| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
nefritt
ježiš to je děs...upřímnou soustrast,pani ,nevim jaký máte psiska,ale kolik mu bylo a co mu bylo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:49 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
fotky fotky!!
Vlčáčková
Jo o ty roboty jsem se zajímala, nejlepší je prý roomba, má nejlepší algoritmus vysávání, takže jako jediná ze všech značek nevynechává místa a bere i rohy. Ale stojí ta na psí chlupy 13 tisíc. Drahá sranda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:56
- Nahlásit
nefritt
Už jsem psala, jak je mi to moc líto. Je to fakt strašný.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
Snad se nefritt nebude zlobit..
Rixínek byl mladý toller, 2 roky, ze zdravotních důvodů musel na kastraci, předoperační vyšetření neukázala žádný problém a bohužel to špatně dopadlo.
Fotky tady http://nefritt.webnode.cz/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:02
- Nahlásit
nefrittjezis pani,ja vam taky preju,at se smula poradne protrhne,a hlavne dlouho nesmutnete!koukla jsem na vase stranky,moc pekny,i me slzicka ukapla,jak jsem se divala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit
Maya
Rixínek byl mladý toller, 2 roky, ze zdravotních důvodů musel na kastraci, předoperační vyšetření neukázala žádný problém a bohužel to špatně dopadlo
no tak to je naprosto strašný ,takovej v zásadě banální zákrok ..a co ..selhalo srdíčko nebo se neví?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:40
- Nahlásit
No, doktor řekl, že buď infarkt nebo embolie. Šlo to strašně rychle. ve dvě volal, že je problém a po čtvrt na tři už byl konec. Taky prý to mohla být nějaká srdeční vada, která se běžným předoperačním vyšetřením nezjistí. Operace proběhla naprosto standartně, až když ho došívali, začal kolabovat. Resuscitovali ho, ale vzdal to........
Pro mně je naprosto šílená představa, že jsem tam ráno vezla veselý psisko a odpoledne už jsme ho domů vezli v dece. Tohle prostě neskousnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
nefritt
Pro mně je naprosto šílená představa, že jsem tam ráno vezla veselý psisko a odpoledne už jsme ho domů vezli v dece. Tohle prostě neskousnu.
naprosto tě chápu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 23:07
- Nahlásit
Ono je to těžký, já když si vezmu, Kimovi při první operaci nedělali žádný předoperační vyšetření, při druhý jo, že už byl starší, poslechli srdce a udělali rozbor krve, ale nevím, z toho se toho asi opravdu moc nepozná.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:16
- Nahlásit
Maya
Vem si ale, že když byl malej, dělali mu tu operaci nožičky a tam bylo všechno v naprostý pohodě. Stejná narkoza - taky inhalační. Takže dost dobře nechápu co se tentorkát zvrtlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:14
- Nahlásit
nefritt
poslechli srdce a udělali rozbor krve,
Milče dělali ještě navíc ekg a stejně tam byla během inhalační narkozy tachykardie. Bohužel se to asi prostě stát může
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit
kachna_
Paní,obrofsky gratuluju ke štěndu,je to boží méďa.
nefritt
Je mi to moc líto,něco na světě musí bejt špatně,jinak by se takový věci nestávaly.
Tohle je moje noční můra,teď to mám v průběhu pěti měsíců za sebou třikrát . A do toho hned akutku s narkózou u srdíčovýho psa,to pro mě byl očistec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 11:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
uzasna kulicka
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit
HLEDÁ SE NOVÝ MAJITEL pro vlčí špicku, která byla nalezena uvázaná v lese. Jedná se o fenečku s PP narozenou v lednu 2009. Paní, která ji našla si ji v žádném případě nechat nemůže ani dočasně.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 18:26
- Nahlásit
Právě mi a příteli vezou do dočasné péče ze Slovenska tuhle krasavici, co je vzhledově do špice:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4640793&id=1 34098477406
Tak kdyby jste věděli o někom, kdo ji bude chtít napořád
Naja_Adamova@seznam.cz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 23:39
- Nahlásit
Prosím prosím, našla bych někde průměrnou váhu velkého špicího štěněte v jednotlivých měsících?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 00:13
- Nahlásit
kachna_
Tak to jsem nikde neviděla, ono se to totiž dost liší, vem si že dospělý vlčí může mít rozdíl 12 cm, pak je i ve váze obrovský rozdíl, navíc záleží i na síle kostry, tou i váha štěněte asi není moc směrodatná, Kim měl ve dvou měsících 4 kg a je spíš větší, kolem 52 cm a vím, že např. chovatelka Baty psala, že její Bessy měla v 9 týdnech 8 kilo a je menší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
pokud si budeš psát s chovatelem, tak myslím, že ti tu váhu nějak řekne... já ze začátku vážila feri každý týden a měla jsem ji středně proti ostatním špičátkům ze zimního snu. Akorát poslední týdny se mi zdá, že zamrzla na stejný váze, tak tabulku hmotnosti neobnovuju...
mam vytku ke strankam spice v nouzi... neni to poresene skrz odkazy a porad je u vseho hlavni strana... takze se neda poslat ani odkaz na konkretni rubtiku, coz muze nekoho odrdit kdyz se musi prokousavat klikanim az k cemu chce. chtela sem odkazhodit na fb, ale takhle to asi nema smysl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:25
- Nahlásit
nefritt
ta špičanda je nádherná, taková celá světlá. Skoda že mám zdravej rozum a tři nevychovaný tahouni na procházce by byla tragédie... Chovatel ji zpět nechce?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 10:34
- Nahlásit
cernej caj
Tam, kde to jde, tam ty odkazy jsou celé a funkční. Jenže například u e-stránek prostě ten odkaz nejde vložit a nefunguje ani <a name>.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 11:34
- Nahlásit
kachna_
aha, tak to je naprd, ze to nejde by design. Nicmene na fb sem si to nakonec hodila, spicanda fakt k nakousnuti...
a co ta vase? dablik? hodnucha? jak si zvykla smecka?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit
cernej caj
No já nevím, řeší se to přes hlavní poradkyni - podle tetování se dohledalo o kterou fenečku se jedná, ale o chovateli/lce se nemluví, takže zájem asi žádnej.
Pokud by všechno dobře dopadlo, možná by si jí nechala ta paní co ji našla, ale ......... zatím stále hledáme nové páníčky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit
nefritt
A kde ji ted maji? problem s docasnym ubytovanim, ke kteremu bych snad i svolila je totiz ten, ze pak ten pes zustane uz naveky... pokud by ta pani co ji nasla si ji chtela nechat, ale mela by problem treba tyden, dva, tri co s ni, asi by se to domluvit dalo... ale pokud by ji nikdo nechtel a melo by to byt docasne nez se najde jakykoli zajmece, je celkem jasne, ze se zajemce nenajde...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:32
- Nahlásit
cernej caj
Jepořád u té paní, co ji našla.Paní říkala, že se ji pokouší seznámit s těmi svými dvěma fenami - zatím prý v pohodě. Jen ta vlčka je vyděšená a vrčí na ně. Kdoví co si prožila, chudinka. Snad se ptal i nějaký pán, že by o ni měli eventuelně zájem, tak snad se někdo najde, kdo by si ji vzal na stálo. Podle fotek vypadá pěkně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:37
- Nahlásit
nefritt
je prave krasna, takova svetloucka, i kdyz to ji mozna nezustane. Doufám, že brzo najde novy domov... to ze je s pp ji dava vetsi sance
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 06:58
- Nahlásit
Maya
co jsi dávala Kimovi, když ho bolela ta noha? Potřebuju něco nasadit Coryně -začala nějak špatně vstávat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 08:31
- Nahlásit
nefritt
No při menších potížích Alavis a když kulhá hodně, tak už Rimadyl. Ale ten teda udělá průvan v peněžence, koupila jsem na 50kg psa a půlím to, vyjde to levněji, ale i tak jeden!! ten prášek stojí 68 Kč. Fakt děsný. Nedovedu si představit muset to dávat psovi každý den.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit
cernej caj
a co ta vase? dablik? hodnucha? jak si zvykla smecka?
Úžasnej ďáblík, musim říct, že po šeltičce rozdíl jak svině (to nejde ani napsat jinak) . Jenže mi obě mladší fenky hárají a Cir je z toho na prášky.Ale je i mazlivá, prostě je super. Loví mi dítě, to je trochu problém a nevím jestli ho vyřešim ke svojí naprostý spokojenosti (aby z nich byli parťáci)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit
kachna_
jo proti seltiim je to hafo skok... na dite si snad brzo zvykne a bude to ok i k tve spokojenosti
co ti uz okousala?
|