Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:14
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:26
- Nahlásit

kachna_
to je teda hunáč, a stolovací způsoby má dost podobné teda

Feri 5měsíců...

Kolik už baty je? tak 7m? vypadá už jako obrovskej bafan

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:48
- Nahlásit

cernej caj
No jo, ale Baty použe odložila na chvilku lžičku
je narozená tušim 2.4.2010, takže 8. Vona je veliká, má tak 48 cm.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:48
- Nahlásit

kachna_
Teda srstí to je celá máma Bessy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 17:33
- Nahlásit

cernej caj
Dávej bacha, ať nechodí tam, kde by na ně mohl spadnout ze střechy sníh! Už s tím mám tady taky problém.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 07:33
- Nahlásit

Vlčáčková
jojo, to bacha davame, snazime se teda aspon vzdy okouknout strechu ale nastesti sme s tim nemeli problemy ani loni.

ps: knizka mi zatim prijde docela na pohodu

ps2: jedna zimni fotka (ty bestie furt jen litaj a zas se poradne nedaj vyfotit ostre

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 08:15
- Nahlásit

cernej caj
Ta je krásně čtvercatá a nohatá, tyhle typy se mi líbí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 08:56
- Nahlásit

Maya
dekujeme

no je takova krabice, stihlounka... porad cekam, kdy pude do mohutnosti ale asi nepude... a uprimne mi tahle velikost aj vyhovuje priste jedine "zakrslyho" vlciho spice

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:21
- Nahlásit

cernej caj
priste jedine "zakrslyho" vlciho spice
tý jo, to je rozdíl, proti tý mý chlupatici . Já jsem zase nadšená z toho, jaká je. Celá máma, jen když se občas natočí, má výraz jako taťka.
A ten vocásek je vážně super, Batynka ho má jen tak fláklej na zádech.

rodičů Mili vypadala podobně a dosrstila až docela pozdě, v roce, ve dvou? cca. Bohužel nemám fotku. A nebylo to tím, že by byla v teple.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

cernej caj
Však ona tě ještě překvapí, souhlasím s kachnou, určitě zmohutní a dospěje a nasrstí později, tak mezi 2-3 rokem, protože myslím, že Feri je po tátovi Toranovi a nebude nikdy nějak přehnaně mohutná a chlupatá, bude spíš jako Toran, kachny Baty bude po mámě Bessy, to je úplně jiný typ vlčího špice, to se nedá srovnávat.
Mě osobně se víc líbí tyhle lehčí typy jako je Feri, Torana jsem viděla naživo a je to moc krásný pes, takže Feri určitě taky bude vypadat super, jako teď je v blbým období, ale stejně to ještě jde, co je blbý období poznáš až když si koupíš menšího špice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:49
- Nahlásit

kachna_
tý jo, to je rozdíl, proti tý mý chlupatici
proto sem se nedavno divila, ze je Baty mladsi ale vypada uz jak velikej pes jak je hunata

Maya
valim se smichy, to je Dorin? tak to ferinka je teda nadherne nasrstena

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:20
- Nahlásit

Maya

Co je blbý období u menšího špice? Fotku bohužel nevidim...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:27
- Nahlásit

cernej caj
Jj, to je Dorin, to jen jako kdybys měla nějaký nápady, že jako Feri je v tom sama

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:32
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No to se špatně popisuje, chce to fakt vidět, je to období, kdy špic mění štěněcí srst za dospěláckou, tak nějak na přeskáču a navíc v tý době ještě většinou je nesoměrně vyrostlý.
Ono ty fotky jsou málokde k vidění, nikdo, kromě pár šílenců jako třeba já , se tím nechlubí.
U vlčích toto období až tak markatní nebývá, u menších jak kdy, někdy vypadají taky celkem slušně, za to někdy tak, že se za psa pak člověk na ulici stydí.
Zkus odkazy z této stránky, když se ti tady neukazujou fotky http://www.spicove.cz/fotogalerie/rosteme/

worick
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:57
- Nahlásit

Maya
co to jeeeee na té fotce?? Co jste mu chudáčkovi podělali? Aha, už to čtu - mlaďoch. To jóóó, to Woriček vypadal jak malé opičátko

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:23
- Nahlásit

worick
Koukám samojedi mají to samý co špicové, přelíná jim čumec a nahoře na hlavě zůstane ta dlouhá příšernost.
Jen uši maji jak koukám jiný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 07:19
- Nahlásit

worick
ten je jak ovecka, roztomilouckej

taky dam takovou postupku

9tydnu, 5 mesicu a ted rok

worick
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 07:51
- Nahlásit

cernej caj
ha, ha, ha - to je přesně ono - 5 měsíců a podivný paskvil místo psa
Ale ty kuličky štěňátkové jsme měli krásné, že jo?!
Chtěla jsem sem dát ze sobotní prochajdy, ale jak píšeš - samá mázlá, samý zadek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

worick
me kdyz pani chovatelka rikala, ze v cca 4 mesicich budu mit bilyho ci zlutyho psa, tak sem na ni koukala trochu nechapave, kde k tomu ty krasny tmavy stenatka prijdou)

jj, nadherny hunaty medvidci

skoda ze ti stredni spicove maj takovy cumacky divny, bych aj brala mensiho psa, ale jak mi neprijde roztomilej cumacek, tak maj smulu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:36
- Nahlásit

Radan z Hrabovských luk

ten byl půl roček krásneeeej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak sem si ho nasla, chudacek dost opelichanej

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:52
- Nahlásit

worick
Krásný samojedí štěňátko a jak vypadá, Worick hezky na sněhu, překvapivě bílý pes na sněhu se asi fotí líp než černý
cernej caj
Co se ti nezdá na Dorinkovo čumáčku?

To neházej hned se střeďákem flintu do žita. Pravda je, že střeďáci se dost liší v typu a Dorin je představitel spíše toho ne moc žádoucího nevýstavního typu, pokud by sis vybrala střeďáka, který je spíš přerostlý malý nebo je z pomů, tak ti by určitě pro tebe měli roztomilejší čumáčky.
Teď takový vrh bude ve Valašském Meziříčí, to nemáš daleko, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jj, někteří jsou fakt bomba.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 08:59
- Nahlásit

Nemám moc nový fotky na webu, tak jen nějaký starší Dorinova čumáku

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:07
- Nahlásit

cernej caj
Navnadím tě, Dorin jako štěńátko

Piraňa zakousnutá do Kimovy nohy

a spolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:09
- Nahlásit

Maya
no jako stenatko je nadhernej ale ma moc kratkej cumacek ja su odrostla prakticky 15 let na seltiich tak me to asi poznamenalo vsak se me taky smali kdyz byla feri stene, ze mam kratkocumaka

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

cernej caj
Krátkej???? Dorin patří mezi ty špice s dlouhým čumákem. Já právě myslela, že se ti líbí víc ty krátký, ty se právě většině lidí líbí víc.
Ale ve srovnání se šeltiema to máš pravdu, i když bůhví jestli to není jen optický klam způsobený jiným stopem hlavy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:47
- Nahlásit

Maya
no mozna ze se jedna o opticky klam, protoze seltie maj takovy hodne zkoseny a nizky celo proti spicum, mozna videt nejakyho stredacka nazivo by hodne pomohlo, ale ty cumaky... ale je fakt, ze ted mi ty seltii hlavicky prijdou hrozne placaty

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 11:07
- Nahlásit

cernej caj
Šeltie jsou placatý.
Jinak je to asi fakt optický klam díky té placatosti, když kouknu na spodní čelist, tak mi přijde stejná, ne-li u špice delší.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 11:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Maya
Já mám ráda krátké čumáčky! (tedy ne zrovna pekinéze ) Samojed má krátký a širší než špic. Ten špic na fotce je celý Tomův Falco - už je mrtvý 10 roků
Šeltky mají s prominutím čumák, jak já říkám:,,jako krokodýl"
Strejdova Ema je nějaká potvora divná černá, snad nějaký křížený knírač (má tu papulu ještě navíc fousatou) a přesně tak dlouhou a právě její debilní hra spočívá v tom, že pořád cvaká tou papulí dlouhou zubatou kolem sebe, zrovna jak krokodýl

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání