| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit
nefritt
tak to maj s feri spolecny, protoze taky miluje kradeni a rozkousavani dreva do kamen, nejlepe v mistech, kde to vadi nejvic zajimavy, ze dreva, ktery neni nachystany do kamen, si nevsima
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit
Jemu to je jedno - je to pako. Klidně rve poleno, který ani nemůže zmoct. Tak si ho popotáhne aspoň kousek od hromady.
Konečně mi přišly fotky z NV v Olomouci URL
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit
cernej caj
Tak všechno nejlepší Timíkovi k narozkám, to mu napsali pěkný datum.
Jinak ten útulkový věk je +-, si myslím, že mu může být cokoliv od dvou do deseti.
A máte teda pěkně divný psy, mě Kim nikdy dřevo nežral. Ani rádia.
Za to žral a dodneška žere drny, vždycky si ho vykouše z trávníku a pak ho žvejká, ale naštěstí plive. Pak přijde Dori a z dírky po drnu udělá jámu. Pak přijdu já, nadávám a zasypávám.
nefritt
Moooc pěkný fotky. Katka umí fakt pěkně fotit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:08
- Nahlásit
brej den,jeden špicík f Troji
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
nefritt
moc peknej psik i fotky
Maya
nasi psi sou divny, ale tvuj si vykusuje drny z travniku... to teda nevim, se me zda, ze divnej je tu jen Kim;)
davidkova renata
no aspon ma kachna nejaky novejsi matros na stranky... ale ten ocas, to ma stejne spatne jak nas pes. coz me privadi k otazce, kde ti spicove berou rovny vocasy?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:25
- Nahlásit
cernej caj
no aspon ma kachna nejaky novejsi matros na stranky
náhodou, kachna už je u f a poctivě kontroluje.
davidkova renata
Jdu ho vložit a moc děkuju pani.
Jenom si teda s dovolením nejdřív stáhnu novej html editor, protože homesite neumí ukládat soubory v kódování, který používám.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:26
- Nahlásit
Na týhle feňuli je vidět, že je vykulená - dala jsem to na klubovky do návštěvky i na vlčí špice do novinek tak snad nebudou námitky. To je hrozný co jich poslední dobou je ztracenejch.
Na výstavě nám kontrolovali jestli má Charlie na zádech vyleženlý místo po ocase - jestli ho správně drží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
nefritt
to se taky kontroluje, jo? treba feri ho ma vylezeny desne, ji to furt cesu a furt ho ma olezly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:40
- Nahlásit
Koukám, že v Troji po té anabázi s vlčím nedávno už vlčího špice poznají.
kde ti spicove berou rovny vocasy
No, buď se hodně bojí a má zrovna na té fotce ocas mezi nohama stracham a jinak ho má nad hřbetem
a nebo to víš tatínek, maminka, dědeček, babička atd. německý nebo belgický ovčák dělají hodně, pár fotek takových psů jsem viděla a je zajímavý, že fakt jsou hodně do vlčích a často se to pozná jen podle ocasu a tvaru hlavy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit
nefritt
Jj, teď je trend ocasu polehlého na hřbetě, Kim by neobstál, ten ho má do oblouku a dotýká se na zádech jen špičkou, takže nic vyleženýho tam nemá, za to Dori ten jo a když ho dá náhodou dolů, tak ty záda vypadají děsně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:03
- Nahlásit
tak je tam, ale úplně debilně pod reklamou v těch kytkách. odstranění závady chvilku potrvá - budeme přesměrovávat špice v nouzi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:44
- Nahlásit
kachna_
nejdřív stáhnu novej html editor, protože homesite neumí ukládat soubory v kódování, který používám
nemusíte na mne mluvit cizim jazykem dyš víte že su negramotné
jinak nemůže ten vocas mít dole ze stresu momentálního?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:12
- Nahlásit
Maya
No však to taky byla akce s tím vlčím na podzim Docela by mně zajímalo jak si doma po takové době zvyknul
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:54
- Nahlásit
URL
Koukejte, co mám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
Teda to jsou pirani. A Bessy se radši uklidila na boudu, tam za ní nemůžou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:05
- Nahlásit
nefritt
To mě by taky zajímalo, jak se má, jestli ho vůbec ještě mají. Škoda, že se neozvali, mě kdyby takhle někdo vrátil psa, tak mu asi dám alespoň párkrát vědět.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:06
- Nahlásit
nefritt
Koukejte, co mám
pomalý připojení . To neni fér
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:18
- Nahlásit
jj, Beska to vyřešila po svém
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:18
- Nahlásit
kachna_
Škoda, nejde ti to ani nechat dlouho načítat do paměti a pak si to pustit znova?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:20
- Nahlásit
Maya
Ta paní od toho psa z útulku mi připadala po telefonu taková neslaná, nemastná. Kdyby mně někdo po půlroce vrátil ztracenýho psa tak budu křepčit ...........
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit
nefritt
No právě, já bych taky skákala až do stropu. No, ale snad kdyby ho nechtěli, tak si ho zpátky nevezmou. Snad se má dobře, určitě líp než někde na ulici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:13
- Nahlásit
co bylo na podzim se psem?
jo a jeste by me zajimalo, podle ceho poznam primesy jinej psu? Tim ma krasne vlci snad vsechno, az na ten ocas... tak me ani nenapadlo ze by mohl bejt krizenej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
cernej caj
jo a jeste by me zajimalo, podle ceho poznam primesy jinej psu?
Podle ničeho, i ten největší vořech může vypadat jak čistokrevný plemeno a čistokrevný pes může stejně tak vypadat jako vořech.
Někdy u špiců se to pozná, hlavně to přikřížení ovčáků, že mají jiný stop na hlavě a jiné úhlení nohou, jinak postavené uši, ale to většinou ne z fotky, chce to vidět psa na živo a mít špice nakoukaný.
Ale to je snad jedno, ne? U psa z útulku nikdy nevíš, Tim je moc pěkný a hlavní je že je povahově v pohodě a že je zdravý. To je stejně nejdůležitější.
co bylo na podzim se psem?
V útulku v Troji byl vlčí špic nalezený v centru Prahy, tetovaný, ale nešlo přečíst celý číslo, ale nefritt se nedala a psa dohledala, i jeho majitele, prý se jim ztratil před půl rokem, byly u toho nějaký zmatky, ale nakonec si psa vzali zpátky...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:07
- Nahlásit
Maya
no když jsem jim nabízela pomoc, tak se tvářili, že přece majitele kontaktovali
Jsem to video konečně viděla hodinu a půl jsem ho načítala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:29
- Nahlásit
kachna_
no když jsem jim nabízela pomoc, tak se tvářili, že přece majitele kontaktovali
Kde, v Troji? jeslit už to nebylo po tom, co se jim dal kontakt majiele nebo majitel tam volal, já už nevím, jak to bylo
hodinu a půl jsem ho načítala
ale stálo to za to, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit
Maya
tak jasne, ze je me jedno, jestli je nebo neni necim lizlej jen me to tak napadlo, zda se to da poznat.
nefritt
nadherny skoro uz ani nepamatuju kdyz feri byla tak malinka kulicka
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit
cernej caj
no právě - strašně rychle ty mrňata vyrostou
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 15:59
- Nahlásit
cernej caj
Paradoxdem je, že ten pes byl ztracený v květnu - mezitím ho někdo měl a tomu dotyčnému se zřejmě ztratil a dostal se do Troji. Hledali jsme podle tetování a tipovali co by to mohlo být za psa. Bylo kolem toho spousta zmatků a nedorozumění, ale nakonec se dohledali původní majitelé a ti z toho byli řádně vykulení, když po půl roce se jim vrátil ztracený pes.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
nefritt
no takze se vlastne asi aj vratil majitelum, kteri po nem uz ani netruchlili... v kazdym pripade stesti, ze se aspon cast tetovani dala cist a dohledat... ja bych teda na tetovani asi nikdy nespolihala
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 16:25
- Nahlásit
cernej caj
Taky jsem zastáncem spíš čipování - dneska už každý vet má čtečku
|