| Autor |
Zpráva |
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 23:39
- Nahlásit
Maya
bordera kolem mě rotovala a Kim dva kroky zpět a víc ani ťuk, pak už se tvářil, že ten povel vůbec nezná
Jo, to dělal i náš bejvalej hafan, jakmile si nesmrděla pamlskem, tak i u povelu sedni dělal, že na něj mluvíme tatarsky...
Ty videjka sjedu postupně všechny a přidala jsem si to do odběru. )
worick
jo milá zlatá...to jsi si měla pořídit borderu
Borderky jsou sice chytrý a bystrý, ale nám se víc líbí takoví ty medvídkovský typy psů... já původně chtěla jednu chvíli klasickou kólii, ale přítelovi se nelíbí a borderku plánuju nacpat našim na zahradu, až se přestěhují, takže při nejhorším si ty boomba cviky nacvičím tam ) Ale ještě o tom neví
Maya
chození po zadních, vlčoun má oproti ovčáckým a podobným psům jinou stavbu těla
Uvidíme, jak se na to bude tvářit, neplánuju dělat nic, co by jí nějak nevyhovovalo, nebo vadilo... snad to bude nějaký pořádný číslo, aby jen nechrápala a nevyvalovala panděro v tom lukcus pelíšku, co jsme jí pořídili.
https://www.youtube.com/watch?v=PX6fWx8ckag
Ale tohle jí prostě budu muset naučit,... to je naprosto dokonalej trik Tak doufám, že mě nezklame... ))
Ale vřele doporučuju, jestli chceš takhle se psem cvičit, cíleně podporovat aportování už odmalička. U špiců rádo vyhasíná.
Ouki, díky za tip.
P.s. Tu knížku časem pořídím, teď se bojím nakupovat příliš knížek, páč to dycky dopadá tak, že jsem na něco šíleně natěšená, načtu knížky, sjíždím videa, kupuju pomůcky apod a pak zjistím, že to je úplně jinak a přichází naštvanost a zklamání... tak to nechci zařeknout (stačí že jsem objednala klikr dřív, než máme doma psa )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2013 23:45
- Nahlásit
ErzebethB
tak zkus hledat na uložto (a co se zalíbí, to potom koupit, ať autorové bídně nezhynou hladem a žízní)
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 00:12
- Nahlásit
kachna_
Jop, díky, mrknu... kdyžtak sosnu.... ale je pravda, že knížka je knížka =)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 12:29
- Nahlásit
kachna_
timik taky miluje chozeni po zadnich a nijak se neprevraci, tak asi zalezi na psu,ale je fakt,ze dlouho to nevydrzi.
worick
mala ochutnavka
na te posledni fotce je dobre videt, jak vypada nase cesta cca 4 kilometry, su fakt rada nakonec, ze sem zvolila nechat ferinku doma muzi, protoze s tim jak to bylo mokry bych se zabila minimalne na tech kamennych schodech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 17:51
- Nahlásit
S tím chozením po zadních je fakt, že nejspíš záleží na konstituci psa, ono u vlčích je dost velký rozdíl v kostře i váze a Kim je prostě hodně vysokej a mohutnej, tak mu to fakt vůbec nikdy nešlo, jen jako štěněti, Dorin samo tak chodí sám běžně, ti menší s tím problém nemají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2013 19:36
- Nahlásit
kachna_
evidenční číslo: 1062/2013
plemeno: špic
popis: pes, 3 roky
srst: bílá, standard
velikost: malý
nalezen: 01.06.2013, 13:50
P-4,Braník,Vlnitá ul.
charakteristika: Nalezen s jednořadým kovovým stahovacím obojkem. Karanténa.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 222025917, 222025916, 233554242
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 07:55
- Nahlásit
Holky z Čech, jak jste na tom s vodou? Vím jen o Maye, že bydlí u potoka...právě
cernej caj
ježíš...to je nádhera! Ty mně chceš nasrat, že jo?! To mi teda, ale prosím pošli i s trasou, to není tak strašně daleko, tam chcííí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 08:33
- Nahlásit
worick
nadhera, ze jo
cela trasa ale tebe by zajimala asi hlavne cast z obce Bilek po cervene na chotebor (k rozcesti tocity vir), udolim doubravy (po cervene, zelena vede lesem takova obyc lesni cesta). a da se to jit i plus minus okruhem z bilku po cervene a pak prejit na zelenou a zpatky tim lesem, ta cast kterou bys v tomto pripade videla mi stejne prijde z celeho toho udoli nejkrasnejsi - nejdivocejsi
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 13:17
- Nahlásit
Ahoj holky Tak jak se máte?
My tady v tom hnusu bojujeme a meteoradarem a hned jak míň prší, letíme ven. Jinak nám pejsem prochází pubertou a zlobí :-/
A v sobotu jsme byli ve Zlíně mrknout na krajskou výstavu, jako diváci a byl tam nádherný vlkouš. Klasický, tmaví, žádný kees a ač to byl drobeček, šel z něho respekt
Jinak pomalu chceme začít výletovat, tak rádi uvítáme tipy na nějaké lehčí trasy - do 20 km. A nejlíp v našem okolí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 14:31
- Nahlásit
lili grace
a vase okoli je co presne? nekde tam u woricku, ze jo? to by asi worick na bernacich spis poradila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:27
- Nahlásit
worick
No my bydlíme asi 50 m nad nejbližším potokem, takže se přinejhorším jenom nedostane Michal do práce.
No a mamču máme doma, páč jaksi bydlí v Lahovicích.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:23
- Nahlásit
kachna_
držím palce mamče, ať má domeček v pořádku, Lahovice ukazovali v tv
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 00:40
- Nahlásit
lili grace
Čauky Hele, pro začátek. Parkovat můžete v Javorníku u Obecního http://www.mapy.cz/s/7q8m - upřesnění k trase bych ti případně dodala
S parkingem u našeho, a to bych musela s váma, aby jste trefili http://www.mapy.cz/s/7q8t
http://www.mapy.cz/s/7q8B - Lučina z Vrbky (přes Vojšice) a druhá http://www.mapy.cz/s/7q8I - z parkoviště na Lučině
http://www.mapy.cz/s/7q8N - tady jsme šli několikrát, jen si pak na mapě vždycky najdem nějaké polňačky kde zaparkujem, aby jsme nemuseli městem
http://www.mapy.cz/s/7q8W
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2013 13:43
- Nahlásit
Naše Bela se hnedle naučila dávat pac - za pamlsek samo. Ale naučila jsem jí to spíš jako že si plácneme než klasický podání tlapky. Sedat jí moc neučím, aby mi pak nechtěla sedat na výstavách. A nošení míčku okoukala od choďáků (to nakonec od nich odkoukal i Charlie)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 07:35
- Nahlásit
nefritt
tak to je sikula. Feri teda nehodla okoukavat nic zda se, krome valeni se v hnusech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 08:37
- Nahlásit
nefritt
zkus třeba slalom mezi nohama, to Kima hodně bavila a domeček,s že jako zezadu si sedne mezi rozkročený nohy, to by si nemusela spojit se sedáním u nohy
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 12:45
- Nahlásit
Tak už se nám to krátí, 16. si ji přivezem... Jsem nedočkavostí celá hyn...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 13:11
- Nahlásit
ErzebethB
to je příští víkend koukám, tak to jo
fakt závidím, letos si všichni pořizujou štěńátka a já niiiiic
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:35
- Nahlásit
Tak šupky, z CHS, kde kupujeme naše štěndo ještě nemají udané tuším dva hafany :P
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 15:36
- Nahlásit
Maya
http://zvirata.hyperinzerce.cz/spicove/inzerat/758 2163-nemecky-spic-nabidka-ustecky-kraj/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2013 22:55
- Nahlásit
ErzebethB
štěňat je letos všude dost, akorát mě by s třetím psem doma vystěhovali pod most
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2013 09:17
- Nahlásit
Ahaaaa no tak je musíš vystěhovat první :-D
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 11:19
- Nahlásit
Narazila jsem náhodou na tohle, tak Vám to sem dávám. Pozor, jen pro silné povahy, opravdu drsné týrání malého špice!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd ed&v=zyipGZd7ECI
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 15:11
- Nahlásit
Vlčáčková
to sem se bala, co z toho bude, ale nakonec sem se dost pobavila. Hlavne jak si to podava tou pacickou , to znam
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 15:33 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
cernej caj
Dobrý, viď.
Mám tu smečku pěti psů a jednoho solitéra. Špice. Ten více méně interaguje jen se mnou, na psy kašle a to i v případě, že mu stojí v cestě. Projevuje zájem jen o jejich mističky, když z nich žerou, ale nehrotí to, to pak tedy na vědomí vezme, že je u misky taky nějaký pes jeho návštěvou u misky ne zrovna nadšený. Jinak si tu hnije na gauči nebo ve své oblíbené kleci, a hrozně rád honí mouchy.
S cizíma chlapama jsme moc nepokročili, včera už to vypadalo, že sejme 4 motorkáře. Tak já jdu ven po půlnoci, abychom nikoho nepotkali a na polňačce se setkáme se 4 motorkáři! Pesana to strašně nasralo a už tam valil dělat pořádek, vypadalo to, že jim sejme vůdce vpředu, kterého si oddělil od "smečky", ale na zavolání (spíš zařvání) se nechal v pohodě odvolat. Jen dělal xichty ve stylu: "mě si nepřej ještě jednou potkat nebo bude zle!"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 15:38
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to je super, ze se necha odvolat
jinak teda asi spici samorost, tak hlavne ze to tam s tou svou smeckou zvladas tak dobre
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 17:12
- Nahlásit
cernej caj
tak to je super, ze se necha odvolat
No tak jak kdy. Když si je vědom, že na něj nevidím, tak na mě kašle.
Smečku by to chtělo probrat. Hlavně tedy tu fenečku azylantku bych potřebovala posunout. Ona se na mě hodně váže a strašně žárlí. Bojím se, aby to neodnesla Sabinka, která je poloviční. Tu hodně odstrkuje a trošku ji "prohání", i když pusinkuje. Ale jak říkala Eninka, že takhle přesně začínal vztah jejích fen, který pak skončil rvačkami, tak to na mě rozhodně nedělá dobrý dojem. Vidím, že to pusinkování je s jediným cílem - odstrčit. Ona má zakázáno vyjíždět na pejsky, tak to prostě nedělá, ale ze začátku to dělala a myslím, že kdyby to dovolené měla, tak by to moc ráda dělala minimálně té Sabince stále. Sabinka je vůči ní opatrnější, ale někdy se divím, že na ní viditelně v určité chvíli kašle, a dělá si svý. Zatímco já trošku trnu. Úplně bez problémů to je, když se mnou nikdo neinteraguje, pak samozřejmě není důvod špulit hubu a nic se neděje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 17:30
- Nahlásit
a azylantka porad nic? zadni zajemci nebo zadni vhodni zajemci?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 17:39
- Nahlásit
cernej caj
Vůbec žádní.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2013 22:54
- Nahlásit
Vlčáčková
video super
s tím špicem bych se smířila, že s těma chlapama už mu to asi zůstane, ono bohužel špicové těžko mění něco zažitého a předělat je je skoro nemožný
|