| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 20:35
- Nahlásit
Maya
Vlčošpiclí obřík. (I když malej chlap se taky nedá vyloučit.)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 22:07
- Nahlásit
Vlčáčková
no jo, těžko říct, 55 cm je furt standard, mě prostě nepřijde, že by byl s něčím větším kříženej, vidělaj sem hafo špicích kříženců s NO nebo s belgánama a všichni měli minimálně jinej tvar hlavy, i když pravda vyloučit se nedá nic
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 23:05
- Nahlásit
Maya
Tím "vlčo" jsem nemyslela NO, ale že je to VLČÍ špic.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:30
- Nahlásit
jedna dovolenkova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:31
- Nahlásit
cernej caj
to je pěkná fotka jak se pusinkujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 11:48
- Nahlásit
Maya
jojo, jedna z mala, co mi vysla. Mam jich vetsinu rozmazanych holt semdlouho nefotila a takhle to dopada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 12:08
- Nahlásit
cernej caj
No já většinu fotek nemám sice rozmazaných, ale zase na nich bejvá obvykle jen půlka psa, navíc většinou ta zadní půlka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 12:27
- Nahlásit
Maya
jo tak to mame problem dost podobnej ja ho mam sice casto celyho toho psa, ale je z nej taky videt jen zadni pulka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:35
- Nahlásit
cernej caj
hele http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-t rendy/36388-saty-z-beznych-kolekci-nejen-pro-budou ci-nevesty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 14:18
- Nahlásit
Maya
holt to zas clovek zjisti az uz to ma doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 14:38
- Nahlásit
cernej caj
už máš tamty? tak to jo, no ono to je asi tak vzhledově i finančně stejný, jen by mě nenapadlo, že jich je v tý ceně až tolik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 15:51
- Nahlásit
Maya
tak v podstate jo. za ty prachy a s tim, co sem k nim vse dostala... a nebudu mit roupy si poridit jine. Ono stejne, je to na jedno pouziti, takze cena byla adekvatni az az
no ale je fakt, ze su taky dost prekvapena, aj treba tou cenou.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 16:50
- Nahlásit
Zdravíčko,
s tím kliknutím na jméno díky,.. říkala jsem si, jestli to přepisujete D
Jsem tedy ve správné skupině? I když tedy my psíka teprve budeme mít, takže zatím vlastně jsem tu "vetřelec"
Btw. Až budeme mít Eli doma, pošlu fotku, třeba mi řeknete, zda je víc keeshond nebo vlčí špic, sama jsem teď po tom zjištění zvědavá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 16:59
- Nahlásit
ErzebethB
jojo, pod sem ja tu taky byla "pred terminem" prisla sem na forum s dotazem na granule a uz sem byla zvana na spici forum a to sem jeste spice nemela
no to stejne pak asi nejvic poznas, az vyroste z jakyho kraje ste?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:02
- Nahlásit
Jsme z Chomutova, kraj "západní prdel republiky"
Mimochodem před 14 dny jsem objednala pelech z peliskypropsy.com vel. 5... pelech je to obrovskej a je lukcusní... ale když jsem ho vysávala a testovala (jak jinak) tak elektrizoval... myslíte že to bude hafíkovi vadit? Mě to hrozně rozčilovalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:18
- Nahlásit
jo tak to matne tusim, ze to ste tam daleko jeste za praglem.
Uvidis, jak se ji bude libit. U nas doma trochu obcas elektrizuje deka a to jim neva, ale v pelechu mi nespi ani jeden... Nejaky pokusy byli, 'misto' nauceny nemam ale oba maj svy oblibeny fleky (feri v rohu postele na plysovy opici a vokoun na podlaze pod voknem). Cim budes chtit krmit?
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 17:42
- Nahlásit
Hehehe, tak to u nás do postele nehrozí, jelikož máme černobílou polstrovanou koženkovou postel a kdyby do ní pes často lezl, tak by jí asi brzy úplně dodělal, což by přítel nepřežil a obě bychom asi spali mimo ložnici Ale u postele máme kusové koberce s vysokým chlupem, tak doufám, že tam by se mohla ráda ubytovat... jinak pelíšek máme prozatím v obýváku, aby byla první dny s námi a plánujeme jej přestěhovat do "pracovny" (nazýváme tak místnost, kde je stůl s PC, sušák a rozkládácí postel pro návštěvy - na té si klidně hovět bez problému může), tak uvidíme, zda se chytí... jen se malinko bojím toho přesídlení do té pracovny, aby nám pak nebrečela, že tam je sama (dveře sice neplánujeme zavírat, ale i tak)
No.... chroupala jsem písmenka, kde jsem mohla o různých výrobcích krmiva... na domácí vaření to vidím jen občas v podobě nějakého pamslku, ale pravidelně nevařím ani nám dvěma, páč to díky práci (krátký/dlouhý týden nestíhám a přítel vaří tak jakože - neumřu hlady, ale k jídlu je to tak pro mě... Aby jí nechtěl třeba otrávit, že? ), no takže v místním zverimexu mi dali příručku "štěně" od Eukanuby, po přečtení té knížky jsem se do té značky tak trošku "zamilovala" a ostatní jako je Ontario, nebo Dog Chow (kterým teď krmí chovatelka) odšoupla na druhé pozice.... Koupila jsem 3kg balení pro středně veliká plemena - puppy, tak uvidíme, zda to bude baštit... )
Jinak plánuje základ krmiva granule prokládané občas nějakým tím mým vařením a občas bych jí chtěla dopřát nějakou tu konzervičku... Uvidíme, jak mlsná bude, náš exhafan byl hrozný, konzervy jedl jen asi od dvou výrobců a zásadně kuřecí s mrkví, zabít... )))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 18:57
- Nahlásit
eukanuba je za ty prachy dost srot, pokud chces granulovat a neni ti lito 200mesicne navic, tak si tu na fory procti o granulich, eukanuba je tak lepsi level dog chov v cene dost neodpovidajici kvalite.
No su zvedava, jak bude dobrovolne s otevremymi dvermi spat jinde jak vy tak uvidite. Co ste meli predtim?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 18:59
- Nahlásit
ErzebethB
he, pelechy u nás skončily rozebraný na atomy
s tím spaní uvidíš jak se zadaří, jen bacha na to, špicovi co jednou povolíš, to už ho neodnaučíš, proto nebrat do postele nebo na gauč nebo prostě tam kam nechceš aby chodila ani jako malinkatý roztomilý štěňátko
Eukanuba moc kvalitní krmení není, ale zveráči asi nic lepšího neseženeš, jen opět bacha na to, hodně vlčích má sklony k reznutí a po některých značkách reznout fakt fest, jako když nechceš na výstavy, tak je to jedno, ale blbě to vypadá
jo a nežravců je vlčích štěňat snad většina počkej až se zaskočí nefritt, ta ti může povyprávět jak podstrojuje, já podstrojovala taky
jinak agi moc vlčích nedělá, oni vejškou spadaj do L s borderama a spol a ty překážky už jsou na ně moc vysoký, tak jsou pomalí, ale zkus si najít chs z Břekové aleje, chovatelka s vlčí špickou agi běhá, tak jí když tak klidně napiš jeslti máš ohledně toho třeba nějaký dotazy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 19:00
- Nahlásit
cernej caj
sem koukala žes mě našla na fb já tam přes den nemůžu, tak doufám, že se neodstěhuješ tam a tady zase nikdo přes mobil je fb taky vopruz
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 20:14
- Nahlásit
cernej caj
Já nekupuju eucanubu, protože se při jejích testech provádí vivsekce. A ještě jsem viděla na videu, jak sadističtí laboranti (nebo jak to nazvat) se jen tak pro tu srandu vybíjeli před vivisekcí na bíglovi.
Tím pro mě firma Procter and Gambel jednou provždy skončila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 20:48
- Nahlásit
maya
Neboj, na fb se nestehuju
Vlcackova
Co je vivsekce?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 21:03 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
cernej caj
VivIsekce - vypadlo mi tam i.
Řezání zaživa.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 21:45
- Nahlásit
K té Eukanubě
- tak to jste mne moc nepotěšili, jelikož jsem měla pocit, že kupuji něco "lepšího" .... Hlavně když už se taková firma snaží svým zákazníkům poskytnout maximum informací ohledně štěnat, dávají dárečky zdarama - dostali jsme krásný obojek a ještě krabičku nějakého doplňkového krmiva...
V pátek jsem objednala 3kg balení pro středně velká štěňata, tak ho spotřebujem a uvidíme...
K značkám granulí:
- Zchroupala jsem, co se dalo, různá fóra, recenze z heureky, různé diskuse a články na webech a všude někdo něco haní, jiný to zase chválí... tak jsem dle vlastního úsudku a takové nějaké sympatie k tomu, jaké informace mi předala eukanuba jsem zvolila právě tyto... teď na Váš popud jsem projela většinu sekcí o granulích (přiznám se, že místy už jsem z toho byla docela šílená ale ve směs si všichni chválí Acanu a i dle stránek a pročtení nějakých recenzí si myslím, že by to nemusela být až tak špatná volba... cena je taky docela odpovídající.
Co máte vyzkoušené Vy? Četla jsem něco i o Chicopee (Nevím, zda to píši správně, jsem líná to teď hledat )... výstavy neplánujem, ale vlčího jsme zvolili právě kvůli tomu, že to vypadá jako chlupatej medvídkovskej vlk, kdybych chtěla zrzouna, koupím si kokra
Před vlčíkem jsme měli černého mini labradora (jaksi nám plně nevyrostl)... měli jsme ho asi od půl roku, nějací idioti ho vyhodili z baráku a on se toulal městem, celé odpoledne jsme ho pozorovali jak brouzdal městem a chudinka byl z toho celý vyděšený, brečel a vypadal dost zuboženě... a tak jsme ho vzali domů a přemluvili naše, abychom si ho nechali.. byl to úžasný kámoš Sice nám pěkne papal, ale už tak nevyrostl...
Co se týče té vivisekce a těch chudinků bíglů - tohle se mi taky vůbec nelíbí a už jej také nekoupím!!!!! hajzli
Jinak s tou vivisekcí - je to vlastně chirurgický zákon pod narkozou (lokální/plnou) za účelem testů... většina těch zvířátek moc dlouho nežije... :-/// Proto s Eukanubou a PaG taky končím...
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 21:48
- Nahlásit
Maya
K těm pelíškům... vlčík bude moci všude, ale ne do postele (do naší)... jako štěně zabere malinký kousek, ale až bude mít 20kg, tak si neumím představit, že bych se roztahovala já, přítel a ještě hafan... Jinak k válení bude mít svůj pelíšek, koberce před našima postelema, v obýváku gauč, v pracovně rozkládací postel, na balkon v létě plánujeme taky nějakou deku, nebo podložku takže místa na to se někde válet bude dost... A s tím co povolíme... to jsme měli i s Beníkem - než naši tenkrát vyměnili sedačku, tak chrápal taky kde mohl... pak tu starou vyhodili, koupili novou bílou a černej pes už spal na zemi, páč by to tam vypadalo jako u čuníků :-D
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 22:01
- Nahlásit
ErzebethB
no k tý Eukanubě, ono ty dárečky a brožurky musí někdo zaplatit, žejo, a firma to není, tak vyroběj levný granule a prodávaj je za nehoráznou cenu a pak si můžou dovolit dávat dárečky. Pokud si přečteš složení, což je u granulí nejdůležitější, tak uvidíš, že je tam převážně obilí a nekvalitní suroviny, pro psa masožravce nic moc, leda že bys k tomu přidávala konzervy nebo maso, ale zas by se ti prodražilo
s Chicopee neporadím, fakt tímhle levným obilím nekrmím
Acana je dobrá, ale psi po ní reznou, ta jedině,ž e to vyzkoušíš, jestli ta vaše k tomu bude mít sklony, třeba ne, když jo, budeš mít místo vlka lišku
tohle má Kim zreznutej límec, po Acaně to bylo mnooohem horší, to měl i na zádech a všude, jako fakt děs
pokud chceš poradit nějaký kvalitní granule, tak řekni cenu, kterou můžeš dát za pytel, ale obvykle ty kvalitní se dávají menší dávky, takže pytel dýl vydrží, mě vydrží 15 kg na cca 6 týdnů, pro jednoho vlčího si myslím tak dva měsíce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 22:38
- Nahlásit
ErzebethB
Vivisekce je právě bez narkozy, bez jakéhokoliv znecitlivění. Prostě psa zmlátili, že už ani neřval, a pak mu vyřízli maso z těla pro rozbor. A hodili ho na hromadu krvácejících bíglů, kteří to absolvovali před ním. Kdo to přežil, měl smůlu, šel druhý kolo.
Jinak mám Chicopee už drahně let. A i když občas tady na cz někdo tvrdí, že to dobré není, tak mě po tom psiska prospívají, mají i pěknou srst a žerou to rádi.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 00:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
doprdele babo, nepiš tyhle hnusy! Když si můžu vybrat, určitě sáhnu po tom, co není testováno na zvířatech a snažím se tvářit a nemyslet na to, že se to děje...protože jinak bych se zaručeně zbláznila A ty to tu ještě popíšeš doslovně
A proto taky nijak zvlášť nemusím lidi...člověk neví, kdo všechno z nich je tohohle schopný.... Je mi teďka na blití Jsem se chystala spát...už jsem rozebraná
ErzebethB
Já už to psala všude X krát Zkoušela jsem na psech, mých, rozmlsaných, s debilním trávením ....všechny možné druhy granulí vyšší kategorie a po všech průjmy a chutnaly jim málokteré Začala jsem vařit a trávení se postupně upravilo na průjem občasný. Z granulí jsem skončila na Wolfsblut, poněvadž jsou vážně chutné (teda psi tvrdí ) neprůjmujou a mají je jen k snídani. Kvalita snad dobrá...alespoň se tak tváří Berňák Berry hodně zreznul, ale netuším jestli z nich, nebo mého vaření - hodně mrkve, červená řepa....
Jo...a jinak jsem tu nasáčkovaná jelikož mám i samojeda a ti tu fórum nemají
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 00:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
Jsem se chystala spát...už jsem rozebraná
Ježíš, promiň. Já jen opravila ErzebethB. Na FB jsem našla kontakt na firmu, která dováží jen netestované psí žrádlo. Ale protože mi "velký záchranářky" nahlašovaly profil, tak mi ho smázli a kontakt vzal za své. Byli severně od Brna, ale nevím kde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 07:08
- Nahlásit
ErzebethB
jako štěně zabere malinký kousek, ale až bude mít 20kg, tak si neumím představit, že bych se roztahovala já, přítel a ještě hafan...
no to se vlezete v pohode, pokud de o tohle
no jak pise Maya tak hodne psi muzou reznout. Ja s reznutim po acane problem nemam, ted sme meli canidae, koupenej mame taste of wild, obcas neco nekde taky vemu podle moznosti, jednou sme meli i eminent a ten fest chutnal i nasi nezrave... a pokud pytel kukurice, tak radsi za 500 nez za 1200...
i kdyz ted du zas objednat maso, ted uz to vypada, ze mrznout snad nebude, tak nam pojede lednice zas
Vlčáčková
no i s i bych to nevedela... to je fakt narez to sem ani nevedela ze se tohle deje, tos nepotesila ale aspon su zas o neco chytrejsi...
|