přišli a chtěli by nového ... nemáte někdo tip?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 08:31
- Nahlásit
Janiii
Tak jsem se dívala a bohužel teď žádný vlkošek na prodej není. Kromě oranžáků ještě nedávno byl volný creme sable pejsek, to je dost podobná barva, třeba by to nevadilo? A pak jeden nádherný černý pejsek je na prodej. Jo a pak taky jeden půlroční strakošek je taky na prodej.
Jestli by tedy mohla být i jiná barva, tak napiš jaká.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:37
- Nahlásit
Janiii
Vím, že to není úplně ono, ale: http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_9418_34.html#3
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Nový špiclík v Plzni: http://www.utulekplzen.cz/index.php?k=1
Pinky
Číslo: 11781
Pohlaví: pes
Přibližný věk: střední
Plemeno: špic
Zvláštní znamení:
Povaha: temperamentní, zvídavý, přátelský k lidem
Vhodné umístění: Nejlépe k rodinnému domku se zahradou. Pro člověka, který psovi poskytne stabilní domov s kvalitní péčí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
Existuje nějaký web špiců v nouzi, který by nebyl nepřehledný a kam by se dal odkaz poslat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 07:44
- Nahlásit
Vlčáčková
no vtipná vsuvka nikdy neuškodí Jak je hafanovi? lepší se?
tenhle nevyhovuje? to by kachna osefovala.
Maya
Mám takovej dotaz, jak se zimou... loni sme to vlastně moc nehrotili, protože Ferinka byla malá a celodenně venku nebyla a Tima sme si vzali až hodně ke konci zimy a ten zvyklej venku byl pořád... a pak se rychle oteplilo.
a) mám strach, zda pro ně nemůžou být teplotní výkyvy "večer + noc doma" (večer roztopíme kamna, tak na 20stupnu, na cca 2h a pak přes noc se už netopí, ale tak 15 stupnu nam tam zustane... a "pres den venku". Teď se hodně razantně ochladilo tak nevím, jestli ty přechody pro ně nemůžou být rizikové?
boudu teda nemáme, ale mají v chlíve danou podlážku, starou deku a zezhora (tak 80cm nad podlazkou) maj polystyren, foukat by jim tam mělo minimálně...
Zda se mi taky, že pořád nemaj zimní srst... teda když si vemu jak byl Tim huňatej, když sme ho brali, tak určitě teď tak huňatý nejsou...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:34
- Nahlásit
cernej caj
Ten jsem našla a nelíbí se mi zejména to, že tam není návštěvka, kam bych flákla info o psovi a měla to hned hotové. Psát na mail, který se objeví až po otevření okna, ten zkopčit do svého mailu, který taky musím nejdřív otevřít ... nic pro mojí cholerickou povahu!
|