| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:49
- Nahlásit
Pro srovnání - takhle byl Charlie ostříhanej, když jsme si ho brali v tom roce
URL
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:56
- Nahlásit
nefritt
i tak je vyrazne hunatejsi, nez ferinka... i kdyz teda ja su spokojena, mam krasne kompaktniho psa v idealni velikosti a idealni mirou chlupatosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:17
- Nahlásit
cernej caj
Jj, huňatej pes je sice hezkej, ale poněkud nepraktickej.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:38
- Nahlásit
Tak ale u Charlieho je úplně jiná struktura srsti než u Belinky, takže ta údržba je úplně o něčem jiném. Bela je chemlonová koule, kterou musím pročísnout minimálně 2x do týdne. Když si Charlieho nevšimnu s hřebenem 3 týdny tak to poznat není. Ale mám kastrovanýho Dyka a tam to je srsti 2x tolik co míval než byl před kastrací. Zrovna se chystám ho taky ostříhat na léto.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:39
- Nahlásit
Pravděpodobně nám budou hárat choďandy, protože princátko Charles je na zabití.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 11:06
- Nahlásit
nefritt
No jo, Bela má ještě štěněčí srst, si myslím, že v dospělosti to nebude tak hrozný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 09:19
- Nahlásit
tak ja to du teda zaneradit sem, i kdyz teda chudak kachna a nefritt
dneska se dem domluvit na hostinu, zjistit si co a jak, podivat se na fotky... predbezne datum mame... akorat teda dilema, jestli pak psy nechat doma, nebo je vzit sebou a nechat v aute (v aute sou hodne zvykli prebyvat)... ale zas tam asi budem spat, tak by to s psiskama bylo lepsi a taky co muze byt lepsiho nez bily saty zabahneny od venkovniho foceni?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:01
- Nahlásit
cernej caj
jestli myslíš jako psy na svatbu, tak teda jestli by měli bejt v autě, tak bych je asi vzala jedině že bych měla stoprocentní jistotu, že se v autě nepřehřejou nebo tak něco a že půjdou občas vyvenčit, se obvykle ty oslavy dost protáhnou a taky myslet na to, že šaty nemusej bejt od psů jen zabahněný, ale taky roztržený, tím pádem zničený, což u šatů za x tisíc s plánovaným dalším nošením nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:29
- Nahlásit
Maya
no ale zase jaka je sance, ze pes rozthne latku kdyz by to nebyla zrovna krajka ci hedvabi?
necekam, ze posledni breznovej vikend budou nejaky hice, a vyvencit by taky prave nebyl problem... no uvidime. Ja si koupila v obchodaku sukni, tak mam jeste nahradni plan, ze si necham usit luxusni country vesticku s vysivanim nebo nejakou kosili a na saty se vyprdnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 10:42
- Nahlásit
cernej caj
zase jaka je sance, ze pes rozthne latku
no šaty se obvykle šijou z těch tenkých splývavých látek, u těch minimálně nějaký zatržení drápem by asi hrozilo
tak mam jeste nahradni plan,
to je pěkná sukně, tak teoreticky jak píšeš s vestičkou a košilí by určitě to taky bylo pěkný, akorát já jsem na to asi moc konzerva a svatba pro mě rovná se šaty
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 11:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Maya
Ja si koupila v obchodaku sukni, tak mam jeste nahradni plan, ze si necham usit luxusni country vesticku s vysivanim nebo nejakou kosili a na saty se vyprdnu
jsem na to asi moc konzerva a svatba pro mě rovná se šaty - nezávidím, to jsem teda ráda, že tohle řešit nemusím, jelikož: 40+ nevěsta v princeznovských šatech, by bylo hezké, možná tak ze zadu takže já bych vůbec netušila, co si na svatbu pořídit Prstýnky jsem skouknula a jsou hezké...originální
Add psy: asi bych je v autě nenechávala, pokud není možnost, aby byli někde ,,na zahradě" (nevím, kde tu hostinu máte? ) tak bych je asi radši nebrala. Jinak...naši psi by mohli být klidně s náma, jsou hodní a nesomrujou, neskáčou na lidi, nekoušou....a ředpokládám, že by jsme měli právě nějakou ,,zahradní slavnost" ať už někde či prostě doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 11:57
- Nahlásit
worick
ja myslim, ze na veku zas tak nezalezi, co jsem hodne koukala,tak nejenze saty dost vytvarujou dobrym strihem postavu, ale zaroven proste kdyz ses ucesana a namalovana, tak v tom snad vypada dobre i 40+ a na tobe to navic rozhodne neni videt
otazka je spis to, ze ja ani celkove takovy veci nerada, mam teda jedny plesovy saty na plesy ale jinak moc ani nemam rada saty, tuplem je to na me moc takovy... divny. Hrozne se ve mne bije to jit podle sebe a mit trochu rozbroj s rodicema a udiveny dotazy pribuznejch nebo proste mit ty saty at sou vostatni spokojeni a ja to tu hodinu taky vydrzim v satech... ono dokud nad tim clovek nezacne fakt uvazovat, tak ty saty bere jako spis zlo a pak si rikas "a tyhle sou krasny, v tom bych vypadala dobre" a nechcu se nechat natlacit zas do satu jen proto, abych byla napruzela nebo je naopak odmitat jen proto, ze dokud to nebylo v reseni, tak sem byla proti satum?
my ji budeme mit v country salonu, bohuzel nemame zahradni moznosti a taky ohledne pocasi pak nekde lozit v promacene a bahnite zemi v lodickach a kvadrech, to by me asi ukamenovali vseci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:06
- Nahlásit
worick
Tak princeznovský šaty sluší málokomu a to i těm mladších a podle mě i 40+ vypadá velice dobře v nějakých splývavých šatech barvy šampáň nebo tak něco
cernej caj
já teda šaty nenosím vůbec, ani žádný nemám, ale na svatbě bych se asi obětovala, ale to ti asi nikdo moc neporadí, to má každej jinak a kdyby ses v nich měla cejtit nějak blbě, tak to snad asi radši je nebrat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:08
- Nahlásit
Maya
ale vybrala sem tanec pro zenicha a nevestu (musim ale prekecat zenicha, aby byl ochotnej se to naucit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:09
- Nahlásit
worick
jsem to ukradla od ešusový, ale tohle podle mě je typ šatů, co vypadaj dobře na všech věkových kategoriích
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:10
- Nahlásit
cernej caj
vobrázky pěkný, ale bez hudby je to blbý, tak se kouknu až doma
tanec ženicha a nevěsty neznám, to je asi nějaká moravská specialita?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:15
- Nahlásit
Maya
ty druhy, ty se mi libi moc. navic kdyby byli vrsek + spodek, tak mas peknou spolecenskou sukni/halenku i komplet ty prvni slusej jen stihlym, si myslim ze s sirokejma bokama a stehnama ti to jeste zvyrazni ten nepomer mezi vrskem takze dolu kdyz uz sukni, jen fakt sirokou a ne extra splyvavou
tak ja nevim, si myslim, ze si novomanzele muzou zatancit, ne? ale treba muze segra mela jen tanec novomanzelu a pak hromadny tanceni, vubec nemela s otcem a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 12:46
- Nahlásit
cernej caj
si novomanzele muzou zatancit, ne
no to určitě můžou, já myslela, že to bude mít jako povinný bod programu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 13:07
- Nahlásit
Maya
u nas bude jen jedinej povinnej bod programu - zezrat to jidlo na ktery musime celej rok setrit nebo jako nevim, ale sou lidi co maj tuny bodu programu a organizujou zabavu a tomboly a jiny hry a zdobi si zachod... sem treba zjistila, ze existuji svatebni noviny a tam muzes mit rozepsany co v kolik bude, jak se novomanzele seznamili, nejaky fotky treba nebo napojak... holt aby se nenudili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 13:29
- Nahlásit
cernej caj
Svatební noviny? Tak to slyším prvně, na program bych se vybodla, stejně se každej akorát vožere.
Co si lidi chválej jsou ty rezervační seznamy na dary na netu, pak se ti nestane, že se ti sejdou dva stejný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 13:37
- Nahlásit
Maya
no prave, ty noviny sou zas nejakej vystrelek. ale fakt se dozvis takovejch veci
segra mi nasla docela pekny saty
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 13:56
- Nahlásit
Vdávala jsem dvě dcery a třetí doufám, že pospíchat nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 13:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
nefritt
me by se nejvic libilo prijit k hotovymu a nic neresit
no je fakt, ze se citim trochu mlade na vdavani, na druhou stranu vhodnej vek asi neni nikdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:03
- Nahlásit
cernej caj
ty jsou pěkný a byly by ti vidět ty boty, a ten chlap má taky pěknej oblek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:09
- Nahlásit
Maya
tojo, i kdyz oblek bude mit muz asi po tatinkovi pac to je vydaj na jedno pouziti uplne zbytecnej teda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:29
- Nahlásit
cernej caj
to už by asi byla lepší půjčovna ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:32
- Nahlásit
Maya
proc? on s nim ochodil tanecni a normalne v nem byl na svatbe svy segre, dobre mu padne, tak si myslim, ze je to vyhazovani penez... muz zezaduna sladkym bale, tak to asi neni uplne vypovidajici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 14:50
- Nahlásit
cernej caj
no já to myslela spíš jako, že se pak tím oblekem nebude moc hodit k tobě, že jako jsem předpokládala, že tatínek nic než klasiku mít nebude a že jako v půjčovně by se sehnalo něco ležérnějšího. Má alespoň tu vestičku pod sako?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 15:08
- Nahlásit
Maya
to netusim, jestli ma vesticku. Ani netusim, ze se beznej oblek nehodi k satum? vyhazovat za pucovny nechcem, to snad tak hrozny byt nemuze, ze by chlap v obleku cernym vypadal blbe vedle zensky v bilych satech a hnedych botach? to si myslim, ze snad ani ne...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2013 22:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
sem treba zjistila, ze existuji svatebni noviny a tam muzes mit rozepsany co v kolik bude, jak se novomanzele seznamili, nejaky fotky treba nebo napojak... holt aby se nenudili - asi před dvěma lety mi je ukazovali známí, že to měl jejich vnuk...taky jsem čuměla jak puk
Maya
mě se od ešusky líbí zase ty první...mají moc hezký střih a krásnou krajku, jenom nevím, jestli bych já - prcek se širšíma ramnama a prsama - nevypadala moc ,,krabicoidně" Jo, dneska jsem byla v podprdovém butiku a chtěla jsem nějakou barevnou, či kytičkovou a řekla jsem typickou velikost: 75C či možná spíš D? a slečna si mne přeměřila pohledem a:,,to v žádném případě, vy máte 70E...možná i F! (stačilo mi E )...a jediné v této velikosti, byly podprdy od Trioly, nic moc barevnosti (líbily se mi z katalogu asi jen tři) a ten hafl krásných vystavených - rozličných barev a drahých značek - to bylo: ,,bohužel, tyhle se v takové velikosti nedělají"....
A když to budeš mít v country stylu a vybrala jsi tenhle taneček (já zapoměla, že ty to vlastně tancuješ ) tak to bych možná šla opravdu do nějakého oblečení k tomu, protože tohle tancovat v takových klasických dlouhých svatebních šatech, si moc nedovedu představit...Ty, co ti vybrala ségra, by k tomu dobré myslím byly Ty jo, tohle chceš naučit muže tancovat??! Tak to je asi na tanec celkem nadaný, tohle bych se já nenaučila, ani za půl roku
Ani netusim, ze se beznej oblek nehodi k satum? - nééé Maya myslela k tomu stylu celkově - tohle s tím oblekem jen hnědá vestička - vypadá celkově hezky, sladěně a obojí stejně ležérně...že jo, Mayo?! Jako...úplně blbě to vypadat nebude, jen to hodit celé do jednoho stylu - v tvém případě country - by vypadalo líp Alespoň vybrat pro muže nějakou košili, aby k tomu ladila...třeba hnědou kostkovanou či místo kravaty na krk něco, co se nosí ke country?
Píšu ,,s křížkem po funuse" nebyla jsem doma
|