| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 14:20
- Nahlásit
kachna_
Tak to jsem nějak popletla pondělí a čtvrtek.
Tak to už se těšíš, co?
No já Kima měla týden doma schválně než šel do kotce na noc, přece jen myslím, že je to lepší až když už si štěně zvykne na novou rodinu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 20:40
- Nahlásit
Můžete se mi někdo mrknout na psy: http://www.utulekchomutov.estranky.cz/fotoalbum/na bidka-psu
?
Se mi nechtějí načíst. Díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit
kachna_
Co potřebuješ? Pár jakošpiců tam je, ale opravdu kolem špice jen proběhli.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:30
- Nahlásit
Maya
tohle mi stačí. Jen jse potřebovala vědět, jestli se k tomu mám vracet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
posilam foto jak ma vypadat spravna domaci idylka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 08:15
- Nahlásit
cernej caj
To je pěknýý!! Fakt takhle spí? Mě teda takhle u sebe nelehají, možná že proto že jsou to dva psi a ještě každý jinak velký.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:11
- Nahlásit
cernej caj
tak to je super fotka
Mám jednu podobnou,ae ne tak pěknou
Dneska si jedeme pro špiče
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:24
- Nahlásit
kachna_
Taky pěkný.
Tak to já mám maximálně tuto.
Tak držím palečky, ať dobře dojedete a ať vám Bathara cestou neblinká.
Jak jí budeš říkat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:33
- Nahlásit
Maya
Jak jí budeš říkat?
Baty. Chovatelka jí sice říká Tara, ale mně se líbí Baty
Na té fotce to ale není Dori s Kimem (sakra to vaše Tim x Kim mi dává zabrat ), že ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:05 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
Buď ráda, že to není Kím a Kim.
Máš pravdu, to je stará fotka, vzadu je mlaďoch Kim a vpředu můj předchozí vlčí špic Aran, bylo mu v té době 15 let.
Baty je hezký, ale mě by to asi nešlo z pusy a skončila bych u Bety.
Dorimu chovatelka říkala Dorsi, taky mi to proště nějak nešlo, tak jsem to musela upravit.
Ale důležitý je, jak to cítíš ty, každopdádně je to neotřelý, Tara je celkem běžný jméno, měli u nás choďandu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit
kachna_
jj, baty je moc pekny, urco si na to brzo zvykne, pak napis jak ste dojeli a jaka je u vas doma
oni takhle nespi... oni se rvali Tim spal, feri mu prisla okusovat nohu a nejak do ni tim stouchal tlapou at de pryc a feri se zrovna nejak protacela a me se to podarilo tak vyfotit, ze vypadaji jak andilci co spinkaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit
cernej caj
To se perou?? Tak to by mě fakt nenapadlo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:35
- Nahlásit
Maya
spis feri okusovala tima a ten ji laxne zadnima snazil odtlacit a u toho ji zvejkal ucho, asi si chtel v klidu zdrzimnout...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit
cernej caj
To jen tak hezky laškujou, ani to nevypadá, že by se to Timovi nelíbilo.
To u nás Dori skáče po Kimovi a dost ho kouše, už mi i občas cizí lidi říkají, že mi malej asi zakousne velkého, ono to fakt kolikrát vypadá hrůzostrašně a přitom si jen tak hrajou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:00
- Nahlásit
Maya
jojo, jen tak laskujou. vetsinou ho feri ale napada a hryze mnohem vic, aj do krve nekdy ale je super je pozorovat u toho.
na te tve fotce mas az moc povedomou dlazbu my ji ted pulku vykopali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 11:03
- Nahlásit
cernej caj
na te tve fotce mas az moc povedomou dlazbu
fakt? ta tam byla snad 30 let, teď už máme jinou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit
tahle dlazba u nas tak aspon 30 let je taky ale ted uz je tam jen hromada hliny... a ted mam moznost koupit novej fotak a premyslim, co je me prednejsi, jestli jeste 3 mesice chodit po hline nebo po novym...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit
cernej caj
No fakt je to ona asi jediná, co byla tenkrát k sehnání
No foťák nebo dlažba, to je teda dilema, to nezávidím, já bych asi volila dlažbu, nesnáším rozkopaný bydlení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 12:50
- Nahlásit
Maya
tak ja stejne nemam jeste nasetreno na topeni... tech 8t na dlazbu je proti tem 60ti na topeni bez kotle trochu rozdil... takze me nic jinyho nez rozkopany bydleni nezbejva a budu rada, kdyz to nebude rozkopany moc let. v mesicich jaksi nema smysl ani uvazovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:25
- Nahlásit
cernej caj
No jo, ale jestli jsem to dobře pochopila, tak vy jste koupili starší barák, tam je jasný, že normální člověk to dává dohromady několik let, protože nemá prachy, taky by mě to deptalo, ale s tou vidinou vlastního opraveného baráku by se to snášelo líp
i když teda musím říct, že tam už pak stejně nastupuje známý kolotoč, že jak to doděláš, začneš zase od začátku
Jaký topení bez kotle budete mít? Dálkový?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit
Maya
to je fakt, mame starsi, takze prace na vetsinu myho zivota
topeni budeme mit normalne na kotel, ale ze ta investice neni pocitana s kotlem... muz chce podlahovy, coz nas vyjde asi 10x draz nez obyc... ale zase tepelny komfort a uspora do budoucna to asi vyrovna... a to navic to topeni musi byt nez se zacnou delat podlahy, tak si asi dokazes predstavit, jak dlouho ty podlahy mit nebudeme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
cernej caj
Aha, 60 tisíc bez kotle, už to chápu, to je teda pálka, to jsem ani nevěděla, že je to podlahový takhle drahý. Ještě že já dávám přednost kobercům.
A když už takhle kopeš, nezapomeň si tam nakopat centrální vysavač, ten já bych brala hned.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:01
- Nahlásit
Maya
Centralni vysavac? co to je? ja mam dva vysavace a ty vysavaj kolem sebe podlahu furt;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit
cernej caj
Jo, to znám, takový šedivý vysavače.
Centrální vysavač jsou vlastně vysavačový rozvody, trubky nebo co, ve zdech nebo v podlahách, nevím přesně, napojený na vysavač s nádobou na špínu někde mimo, ve sklepě nebo v garáži, takže v každé místnosti máš jen takovou jakoby zásuvku na hadici, tam připojíš hadici a luxuješ, nepotřebuješ kupovat vysavač a když vysáváš, tak máš vlastně jen hadici
ježíš, to je popis, zkusím to pohledat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:15
- Nahlásit
http://www.centralni-vysavace-praha.eu/
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit
U nás je moc smutno. V pondělí po operaci se neprobudil z narkozy Rixi a Charlie ho pořád hledá. Chodí po dvoře a rozhlíží se odkud hlavička zrzavá vykoukne. Byli spolu zvyklí a 24 hodin denně spolu vlastně pořád. Rozhodilo to celou smečku, ale Charlie je na tom nejhůř
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:29
- Nahlásit
nefritt
to je nam moc lito snad si charlie brzo zvykne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:57
- Nahlásit
Maya
ty sedivy sou ale celkem spolehlivy a navic normalni vysavac uz mam... a na ty 2 ubohy mistnosti skobercem to snad bude stacit...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
cernej caj
Jeden můj zákazník má kamaráda topenáře. Počítali jsme topení ke mě i s elektrokotlem a vyšlo to cca na 50 t. A to mám 140 m2.
Pak mám zákazníky podlaháře - dlažbu ale nedělají. Dělají lino, PVC, takové nalepovací PVC pruhy (to si kvůli psům vezmu), plovoučku - laminát i dřevo, klasické parkety a někteří i marmoleum. Ty nalepovací PVC pruhy jsou teplejší než dlažba a velmi odolné.
Krom toho mám toho výborného zedníka a i obkládá.
Takže kdyby byla nějaká potřeba řemeslníků ...
Vysavač se dá koupit automatický. Jezdí sám, vysává, když mu docházejí baterky, jede se nabýt a je schopen si zapamatovat místnosti, ale i jejich části, kam nesmí. Ze schodů prý nepadá a psiska nevysává. Je vysoký asi 8 cm, takže zajede i pod skříně. Stojí kolem 10 t. Ale maká sám a člověk se za tu dobu může válet.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Stojí kolem 10 t
6,5 - můžu hodit odkaz
Máme doma špiče
nefritt
to je mi líto
|