| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 19:30
- Nahlásit
Eninka
Musím nejdřív nafotit. Dneska se mi to vůbec nepovedlo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 19:32
- Nahlásit
Vlčáčková
neva, kdo si počká, ten se dočká, tudíž počkáááááááám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 19:39
- Nahlásit
Eninka
Jasně. Dočkej času jako husa klasu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 21:18
- Nahlásit
Vlčáčková
dokonce dal špicodkovi pusinku
aby sis ho nemusela nechat;)
Maya
dokoukala sem treti dil. A na jeho konci se narodilo dite. a bezzubi. to me trochu prekvapilo, evidetne mam mezery ve vzdelani, z toho plyne, ze mlecny zuby asi nejsou standartni vybava prave narozenyho savce?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 22:55
- Nahlásit
cernej caj
No nevím jestli všech, ale dětí a psů rozhodně ne. Proč, to pochopíš až jednou budeš kojit dítě, který už má vyrostlý alespoň jeden zub.
Ostatně tos nikdy neslyšela někoho si postěžovat, že mu řve mimino, protože mu rostou zuby?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 09:37
- Nahlásit
Maya
neslysela a ferinku sme se zubama dostali, tak nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:37
- Nahlásit
fotkyze vcerejsi vychajdy, ne moje, Majky, co sla s nama. Ja to zapichla po tech 8,5 km na rickach, snad pristi tyden zvladnu ujit i 15 (to je fakt trenink na ten dotrek, abych nebyla pretrenovana
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 22:47
- Nahlásit
cernej caj
Pěkný fotky, ty hrnky na plotě, to je nějaký místní kolorit? A co tam samokontrola? Tam je nějaký razítko nebo co a ještě ho nikdo neukrad?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 07:05
- Nahlásit
Maya
ty hrnky bejvaj na vice mistech, loni sme taky videli, kdyz sme sli z nedvedice, takze to asi neni zas takova rarita... tusim i v chrenovicich u sazavy jsme videli takove ploty
nicmene ja se od nich odpojila driv, nez byla samokontroloa, ale to bys neverila, ale fakani moc do lesa nechodej, nebo ne dal nez na dohled od domu, takze se asi nejvic krade ve vsi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 07:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
cernej caj
fakani moc do lesa nechodej, nebo ne dal nez na dohled od domu, takze se asi nejvic krade ve vsi - tak, tak, pravdu díš....
Vyřiď pěkné poděkování Majce za super reportáž...a závidím, jak jste to měli hezké Jestli jste četli na berňákách - my teda hnus Co jsem byla teda totálně překvapená - je trasa pro vozíčkáře já myslel, že to je tak maximálně někde na Sněžku (ale no jo, je to u Brna ) U nás se sotva dá slušně jít, po klasické trase značkové A to vynášení psů na posed ...to bych chtěla vidět, jak by jsme tam zvedali, 50kg Berunu Hrníčky na ploty se dávaly v Čechách, bývalo to vidět i v některých pohádkách Ale u nás na Moravě, už si to taky občas někdo dá (kopíruje se všechno... )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:10
- Nahlásit
worick
jojo, jednim ockem sem koukala.
no vlastne mas pravdu, ze ty hrnicky sou asi vic videt v cechach, ale aspon tohle je jeste tkaovy pekny kopirovani
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:14
- Nahlásit
cernej caj
A já psala hlavně abych se zeptala na koleno - jestli vydrželo?? a vidíš, zase jsem to zakecala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:14
- Nahlásit
Vlčáčková
čekáme na fotky....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:24
- Nahlásit
worick
jojo, vydrzelo, ale jak jsem psala, ja s holkama nesla celou trasu (25km) ale jen tech prvnich 9, protoze uz bolelo docela dost a nasledujici usek - nechutne a tahle klesani - sem pak slysela, ze hnus i pro holky, tak jeste, ze sem nesla
Zrovna koukam, ze bych muze premluvila v sobotu na nejaky maly vylet, mozna treba i v nedeli, dle pocasi, a ze bysme mohli z mutenic Zbrodu male kolecko, at muz moc nedrzkuje, teda pokud by se tam dalo nekde zaparkovat http://mapy.cz/s/6wue
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:27
- Nahlásit
cernej caj
worick
Tak já teda myslela, že bydlím v Čechách a hrnky na plotě jsem tu nikdy nikde neviděla.
Jinak teda dneska docela zrada, u nás jaro, tak já jarní oblek a v Praze krutá zima, vymrzla jsem na kost a znova mě to nejspíš čeká cestou domů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:31
- Nahlásit
Maya
tak ja se pripravila na krute mrazy, kdyz jsem koncem minuleho tydne uz vytahla tenkou bundu a pak hlasili, ze to ma jit dolu az o 30 stupnu tento tyden, tak jsem teda jeste s pranim modre zimni pockala, takze ja v teplicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:53
- Nahlásit
cernej caj
No já taky zimní výbavu mám ještě připravenou, ale když u nás ráno déšť a 4 nad nulou, tak jsem si říkala, že zima se asi zpozdila, přijedu do Prahy a tady sníh a krutej severák naštěstí alespoň polobotky mám docela teplý, tak na nohy mi zima nebyla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:23
- Nahlásit
to vis, v tom hlavnim meste maji dycky neco extra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:42
- Nahlásit
cernej caj
Ano, ale obvykle to bývá naopak, v Praze teplo a u nás sibiř, to už fakt bude konec světa nebo co
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 17:06
- Nahlásit
Špiclíček je moc krásnej. Mnohem krásnější než na té škaredé fotce. Je asi s něčím mixlej, nejspíš s kamzíkem. Většinu času tráví na kleci ve výšce cca 80 cm, kam jsem mu pro jeho velký zájem dala molitanovou matraci. Jsem ráda, že si z toho neseskakuje na druhou stranu, neoblejzá po obýváku, neznačkuje a nešplhá na vyřezávanou stěnu. Má zažité, že jeho je ohrádka a klec ještě patří k ní. Za klecí už to není jeho a nemá tam lézt. S pejsky se vůbec nepere, nehašteří, vychází s nimi dobře. Tak dobře, že se ho ani menší Vlčáček nesnaží sežrat, naopak mu tuhle dal pusinku, to jsem málem omdlela na poli do hovínek.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2013 23:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Špiclíček je moc krásnej. Mnohem krásnější než na té škaredé fotce. Je asi s něčím mixlej, nejspíš s kamzíkem -
Nemám moc ráda černé pejsky ...ale za to nemůžou, že jsou černí Díky za fotku a jinak: vůbec...na to, kolik máš furt nových a nových pejsků....fotíš málo
cernej caj
Zrovna koukam, ze bych muze premluvila v sobotu na nejaky maly vylet, mozna treba i v nedeli, dle pocasi, a ze bysme mohli z mutenic Zbrodu male kolecko, at muz moc nedrzkuje, teda pokud by se tam dalo nekde zaparkovat - zaparkovat se tam určitě dá leckde, tuhle trasu jsme šli jednou, tuším vloni, když mi tam kluci spadli do smradlavé stoky zvané ,,potok Kyjovka" - což je spíš něco jako kanál v Holandsku - s podemletýma břehama a nemohli se odtud vyškrábat Musela jsem je vykmasit nahoru chudáky za obojky Taky to není žádná ,,extra pěkná trasa" A ten začátek se jde asi 200m po krajnici frekventované silnice. My to měli v polovině - šli jsme od ZOO
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 07:26
- Nahlásit
Vlčáčková
ten je teda krasnej ale teda na fotce vypada dost do hneda, tak teda nevim?
worick
aha tak dik za info, takze nic moc... nekde na tu stranu bys nejaky maly okruh 10 (max 15) km doporucila? ale tak do 35km od tesan asi jen (takze ten hodonin by snad jeste byl na hranici)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 10:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Špiclík pěknej, tak snad najde hodný páníky.
cernej caj
Nejspíš je zrezlej černej, potřeboval by změnit krmení a vyčesat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 15:14
- Nahlásit
cernej caj
hele něco pro cestovatele http://budejovice.idnes.cz/cestovka-vsadila-na-hot elbusy-dkw-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130312_13561 5_budejovice-zpravy_khr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 18:32
- Nahlásit
MayaMaya
ten hotelbus je fakt luxusni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:12
- Nahlásit
Maya
Hlasim, ze den D se blizi a v patek si prcka vyzvedavaji. Jeste jednu radu, sepsala sem x kvalitnich znacek granuli, cim krmite vy? Stenitka jsou pry na varenym + grancle, ale vic by se mi do budoucna libily grancle typu canine caviar, artemis, taste of the wild... ktery jsem taky doporucila + rady jsem dala, ohledne prirozeny stravy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:20
- Nahlásit
Fifi
Tak to je rychlost, kterýho mají? Ikarus? Já krmím hodně Taste of the wild i Artemis a z těch levnějších Nutram, Dog Lovers Gold a Fromm gold, Canine caviar je tay super, tos vybrala dobře, jen bacha na Acanu, po tý se hodně rezne a pokud k tomu prcek bude mít sklony, tak by z něj mohli mít lišku, sice jestli neplánují výstavy, tak je to jedno, ale přece jen ten pes pak vypadá divně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:22
- Nahlásit
Maya
Acanu sem bezobilnou pro stenda nenasla, tak tu sem jim ani nelinkovala.. A sama nevim, kteryho/kterou vyberou, asi az na miste. Jsou to krasny kulicky chundelaty, diky za rady.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:44
- Nahlásit
Fifi
jakyho stenika znamy porizuji? s tou acanou pes od psa, moji nereznou vubec, ale je fakt, ze s chovatelskyma ambicema mozna radsi neriskovat, protoze si na to reznuti stezuje vic lidi. jinak ta steneci acana ma ryzi a oves, to neni zas tak zly za tu cenu (jen pro info, urcite ju nenutim, pokud jsou penize na drazsi granule tak to je bez debaty)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 19:51
- Nahlásit
cernej caj
Keese. Chovatelsky ambice prave ze vubec nejsou, proste rodinny psicek. A uvidime, treba si vyberou z tech "lepsich" grancli, nebo se vrhnou na prirozenou stravu..
|