Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:57
- Nahlásit

kachna_
No ani to nemusí vždycky vyjít. Mě Kim maso taky moc nechce, syrový tak jeden den, další den už se toho nedotkne, vařený by žral i pár dní po sobě, ale moc dlouho taky ne.
On je spíš takovej, že potřebuje pestrost, stejný jídlo, byť maso, nechce.
Přičám to tomu životu vlčích špiců na statcích, kde si myslím, že byli krmený zbytkama, tedy různorodě. Pravda je, že zbytky od jídla mohl Kim vždycky kdykoliv a jakémkoliv množství. Ta historie se prostě nezapře.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:36
- Nahlásit

kachna_
Mě Slezské Pavlovice vira nehlásí. Asi mám blbý antivir. Fotky nestáhnu, protože mám naprosto kritické připojení na web (dle vlastních slov zástupce T-Mobilu). Už sem píšu tak na popáté, neb to stále havaruje. Takže fotky vůbec nejdou stáhnout. Pracuji na zlepšení připojení, ale bude to trvat tak měsíc.
Proč nikdo nechce Skvrnku, taky nechápu. Taková krásná holčička.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:32 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Doma mi ty Pavlovice taky nešli, ale v práci to jde

Evidenční číslo: 0252 - MUSP 75619/2010

Plemeno:kříženec špice

Popis: 4letý pes

Srst:dlouhá, šedo-černá barva

Velikost:střední

Nalezen: Šumperk, 23.7.2010

Charakteristika:hravý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 08:11
- Nahlásit

tak vcera sem myslela, ze me klepne... a navic jsme prisli o zpusob obrany peciva.

kuchynsky stul je v rohu mistnosti, tzn jeden jeho roh je naprosto odolny naletum psu, protoze tam proste ze zeme nedosahnou... a kdyz se predevcirem ztama ztratili rohliky, podezrivala sem muze, ze je neuklidil do rohu po veceri...
ale vcera jsme byli svedci toho, jak Feri naprosto ladne a bez problemu vyskocila na stul a normalne se po nem promenadovala jako by to byla nejnormalnejsi vec na svete skoro lituju, ze sem ji u toho nevyfotila... nicmene kam budem schovavat jidlo ted, to je mi zahadou

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 08:23
- Nahlásit

cernej caj
Chytrá Feri.
S tím jídlem, no nevím, pořiďte si chlebník? Třeba se vám před Feri podaří utajit, jak se to otvírá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

Maya
no je to potvora podsita

Ani sem neverila ze tak vysoko muze vyskocit

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 09:47
- Nahlásit

cernej caj
To víš, motivace byla velká.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:21
- Nahlásit

tak sem se snazila po ferince, aby vyskocila na stul, ale ne a ne tam skocit. max tlapkama na kraj... a vcera tam byl sejr a skakala tak ze zadni nohy mela v urovni desky

a taky zacala byt hodne ustekana jak vidi nejakyho psa a nemuze za nim, tak vyvadi jak urvana ze retezu a rano kdyz chodi pani s shibou kolem naseho domu, tak nas mrcha budi o 20 minut driv

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:48
- Nahlásit

cernej caj
tak sem se snazila po ferince, aby vyskocila na stul, ale ne a ne tam skocit. max tlapkama na kraj
to se učí tak, že nejdřív skáče na něco nizoučkého.
zacala byt hodne ustekana
my jsme nikdy uštěkaného špice neměli , třeba se to ještě změní, nebo nevadí jí jen ta šibička?
Vzpomínám, že šeltička neštěkala asi do dvou let, pak jsem jí to naučila. chyba chyba chyba (chybí mi tu smajlík mlátící hlavou do zdi)
My zas bojujeme s chůzí na vodítku - táhne jak vůl

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:48
- Nahlásit

cernej caj
Mi teda Feri připomíná spíš Dorina, ten taky takhle skáče, hlavně kvůli jídlo a štěká na psy, co jdou okolo, Kim ani jedno nikdy nedělal a nedělá.
Za to dělá jiný věci, včera sežral kocourovi granule, který jsou drahý jak pr...e, jsem myslela, že mě trefí a pak šel a tak pochcal morčeti králíkárno, až to lítalo doprostřed výběhu, jsem to musela umejvat, protože morče pak tu trávu žere. Fakt jsem myslela, že ho zabiju.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:50
- Nahlásit

Koukám, že píšu jak negramot, sorry.
Jinak teda já bych psa skákat na stůl taky neučila, je tu nebezpečí, že se to fakt naučí a bude tam furt.
A teda jako co se vlčí špic jednou naučí a může, to už mu nikdo nevymluví do konce života.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:37
- Nahlásit

Maya
Kdysi, když jsme byli s Dájou na první výstavě v Ml.Bl (1994), tak špičce před náma poklepala posuzovatelka na stůl, potřebovala z nějakýho důvodu, aby se o něj opřela předníma packama. Špička "hups" a byla na stole. Nevyhrála, takže bych řekla, že k obluzení posuzovatele to použít nejde

Baty už tmavne

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 14:05
- Nahlásit

kachna_
Kim teda nahoru nikdy nikam neskáče, od malička nesmí ani na gauč, tak ho to asi neláká, on ani skokan není, taky patří spíš k těm těžkotonážnějším vlčím, takže tak mrštný, aby vyskočil až na stůl, to není.
Baty už tmavne? Kolik jí je? to to letí, to bych ani neřekla, že až ttolik

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 14:13
- Nahlásit

tojo, chtělo by to nějakou novou fotecku Baty

no ja to chtela ukazat tchanovi, bo mi to neverili, ze tak vysoko to de

Jinak Feri zacala od jiste doby jecet na vsechny psy, jak je na voditku nebo v aute. Je hodna jen na volno

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:19
- Nahlásit

cernej caj
Tak v autě bych to ještě pochopila, že jako hlídá, ale na vodítku, to je blbý, nebojí se jich? asi bych se to snažila zatrhnout, aby z toho neměla zlozvyk
nevím, tohle mi nikdy žádný pes nedělal, aby na vodítku ječel na psy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:35
- Nahlásit

no nikdy driv to prave nedelala a ted posledni dobou docela zacala jancit. ja nevim, jestli to odkoukala od tima? v kazdym pripade kdyz je na volno, hned bezi za psem se onuchat. ale na voditku janci... jak ji pustime, tak hodna, jenze kdyz ji nekdo vidi jancit tak pak se boji o svyho psa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:27
- Nahlásit

K tomu kříženci šeltie v Maršovicích: nejen že je krásnej, ale je to prý moc milý, poslušný a mazlivý pejsek!!!! Vemte si ho někdo!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:56
- Nahlásit

cernej caj
mně to dělala zpočátku Mája. Tušim, že jsme to řešili takovým tím krátkým rychlým škubnutím a "NE".
Vlčáčková
Vemte si ho někdo!!!!!!
Vezmeš si Máju? Já si pak mileráda vezmu šelťáčka

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 09:05
- Nahlásit

Já tam na stránkách žádného křížence šeltie nevidím.
Jinak koukám Matýsek už má nový domov, to je super, byl tam dlouho.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 09:17
- Nahlásit

http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nal ezeni_03.html

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 10:10
- Nahlásit

kachna_
Aha, já hledala jen v nabídce. Vypadá moc pěkně, třeba ho někdo hledá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:35
- Nahlásit

rodice jdou s jejich sudopsem na ultrazvuk, tak suzvedava, jestli budeme mit doma jedno silene ukecany selti stene...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:37
- Nahlásit

cernej caj
Budeš mít šeltičí štěně? Tak ať se zadaří na ultrazvuku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 12:46
- Nahlásit

Maya
to nikdo nevi, akorat nam hrozne zesudovatela selticka, ale prvni ultrazvuk pre 2 tydny nic neukazal, tak v sobotu asi znova... ale mozna jen hafo ztlousla rychle..

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2010 13:16
- Nahlásit

cernej caj
No, jeslti nic neporodí, tak jí vemte na vyšetření srdce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 10:55
- Nahlásit

tak je to faleska jak vysita stara fenka kdyz mela falesku, tak jen byla zdechla a tahala piskaci hracku, a takhle ztlousla brutalne, nabehli ji ceciky... skoro sem se aj tesila

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

cernej caj
Faleška? NO jo, hlavně že to není nic horšího, štěňat ještě bude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 07:45
- Nahlásit

Zázrak! Přistihla jsem Tima jak kouše granule dokonce 2 dny po sobě

kachna_
chceme fotky te male roztomilé kuličky, já už mám doma obludu velikosti dospěláka skoro, sice má srst ještě takovou měkčí, ale 9ti měsíční obludka už má teda k roztomilému štěndu daleko.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

cernej caj
Chudák Feri, prej obludka.
Tim je vybíravka a nechce granule?
A jasně, fotky roztomilého štěńátka chceme, kachna nám je dává jen na příděl.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
cernej caj
Když já nějak strašně málo fotim
tahle je z dnešního rána

s dítětem, protože to chtějí zas babičky

no a batyna na mě stejně se.e

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání