| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 09:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Baty a Mili jsou taky tanky
Myslím, že je to baví
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2013 20:11
- Nahlásit
kachna_
Tenhle trubka si před chvílí sedl na Astřičku. Ta s mrčením odešla, chudinka moje malá artrotická.
Maya
No jo, tak taky asi bůhví co má za sebou.
Něco tuším neco vím, ale nemůžu to sem psát veřejně.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 12:21
- Nahlásit
Vlčáčková
neboj, ona s nimi není pořád. Beru ji domu odpočívat a se psy jí pustím vždycky na chvilku. Musím si jí ňuchňat dokud je malá a přítulná. Vždycky když si přivezu štěňoucha, mám ho napřed doma a pobyt se smečkou přidávám jen po kapkách.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 12:23
- Nahlásit
Jinak holky, musím se pochlubit, že moje choďáčková bonitací prošla Takže v Nefritovém kamínku by snad po osmi letech konečně mohla být štěňátka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 12:36
- Nahlásit
nefritt
gratuluju a držím moc palce, ta malá špičatá k vám určitě přinesla konečně zasloužené štěstí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2013 19:11
- Nahlásit
nefritt
a za dva roky budou malý špicouni
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 08:24
- Nahlásit
Maya
No to doufám. Ženicha jednoho mám jistýho. Snad to Charlie bude umět...........a kdyby ne, tak náhradníka už mám taky vyhlídnutýho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:55
- Nahlásit
nefritt
Gratulujem za chodandu, a supr ze stenisko je sikovny a mazlivy
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 17:25
- Nahlásit
Tohle se dneska objevilo na FB
V úterý 30.4. se v Liberci-Ruprechticích zatoulal vlčí špic. Jsou mu 3 roky a jmenuje se Argo. Obojek se známkou má. Pokud jste ho někde viděli nebo o něm něco víte, dejte vědět (777 202 103). Případně prosím sdílejte. Jakákoliv informace může pomoci. Všem moc děkujeme.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 21:29
- Nahlásit
nefritt
Tak snad se chudák brzo vrátí domů.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2013 13:58
- Nahlásit
Maya
když jsem tak koukala na fotky rodičů a Bely, tak si myslím, že ona jde spíš do tatíka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2013 18:28
- Nahlásit
nefritt
Fakt? Tak to by bylo super ne? Mě se tatík moc líbí už dlouho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 21:17
- Nahlásit
Maya
Uz si u neffrit zamlouvas stendo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2013 22:11
- Nahlásit
cernej caj
Jo jako že bych si dobrovolně pořídila něco, co má celej život chlupy jako Kim poslední rok??
ale to nic nemění na tom, že tatík Bely se mi líbí a Charlie taky, takže štěnda to budou určitě moooc pěkný
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2013 11:21
- Nahlásit
Doufejme. Zatím musím to bláznivý stvoření trochu vychovat, aby z ní mohla být zodpovědná matka. To co zatím předvádí někdy hraničí se šíleností. a já byla přesvědčená, že keesové jsou klidnější !!!
Ale i tak si nás všechny dokonale omotala kolem tlapky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2013 12:47
- Nahlásit
nefritt
Já myslím, že Bela je normální špicí štěně, žádnej extra hyperaktiv, možná i fakt klidnější kees, až budeš mít druhý špicí štěně a třetí a tak, tak uvidíš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 07:55
- Nahlásit
tak sem byla dotazana, zda mam borderu nebo mini kolii jinak ferinka docela cvici co po nas chtej, ale mam pocit, ze ju vic zajima ta odmena a min 'vnima' co dela. Kdyz neumi po roce trenovani lehni bez navedeni rukou (mozna to delam blbe ja) tak tezko po 2dnech chtit k noze, aby si sedala
Vcera sem ji pred veceri koupila neco jak gong at nerve, a po veceri sem ho nasla na 2 casti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 08:46
- Nahlásit
cernej caj
Kdyz neumi po roce trenovani lehni bez navedeni rukou
baty zrovna tohle taky neumi
ze ju vic zajima ta odmena a min 'vnima' co dela
myslím, že máš pravdu. Zkoušeli jste jí naklikat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 09:30
- Nahlásit
cernej caj
cvici co po nas chtej
ber to tak, že cílem je ta cesta (vaše společná hra, komunikace, trávení času, učení se)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 10:25
- Nahlásit
kachna_
Jojo, je to prave dobry, uzivame si to spolu. Chtela sem spis rict, ze je sikovna, i kdyz sme povel k noze nikdy nedelali, tak ji to na pamlsek de vsecko moc hezky.
Naklikat sem ji zkousela ale nakonec sem to pak neresila, ale chci to pak jeste vyzkouset
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 17:55
- Nahlásit
cernej caj
Kim taky vždycky líp reagoval na posunky, ale já to neřešila, stejně furt šermuju rukama, tak mu prostě s povelem i ukážu, vždyť je to jedno a co je hluchej, tak tím líp
zajima ta odmena a min 'vnima' co dela
jo, to je bych řekla u špiců normálka odměny prostě musej bejt furt, pořád a často, nejde to jak u ovčáků, kterej cvičí 10 minut a nakonec dostane jednu mlsku, na to se ti špic vybodne
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:04 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
Já jsem naučila Belu skořápky ve dlani. Mám obě ruce v pěst v pěst a ona má hádat, kde je pamlsek. Packou tu ruku označí. Naučila se to strašně rychle. Pak jsme začali dělat s mističkama.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:07
- Nahlásit
Maya
Ale štěně vlčouna je daleko větší pohoda než štěně choďáka. Ti jsou jako velká voda. Bela když začne moc trojčit, tak ji přesměruju pozornost hračkama nebo na kostičku. Řekla bych, že je i jako štěndo ovladatelnější.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 19:23
- Nahlásit
jak se rika, zadarmo ani kure nehrabe. Jak vi ze mlsek neni tak smolik
Nefrit
Tak to je bela moc sikovma.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2013 21:35
- Nahlásit
nefritt
Jo, skořápky jsme hráli, když byl Kim po operaci, pak jsem to dávala pod ty malý plastový květináče. Taky mu to celkem šlo.
Ale štěně vlčouna je daleko větší pohoda než štěně choďáka
no já to vždycky tušila, že choďák je na mě moc akční
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 02:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
kachna_
nebo ostatní, kteří by chtěli krasavce
Kachno, prosím o inzerci na špiclíčcích. Díky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 10:17
- Nahlásit
Vlčáčková
je tam, ale pošli mi prosím ten text a odkaz (já vim, jsem líná), ať to nemusím přepisovat z obrázku. Díky moc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2013 16:29
- Nahlásit
kachna_
Já to taky musím přepsat z obrázku. Plus asi nějak upravit. Vydrž, udělám, pošlu.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:00 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
Maya
No jo, ona je pěkně ta moje chlupatice vyčůraná. Vzala jsem plastový kelímky, aby měla změnu a ona místo hledání mi kelímek vždycky ukradla a zdrhla mi s ním. Někdy jí chytí rapl, začne na mně štěkat a štípe mně do nohou. Potom vždycky uskočí a zase znovu přiskočí a štípne. Bestie má ty zoubky ostrý jako jehličky. Když takhle začne, nemůžu jí plesknout nebo něco takovýho, zařvat - to jí chytí ještě větší amok. Tak si jí přestanu všímat a za chvíli jí to přejde. Akorát teda pořád nám nějak nejde jí přeorientovat na ven. Vydží tam s ostatními jen chvilku a pak se pověsí na plot a řve a řve a chce za mnou :-/. Já myslela, že si to venku bude užívat - jo, to bude pokud jsem na blízku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2013 09:26
- Nahlásit
nefritt
místo hledání mi kelímek vždycky ukradla a zdrhla mi s ním
tak snad se to s vekem jeste pak trochu zlepsi,ze bude venku i bez tebe
|