| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 11:07
- Nahlásit
worick
tj, ale na to abych ji po prvnim pouziti slahla do skrine byla extremne draha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 11:19
- Nahlásit
Znáte? http://www.doprirody.com/index.htm
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 11:19
- Nahlásit
cernej caj
Tak jedině si jí nějak přidělat jak podvazky nebo tak něco.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 12:01
- Nahlásit
Maya
super web.
podvazky no uvidime
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 12:38
- Nahlásit
Maya
Tak jedině si jí nějak přidělat jak podvazky nebo tak něco -
cernej caj
no jasně, připni si to ke korzetu
Tak chlap by podvazky jistě ocenil do doby, než by mrknul, co na nich vlastně drží To by myslím chytlo maximálně nějakého sadistu či vyznavače bondage
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 12:40
- Nahlásit
worick
jednoho vyznavace bondage znam, navic rad foti a furt me zve na nejaky foto sezeni tak ze bych se nechala premluvit a vytasila na nej moji novou sexy pomucku? co na to rekne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 12:42 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
Znáte? - krásné zlato ...jenže všechno spíš pro vás, kolem Prahy My se tak daleko snad ani nikdy nedostanem Muž je naštvaný na rodiče, tak by nám neměl ani kdo pohlídat barák a kočky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 13:35
- Nahlásit
worick
Vždť je to tam do 100 km od Prahy. Že by Brno bylo dál??
(to je jako vtip )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 13:51
- Nahlásit
Maya
a jeste tam mit neco podobneho pro brno bys ale najit mohla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 14:01
- Nahlásit
cernej caj
http://www.turistika.cz/brno-a-okoli/vylety
http://www.vyletnik.cz/tipy-na-vylety/jizni-morava /brno-a-okoli/
http://www.ahojbrno.cz/okoli-brna/
ale já myslím, že vy už to tam všude znáte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 14:15
- Nahlásit
Maya
uplne vsude ne i kdyz je fakt, ze ten posledni web neznam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 15:04
- Nahlásit
cernej caj
tak alespoň něco
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2013 15:22
- Nahlásit
Váníce a to jako že hodně. A to jdu za chvíli z práce, to je fakt jak naschvál.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 07:10
- Nahlásit
Maya
u nas vcera teda pohodicka, luxus. Ale dneska ten mraz, to je jako co? (a to mam dneska uces ala ztraceny hreben takze mi namrzali vlasy v dost zvlastnich polohach
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 07:57
- Nahlásit
cernej caj
takze mi namrzali vlasy v dost zvlastnich polohach - U nás bylo večer, když jsem se vracela z prochajdy -6 a to je i teď, do půlnoci -11st, ale pak se zatáhnulo, tak i oteplilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 08:01
- Nahlásit
cernej caj
worick
U vás taková kosa? Tady tak max -2, akorát včera teda trochu napadnul sníh, v Praze je teplejc, tak tady nic, ale u nás doma je bílo. A to sem prej jdou ty mrazy a sněhy z Ruska, včera už to řádilo na Slovensku, tak doufám, že když už, tak to dorazí o víkendu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 08:04
- Nahlásit
worick
tak u vas je to vzdycky jeste o neco horsi
Maya
no netesim se na to. zitra maly vylet kolem brna - musim vyzkouset drzivost ortezy, ale mam strach, ze na me neco leze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 08:15
- Nahlásit
tohlese muze fakt stat jen u nas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 08:53
- Nahlásit
cernej caj
To je fakt něco, máte tam veselo.
Abyste nezapadli na tom malým výletě, v Rusku jim prej během pár hodin napadlo půl metru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 08:54
- Nahlásit
Maya
tak v rusku maj uplne vsechno, to tady v cr nehrozi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2013 10:50
- Nahlásit
cernej caj
Aby ses nepletla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 09:19
- Nahlásit
Sedla na mě nějaká nemoc, chrchleme si tady s kolegyní do páru neb ta se vrátila do práce po tejdnu neschopenky vyléčená jen napůl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 09:43
- Nahlásit
ted sem napsala na mobilu sahodlouhej prispevek a omylem ho smazla. Ve zkratce: tak se drz, me je taky desne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 11:05
- Nahlásit
sem vhodila do automatu na kafe 50, ukazalo 20a vratilo na 20. To mam za to ze vyrizeni obcanky i s cekanim trvalo 5minut, tak at mam duvod na urady nadavat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 11:22
- Nahlásit
cernej caj
Jo, to jsou ty vtipný automaty já jednou házela v nemocnici do automatu na lístky 30 Kč a desetikorunu si to vždycky nechalo a dvacku vyhodilo ven a že jako lístky za 10 Kč nejsou
No ale furt lepší drahý kafe než strávit ve frontě půl dne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 11:38
- Nahlásit
blby, ze mi to vratilo 12kc a ja listek za 16 sla platit litrem pac sem si zkratila na nadru cas tim kafem a necekala sem ukladne sezrani 30ti lc a autobusak me vynadal a nechtel vzit, ale nastesti mi pan za mnou rozmenil. Hruza
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 11:48
- Nahlásit
cernej caj
Jo, to v autobusech znám, teď už radši si jdu za tisícku koupit nějaký časák, abych měla do autobusu drobný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 12:17
- Nahlásit
jenze ja necekala ze ten automat mi je sezere, schovavala sem si ji na listek ale po 20ti minutach zmrzla sem si sla koupit teply napoj na zahrati a uz tam nezbyl manevrovaci cas pro rozmeneni ale uz jedu dom, psiskam sem v brne koupila samy dobry veci, at maj uzitek z brzkeho prichodu dom a vychazku za svetla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 12:55
- Nahlásit
cernej caj
To se máš, že alespoň budeš brzy doma, tak hlavně že tě vzal do toho busu, co máš za mobil, že se ti i v busu zobrazuje cz-pes? v mojom mobilu se zobrazuje dost blbě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2013 13:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
ja si koupila pred vanocema za 1000 kc "novy" telefon za starej, kterej nejenze si obcas myslel, ze ma hansfree, tak se z nej nedalo moc volat, protoze zvuk daval do sluchatek i kdyz je nemel pripojeny klavesnici na dobry slovo, to sem si uz za ty roky zvykla, ale kdyz mi zacal tak 5x za den ztracet signal, tak to byla posledni kapka a mam tohodle obstarozniho krasavce - jako idealni to neni s czpsem, ale je to celkem v pohode pouzitelny a na to, ze sem ho koupila jetej, tak baterka v perfektnim stavu, vydrzi 4-5 dni
|