Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 13:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Aha, tak dík.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 13:11
- Nahlásit

cernej caj
No tak ta jistota tam asi je, já tohle nikdy řešit nemusela, psi mi nijak výrazně netahaj ani neškubou, máme víceméně jen obyčejný obojky s plastovýma přezkama a vydrželi i ty měsíce co byl Kim na řetězu po operaci a to vyrážel fakt fest, řetěz prasknul několikrát, ale obojek nikdy. Akorát jednou mi praskly ty packy u obojky při zapínání, ale jinak nikdy.

Kim má dneska 10. narozky, buď mu stihnu dojít něco koupit a nebo dostane tvrdý rohlík.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 14:03
- Nahlásit

Maya
tak gratulujem Kimovi ja myslim, ze aj tvrdej rohlik schrupne s chuti

worick
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 14:22
- Nahlásit

Maya
Ale když zacvakneš vodítko přes oba kroužky, tak se ta přezka musí ohybat ke krku nebo tak něco ne - myslím, že ne. Ty kroužky jsou dostatečně velké, i když se spojí k sobě, je tam vůle, aby to nedeformovalo přezku Jinak máme stejný obojek jako ty, jen jiný vzor
Kimovi taky gratulujem a ať užívá další 10ku ve zdraví my psí narozeniny, stejně jako ty svoje nijak neprožíváme...taky nepečem dorty a podobně, jen dostanou nějakou mlsku navíc, což suchý rohlík dokonale splňuje

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 15:00
- Nahlásit

cernej caj
worick
Děkujem za přání, vyřídím.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2013 15:02
- Nahlásit

worick
Já myslím, že velikost těch kroužků s tím nemá co dělat, ale spíš ten tah na ně nebo když pes cukne, nevím, možná to funguje jak říkáš, ale nějak si to při tom tahu nebo cuku nedovedu představit, že by se to nepřeneslo na tu přezku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:40
- Nahlásit

hadejte kdo si objednal specialni slusivou ortezku? jak mi ji ortoped nedoporucil, tak po seznameni ho s dogtrekem mi dal kontakt na specializovany orto pomucky, tak mi premerili nohu, dali spoustu dotazu, vybrali vhodnou a pan odbornik s borderou spici ve vysetrovne pod stolem byl psim sportem velmi zaujat a ze o tom nedavno cetl, tak se zitra tesim, az pro ni pudu

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 09:44
- Nahlásit

cernej caj
Konečně jsi se odhodlala říct doktorům, že dogtrek není procházka se psem v parku?
Tak hlavně aby ti to pomohlo, to se platí a nebo když ti to napíše doktor tak je to zadara?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:02
- Nahlásit

to se plati, 1200... Jinak na velkou cast veci co tam meli je hrazeno zp, takze to doktor urcite napsat muze, akorat ti to asi napise jen kdyz bez toho nemuzes fungovat

A ona to neni prochazka? Ruzovym sadem?
Sestricka jeste rikala jak u zachranaru kdyz delala ze museli ujet na cas 20km na kole se zachranarskym psem a ze to museli zrusit, pac ten cas dokazali splnit jen psy

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 10:07
- Nahlásit

cernej caj
No tak je fakt, že každý říkáme procházka něčemu jinému.
Tak platit 1200, to ještě jde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 13:24
- Nahlásit

Maya
tj. hlavne pokud to fakt pomuze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 07:30
- Nahlásit

fotky z neděle. Moc jich není, byla zima a nechtěl se mi vyndávat furt foťák, ale jsem spokojená s tím, jak ten novej fotí při polovičních rozměrech proti tomu starému

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:10
- Nahlásit

cernej caj
Pěkný fotky a jak i Ferina s tím druhým psem barevně ladí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:32
- Nahlásit

Maya
jojo, jednou me z dalky videla kamoska a rikala, ze me videla s tema dvema spicema, tak rikam, ze sem byla se spicem a s kamoskou s kniracem

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj
To je knírač? V tom bahně jsem to ani nepoznala, jsem myslela, že nějaký voříšek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:44
- Nahlásit

Maya
to je PP knirac pepr a sul kniga by te hnala za vorecha

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 10:17
- Nahlásit

cernej caj
No jooo, já nikdy neviděla zabahněnýho knírače.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 12:18
- Nahlásit

Maya
tak hlavne nema sestrih, no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 07:52
- Nahlásit

mam ortezu... kdyz mi pani upravovala kovovy dlahy, tak me po nasazeni zacalo koleno bolet a mam dva poznatky
1) nevlezu se s ortezou do kalhot
2) zda se mi, ze se mi posunuje dolu
a to sem ji vcera zkousela jen chvili. uz vidim jak budu na vylete 80x za den stahovat gate a vysunovat ortezu

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 08:01
- Nahlásit

cernej caj
Tak koupit širší kalhoty by neměl být problém, ne? Ale že padá dolů, no nevím, není to nějaká chybka v nastavení? To by asi neměla, vždyť se dá předpokládat, že s tím budeš chodit. Asi bys tam měla s tím zaskočit zpátky, aby ti to předělali, za ty prachy by to mělo sedět.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 08:28
- Nahlásit

Maya
ono je to mozna tim, ze mam strasne siroky stehno tak kdyz to ma logicky trychtyrovitej tvar, tak nahore to je sirsi a logicky to klouze dolu, ze? ja uvidim, az to nasadim a vyzkousim venku, mozna to mohl byt jen pocit, su dost zvedava. S tema kalhotama se kouknu, ale i tak je to dalsi investice navic proc nemam v okoli sikovnou svadlenu, co by mi rozparala nohavici, vsila kus latky a bylo by?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 08:42
- Nahlásit

cernej caj
No ale to má každej širší stehno, s tím by přece měli počítat, navíc to podle mě může mít nějaký tvar co to drží pod kolenem, kde je noha užší, pak to dole může držet zase širší lejtko. Ale nevím, já to nikdy neměla, tak uvidíš, ale z logiky věci by to padat nemělo, k čemu by ti byla ortéza na koleno, s kterou můžeš akorát sedět?
Švadlenu co takhle spravuje, bys určitě někde v Brně našla, u nás jedna je, takovýhle věci dělá za pár korun.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 08:48
- Nahlásit

cernej caj
http://upravy-opravy.sluzby.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 08:51
- Nahlásit

Maya
to nevypada blbe

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 08:56
- Nahlásit

cernej caj
Si tam zavolej a zeptej se, ale podle mě pro švadlenu by to neměl být problém.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 09:00
- Nahlásit

Maya
jj, zjistim si. hlavne cenu aby nebylo lepsi si koupit nove

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 09:14
- Nahlásit

cernej caj
To by museli být nějaký extra drahý, u nás ta švadlena takovýhle věci dělá kolem stovky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 09:18
- Nahlásit

Maya
maj tam v ceniku zkraceni kalhot za 150kc a s orig okrajem 220... mam dost obavy, ze rozsireni nohavic je rozhodne narocnejsi oprava nez fiknout konec kalhot, zalozit a zasit... ja si snad jednou koupim sici stroj

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 09:31
- Nahlásit

cernej caj
No jo, chtělo by to spíš nějakou soukromnici než takhle přímo firmu, zkus se někde poptat, jestli někdo někoho nezná.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2013 11:00
- Nahlásit

cernej caj
Tom si před 25 lety utrhnul vaz v koleni a jelikož je posera a doktor mu tehdy řekl, že mu stačí ten druhý, tak na operaci nešel a přestal fotbal hrát. Při každém blbějším pohybu mu koleno vyletovalo, ale časem, asi až se to tam nějak zajizvilo, to drží líp, hraje v pohodě i tenis, jen někdy se mu povede s tím blbě hejbnout. Vyhýbá se kontaktním či jinak koleno namáhajícím sportům - třeba na in-linech mu to dělalo problém. Tehdy na to pochopitelně dostal i ortézu, ale jakmile zjistil, jak je to nepohodlné šlahnul ji do skříně a od té doby jsme ji neviděli

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání