| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 08:39
- Nahlásit
jedna masožravá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 09:05
- Nahlásit
kachna_
dyt ta flakota je vetsi nez pes;) je krasna ale nam uz feri dorusta do finalni podoby a je to divny, ze uz pak budem 10 let koukat na furt stejnyho psa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 21:29
- Nahlásit
kachna_
Pěkně se s tím pere. Akorát ty kabely bych tam já asi nerovově nevydržela nechat.
cernej caj
No co, tak až vás to koukání omrzí, tak si koupíte dalšího špice v jiný barvě.
Ale jinak neboj, ona nebude furt stejná, vlčí mění barvu a chlupy pořád, jednou jsou světlejší, pak tmavší, vylínalí, zarostlí a tak.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 09:53
- Nahlásit
Tak Batyna dneska poprvé plavala. Dokonce dvakrát. Koupala jsem se v Harasově a statečně za mnou plavala ňákejch 5 metrů a pak i zpátky, protože jsem nechtěla, aby mě poškrábala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:48
- Nahlásit
kachna_
vodomilec, jo tak to je sikulka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 21:13
- Nahlásit
kachna_
Super, je to fakt šikulka. Kim taky jako štěně rád plaval a skákal do vody, teď už ne, teď má rád je po bradu, nevím, jestli je to těma chlupama, že jak narostou, tak už se mu blbě plave nebo nevím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 13:52
- Nahlásit
bré den,je tu kachnička??
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:47
- Nahlásit
davidkova renata
dík, dám jí tam večír
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 20:46
- Nahlásit
kachna_
bré den,zase troja,pani
evidenční číslo: 1530/2010
plemeno: špic vlčí
popis: fena, 1,5 roku
srst: vlkošedá, standard
velikost: střední
nalezen: 18.07.2010
P-5,Slivenec,zast.Mhd
charakteristika: Nalezena bez obojku. Je čipovaná,hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 21:12
- Nahlásit
davidkova renata
já jsem teprvá u Ká s aktualizacema. Díky.
Zítra hodím leták na ouřad na Zbraslav.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 22:02
- Nahlásit
Čip není registrovaný že hledají majitele? Doufám, že alespoń zkontrolovali všechny registry.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 00:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jupí, zaktualizováni špici v nouzi
A musím se pochlubit naším skvělým a úžasným štěňátkem. Nekouše, neloví, netrápí, nezlobí dítě. Teda jako jídlo jí krade, ale myslím, že to ještě nezvládne ovládnout.
černej čaj
Jak to jde?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:18
- Nahlásit
kachna_
Tak to je super. Ale s tím ovládnutím nevím nevím
Mě Kim začal blbnout s jídlem až jako dospělý po pořízení druhého psa, do tý doby byl nežravec a klidně mohl chodit kolem pečeného kuřátka a bylo mu to fuk, ale od doby druhého psa krade kdykoliv má příležitost, hlavně ze stolu, když tam nikdo není a nepodařilo se mi s tím nic udělat, před člověkem to nikdy neudělá, protože ví, že nesmí.
Naštěstí dětem nekrade, ale hned se naučil, že od dětí jídlo odpadává ve zvýšeném množství, takže jakmile zasednou ke stolu, uvelebí se pod nima a čeká. Ví, že se dočká.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 07:45
- Nahlásit
kachna_
nedávno jsem tam chtěla nakouknout a nejel mi web, možná asi jak si aktualizovala, ale už mi jede,hurá
Nekouše? takža granulky rovnou polyká? (no tak to máš naprosto dokonalé štěnátko. Co hyperaktivita?
A s tím že krade jídlo, to naše Feri jídlo krade taky, ale jinak je nežravec. I kdyz... Vůbec se nerozpakovali mi v noci otevřít batoh a sežrat lipo
Maya
Ten je ale mazanej
U nás jen jedna veselá historka, objednali sme granule pro tima a pro kočky, s tím že Feri vemem granule z brna, protože by sme překročili váhu na zásilku. No a včera ráno dával muž psům nažrat a Feri dostala ještě malinké granulky. Bylo mě to divný, když už došly, ale říkala sem si, že někde něco asi muž ještě vyštrachal. No a večer plná miska granulek zas... tak se divím nahlas, kde to vzal a on prej "z toho pytle, co si objednala". Tak sem se smála, že to je pro kočky a jemu prej bylo divný, že není žlutej ale oranžovej, ale velikost odpovídala, tak to naservíroval Tak sem se mu smála celej večer
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 07:52
- Nahlásit
cernej caj
ty dobré vlastnosti se týkají výhradně dítěte. Nás kouše, loví, trápí o 106.
Přemýšlím, že bych to dráče vzala otrkat na speciálku do Ml.Bl., když nebude Praha v listopadu. Jaké to tam je?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 08:23
- Nahlásit
cernej caj
Tak to Feri určitě chutnalo. Kočičí psům jedou, moji se po nich taky můžou utlouct, ale snažím se, aby se k nim moc nedostali, kočičí jsou mnohem dražší, navíc kocour mi žere veterinární dietu, ta je drahá jak prase, tak když to náhodou sežere pes, tak fakt zuřím.
kachna_
V MB jsem nebyla, ale lidi si to tam chválili, proto je to tam znova.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 09:22
- Nahlásit
Maya
Feri se po nich hrne jen, kdyz jsou v kocici misce, kdyz je mela ve sve, koukala na ne stejne otravene jak na svy
kachna_
ahaaa takhle, to je teda sikulka vi koho zlobit a na koho byt hodna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 10:47
- Nahlásit
cernej caj
Z cizího líp chutná.
Ale jinak mi to fakt připomíná Kima, ten hlavně první rok na každý jídlo koukal tak jako že ho tím chci zabít. A to mohlo být cokoliv, i maso. Uždíbnul si kousek a byl nažranej.
Asi fakt potřebujou málo i v růstu a bude pravda to co píše Raber v encyklopedii, že vlčí špic byl nejrozšířenější za války, protože jako jediné plemeno vyrostl v pohodě i na bramborách.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 10:55
- Nahlásit
Maya
jo jo, taky jsem stahovala dávky, ta lovečinka měla do tří let dávky 1,5 násobný, Baty má na tý dolní štěněčí hranici, ale žravá je strašně moc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2010 12:23
- Nahlásit
kachna_
Buď ráda, že je žravá, není nic horšího, než nutit psa do žrádla.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 08:12
- Nahlásit
Buďte rádi, když psa ke žrádlu nemusíte nutit. Mám to dnes a denně u naší leonky a je to šílený. Když mi kdysi říkali, že leoni jsou náročný na žrádlo, nepochopila jsem to tak jak to bylo myšleno - musím totiž pořád vymýšlet nějaké nové finty, aby vůbec žrala. Nestane se mi, že bych jí mohla dát za sebou třeba tři stejný pytle granulí. To prostě neexistuje. Proto jsem strašně ráda za takový ty "rady", že pes by měl mít pořád stejný granule, protože jinak mu ničím žaludek. Každýmu takový u chytrákovi bych půjčila tu mojí mlsnou kozu. Upozorňuju, že neexistuje nedat několik dní nažrat, protože když se rozhodne, že tohle žrát nebude, tak prostě nebude ani za několik dní. Od té doby co měla operaci na střeva je její krmení prostě šílený.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2010 08:26
- Nahlásit
nefritt
Jj, na takový ty rady nechce žrát, tak ať nežere, žádný pes dobrovolně hlady nechcípne, jsem taky dala, když bylo Kimovi asi půl roku, 3 dni nesežral nic, trčely z něj žebra na všechny strany a když se i 4.den tvářil, že zase žrát nebude, tak jsem už vyměkla a dala mu něco jiného, prostě tak dlouho nechat bez jídla štěně v růstu jsem nedokázala. Když pak s Dorinem začal žrát, byla jsem fakt šťastná.
Od tý doby se traduje moje střídání granulí a jsem za to ráda, jinak bych určitě krmila jednou značkou a teď už myslím, že psi, co se jim střídá, mají odolnější trávení, no a taky přidávání konzerv a dalších věcí do granulí, už se mi to tak nějak ekluje dát psovi jen suchý granule.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 00:27
- Nahlásit
Jeden kříženec špiclíka na www.utulekosoblazsko.cz pod číslem 0252. Nechtěl by ho někdo?
A na www.utulekplzen.cz taky pár špiclíků - 2 psy a 1 krásná bílá fenečka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 00:41
- Nahlásit
Vlčáčková
osoblažsko mi hlásí vira.
Když sem dáš, prosím fotku a popis fláknu ho na špice v nouzi. Plzeňáci tam jsou a flákla jsem je i sem do témátka:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_11139_0.html
Proč nikdo nechce Skvrnku nechápu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 07:54
- Nahlásit
nefrittMaya
tak to teda muzu byt rada za to, ze nas "nezravec" je schopnej sezrat tak 5tinu denni davky aspon a konzervy a maso, to sezere vzdycky. Jen s granulema je potiz... vic stenecich granuli posledni dobou spase dospelak, nez stene... tak snad jeste doroste, nicmene ted se zvetsuje dost nezretelne, jenze jak do ni ty granule rvat, na to sem vazne neprisla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:36
- Nahlásit
cernej caj
Mám bohaté zkušenosti.
Granule důkladně opatlat konzervou, konzerva musí být paštikoidní, tedy asi jako játrová paštika nebo tak nějak, pak to nejde vypreparovat a musí to sežrat i s granulema. A nebo hustý vývar a tím granule zalít. V zimě se to stejně doporučuje, hlavně když je pes hodně venku.
Měnit často značky granulí. Někdo míchá s granulema rozdrcený piškoty, ale to mě se teda neosvědčilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:14
- Nahlásit
Maya
s vyvarem, to se u nas neosvedcilo, a i kdyz to ma hafo zamichany do neceho mazlavyho, tak to dycky olize. Nechapu, jak to dela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:41
- Nahlásit
cernej caj
Chceš říct, že olíže paštiku napatlanou na granule?? Tak to je teda síla.
Pak už mě napadá jen nastrouhaný tvaroh smíchaný s granulema, to u nás taky celkem zabíralo.
A nebo to neřešit, ono jim fakt stačí málo, jestli něco sežere, tak bych to asi nehrotila. Mě tenkrát Kim nesežral NIC, tak jsem musela něco vymejšlet.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:23
- Nahlásit
Ja to prave ani moc nehrotim, jen ze feri proste vypreparuje granule z cehokoli... i kdyz je to v mega hustym vyvaru, tak jak zjisti, ze to je granule, to klidne plivne zpatky nebo ochutna 4 kousky aby se nereklo a konec... su z ni nekdy na prasky, davku na den zere i 3
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
cernej caj
a co krmit masem?
|