Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 23:31
- Nahlásit

worick
cernej caj
Maya myslela k tomu stylu celkově
jj, přesně tak jsem to myslela a že když už teda kvůli penězům normálka oblek, což jako chápu, že nechcete utrácet, tak vestička pod sako se mi zdá taky taková do country stylu, že by to jako trochu odlehčila, ale jako samo jako nějakej mode výbuch to nebude, když bude mít muž jen oblek, stejně nejvíc záleží jak vy to chcete a jak vám se to líbí a taky celkem chápu, že muž to asi moc neřeší

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2013 23:32
- Nahlásit

Jo a ta country košile je taky super nápad, ta by nemusela bejt tak moc drahá, na krku si myslím, že country styl je asi šátek ne? to si teda zse moc nedovedu představit, možná spíš rozhalenku bez ničeho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 09:47
- Nahlásit

hodne ty vesticky nebo kosile/halenky s ozdobnym sedlem. Jj, vesticka by asi nebyla spatna.

Vcera sme byli v hospode, no s kapelou asi nebude slxset vlastniho slova, ale budou moct lidi plachnout do salonku

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2013 22:34
- Nahlásit

cernej caj
Ale tak zase kapela musí bejt a stejně nejspíš dělaj přestávky ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 15:00
- Nahlásit

Maya
poslala sem ti na mail vyherce za par korun ani krajka, ani country. prdim na to zvysoka, a necham si usit luxus nejakou halenku/vesticku a bude

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2013 15:30
- Nahlásit

cernej caj
Náhodo jsou pěkný a k tomu vestičku nebo bolerko a nebo dlouhý rukavice a závoj.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 00:17
- Nahlásit

Kdyby náhodou někdo chtěl pejska:
tak tohohle původně nalezeného se prý majitel vzdal a je nyní k adopci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 07:16
- Nahlásit

Vlčáčková
sem myslela, ze poniky tady neinzerujem je krasnej, ale po ranu me trochu vydesilo, ze je nejakej obrovskej ale to asi spis jen je psovod mensi

to jako ze si ho majitel po nalezeni uz nechtel vzit? to by me zajimalo, jak se teda "ztratil"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 07:33
- Nahlásit

cernej caj
Přesně tak. Hledali majitele a najednou informace, že se ho vzdal.

nefritt
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 07:43
- Nahlásit

Je to focený z blbýho úhlu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 08:15
- Nahlásit

Vlčáčková
nemá tetování nebo čip? vypadá čistokrevně, pokud by byl s PP, mohl by se inzerovat i na klubových stránkách

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 10:47
- Nahlásit

Maya
Netuším. Ale řekla bych, že spíš ne.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 13:13
- Nahlásit

Vlčáčková
v kterým útulku je? takovejhle bezpapíráků zas tak moc není, není to někde v okolí Horní Suchá? kontroloval někdo ten čip nebo tetování, tetování by bylo ve slabinách a bylo by nutný ho tam asi oholit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 14:30
- Nahlásit

Maya
Jsem kráva a útulek jsem zapomněla. A teď ho nemůžu najít!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 18:46
- Nahlásit

Vlčáčková
tak ještě jsi to nenašla kde je? alespoň nějakou indicii kde asi hledat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 19:17
- Nahlásit

Maya
Já si pamatuju jižní Moravu, ale nejsem si jistá. Ta Bety Ostrov - to je podobný pes, může to být on. Dala jsem to i na FB, že ho hledám, ale nic jiného než Bety nikdo neví.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:27
- Nahlásit

Vlčáčková
to nebude stejnej pes, jsem si porovnala fotky a ten tady má mnohem tmavší masku než ten v Bety
a odkud máš tu fotku a že se ho majitel vzdal? kde ho máš na fb? hoď odkaz když tak

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:29
- Nahlásit

Maya
Tak ho mám!

Pes se našel ve Znojmě a byl MP odvezen do útulku v Načeraticích. Pes byl majitelkou útulku věnován. Paní se pejska vzdala z důvodu narození dítěte, pes prý je žárlivý, žil v bytě a bylo o něho dobře pečováno - toto jsou informace přímo od majitelky. Psík tedy asi nebude vhodný k dětem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:45
- Nahlásit

Vlčáčková
mně ten fb nejde zobrazit. Toho z Bety mám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2013 22:49
- Nahlásit

kachna_
Tak to bude on. Ještě je minišpic na Bouchalce, ale proslechlo se, že už má domov. Nevím. Takový malý černý.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:28
- Nahlásit

Vlčáčková
Super, tak jsem jim tam do Znojma napsala, jestli není náhodou s PP, do toho Beky jsem psala už předtím, tam nikdo nedopověděl, tak doufám, že tady se ozvou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:40
- Nahlásit

Maya
Prima.
A to druhé není Beky, ale Bety. Beky máme my.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:46
- Nahlásit

Vlčáčková
a ten spic teda evidentne ma pana, ale ten ho uz nechce? (na tom webu pisou, ze je ucesanej a s postrojem a ze ho daji proti ockovaku, tak jsu zmatena - hledaji mu stavajici majitele nebo nekoho noveho?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 08:57
- Nahlásit

cernej caj
Nového. Pán se ho vzdal.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:22
- Nahlásit

Vlčáčková
to druhé není Beky, ale Bety. Beky máme my
se mi to plete
cernej caj
podle mě využili situace že už je pes v útulku a psa jim tam nechali, jestli teda rovnou ho předtím nevyšouplii sami na ulici, aby v tom útulku skončil
popravdě si nedovedu představit, že by vychovanej špic byl nějakým ohrožením pro dítě, spíš se jim narodilo dítě a nechtěj chlupatého psa v bytě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:23
- Nahlásit

Maya
se mi to plete
No, je to podle mojí fenečky Bekynky.
nechtěj chlupatého psa v bytě
Ono to tam bude asi o dost složitější. Sem to psát nechci.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Ono to tam bude asi o dost složitější
jo, už to vím, odepsali mi, prostě klasika story kdy na debila člověka doplatí pes
o PP, tetování, čipování nic, tak jsem je poprosila ještě jednou a prej když tak pošlou víc fotek a informací, tak jsem jim napsala ať pošlou, že pes se když tak jako bezpapírák bude nabízet na fb a na špicech v nouzi, tak zase hlavně víc těch fotek by se hodilo a nějakých lepších než tahle, ta je dost děsná

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:47
- Nahlásit

Maya
Mám informace ještě odjinud. Není to úplná klasika, mělo to ještě předehru a majitel pryč psa dát nechtěl.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:54
- Nahlásit

Vlčáčková
Maya
vy jste tajemný jak hrad v Karpatech, já to chci taky vědět, nějakou zjednodušenou verzi

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Vlčáčková
fakt? můžeš mi poslat tu story na mail? celkem si nedovedu představit, co přinutí majitele zbavit se psa když nechce
můžu ho večer hodit na fb do špicích skupin

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání