Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 10:44
- Nahlásit

Kdyby si někdo chtěl zazpívat
http://www.karafun.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 10:46 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no ono je taky pravda, ze kdyz se mi zdaj tlusty, tak jim dam od oka min a kdyz se mi zdaj hubeny, tak jim dam od oka vic (mensi hrst, nebo uberu/pridam pul hrst)

ono ale problem, ze kdyz ja krmim na dve hrsti rano, a muz krmi na dve hrsti, tak jeho hrsti sou vyrazne vetsi a taky si je bere hodne plny takze se to asi neobejde bez odmerky

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 11:12
- Nahlásit

cernej caj
Já mám odměrku od eukanuby, kdysi dávno jsem do ní nějaký granule zvážila a od tý doby krmím furt stejně, Kim jednu vrchovatou a Dorin třičtvrtě, ani nepřidávám ani neubírám a asi jak střídám ty značky, tak se to nějak samo eliminuje.
Brácha má takovou odměrku jak naběračku na dlouhým držátku, kdysi jí dostal ke granulím RC, ta by se mi taky líbila, protože se s ní super nabírá v kyblíku, ale nikdy jsem jí nikde v prodeji neviděla. Na kočičí musím mít právě naběračku, protože ty mám v těch curver kontejnerech a tam nestrčím ruku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 11:17
- Nahlásit

Maya
ten kontejner sme taky dostali od nasich k vanocum, tak premyslim ze to budu mit na kocici, zatim teda nepouzivam vubec. Ale na psi mame stary hrnce ve skrini tak ve vysce pasu a to se nabira i rukou dobre, tak ta odmerka by stacila. jakakoli, fixou dva pruhy a je to

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 11:50
- Nahlásit

cernej caj
Já ten kontejner na kočičí používám, protože kočky toho sežerou málo, takže to tam mám dlouho a ten kontejner je dobře utěsněnej, takže to nevyčichne. Ale nabírat se to musí něčím na tyčce, zvlášť když je tam jen po dně.
Na psy mám kyblík od Persilu i s víkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 12:20
- Nahlásit

Maya
tak my to zatim nepouzivame vubec, ten zasobnik (je to tak 13kg odhaduju?) je v koupelne jako odkladac na nadobi

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 12:32
- Nahlásit

cernej caj
Tak to já mám ty menší kočičí, to je tak na 5 kg, ty máš asi ten psí na kolečkách.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 12:53
- Nahlásit

Tak ti utečenci u Teplic jsou prý už doma. Tak alespoň tak.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 12:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kočičí i psí grancle mám v origoš pytlích v garáži. Utěsňuju je tak, že zamotám a nahoru postavím třeba pytel kočičích, který je se zipovým uzávěrem
Tak ti utečenci u Teplic jsou prý už doma. Tak alespoň tak - tak to je bezva zpráva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 12:58
- Nahlásit

Maya
tak to je fajn.

worick
ja ten zasobnik dostala k vanocum, tak to uz pro nej clovek vymysli uziti, ze jo

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 13:12
- Nahlásit

worick
No ale to ty granule každý den nandaváš z těch pytlů? To by mi připadalo dost nepraktický. Pytel s granulema mám taky jinde, ale těch cca 5 kg v kyblíku mám doma ve špajzu při ruce.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 13:43
- Nahlásit

Granule dávám jen ráno, takže ho otevřu 1x denně, rychle naberu odměrkou a pytel zamotám. Určo by pro kvalitu granulí bylo lepší odsypat třeba 5kg do kontejneru, ale tyhle pytle jsou takové ty ,,alobalové" takže se dají dobře zamotat a zase na rozdíl od kontejneru, kde se místo granulí ,,usadí" vzduch, se to vlastně zamotá téměř vzduchotěsně, tj. že se přebytečný vytlačí

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 13:54
- Nahlásit

worick
Ale jo, jsem to nemyslela jako že by něco bylo s těma granulema, je mi jasný, že ti tvoji sežerou pytel za chvilku, ale jen jsem chtěla říct, že mě by to asi otravovalo furt rozmotávat pytel, taky ho skladuju tak zamotaný, takže i když taky krmím jednou denně, tak preferuju odklopit víko, přiklopit víko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 07:34
- Nahlásit

nefritt
tak sem poslala dotaz na obojkovou pani... ps: co ten sprej na sutr?

worick
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 07:57
- Nahlásit

Maya
cernej caj
tak co rekonvalescentky...je to lepší?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 08:03
- Nahlásit

worick
jo celkem jo, sice sem odvolala zatim vsechno sportovani, radsi, ale v praci to de vydrzet

vcera sem vyfotila ferinu v jejim obvyklem sedostoji tak vam vecer hodim foto

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 08:06
- Nahlásit

worick
Já už jsem v pohodě, jen trochu kašílek, ale to jak jsem se dočetla, průměrná doba kašle je 18-30 dní, tak to jsem ještě v normě.

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 08:35
- Nahlásit

Popravdě ten sprej na šutr jsem ještě nekupovala. Teď jsem měla vydání za novej mrazák. Zbavila jsem se toho původního - strašně žral elektriku a byl zbytečně velikej (600l). No a v pondělí mi dovezli ten novej AEG 255l. Tak už mám na příští týden objednaný maso.
Jinak já teď dávám Nutra Gold a jsem spokojená. To jsou snad zatím první granule, který Crazyně stačí podle dávkování napsaným na pytli. Ostatních jsem musela vždycky dávat víc. Hodně lidí od choďáků krmí Brit Care, tak jsem ho taky zkoušela a tam byla pro ní dávka pomalu dvojnásobná. A mají malý obsah vit. A, takže po nich nerezne ani náš Charlie

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 08:49
- Nahlásit

nefritt
Co je sprej na šutr?
Kdes kupovala ten Nutra Gold? Že bych to taky zkusila, Dorin dostává taky tak dvojnásobný dávky a pořád je hubenej, i když teda zase abych nemusela Kimovi dávky snižovat, to by mě sežral.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 08:54
- Nahlásit

nefritt
posles odkaz na ten mrazak? ja zvazuju mozna koupi noveho kvuli tomu ze vetamix uz ma zavoz jen na 75kg masa a ten nas pojme mozna 30 a je pro me hodne slozity to distribuovat... no tak premyslim, jeslti se kvuli cene a spotrebe vyplati jit do novyho mrazaku, nebo mi ta cena za novej pokryje treba 8 let provozu staryho (jen rozdil ve spotrebe od novyho), ze bych si nechala starej a resila si to maso jinak

Maya
jakejsi sprej na zubni kamen u psu, co tu resila nefritt pred vanoci, ze sme spekulovali, jak to je ucinny... vcera sem fotila psy, tak mam vyfocenej timuv sutr, tak hodim vecer sem at mi reknete jak je to spatny

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:01
- Nahlásit

cernej caj
Ahaa, já pořád přemejšlela jaký šutry chce kde nefritt sprejovat
Tuším, že nefritt kupovala mrazák tady http://www.rozbaleno.cz/ ale konkrétně jakej nevím.

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:08
- Nahlásit

jj, kupovala jsem na tom odkazu co sem dala Maya. Kupuje se formou holandské dražby. Takže v konečný fázi jsem koupila mrazák, kterej novej stojí přes 8tis za 5200. Dostávají se sem věci, co mají třeba trochu promáčknutý stěny, odřený, ukázkový apod. Po určitým čase, když se zboží neprodá, tak ho zlevněj cca o 250 kč. Když to člověk hlídá a má štěstí, že mu to nikdo jinej nevyfoukne, tak se dá dostat na pěknou cenu ......... Ale mrazáky tam mizí poměrně rychle. Ten můj má spotřebu pod 0,5 a je to A++

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:10
- Nahlásit

Jo a ten Nutra Gold kupuju u Hájka
http://www.hpf.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:12
- Nahlásit

ten odkaz vypada dobre... co je holandska drazba? znamena to, ze kdyz si hokoupim, tak za tu cenu co tam je a nemusi se prihazovat a az vyprsi ten cas, co tam je, tak ho zlevni a zase si ho muze koupit teda kdokoli bez prihazovani? rozhodne dobrej tip na web, o nem jsem netusila. My takhle koupili lednici primo v servisu chladnicek v brne, ze byl promacknutej plech a dali nam ji se slevou...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:12
- Nahlásit

cernej caj
Hele co je na ifauně
Brno pozor!!! Dnes v Brně chycena žena,co rozhazovala otrávené návnady!!! Sdílejte!!!!
Aneta Prokůpková
BRNO!

Pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přátelé,tak Oťas Otakar dnes nachytal ženu,která rozhazuje po Brně otrávené návnady.Oznámil to na policii,ale tam mu řekli ,,prý co se o to stará"? Ta žena se jmenuje Magda Musilová a bydlí Maršov u Tišnova 131 má 65let a neustále ubližuje zvířatům-napsáno se souhlasem Oťas Otakar

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:17
- Nahlásit

cernej caj
jj, cena se snižuje po určitých časových intervalech. Místo aby se šplhala nahoru, jde dolů.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:54
- Nahlásit

nefritt
Objednám asi tady http://www.jamservis.cz/eshop/index.php?main_page= index neznáte někdo? Mají tam i Wolfsblut a ten nový Dog Lovers Gold a pro kočky Leonardo. Celkově ten obchod vypadá zajímavě. Jsem myslela, že vyzkouším tu Doktorku Romanu co zaváží v sobotu u nás, ale když tam mají pro mě jen TOTW a to ti moji teď žrali furt.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 09:58
- Nahlásit

cernej caj
já mám u starýho staženou teplotu na -6st. Stejně to maso do měsíce zkrmim a aspoň tam nic neskladuju roky a roky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2013 10:03
- Nahlásit

kachna_
ale ty mas hodne hladovejch krku. A kolik myslis, ze by byla vhodna teplota, kdybych to zkrmovala cca 2-3 mesice? ja to teda nemam na teplotu, ale mam jen otocny kolecko kde si volim intenzitu, predpokladam, ze maximum je tech -18... tak mozna -12 (2/3? bych musela pak zmerit) by to na ty 2-3 mesice udrzelo?

ja totiz doufam, ze do leta bude ta kuchyn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 08:11
- Nahlásit

tak vcera sem nedavala nakonec ty fotky, odpadla jsem jak mrtvola a v noci zas trochu pocenicka, tak mozna dneska.

Jinak zvazuju, ze jak zkrmim ten canidae (akorat dochazi acana), ze bych najela pomalu zas na to maso, zkusebne... bez ty kuchyne je to teda peknej opruz, jak kvuli priprave tak i myti sekacku, to uz by mohlo byt i teplo a mohla by zacit fungovat lednice, pripadne i zapojit mrazak...

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání