| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:13
- Nahlásit
Maya
ne hltavka, ktera celou misku nasaje naraz a spolkne proto me to tak prekvapuje
kachna_
ta posledni fotka je luxusni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:52
- Nahlásit
kachna_
Pěkný fotky, mě se líbí ta spací, mám podobnou Kima ve stejném věku se stejným kožichem.
Jj, roztomilé štěňátko s nadýchaným kožichem už je pryč, to to letí.
Jinak koukám, dítě si hraje s klávesnicí, to je ta moderní výchova.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 20:28
- Nahlásit
Na www.utulekplzen.cz pod číslem 11611 je kříženka špice Anička. Stará fenečka. Nevzal by si jí někdo na dožití?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 09:08
- Nahlásit
Vlčáčková
jsem ji tam nenasla, asi uz si ji nekdo vzal... jinak kachno, co fotecky? nebo ti rozkousala baty fotak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 09:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ta šedivá mrcha se nedá vyfotit. Vždycky je to vžuuuuuum, na fotce šedá mázlá skvrna a nic víc.
Ale Feri už tu taky dlouho nebyla
je tmavá jak bota a celej táta, ale vyfotit jí zepředu prostě nezvládám.
24.8
5.9.
a rodičů vlkošpic před olínáním, fotka má 1,3 MB nějak se mnou nemluvil konvertor
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 10:12
- Nahlásit
dnešní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 10:26
- Nahlásit
kachna_
Pěkný fotky, ta je teda fakt tmavá, většinou v tomhle věku jsou světlejší, ale mě se to líbí, čím tmavší vlčoun, tím hezčí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:03
- Nahlásit
kachna_
no je krásná, a jak má šibalskej kukuč ... ale teda ocasek moc nekroutí Naše Feri ho měla teda na dvě otáčky snad furt a nezakroucenej ho má, jen když ji za něj tahá Timík
|
Taktrochukynolog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:55
- Nahlásit
Prosím, prosím jak se vkládají fotky? Poradíte?Díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:13
- Nahlásit
Taktrochukynolog
musis mit fotku nekde na webu, treba na svem, na rajceti nebo tak. A pak staci vlozit odkaz. bud zmacknes ten obrazek nad vkladanim prispevku s tema 3ma barevnejma ctvrereckama - to sem vlozi nahled, anebo to uplne v pravo - to sem vlozis primo odkaz. at uz fotky nebo nejakych www stranek a na ten je potreba kliknout
|
Taktrochukynolog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:30
- Nahlásit
Aha, děkuji..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 07:54
- Nahlásit
tak co, jeste zijete? vas trosku probudim z toho mrtvolneho spanku fotkou jak ti nasi radi vyletujou
ps: jak by mel byt vlci v 10mesicich velky?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
my ještě žijeme
Hele, to je máte na sedačkách bez potahů? Co drahá polovička, neřve, nebo máte doma náhradní sedačky (osm let se škodovkářem, mám své zkušenosti )? Nevim teda, jak ty vaše sedačky, ale těm našim šel vyklopit sedák dopředu, že to zároveň fungovalo jako přepážka.
Batula má 45 cm (odhadem, změř půlroční štěně, že?), řekla bych, že v 10 měs. už by měl bejt na dospělý vejšce, ne?
škoda u Tima toho oka, to by byl tak něžnej pes A on vůbec nemá prošedlou tlamku, viď?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:27
- Nahlásit
Ty brďo, vlkouši jsou fakt krásný Nechcete sem dát ještě nějaké fotečky, abych se mohla pokochat? Kuju předem )))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:44
- Nahlásit
kachna_
vzhledem k tomu, ze tomu konci zivotnost, tak muz naznal, ze na to z vysoka... dalsi technickou uz to totiz zrejme neprezije i kdyz sme tam meli deku jeste nedavno...
Jinak tim ma par sedivejch chloupku na brade, ale fakt jen zespoda a pri zbeznym pohledu by fakt clovek rekl, ze nema jeidnej sedivej chlup (na tlamicce
no ja si taky myslim, ze by uz mela byt feri vetsi... nevim jestli je to tim ze fakt malinko zere nebo proste bude mensi... ale uz mi to zacina v tomhle veku vrtat hlavou.
No baty se musi vrtet jako sidlo mas nejake nove fotky?
Lucie Kratochvílová
urcite se dockas
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:22
- Nahlásit
Ty jo, ty štěňouchové vám vyrostli !!! No jo, když oni jsou malí jen chviličku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:24
- Nahlásit
Má někdo minišpice a chtěl by na něj tašku? Prodávám, je nepoužitá...
http://aukro.cz/item1250471237_taska_na_psa.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:40
- Nahlásit
kachna_
cernej caj
Brzké šedivění tlamky se sem zaneslo od keesů, u nich je to žádaný znak, v roce až dvou už mívají šedivé celé tlamky. Projevilo se to hned u prvních vrhů, takže asi nějaký dominatní gen. Ale za vadu se to nepovažuje.
cernej caj
Kolik jsi naměřila Feri? Oni vlčí maí poměrně velký rozptyl, od 43 do 55 cm, takže pokud je Feri na dolní hranici a Tim na horní, tak ten optický rozdíl mezi nima může být fakt velký. Ale to ještě neznamená, že by Feri nedorostla nebo tak nějak. Určitě má standradní výšku. Jsem neslyšela o vlčím, který by byl podměrečný.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:41
- Nahlásit
cernej caj
Fotečka pěkná, moc jim to spolu sluší, u nás bez deky by to bylo na infarkt, deka jedině i s bočnicema.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 07:57
- Nahlásit
Maya
tak s dekou to bylo taky dycky, ale ono uz to dost hnije a vubec celkovou zivotnost netipujem uz na dlouho
No zmerila jsem ji motovidlu tak 41-42, tim ma tak 48... a vahove je na 15kg, ale prijde mi hrozne prtava na tech 10 mesicu... Jak jsi mela velkeho Kima v tom veku? na maximu jeho velikosti?
U feri je to mozna i tim ze hodne malinko zere ze nevyrostla, ale nejak se me nechce verit, ze uz je v 10ti mesicich konecna... jeste aspon malinko by povyrust prece mohla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:20
- Nahlásit
cernej caj
Tak to už si nepamatuju, jak byl Kim veliký, ale myslím, že minimálně do roka rostou, takže Feri nejspíš bude mít kolem 45 cm, což je menší fenka, ale v normě. Jídlem to určitě není, Kim taky moc nejedl a má přes 50 cm. Výška je daná geneticky, to bys jí musela držet o hladu, aby byla podtržená. Navíc až pořádně nasrstí na dospěláckou srst, tak to taky udělá hodně, bude vypadat mohutněji a vyšší.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 14:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak teda dva vlkouši, je to sice rok stará fotka, udělat nový se nějak nemůžu dokopat, ale to snad nevadí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
hlasim, ze nase feri je naprosto vsezrava, sezrala mi brejle a skoda za 5 tisic - nicmene jsem zjistila, ze je neunavitelna, 12km v kopcovitem terenu kdy tahala panicka a stejne ji to tahani nepreslo... a konecne sme prihlasili tima... mame ho doma 6 mesicu (teda skoro uz 7) tak dostal psi znamku k vyroci
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:02
- Nahlásit
Maya
Maj krásný brejličky )))))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
cernej caj
Teda mrška jedna záškodnická, to bych psa asi přerazila sežrat mi brejle. Mě naštěstí Kim jako štěně sežral jen pantofle.
12km je v poho, to jsme chodili taky, i po operaci, akorát bez tahání, já psa radši tahat neučím, se bojím, že pak bude tahat na vodítku.
A Tima už máte tak dlouho? To to letí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:54
- Nahlásit
Maya
no my ji taky tahat neucime. ona proste taha. jen me prekvapilo ze ji to naprosto neunavilo a ani malinko nezpomalila. teda obcas se nam dari docilit, aby netahala... ale nejak se to nedari, to u Tima jde lip, chape ze se tolik tahat nema
Jj, uz tak dlouho... leti to desne rychle.
a jedna takova akcni fotka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 16:22
- Nahlásit
cernej caj
Pěkná fotka.Jak si spolu krásně hrajou.
A se neboj, ona se vám Feri zklidní, časem..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:03
- Nahlásit
jedna psi fotka z bilych karpat... sice za psi "ubytovani" chteli nehoraznych 300kc za pobyt, zato pry "u nas pejsci do postele muzou" takze to museli vyuzit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:26
- Nahlásit
cernej caj
Pěkný To je Timík co provozuje gaučink? Se přiznám, že u nás Kim jedinej na gauč nesmí, kočky a Dori jako malý pes jo, a Kim je takový ťuňťa, že to dodržuje. To předchozí Aran taky nesměl, ale jak byl v obýváku sám, tak si přesně takhle lehl do křesla a jak někdo přišel, tak seskočil a dělal, že v tom křesle nikdy nebyl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:19
- Nahlásit
Maya
jojo, timik se tam rozvaloval Ferinka je proti nemu fakt porad desne prtava, tak se to zatim da aj docela poznat... teda s vyskou to snad tak zly nebude, ale ma malej a uzkej cumacek s hlavu a celkove je mnohem kratsi, nez Tim... a taky ode dneska nasazujem feri dospelacky granule, psala pani chovatelka ze jeste steneci nebo nejaky activ tak jsme koupili cervenou acanu... davkovani je tam ale nizsi nez u stenecich, tak uvidime... ale vzhledem k jeji nezravosti je to asi jedno, ceho sezere malo...
|