Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

Mayacernej caj
Kde je Kachna a info/fotky o tom jejim rarachovi?
fláká se
fotky budou za chvíli, až urvu dítě od prsu

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

ětěně je super, je to drak, kouše, trhá, upravuje vzhled lucčiných hraček k obrazu svému. Michal tvrdí, že tak strašný štěně ještě nezažil . V sobotu ho jen tak z rozvernosti rafla do palce - vyskočila a kousla ho do kloubu. Jeli jsme k rodičům, tak si tam na ní hned postěžoval.
Ale už tolik nemorduje Lucku. Socializujeme, když jedu k rodičům, tak beru jenom jí, vodítko už zvládá.
Myslim, že je podobná chuckovi
dovolená u člípy - ralsko

doma

Nejnovější budou večer, teď spí pod gaučem

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:38
- Nahlásit

kachna_
Jak strašný štěně?? Snad roztomilý ne?
Vypadá skvěle, ještě miminko malý se štěněčím kožíškem, ježíš taky bych ňuchala.
Chuck je prý éro, tak to má asi po něm.
Na novější fotky už se těším.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:57
- Nahlásit

kachna_
teda to je kozisek roztomilej ... my meli feri roztomilou pouze v jedinem pripade - kdyz spala. mam pocit, ze podle popisu to mat epodobne

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:38
- Nahlásit

tady je jedna včerejší

cernej caj
no ona se občas i mazlí... chvilku. Než začne člověka kousat, hloat, drápat . Nejhorší je, když se člověk v domnění, že hladí dospělce, vzbudí štěně a pak trpce lituje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:51
- Nahlásit

kachna_
jeee, jeste na ni mas cenovku z obchodu

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 07:59
- Nahlásit

cernej caj
no jo, ty vydržej vždycky tak do prvního praní

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 08:14
- Nahlásit

cernej caj
jeee, jeste na ni mas cenovku z obchodu
To mě taky první napadlo, že vypadá jak plyšák s cedulkou na zadku
kachna_
Je moc pěkná, a jak povyrostla, je to děsný, jak rychle rostou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 07:26
- Nahlásit

tak se nam rano svazali psi... probudilo nas strasny poknukavani a z jednoho psa sme mela 8mi nohyho a dvouhlavyho....

tak nevim, jestli bysme nemeli radsi s feri zajet k vetovi, nebo to nemuze mit zadny nasledky, kdyz je tim kastrovanej?

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 11:44
- Nahlásit

cernej caj
nemělo by mít . Ale teda neměli by se ani svázat

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 11:54
- Nahlásit

jako ale neměl by toho bejt fyzicky schopnej. Já bych veterinu neřešila, podle mě to bude OK. Nebo vem pro jistotu Tima, ať vet.mrkne, jestli to není oboustranný kryptorchid (hodně nepravděpodobný)

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:09
- Nahlásit

kachna_
Mě se Arman svazuje celkem pravidelně. Vůbec mu to neva

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:12
- Nahlásit

Biluška
já fakt myslela, když už je kastrovanej dýl, že by neměl chtít ani moct

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:20
- Nahlásit

kachna_
Chce pořád, může pořád a dělá to kdykoliv mu nějaká fena dá šanci

Momentálně mám na hotelu šíleného psa. Kříženec foxe s pudlem. Fakt magor, navíc rozmazlený a nevychovaný. Kastrát. Skáče pořád, po všech...se normálně pokouší nakrývat (na tom správném konci, nejen když skáče aby se dominoval). Přitom vůbec ani jedna fena nehárá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:59
- Nahlásit

tak dekuju za reakce, u veta sme byli s kotatama, tak sme se jen ptali. Tim je maximalne jednostranej kryptorchid a vet rikal, ze v kazdym pripade proste nemuze bejt plodnej, a ze to je normalni, ze i kastrati muzou, takze sme v klidu

Nicmene rano sme na to koukali dost vydesene... 6hodin rano, rozespali, vzivote sme nic takovyho nevideli

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 22:23
- Nahlásit

cernej caj
No nechci prudit, ale jak to vet myslel, že jednostranný kryptorchid a neplodný? Protože jednostranný kryptrochid ten pořád jednu kouli má a plodný je. Je teda Tim kastrovaný a úplně bez koulí nebo ne? Se mu jukni k zadku, to bys poznala jestli tam něco má nebo ne, vlčí má koule docela velký.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:03
- Nahlásit

Maya

to sem si teda spletla slovo urcite, myslel to tak ze kdyby jedno varle nemel sestouple, tudiz kastrovane jen jedno, tak deti stejne nejdou (mela jsem za to, ze kryptorchid ma jen jedno sestouple, druhe "brichu", tzn jen to jedno kastrovane, druhe ne, ale asi jsem to blbe pochopila, kdyz o tom mluvil.)

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
no jenže to je právě naprostá pitomost co ti řekl, právěže pokud by byl kryptorchid, odebírají se obě varlata, protože to uvnitř těla ve vyšší teplotě a proto je více vystaveno riziku rakoviny. Pokud je tedy pes jednostranný kryptorchid, odebírají se vždy obě (edit.nebo ne to venku). Navíc, ty spermie mohou být i uvnitř těla stále plodné.
Hele on asi bude normálně vykastrovanej, já jsem jen chtěla, aby ti vet. dodal jistotu. Nepovedlo se, no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:39
- Nahlásit

kachna_
no on vet asi nikdy nemuze s jistotou rict, jestli v brichu jedno nema, pokud on toho psa nekastroval, ci nejak nerentgenoval, ne? rikal, ze s nejvetsi pravdepodobnosti by meli byt venku obe, ale kdyby nahodou mel venku jen jedno a druhe ne, ze tam je moc vysoka teplota a prave spermie se tam ani netvori nebo hned zahynou.

Ja taky doufam, ze je normalne kastrovanej, protoze je desne naruzivej a uz na to dou 2x denne, nicmene to asi nema smysl je oddelovat,nebo jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:31
- Nahlásit

cernej caj
Aha, tak vet zřejmě poznal, že měl venku jen jedno. Ale i tak je to blbý, když nevíš, jestli se mu někdo koukal po tom druhém, protože jestli ho má v břiše, tak jak píše kachna, má skoro jistou rakovinu a za druhý stoprocentní jistotu, že je neplodný, ti nikdo nedá. Jako možný je všechno, i to, že v takovém případě nějaké životaschopné spermie vyprodukuje.
To varle v břiše se hledá sonem a když se nenajde, tak normálka ručně při operaci. Pokud by Tim byl takhle operovaný, možná by stačilo, aby ho vet oholil na místě, kde se vždycky řeže, abyste se mrkli, jestli tam nemá jizvu, nejspíš by měla být trochu znát.
Já nevím, já teda na tvém místě bych je oddělovala do té doby, než budeš s jistotou vědět, jestli ho v břiše má nebo má.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:33
- Nahlásit

Maya
vet rekl, ze pravdepodobne ho tam nema, ze se to nedela aby si vzalo jen jedno, a ze i kdyby v krajni nouzi ho tam mel, deti mit nemuze. on me asi chtel uklidnit, ze i kdyby se to prece jen nejakym nepravdepodobnym cinem stalo, ze by ho tam mel, ze o stenata se bat nemusim, ale vy ste me teda moc klidu nedodali...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:55
- Nahlásit

cernej caj
No jeslti nechceš chovat, tak co nechat vykastrovat Feri? A měla bys pokoj ať to je s Timem jak chce. Jako já bych asi počítala spíš s tím, že ho tam má, má vet pravdu, že se to dělá většinou najednou, ale když vezmu, jaký měl asi majitele, že ho vyhodili nebo nehledali a že finanční rozdíl kastrace a hledání varlete v břiše je teda značný, tak bych i věřila, že v rámci šetření se na to vykašlali.
Nevím, co zkusit zavolat nějakému odborníkovi na psí plodnost, jak je to s tou plodností v případě, že ho tam má? Ale fakt myslím, že stoprocentní záruku neplodnosti ti nikdo nedá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:38
- Nahlásit

Maya
já bych řekla, že jí zbytečně strašíme, mysela jsem, že veterinář jen potvrdí, že je vše OK a bude to

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:49
- Nahlásit

kachna_
Možná, no já jsem spíš pesimista a v takovýhle situacích vidím vždycky ty horory, tak už vidím to hordu štěňat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 16:50
- Nahlásit

Maya
neni lepsich detatek
nez hora malych spicatek

no to uz by jich museli mit aspon 40 podle toho jak se snazi

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 23:42
- Nahlásit

cernej caj
Aby tě za dva měsíce smích nepřešel.
Fuj, to je ale škodolibost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:46 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

trochu OT, ale dneska nam odesla do psiho nebe 4leta selticka na selhani srdicka...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2010 20:45
- Nahlásit

cernej caj
Tak to je mi líto, je to vždycky hrozný, když odejde takhle mladý pes.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 07:52
- Nahlásit

Maya
to jo veterinarovi to bylo divne, hlavne byla zdrava bez priznaku, nez najednou skolabovala a pry rakovina plic...

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2010 08:14
- Nahlásit

cernej caj
Tý jo, to je hrozný. Když si uvědomim, že Besince jsou čtyři, vždyť je to pejsek v nejlepších letech
Ale zase aspoň to měla strašně rychlý, lepší než se trápit.

Byla jsem včera u rodičů. To je tak hezký, když jsou dva špici spolu. Baty pořád pozorovala Milču s takovým tím pohledem "týjo, tohle je dobrý, to se musim naučit", tak jsem zvědavá, jakou bejkárnu od ní okoukala

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání