Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2013 11:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Já Ti pak pošlu toho, co mám doma
super
tenhle šeltičkojd je v Mělníku
http://www.fotogalerie.msoz.cz/albums/userpics/100 01/normal_2_12_2012_004_tisk.jpg
http://www.fotogalerie.msoz.cz/displayimage.php?al bum=3&pos=13

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2013 11:51
- Nahlásit

sakra, stále nemohu editovat příspěvky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2013 13:29
- Nahlásit

kachna_
Nám zase teď nešel proud.
To je krásný zvířátko.

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:18 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Naši smečku rozšířila přťavá keesí holčička Isabel Re-Jan Moravia. 3,5 měsíce
URL

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:21
- Nahlásit

Máme ji doma od 14.4. a já mám o zábavu postaráno. Je to pěkný ocásek, takže je jako můj stín. Do smečky zapadla velice rychle a nejlíp si rozumí s choďandama - může se s nimi honit až do padnutí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:21
- Nahlásit

nefritt
my to víme ale je dost, žes nám to taky přišla říct (maya to na tebe napraskala
a je tak hrozne roztomila, hrozne ti stenatko zavidim

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:33 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Omlouvám se, nestíhala jsem - měla jsem teď do toho čtvrtletní DPH a nějak než jsem se s tím pišišvorem sžila ........ Zajímavý, že velký psi ji vzali okamžitě mezi sebe a ti dva hajzlíci malý jsou na ni jako saně a musím je mít od ní odděleně. Mám ji ještě doma, abychom si na sebe zvykli a teprve až si zvykne i venku tak půjde za ostatními. Zatím se jí venku (když odejdu) nelíbí a ječí jako siréna.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 10:58
- Nahlásit

nefritt
Zatím se jí venku (když odejdu) nelíbí a ječí jako sirénajo to je klasika

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:41 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

nefritt
Jsem tě napráskala, protože Fifi tady má v rodině Bely ségru.
tohle je super fotka
se mi neukazuje, tak takhle http://nefritovykaminek.rajce.idnes.cz/22.4.2013/# P4220027.jpg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 11:53
- Nahlásit

Maya
jojo, tak je taky super ale zda se mi charlie docela sedivej na brade?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 12:03
- Nahlásit

cernej caj
To má po Norbym a vůbec šedou bradu má hodně keesů. Se mi to moc nelíbí, ale předpokládám, že když to má člověk doma, že si zvykne. Kim má šedivou bradu až teď v 10 letech a teprve trochu mu to leze na horní pysky.

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:23
- Nahlásit

Tak nějak to ani nevnímám. Asi to je tak jak píše Maya, že když to má člověk doma a denně na to kouká, tak to nevnímá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:24
- Nahlásit

Maya
treba timik ma prave jen par sedejch chlupu, tezko rict, melo by mu byt neco mezi 6-8 roky, tak nevim. vitalni je furt stejne, tak asi spis 6 a tech par sedejch chlupu taky dedko vek nenaznacuje

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:38
- Nahlásit

Charliemu bylo v lednu 5. A Norby je jeho dědek, takže i to reznutí po něm podědil.
Jinak ta Isabelky srst je něco úplně jinýho než u Charlieho. Tak je fakt, že ona má ještě štěněcí a on dospěláckou, ale i potom bude mít srst úplně jinou. Teď je to česání celkem rasovina. Učešu jí a za chvíli ja zase jako dikobraz a mohla bych česat znovu. V tom štěněcím věku to chce tyhle chemlony česat tak 2x v týdnu. Naše gumídková se vyválela dneska ráno v posekané trávě. Byla jako prase. Včera jsem jí zase ze srsti dolovala rozpláclýho slimáka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:40
- Nahlásit

nefritt
tak isabelka uz je takovej skoro 100% kees, ne? to by me pak zajimalo, jakou bude mit srst az vyroste, a jak bude vypadat. ted je hrozne roztomila jak ma jen ten cernej cumacek

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:41
- Nahlásit

Maya

tohle je super fotka
jj - létající Čestmír. Psiskům skončil veget. Mrňavá za nimi lítá a všichni se diví jak jim stačí. Nejvíc se honí s choďandama. Starouškové si raději někde zalezou a zpoza rohu pozorujou cvrkot, aby je náhodou neobjevila.

nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2013 13:47
- Nahlásit

cernej caj
URL
Tady jsou rodiče - tak asi něco mezi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 08:20
- Nahlásit

nefritt
tak su zvedava, jak naroste rodice jsou teda hezky hunaty

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 10:59
- Nahlásit

nefritt
snad se potatí, táta se mi líbí mnohem víc

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:00
- Nahlásit

Psala jsem na toho vlčího do útulku jestli nemá tetování a nebo čip a jeslti by nemohli opravit ten popisek z křížence na vlčího špice, kdyby jako ho někdo hledal a ani se neozvali.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:09
- Nahlásit

Maya
tak zalezi, kdys tam psala, ale i tak asi by clovek cekal trochu vstricnosti, ze...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:20
- Nahlásit

cernej caj
Psala jsem tam předevčírem večer, jsem právě čekala včera celý den jestli někdo neodepíše, no tak jestli ho někdo hledá a volá do útulku jestli tam nemají vlčího špice, tak mu řeknou že nemají, dost blbý

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2013 11:22
- Nahlásit

Z čehož vyplývý, kdybyste někdo hledal špice po útulcích, tak je lepší asi poptávat chlupatého šedivého psa než špice.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2013 18:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

nefritt
Tvoje holčička je moc krásná. Nemohla jsem odolat:

Moje Astřička má artrozu už asi od 2 let. A pozor na to lítání Tvýho bobka s dospělými psy. Vet. mi říkal, že je velice dobře možné, že si to udělala tím, že jako štěně rostla s matkou a v době, kdy štěně zpravidla víc odpočítá, měla víc pohybu a zadělala si tak přetěžováním na tu artrozu.

Všichni
přišla jsem sem se zeptat na špiclíky. Ten špicoid, viz obrázek o nějakou tu stranu dozadu, co ho tu mám v azylu, loví jak ďas. To je normální, že jo. Ale co mě na něm zaráží je to, že "kašle" na ostatní psy, nebere v potaz, že se ho můžou leknout a proto můžou zaútočit, když se zbrkle prohrne skrze ně a rozrazí si jimi cestu tam, kam zrovna potřebuje. Nebo se vzbudím, on mi hupne do postele, pošlape po cestě všechny, kteří tam spali a nejsou ještě moc vzhůru, a flákne sebou na mě na záda, psiska zkope nohama, jak hrabe, a myslí si, že to je všechno v pořádku. Psiska si na něho zvykla a kupodivu od začátku tu jeho bezprostřednost berou v naprostém klidu, ale je tohle normální rys špiců?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2013 19:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak to mě pobavilo, to musí bejt frajer.
Jestli je to normální rys špiců, no řekla bych že trochu jo, jsou to individualisti a jdou si za svým a když jim to prochází, tak tím spíš, ostatní psi je obvykle moc nezajímají, takže jestli se lekají nebo ne je mu fuk, to chápu, no a s tou postelí bych řekla, že oni jsou někdy dost žárlivky a páníčka si chtějí uzurpovat pro sebe a jemu to prostě prochází když ostatní psi na to nic, takže ve finále asi je spokojenej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2013 20:02
- Nahlásit

ferina to taky dela obcas ze probehne kolem psa a ze tam stal, no a? A v posteli po nas hope taky solidne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2013 20:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Maya
cernej caj
Je to takový něžný pejsek, co dává pusinky a pacičku. Ale jinak je to divočák. Když se bojí, cení chrup a i vyjíždí. Možná by i kousnul. Když se nebojí, je upusinkovaný. Jinak si dělá, co chce. Nechce chodit ven bez vodítka, to vždycky zdrhne ode dveří, i když tam obvykle stojí jako první. A nesnáší silnější chlapy se světlými vlasy, to je z něho vzteklá bestie, co bezdůvodně útočí.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 00:33
- Nahlásit

Vlčáčková
No jo, tak taky asi bůhví co má za sebou.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 00:34
- Nahlásit

v útulku na Bouchalce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2013 08:40
- Nahlásit

Maya
ta je krasna, nema nejaky spatny zadni nozky? se mi zda ze stoji divne ale muze to byt jen divna fotka

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání