Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit

cernej caj
co ti uz okousala?
kalhoty a Lucčino pěnový puzzle

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit

kachna_
Já myslím, že lovení dítěte se vyřeší samo jakmile Baty odroste. Teď je prostě jen malý štěně, co si chce hrát. Až bude větší, tak už jí to nebude bavit. A navíc taky výchova udělá svoje. Pak je ještě blbý období, když dítě začíná chodit. Kim s tím svojím temperamentem a nadšením měl tendence je kácet. No koukali si z očí do očí, takže nechtěný žďuchanec od nadšením poskakujícího vlčího poslal dítě spolehlivě na zadek. Ale to trvalo jen chvíli a i pak už se děti naučily držet si jídlo při chůzi nad hlavou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 10:35
- Nahlásit

Maya
mas ucenlivy deti muz zapomel v sobotu granule pro psi v aute a odjel a jeho maminka, ac zaryti zvireci odpurce, me pro ne nutila skvarky, at se chudaci nemaj spatne jen o suchych rohlikach

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:10
- Nahlásit

Maya
Aha, já myslela, že jsi zkoušela i Gelacan Fast - ten jsem dávala Dykovi a dobrý

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:32
- Nahlásit

cernej caj
To nejsou moje děti, ale bráchovy, ale to je jedno, ony jsou všechny děti učenlivý.
nefritt
To jsem ještě neměla, ale musím teď něco koupit, myslela jsem ten koňský Alavis, ale asi tedy zkusím toto, vypadá to docela dobře, oni ty přírodní přípravky jsou někdy lepší, Kimovi z toho nejhoršího kulhání pomohl ten mořský měkkýš.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
Já myslím, že lovení dítěte se vyřeší samo jakmile Baty odroste. Teď je prostě jen malý štěně, co si chce hrát.
ale já vim . Jen prostě - už aby to bylo

nefritt
u minulého špice na problémy s paackama předníma (nediagnostikovaná - je to skoro 20 let zpět) nám zabíral chassoton.
A na artrotickou pitbuli Giom.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 11:55
- Nahlásit

kachna_
Já si myslím, že až bude Baty v pubertě, tak budeš ještě vzpomínat, jak byla malé roztomilé štěňátko a jenom lovila dítě.
S těma přípravkama, se o to zajímám celý Kimův život a můj závěr je, že každému psovi zabírá něco jiného, tudíž nechat si doporučit od jiného je celkem k ničemu. Taky to zabírání se v průběhu času mění, asi jak se mění i stav kloubů, třeba chassoton dřív Kimovi zabíral, teď už ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit

Maya
že až bude Baty v pubertě, tak budeš ještě vzpomínat, jak byla malé roztomilé štěňátko a jenom lovila dítě.
Ano, dodnes mám v živé paměti Milču

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit

kachna_
Giom máme teď a nic moc efekt právě nevidím - hledám něco silnějšího. Asi zkusím ten koňský alavis nebo jak mi radil kamarád, kterému to doporučil vet - koňské Gelapony

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:26
- Nahlásit

nefritt
No Coryně klidně můžeš koupit poníkovský.
JInak podle mě to bude stejný jako psí, akorát cenově to koní asi vyjde líp, jako u Alavisu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:49
- Nahlásit

tak psala pani chovatelka, jestli mame uz feri prezubenou, ze vetsinu stenat uz prezubenou ma a ferince nevypadl jeste jedinej zub

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 14:53
- Nahlásit

Maya
no právě, cenově to vychází o dost líp koupit ten koňskej

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:20
- Nahlásit

nefritt
Akorát se to asi blbějc odvažuje, ty Coryně můžeš dávat jako poníkovi, ale já pak to množství na 25 kg odhaduju fakt těžko. Třeba u těch měkkýšů, ty jsou taky pro koně, mi to vychází na špičku lžičky a to fakt jen odhadem, zvážit to nemám jak.
U psího mám odměrku a bez starostí.
cernej caj
A jseš si jistá, že to nemá už druhý zuby? Já u psů si taky nikdy pomalu nevšimla, kdy jim vypadaly zuby, i špičáky jim narostou dost rychle, podle mě to fakt může člověk klidně přehlídnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

Maya
Třeba u těch měkkýšů, ty jsou taky pro koně,
když je to přírodní, tak by se případný nadbytek měl vyloučit, ne?

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:35
- Nahlásit

Maya
tak si sežeň odměrku od sunaru nebo něčeho podobného

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:44
- Nahlásit

kachna_
No na to spoléhám.
nefritt
No sunar si kvůli tomu kupovat nebudu.
Asi jak píše kachna se tím předávkovat nedá, spíš jde o to, že se pak psovi dává třeba víc a jsou to pak zbytečně vyhozený prachy. I když u těch koní je to asi jedno, nevím, jak to tvoje, ale to moje je dost velká piksla, mám to od loňského února a jsme tak v půlce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:40
- Nahlásit

Maya
jestli chceš odměrku na sunar, tak ti jí můžu poslat

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

kachna_
Dík, ale ne, myslím, že když už to skoro rok a půl dávám odhadem, tak teď už to nevytrhnu.
Ono stejně už si říkám, jestli už to taky nemůže být zkažený, tak dlouho otevřený přírodní produkt...

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit

Tohle mi přišlo mailem
Viga, je mu 9 let, je zvyklý v bytě, neštěká a je úplně zdravý. Jde mu o život, protože majitelé čekají dítě a chtěj ho dát utratit.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit

kachna_
Ty jo, ten je pěkný. Snad najde páníčka, ale nevím, nedávno se udával střeďák s PP a nikdo ho nechtě, nakonec šel do zahraničí.
Tento asi PP nemá, aby šel dát na klubovky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 22:20
- Nahlásit

Maya
Zeptám se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:40
- Nahlásit

Maya
tak nakonec je asi prece jen ma uz vymeneny, aspon castecne... nevidela sem jedinej zub, krvavou dasen, diru v tlamicce... ale pani chovatelka mi poslala par mych fotek na kterych mi popsala ze jsou videt uz stala zubiska... a je pravda, ze tlamu mame jak krokodyl... ale to uz ma takovy zubiska dlouho. Co si vzpominam u selticek, porad sme nekde nachazeli krvavy zuby a celkove to na nich poznat slo...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 08:40
- Nahlásit

cernej caj
No právě já to beru podle sebe, já si taky skoro ani nevšimla a nikde nenašla ani zub, nevím, co s nima dělaji akorát jednou tekla Kimovi krev, když se mu vylomil mléčný zub při přetahování a ani tak jsem ten mlíčňák nenašla

nefritt
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 20:11
- Nahlásit

Holky, vlčí špicka už má nové páníčky!!! Nechává si ji ta paní, co ji v tom lese našla

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 10:14
- Nahlásit

nefritt
Paní to zvládla se svýma fenana? Je to super, doufám, že jí Radka poděkuje.
Pokud se paní nevyzná, myslím, že by nebylo od věci jí alespoń upozornit, že má možnost získat duplikát PP.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:45
- Nahlásit

kachna_
co stenisko?

zacinaji byt vrazedny vedra pro psiska... o vikendu jsem docela premyslela, zda s nimi jit ven - na slunko, nebo je radsi nechat v garazi v chladku... vyhrala lenost a chladek. Nicmene vlcim asi vadi horko vic, co?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:57
- Nahlásit

cernej caj
No vadí i nevadí. Jako normálně se ve vedrech psiska pohybujou na zahradě od stínu do stínu, na procházku chodíme buď večer a nebo tam, kde je většina cesty stín. Ale na druhou stranu vloni je vytáhla máma se synovcem v přesně stejných vedrech na túru přes kopec, ušli snad 10 km na slunci, měli sebou teda vodu na pití a psi to přežili. Prý šli i radostně. Tak nevím. Ale asi bych to už neriskovala.
Jinak hlavně vlčí fakt dobrovolně na sluníčku moc dlouho není, u nás se chladí na betonovém zápraží a nebo v baráku na dlažbě, pokud je všude zavřeno, tak je schopný si udělat výkop a lehnout si na tu studenou zem do něj. I když Kim to až tak často nedělá, to Aran byl na tyhle chladící výkopy expert. Pak už měl i stanovený místo, kde směl kopat, jinak to nešlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:20
- Nahlásit

Maya
a jak si mu vysvetlila, kde kopat muze? Feri je odbornik na hrabani hlubokych a prehlubokych jam

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:35
- Nahlásit

cernej caj
No normálně, jak někde začal hrabat, tak zákaz a převedení na místo, kde směl. Nevím, jestli je to správný postup, ale pochopil to docela rychle.
Feri dělá výkopy? Kim teda normálně nehrabe a ani nehrabal jako štěně, když teda nepočítám ty vykousaný drny jen fakt ve vedrech si občas udělá ten chladící výkop, ale to je mi jasný, že musí.
Ale to není přehluboký výkop, spíš větší, aby se tam vešel celým břichem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:47
- Nahlásit

Maya
no tak presne vykopy nekope, ale hrabe hodne rada, cim hloubs, tim lip... minule mi vyhrabala mega jamu a trochu podhrabala lavor pod okapem... ten se nahnul a misto do kanalu tekla voda do toho vykopu, odkud mi zaplavila celej dvorek

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání