Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 10:42
- Nahlásit

Když už jsem vám sem vlezla na první řádek tak ještě přihodím: teďka řev, štěká i Berry, jdu se podívat z oken k cestě na co řvou....a jedou koně se sáněma (ha, Ivan jede ) A kluci letí k bráně, tam se ovšem zastaví, Worick jen poštěkává a neletí! dál kolem plotu...což dělá ať tam kdokoliv jde, cokoliv jede... Od té doby, co jsme potkali holku s koněm a stanuli mu tváří v tvář na dva metry, tak mám pocit, že má pořádný respekt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 10:45
- Nahlásit

worick
vypadal jak gejša s jehlicí v drdolu to si dokazu predstavit teda worička jako živýho

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 11:02
- Nahlásit

cernej caj
Jo tak to nevím co s návlekem, nemají ho ještě v jiném obchodě, že by ses poptala ještě jinde?
worick
Woriček se bojí koní? Takový velký kluk?
Dorin se jich taky bojí, ale ten se bojí i velkých psů, tak to mě neudivuje, Kimovi jsou naprosto jedno, když je potkáme, tak je přehlíží jak širý lány a dělá že tam vůbec nejsou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 12:17
- Nahlásit

Maya
tak to je ten spesl s tim stribrem, co psala kachna ze ho ma jeji maminka na koleno a super. ale asi ho neobjednam nakonec

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 12:26
- Nahlásit

cernej caj
Aha, ale tak zase kdyby ti byl o trochu větší, tak by šel nějak zkrátit ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 12:47
- Nahlásit

Maya
zuzit... to by asi sel, ale jako dat 200 za neco, co bych si musela jeste v ruce zuzit... no nevim. Zkusim jen ty kolenni navleky, se zapestim zas tak problemy nemam, co by me moc branili v turistice

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 13:11
- Nahlásit

cernej caj
No tak je fakt, že 200 je docela dost, tak alespoň vyzkoušeš jeden a kdyby fakt to byl nějaký zázrak, tak si ten druhý můžeš objednat vždycky a upravit.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 13:26
- Nahlásit

tohle chci, s loďkou teda
asi si budu muset zase vsadit tu sportku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 19:55
- Nahlásit

kachna_
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6669-q-Bily-spic-- -nebo-samojed

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 20:13
- Nahlásit

To je spíš samojed, ale na špice v nouzi proč ne, je to taky špic.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 21:26
- Nahlásit

Maya
a druhou sportku abys mela na uklizecky

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2013 23:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Já myslím, že by mi těch 280 milionů nebo kolik tam teď je stačilo i na personál. Zatím jsem minulý týden vyhrála 90 Kč.

edit: a je to ve Slovinsku, to je za humny, prostě značka ideál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 07:20
- Nahlásit

Maya
no je to krasny. ja naposled taky vyhrala 90kc, ale vsadila sem mamce celou sazenku za tech 170 nebo kolik, takze ono vlastne nic moc

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:11
- Nahlásit

cernej caj
To já taky měla vsazeno komplet, jako když už tak už. Brácha jednou vyhrál 4 tisíce, takový štěstí já tedy nikdy nemám.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:14
- Nahlásit

Maya
a je to ve Slovinsku, to je za humny, prostě značka ideál - tuším jsou tam lázně, viděla jsem o tom nějakou reportáž v telce...nádhera, pro mne ,,ráj na zemi"...ještě ty lesy kolem Taky jsem kňourala, že bych tam chtěla alespoň na výlet jenže pak řekli, že je to lázeňská oblast a bylo jasné, že se psy by to nešlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:17
- Nahlásit

Maya
tak to bracha teda vyhral docela dost

worick
ale treba do tech parku by na voditku mohli, ne?

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:19
- Nahlásit

P.S. já snad nevyhrála nikdy nic Ale moje výhra je to co mám: Tom, rodina, kluci, kočiny, zahrada....jsme zdraví...co by jiní za to dali...že jo?! To sestřenky (ty co mají psy, kočky, koně...) tak ty vyhrajou na každém plese Vloni kupříkladu televizi, minulý týden mi hlásily, že poukázku na maso z biofarmy (za 300Kč tuším) ale ony jsou vegetariánky Tak pro tetu se strýcem no...

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:22
- Nahlásit

cernej caj
ale treba do tech parku by na voditku mohli, ne? - já ti nevím, někde to mají zakázáno úplně. Třeba v Luhačovicích jsme mohli, ale ona je to kolonáda i když taky jako park a další rok už to zakázali, jelikož psů hrozně přibylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:29
- Nahlásit

worick
tak tyhle nematerialni veci, za to je rad snad kazdej. ale obcas by se nejaka koruna navic taky hodila, aby si clovek i dopral radost vetsi, nez je koupe vetrniku (myslim v cukrarne, ne mlejna

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:38
- Nahlásit

cernej caj
Já kupuju větrníky na zahradu, od vietnamců za 50 Kč, vloni jsme měli berušku, pak přijde první vichřice a je to na kousky
letos budeme mít ty kovový z Anglie, tak doufám, že to za ty prachy za a) vydrží a za b) bude to hezky vypadat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:39
- Nahlásit

Maya
to su taky zvedava

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 08:40
- Nahlásit

worick
To je škoda, že jsou to lázně, soukromý barák by byl lepší.
Tak ono je to celkem logický, že do lázní psi nesmějí, když primárně je to určeno na léčení nemocných lidí a ne jako výběh pro psy.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 10:50
- Nahlásit

Tak ono je to celkem logický, že do lázní psi nesmějí, když primárně je to určeno na léčení nemocných lidí a ne jako výběh pro psy. - tak třeba ty Luhačovice....ne, že by jsme primárně chtěli tahat psiska po kolonádě, ale jeli jsme do lázní navštívit tchány a při té příležitosti udělat rovnou výlet klukům a obejít okolí, jenže jsme tam přijeli a tam cedule, že psi už tam nesmí Tak to bylo naprd, protože jsme nakonec s nima ani nemohli posedět na zahrádce kavárny a museli přijít oni za náma mimo a cárat po okolí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 11:02
- Nahlásit

worick
tak to uz je fakt docela husty

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 11:05
- Nahlásit

worick
Asi něchtějí mít lázně plné psích hromádek, já se jim ani nedivím, když vidím ulice ve městech...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 11:17
- Nahlásit

Maya
holt hulvati akorat svym chovanim nakonec omezujou ty druhe... jak lidi tak nasledny pejskare

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 11:28
- Nahlásit

cernej caj
To byl vždycky a bude, to máš stejný, jako když lidi berou svý pidipsy v tašce do krámů s jídlem a ještě se diví, co se ti na tom nelíbí, holt určitý procento lidí asi vždycky jsou a budou hovada

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 14:18
- Nahlásit

Maya
tj. my pudem v nedeli s ferinkou na maly vylet, 10 km, su zvedava, co na to rekne koleno a navic ma byt fakt hnusne

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 14:32
- Nahlásit

cernej caj
Hnusně? Já to moc nesleduju, to počasí, ale snad prej má zase mrznout, to by bylo super ne? 10 km to bych ušla i já, to dáš jako nic

Jsme si teď na anglině pouštěli písničky z Bídníků, to jsou tak depresivní písně, že nechápu, že to může někdo poslouchat jen tak.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 14:45
- Nahlásit

Maya
Jsme si teď na anglině pouštěli písničky z Bídníků, to jsou tak depresivní písně, že nechápu, že to může někdo poslouchat jen tak -
Na pořádnou depku mi momentálně stačí si přečíst noviny či kouknout zprávy. Připadám si jak ,,štamgast 4.cenové"

to máš stejný, jako když lidi berou svý pidipsy v tašce do krámů s jídlem a ještě se diví, co se ti na tom nelíbí - čéče, mě tohle vůbec nevadí, mě by tam nijak nevadil ani velký pes Vždyť je to všechno zabalené a hubu mu tam snad strkat nenechají...

cernej caj
tj. my pudem v nedeli s ferinkou na maly vylet - kam máte namířeno? To počasí je naprd, všude jen led a voda

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání