| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit
nefritt
cernej caj
Maya
Dík moc. Uvidíme, co grafik-kamarád vybere. Dori je super s tim jazejčkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit
Já mám fotek z boku hodně, ale většina jich jen nepoužitelných.
Dori jazejčkem olizoval sníh, Kim ho olizuje taky, ale nenechá se při tom vyfotit, jako ostatně při ničem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit
Maya
roztomile ale me dycky cumi jinam... nikdy ne pekne rovne ja uz se dokopala k fotkam z dovci "krajinkovejm, obcas s lidma ci psama" tak do konce tydne snad budou aji ty specialne psi fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:01
- Nahlásit
cernej caj
Mě Kim vždycky čumí jinam, jak na něj zamířím foťák, tak otočí hlavu a čumí do dáli, mám asi tak 10 slušných fotek Kima a asi tak milion Doriho, protože Dori je fakt fotomodel.
Asi ta nechuť k focení je nějaká úchylka vlčounů.
Fotky dej před víkendem, ať je čas si je prohlídnout v klidu. Krajinky já můžu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:03
- Nahlásit
Maya
ja jsem koukala na tvych strankach, ze fotky psu mas super. Ja muzu tak akorat dycky fotit psi zadky a obcas mam i neco jinyho... ale ty zadky prevladaji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:06
- Nahlásit
cernej caj
Jo, na stránkách je těch pár fotek, co vyšly, v kompu mám ten milion zbylejch, co se nedají zveřejnit, přesně jak píšeš, psí zadky, těch mám spousty, ještě že špicové je mají alespoň chlupatý
Doriho mám fakt hodně pěkných fotek, ale u Kima si všimni, že všechny fotky jsou focený buď doma na pár místech, tedy jeho oblíbených a sedí, leží na nich stejně, tedy tak jak je zvyklý a já ho prostě cvaknu rozespalého a nebo jsou focený venku a tam má zase hlavu v trávě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:10
- Nahlásit
nefritt
čus je něco novýho stran tý trojský fenky??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:46
- Nahlásit
davidkova renata
Tak možná to nefritt ještě upřesní, ale co já vím, tak snad se mají všichni sejít v útulku a nějak to řešit, ovšem ten dočasný majitel, co jí hlídal, nemá k ní žádný doklady, ani očkovák a co teda nefritt říkala, tak doufám, že se k němu nevrátí
i když mi taky bylo divný, že tak rychle zmizela, tak doufám, že si ještě nepohorší
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit
Maya
davidkova renata
Tak prý jednání o fence se nekonalo neb pán se nedostavil. Obrázek nechť si udělá každý sám.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit
nefritt
Tak to je síla, Asi fakt lepší, že je fenka jinde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit
nefritt
neb pán se nedostavil. Obrázek nechť si udělá každý sám.
aha..tak jsem si ho udělala..možná se v útulku s tímhle setkávaj poměrně často,tak proto možná ty okolky původně..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 11:57
- Nahlásit
tak spesl psi galerie se asi do konce tydne konat nebude ale aspon vam sem neco hodim
jinak teda mozna dobre, ze bafan ma nove pany, kdyz puvodni se ani nedostavi tak ten zajem o pejska je opravdu ryzi...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit
cernej caj
Teda ta druhá fotka je úžasná, takhle zprasenej vlčí špic se moc často nevidí.
Ale vypadají srandovně bez těch chlupů, co?
A chudinkům jste jim ani nedali napít nebo co, že musej olizovat flašku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit
Maya
tojo, smejem se jeste ted, kdyz si na ferinku vzpomeneme, jak prasisko lezla kolem vody az tam spadla a byla hrozne srandovni a hubenoucka najednou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 15:38
- Nahlásit
tak doslo na ty fotky z dovolene...fotky pouze psi tu a videa tu. kdyby zas nekomu nesly videa prehrat, strcim je na youtube
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:52
- Nahlásit
cernej caj
Fotky krásný, Feri s tou vodou to je celý Kim a jaký mají pěkný postroje. A bezva si spolu hrajou, až Feri obroste a budou vypadat stejně, tak to bude dvojka.
Video se mi ukazuje jen první a poslední, nevím proč, každopádně to poslední s Feri v bahňáku je super.
A koukám, že Tim už všude chodí navolno, to je paráda. Měl štěstí, kluk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 07:36
- Nahlásit
Maya
Tojo, je to hrozný prasisko A vyhrajou si spolu suprově, i když Tim na ni občas nemá náladu a schovává se za nás, ale nezavrčí na ni, nic... jen se dál nechá šikanovat
A Tima necháváme všude, kde není blízko silnice nebo nejsou široko daleko vidět žádný psi. Když je hrozba dost daleko, nemá problém s přivoláním, i když v rušnějším prostředí bych se bála.
tady davam odkaz teda na prostredni dve videa
feri artistka
feri a studanka - tohle ma ale po nahrani nejakou zhorsenou kvalitu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 08:22
- Nahlásit
cernej caj
Feri na autě, tak to by u nás doma teda neprošlo.
A studánka se jí moc nelíbila Kim by asi pod ten proud strčil hlavu, dělá mi to, když pumpuju u studny.
Jinak já Kima taky v rušném prostředí nikdy nepouštěla. On je hrozný průzkumník a dobrodruh, jak je někde, kde to nezná a nebo kde se něco děje, tak nevidí, neslyší a musí se jít na všechno podívat, navíc je to vesnickej pes, takže jsme to ani neměli kde potrénovat, no ale zase máme klid před srnkama a zajícema a podobnou havětí a to je pro mě mnohem důležitější.
Dorina bych mohla pustit i ve městě, to je bojínek, nikde se nehne dál než na dva metry, ale zase nemá rád cizí lidi, nevím co je lepší. S Kimem je větší sranda a víc mi utužil nervy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 08:57
- Nahlásit
Maya
no tak nasemu auto uz par drapu neublizi a kdyz se tam uz ferinka hnala... tak lepsi vyfotit a uzit si to nez stresovat, i kdyz sem se trochu bala, hlavne kdyz lezla na strechu
Mozna lepsi, ze se boji... protoze se pak nemusis bat ty a zver, to ty nase taky vubec nezajima, coz jsem rada. nejakyho lovecaka s moji "duraznosti" cokoli se snazit naucit bych snad nemohla pustit z domu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:40
- Nahlásit
cernej caj
Kim mi prohnal srnku jednou, v pubertě, to byl vůbec na zabití, i když teda prohnal je silný slovo, rozběhl se za ní a zatímco uběhl asi 100 m, srnka už byla o kilometr dál takže asi usoudil, že je to na něj moc rychlý a už si jich nevšímá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:24
- Nahlásit
Maya
to ja mam pocit, ze ferinka je na zabiti od doby, kdy neni roztomile stenatko... zasadne se zazvonenim budiku mi zacne stkat tlapy do oka, skakat po hlave a zvejkat vlasy
tak bud Kim naznal, ze to vazne nema smysl honit zviratka, anebo ze veceri ziska i snazsim zpusobem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit
cernej caj
No proto moji psi taky spěj venku taky abych je nebudila, protože kdy já odcházím do práce, tak psiska ještě chrní jak mimina v tak nekřesťanskou hodinu oni teda nevstávají ani omylem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:51
- Nahlásit
Maya
to ty moje teda vstavaji. kdyz o vikendu nahodou nevstavame pred 6, tak nam teda nechaji pulhodinku navic a jdou skakat v 6...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit
cernej caj
No jo, jak přes týden vstáváte brzo, tak je jen málo psů, co si pak o víkendu pospí, většina vyžaduje stejný čas vstávání. Mě by z toho šlehlo vstávat o víkendu v 6
Já jsem ráda, že jsem si je naučila spát v kotci a že v baráku bydlí i naši, co je ráno pustí, ale kdyby tam nebylli, tak bych je prostě o víkendu nezavřela, stejně si chodí do kotce chrnět i sami.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit
Maya
Nasi venku byt nechcou vubec... mozna v lete, az bude teplo i v baraku, ale zatim teda v baraku neni o moc tepleji a i kdyz necham otevreno do dvora, tak se porad drzi u nas... a rano kdyz je kopnu na dvur, tak feri porad kvici a breci a snazi se premoct dvere... vetsinou ji to brzo prejde, tim to snasi snadno, ale jen co prijdem dom, tak se od nas nehnou...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:31
- Nahlásit
cernej caj
Moji zase nechtějí být doma, Kim vůbec, Dori ten občas jo, a to máme v baráku celkem zimu oproti venku, nevím, asi je to o tom, jak si je naučíš, ale obávám se, že jako starší už je ven nevykopneš
No tak holt budeš v příštích 15 letech vstávat denně v 6, teda plus mínus hodina podle toho jak se na jaře a na podzim změní čas.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:13
- Nahlásit
Maya
no ja mam obavy, ze feri nevykopnu ven uz ani jako malou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:36
- Nahlásit
cernej caj
No jo, každý pes je jiný, co jsme mívali Arana, to byl taky domácí typ, Kim je zase venkovní, jako štěně býval doma často a dlouho, ale čím byl starší, tím míń tam chtěl být, teď když ho vezmu do baráku, tak pochodí, pak furt lehá, vstává, je vidět, jak je nervózní a nakonec u dveří štěká že chce ven.
Jsem zvědavá, co kachna, mám dojem, že dneska si měli jet pro tu špicku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit
Ahoj,
ve čtvrtek jedeme pro Batharu . Stráví pár dní doma, než půjde do kotce (nestihli jsme)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:54
- Nahlásit
Maya
náš ovčák zase čim je starší, tím si víc pobyt doma užívá. Třeba celej den trajdá venku, ale padne soumrak, zaleze domů a už se nejde ani vyvenčit až do rána.
|