Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
nefritt
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 13:57 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Já krmila 2x denně léta. Teď to mám tak, že ráno dostanou jen hrstičku granulí, protože ty úplně odbourat nemůžu a hlavní žrádlo večer. Před cca měsícem jsme přešli na maso. Zvykli si teda náramně rychle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:25
- Nahlásit

nefritt
ja to mam historicky kvuli timovi - a jsem na to nakonec i celkem zvykla, navic bych musela koupit novy misky, pac s masem se jim nevleze jedna porce do misky

worick
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 20:23
- Nahlásit

nefritt
krmíme podobně: ráno trochu granulí, večer vařené Nevím, proč granule nemůžeš odbourat ty, ale já proto, že muž má pocit, že by byli ochuzení o něco důležitého

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 18:37
- Nahlásit

dneska sme jeli vockovat... a veterinar co? no nebyl. tak zitra repete. aspon si psiska pocuchali v krajich, kam moc casto nezavitame pri prochazce

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 18:42
- Nahlásit

cernej caj
my to máme někdy duben, květen, se budu muset podívat, ale já teda dopředu vždyckyv volám, jestli bude poté co jsme taky dopadli takhle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 18:57
- Nahlásit

Maya
tj, taky vetsinou volame, tak dneska ne my to mame 23.3 ale na propozicich na dogtrek pisou, ze nesmi byt mladsi tyden to ockovani, tak bych nerada, aby me vykopli na startu... (28.3 uz je prejimka psu) + teda i kdyz je to dneska celkem setrny, i tak bych radsi mela naockovano driv, co kdyby prece jen trochu nejaka reakce byla

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 20:03
- Nahlásit

cernej caj
jj, po očkování má být stejně pár dní klid

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 20:32
- Nahlásit

Maya
to jo, ale to by stacilo asi i min, nez 10 dni, ale ted sem treba cetla, ze prejiti na barf muze tak na 2-3 tydny taky toho psa zatizit a tak me napadlo, ze asi nebyl nejlepsi napad na to najed 14 dni pred trekem

worick
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 07:59
- Nahlásit

cernej caj
čéče, naskytla se mi příležitost na sobotní výlet někam k Adamovu. Máš tip?
Musíme zavézt příbuzenstvo na pohřeb do Radiměře, tak že by mne tam Tom s klukama někde vysadil a pak zase někde nabral...ani to nemusí být okruh, ale musí se tam dát přijet autem Dotaz: na Mapách je vidět ,,hranice přírodní rezervace"...je v reálu nějak značená značkama na stromech - stejně jako ostatní klasické značky? Nebo není vidět, jen to na některém místě oznámí cedule (že tam je přírodní rezervace) Našla jsem si trasu, ale když nechci jít po silnicích, tak by se mi zrovna hodilo jít po té hranici, ale nevím, jestli ji nějak poznám?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:19 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

worick
hele, super trasa by byla z adamova na byci skalu (je to vpodstate rovina, de se kolem vody, na druhe strane za vodou je silnice ale ne moc frekventovana, ja tu cestu mam moc rada a to snad bych sla i s vama jinak hranice urcuji jen ty zeleny cedule prirodni rezervace, takze to primo nepoznas...

http://mapy.cz/#x=16.684652&y=49.306194&z=13&d=mun i_2840_1&l=16 a stejnou zpet nebo to obejit, ale koukam radimer je skoro u svitav, tak jestli nechces jit nekam vys?
nebo babi lom tady babi lom je nadhernej, ale nesmi teda byt namrznuty... (moje foto z babiho lomu

jakou mas tu trasu?

worick
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 10:54
- Nahlásit

cernej caj
Jo, jo, skoro jsme se strefily já myslela, že nějak třeba takhle http://mapy.cz/s/6BSv ale teď koukám i na leteckou, jak to tam vypadá a je to tam hezké všude. Šlo by to jak píšeš - po modré k Býčí skále a pak někde dolů - žlutá, zelená zpět k Adamovu. Psala jsem Kessie od berňuch (má berňačku, tak nevím, jak by se holky snesly) ale ona toho má moc a asi jí to stejně nevyjde. Každopádně, kdyby jsi chtěla jít, budu jen ráda, nevadili by mi ani další, co by chtěli s tebou Kluci jsou celkem snášenliví neříkám, že jim musí sednout každý pes, ale zatím nikdy problém nebyl my by jsme šli tak do 15km...maximum takže s náma toho moc nenatrénuješ
Ještě jsem to neřekla mamce, že by s náma jeli smraďoši kluci ta bude ječet jak Viktora

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 11:27
- Nahlásit

worick

tak ta cervena k novymu hradu je teda krpal jak prase a dolu teda taky hnus, ale tak na kopce ty ses urco zvykla;) a celkova delka asi 12km, tak to celkem prijemna prochazka. Fenule jiny neva, ja budu mit feri na voditku a myslim, ze hlavne problem s jinou dominantni fenou je treba u zradla a tak.

tak to ja se domluvim s muzem, ze by me tam hodil autem (na tu cervenou), protoze ja musim maximalne vlak/vlak, nebo si dat sraz za novym hradem a ja bych sla z adamova po zelene http://mapy.cz/s/6BUl

worick
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 07:45
- Nahlásit

cernej caj
Sim tě tak varianta je jako jsi psala,že tě muž hodí na červenou? a pak odjíždíš z nádraží Adamov.....my pak budem šlapat kolem vody po cyklostezce zpátky na červenou, protože do Adamova se blbě jede autem, respective po blbých cestách naokolo a pak mi taky vychází, že tam musím ztrávit alespoň 4.5h (cesta do Radiměře a zpět, pohřeb, trachta...) A ještě: ty jsi ale tuhle trasu šla, že jo? Já si pamatuju fotky...
Tak jestli najdeš ještě něco severněji(kolem té E461 směr Svitavy) a neva ti, že budeš muset daleko vlakem, ještě líp Nemusím mít okruh, klidně z nádraží do nádraží, do těch 15km...a nemusí tam být ani bůhvíco k vidění....mě stačí, že šlapu (radši lesem a ne po silnicích )
Sorry, že tě úkoluju, ale když tě kamsi chci vytáhnout tak tu trasu radši nechám na tobě, abych nevybrala hnusnou, jako onehdá na Slovensku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:00
- Nahlásit

worick
no ja to tam zas vic severne nejak extra neznam, vim, ze tady je to krasny, chodim z adamova snad skoro kazdy rok v ruznych castech roku

muz nevim, jestli me hodi... existuje varianta, ze by sel s nama (s timem by se drzel dal, on by si za chvilu na kluky zvykl a nejancil by), nebo budu muset vlakama, to se jeste uvidi, nicmene sem prave myslela, ze tebe vy tom vyhodil na te cervene, ty bys obesla novej hrad dolu pod kopec jak se napojuje zelena a my bysme tam po ty zeleny dosly od adamova od vlaku prave... a pak bysme sli spolu az do adamova, my na vlak a ty by ses vratila zpatky k silnici, vim ze adamov je tam dopravne dost blbe

co jsem koukala, tak kde se vlak priblizuje silnici, tak sou hodne znacky i po silnici, + zalezi, na kolikatou hodinu mate pohreb (v kolik by te +/- Tom vyhodil?) a ja to jeste prozkoumam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:08
- Nahlásit

worick
mozna toto? jinak si klidne taky neco navrhni, ja to tam nahore moc neznam, spis ten kras prave a ten uz tam za blanskem konci, takze moje a tvoje trasa asi muze byt kvalitativneuplne stejna

worick
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:16
- Nahlásit

cernej caj
klidně vemte Tima, není problém, však oni se nezabijou Jak píšeš, vlak vlak a sraz na červené akorát nevím, jak nám to bude vycházet časově, protože my jsme limitovaní pohřbem vy zase vlakem (aby jsme se vůbec potkali ) Měli by jsme tam (na té červené) být někdy po 13.h(když vezmu v potaz, že to tam ještě musím nějak vyfunět )
A hledej dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:22
- Nahlásit

worick
hm, tak ve 13 je uz dost pozde, tak to musime urcite vlakem, protoze muz ma zvuceni festivalku a uz tak kolem 3/4 tam bude muset jet, takze to by se urcite nestihlo... nicmene v adamove muzu byt 12.20 cca, takze ve 13 +/- by to akorat vychazelo, je to od zastavky 3.5km to rozcesti

jako ten adamov - adamov by asi pro mel byl nejprijemnejsi.

to mate docela dost pozde teda pohreb, ja myslela, tak v 11 nekdy

worick
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 10:50
- Nahlásit

cernej caj
jako ten adamov - adamov by asi pro mel byl nejprijemnejsi - No vidíš, jestli ti teda neva, že půjdeš stejnou trasu poněkolikáté tak počítám s touhle a hotovo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 10:56
- Nahlásit

worick
ok, super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 18:14
- Nahlásit

taksem si dneska ponuchnala woricka, oni maj proste tu tlamajznu extremne roztomilou

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 18:44
- Nahlásit

cernej caj
To se máš, taky bych si chtěla pońuchat samojeda, můžeš si koupit japonského špice, ten má tlamičku úplně stejnou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 18:53
- Nahlásit

Maya
tak je fakt,ze japonskej spic neni zas tak prtavej, to by velikosti slo.
Kdyz sem premlouvala psy, ze chcou na dvur a lakala je na ziulovi granule, protoze byli po ruce, tak se ozvalo mnouceni z pudytak nevim, jestli se mu navic nejak nesesula cesta kolem komina, kudy chodil domu, ale po volani a lakani sem nemusela cekat dlouho a erarni masova kapsicka taktez na svuj konec necekala dlouho

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:32
- Nahlásit

cernej caj
možná byl fakt někde zavřenej, tak už si třeba příště dá větší pozor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:38
- Nahlásit

Maya
tojo. vcera sem s muzem resila, od koho vzit novou kocku (jestli zas od tech stejnych co mam zigula - tudiz bezocasou), nebo ze z byvaly prace muze tam jedna ma prej ty pekny hunaty co se mi libej, tak sem rikala, ze jestli budou funovat murphyho zakony, tak jak zacnem resit novou kocku, objevi se stara

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:48
- Nahlásit

cernej caj
jo, to tak bejvá huňatý se mi taky líběj, ale mám polohuňatou a na ven už nikdy více
pěkná fotka, škoda že taky nemám tahacího psa
tak dám taky jednu temtickou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 20:16
- Nahlásit

Maya
ten je super to sem hned poslala muzi

v cem je ta polohunata na ven blba? ze furt ma neco v srsti?

jinak ona ferina zas nejak moc netaha, ale mam volny ruce. Jinak samo, casto musim pridrzovat voditko, taha fakt jen vyjimecne a obcas, jinak se furt plete pod nohama

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 23:14
- Nahlásit

cernej caj
huňatá i polohuňatá kočičí srst cuckuje a to jako že dost, hlavně na jaře při línání a jak to neučešeš, tak jedině ostříhat, musela bys ho každejch pár dní česat, což u venkovní kočky je dost nereálný, zrovna teď kocour má cucky na zádech, rozčesat to nepůjde, takže mu to budu muset ostříhat a bude vypadat jak debil s bezchlupejma flekama na zádech

worick
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 23:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
To se máš, taky bych si chtěla pońuchat samojeda - neříkej dvakrát, neb tě ukecám někam na výlet Chudáček cernej caj kvůli nám šíleně vymrznula a doufám, že to u nich díky tomu neskončí ,,rozvodem", neb na to vylákala ještě i muže Tomu se omlouvám tuplem... a moc, moc vám oběma, že jste museli se mnou tak vyzmrzat, že byla až taková zima Snad to neodmarodíte I když...vy jste zvyklí máte doma ten ,,studenej odchov"
Já jsem došla do konce v pohodě, kdybych šla trošku pomaleji, tak jsem tam ani nemusela pak 15minut čekat....ale kluci jak cítí, že se blížíme k autu, tak mají naspěch Cesta podél té řeky tam byla fajn...v létě by byla ještě lepší Naši přijeli strašně zmrzlí taky, prý v kostele byla taková zima, že některým až docházelo zle Ještě jednou dík moc za doprovod

A přesně jak jsem předpokládala,: přijeli jsme domů, ,,sežrala bych volka" nacpala se a zachrápala Miss (viděla jsem jen začátek) tipla jsem si tři a světe div se: poprvé v historii jsem je trefila všechny Respective, řekla jsem: ,,jediné hezké jsou tahle, tahle a tahle....tři...no to mají taktak, aby z toho složili stupně vítězek"....a složili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 06:52
- Nahlásit

worick
Tomu se omlouvám tuplem... a moc, moc vám oběma, že jste museli se mnou tak vyzmrzat, že byla až taková zima
neres, oblikly sme byli ja jen nepodchytila ty rukavice, ale jinak zima mi nebyla a muz kupodivu nic nerikal, ze sem 10 metru za nama jak ocasek a prej i tempo mu vyhovovalo

no tak to je super, ze jsi tam cekala jen 15 minut, sem si rikala, jestli tam nekde nemrznes treba 40,protoze ono jak fuci a clovek se nehyba, tak hruza

no to chudaci pokud byli vymrzly pomale jak ty, tak to si aspon teda stravila uzitecne s klukama, v kostele by ses teda evidetne neohrala a nemas zac, priste, az pudes sem nekam k Brnu, tak se zas rada pridam

s tou miss ses dobra, me to pripomelo, ze jsem si ji chtela dat nahrat- protoze tam mel hrat meteor z prahy a na baskytaru tam hraje muj spoluzak ze stredni, tak sem se chtela mrknout, jak hraji a nejak sem to zasklila a o nahrani si zapomela rict

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 06:58
- Nahlásit

worick
pristizena pri cinu jinak fotek mam par, tak snad vecer je tu dam, az se vratim dom

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání