Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 14:59
- Nahlásit

worick
ja si prave myslim, ze ne vse je zabalene a kdyz je ten pes ve vysce ramen, tak sou z nej chlupy vsude...

jojo, roztaje, zamrzne. bleee

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 15:24
- Nahlásit

Sluníčko!! Venku!! Ale jako fakt!!
Doufám, že vydrží než vypadnu z práce, to je za čtvrt hodiny.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 15:28
- Nahlásit

worick
Já teda nevím, u vás nemáte volně ložené třeba pečivo v marketech?
Jak píše černej čaj - chlupy, navíc spoustě lidí, co zvířata nemusí, se psi u jídla fakt eklujou a navíc jak tak můžu vidět v metru mhd, tlamy je sice strkat nenechají, i když teda jak kdo ale vochcávat zvlášt ty menší psy jo. A že bych zrovna musela nakupovat pochcaný zboží, tak to fakt ne.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 17:50
- Nahlásit

Maya
a navíc jak tak můžu vidět v metru mhd, tlamy je sice strkat nenechají, i když teda jak kdo ale vochcávat zvlášt ty menší psy jo - proboha ochcávat v metru co?? Moji psi nesmí ochcávat baráky, tak je snad nenechám někde v MHD Ale na obranu psů: jelikož se kdejaký ožrala vychčije na jakémkoliv rohu, tak se ani nedivím, že to pes chce přeznačkovat V Praze jsem nějaký rok žila, a ty rohy, podchody... smrděli močí lidskou

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2013 18:52
- Nahlásit

worick
Jo, to máš pravdu, ti psi za to nemůžou, mě vadí, že těm jejich lidem je to fuk. Jdou, pes zvedne nohu, pochčije dveře od metra a oni dělají že to nevidí. Ale ono se není co divit, když je pro většinu z nich dodržet v metru i mhd alespoň vodítko a náhubek. Pokaždý když vidím v metru psa bez vodítka, tak si tak akorát říkám co by bylo, kdyby se pes leknul a skočil do kolejiště.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 07:44
- Nahlásit

Maya
no prave, proste sme opet u bezohlednosti lidi... zvire je zvire ale ty lidi by meli obcas premyslet. me staci, ze kdyz sedim v autobuse, tak chodej ulickou zensky s tema tastickama tesne pod rameno a jak de, tak sejme hlavu kazdyho jednotlivyho co sedi v ulicce... predstava, ze by v ni mela jeste psa, co mi zvedl nohu u obrazene hlavy

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 07:53
- Nahlásit

cernej caj
Jo to taky znám s těma taškama a pak lidi, teda hlavně ženský musím říct, co nastoupěj s malým psem v náručí, pes nemá ani vodítko natož náhubek, vedle někoho si sednou a ten dotyčný chudák má psí držku přímo u obličeje, pes se obvykle mele, protože se mu to nelíbí a vůbec fakt chuťovka. Mám tu čest často, protože jezdím busem co jezdí přes sídliště k lesoparku, takže tam lidi se psama jezděj furt. Jo, je to o bezohlednosti lidí a když se někdo ozve, tak se ještě cejtěj uražený. Nakonec to dopadne tak, že psi nebudou moct nikam kvůli takovýmhle lidem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 08:14
- Nahlásit

Maya
právě, už teď je na libovůli řidiče, jestli tě veme nebo neveme i přesto, že má prázdnej autobus a chceš jet jednu zastávku...

no su zvědavá, jak nám se zadaří cestovat MHD s ferinkou v neděli. Vlakama se nebojím, ale ty busy

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 08:52
- Nahlásit

cernej caj
V mhd jsem ještě nazažila, že by někoho se psem řidič vyhodil, tam si myslím, že to moc neřeší, horší je to asi u těch meziměstských autobusů, i když tam jsou taky někdy lidi na facku, zrovna včera jela jedna se psem bez košíku, když jí řidič řekl, že jí nevezme se psem bez košíku, tak pyskovala, že je to štěně a řvala jak na lesy, nakonec jí vzal, ale myslím, že nikoho dalšího už nevezme.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 08:59
- Nahlásit

Tohle je prej dobrá knížka http://www.argo.cz/knihy/161780/deti-chovatelu-slo nu/

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 09:10
- Nahlásit

nevíte-li co s penězma
http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-doplnky-exkl usivni/130-DI-1/mikov-exklusivni-zaviraci-kapesni- nuz--investicni-rybicka.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 09:23
- Nahlásit

Maya
husta rybicka

me se uz stalo, ze ridic mhd prisel a rekl, ze s tim psem ven, kdyz mu tam nekdo nastoupil...

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 10:50
- Nahlásit

Maya
horší je to asi u těch meziměstských autobusů
já bych asi nepyskovala, ale třeba na štěně šeltičky jsem, i přesto, že jsem v tý době pracovala v chovatelskejch potřebách, ten košík nesehnala do nějakejch jejích sedmi měsíců.
A jednou jsem takhle musela zaplatit za psa, kterýho jsem měla v tašce. Ale ono braň se, když jedeš poslednim autobusem, že.
Jinak s náhubkem problém nemám a nikdy mě neodmítli ani s Cirouškem.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 10:59
- Nahlásit

kachna_
No štěně šeltičky můžeš dát do tašky, a třeba tenhle konkrétní pes byl velký asi jako dospělá šeltie, spíš lidi chtějí ušetřit a nekupovat náhubek na štěně.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 11:00
- Nahlásit

čtu si na fauně o šiperce a to je jako opsaný od špiců

Je to pes velice vnímavý a učenlivý, rád se učí a poslouchá. Má to ale několik „ale“. Drží se pravidla, že co je jednou povoleno, je vždycky povoleno. Velice ráda využije situace a dobrosrdečnosti člověka, a pak se „diví“, že se páníček zlobí. Výchova opravdu musí být srozumitelná a s jasně danými pravidly již od štěněčího věku.

Rozhodně majitel nemůže počítat s tím, že by se jeho šiperka držela na procházce dobrovolně v jeho blízkosti a lpěla na něm. S radostí bude pobíhat do všech směrů, hledat stopičky zvířat a případně různé psům voňavé nechutnosti, ve kterých si zejména coby pes v pubertě velice libuje. Potřebuje mít nad sebou dozor s jen malou mírou kompromisu. Mají totiž pořád tolik práce, že nemají potřebu být svému pánovi pořád na blízku. A navíc ta jejich samostatnost a moře zálib...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 13:57
- Nahlásit

to bych brala hned mít čas a místo

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 15:04
- Nahlásit

Maya
týjo coto je? Ta je dokonalá.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 19:20
- Nahlásit

kachna_
http://terrarium.blog.cz/1007/pagekon-rasnaty-rhac odactylus-ciliatus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2013 21:07
- Nahlásit

kachna_
Maya
týjo coto je? Ta je dokonalá
souhlasim. je to krasne zviratko.

No s tema ridicema fakt hrozne zalezi. tuhle sme jeli, 4lidi s baglema, oba spicouni a chlapek nas nabral a to mel v buse jednoho taskopsa a vzadu na sedacce pak jednoho vetsiho a vubec s nama problemy nemel a jednou nam ridic uplne prazdnyho autobusu rekl, ze nas neveme a zeprej by se divil, kdyby nas nekdo vzal vubec s jednim. nastesti sme pak zjistili, ze to neni nas bus a nas nas pak vzal a jeste se koukal jak mame pekny psy, takze opravdu hrozne zalezi na ridici a situaci... ale je pravda, ze bezohledny lidi nekterym tem situacim nepomahaj, ale hodny lidi aj ridici furt existujou

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 09:50
- Nahlásit

cernej caj
Hele oni už se s tím stříbrem dělají i ponožky
http://www.ceske-ponozky.eu/ponozky-sportovni/33-p onozky-trekingove-voxx-etrex.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 10:23
- Nahlásit

Maya
jojo, to vim. ja dokonce nejaky mam, ale nevidim v tom moc rozdil proti normos ale to je asi tim, ze na obyc chozeni je to sumak

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 11:09
- Nahlásit

hledám něco od vyšívání a thajská firma je samý pes

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 11:11 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

to jsou fakt milovníci psů nebo co, u žádný jiný firmy jsem neviděla tolik psů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 11:15
- Nahlásit

to je super, des vysivat?

worick
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 11:19
- Nahlásit

cernej caj
Maya
Jo, ponožky se stříbrem se dělají už delší dobu (taky je máme) ale je to čistě antibakteriální úprava (proti smradu - jednoduše řečeno )
Gekon je krásný, mám doma jedno místo, kde měla být příčka s velikým akváriem, které jsem pak zavrhnula kvůli náročnosti péče, pak jsem si říkala terárium s žabičkama či nějakou ještěrkou...jenže mě v konečném důsledku vadí cokoliv chovat zavřené, ať už v kleci či teráriu O krmení hmyzožravých nemluvě to mi stačilo, když jsem musela před pár lety krmit švagrovu agamu cvrčkama a švábama bylo mi jich tak líto, že mi z toho bylo úplně na nic Jo a gekon: zapoměli tam napsat, že gekoni (nevím ale, jestli všichni) řvou tak, že by vás šlak trefil, navíc jsou to noční zvířata a řvou v noci
cernej caj
Nenapsala jsi, kde to jdete výletovat? Jsem v koncích v tomhle hnusném terénu vůbec nevím, kam se v sobotu vydat Snad jedině někam, kde jsou louky či zpevněný terén...fakt netuším...
Maya
čtu si na fauně o šiperce a to je jako opsaný od špiců - jo, jako bych četla o Woričkovi...chceš-li si zadělat na 10let nervů, pořid si Worička či nedejbože šiperku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 12:06
- Nahlásit

worick
tam u vas teda nevim, my pudem sem - neznam to tam, ale ma mrznout takze asi to moc bahnem nebude.

tam u vas to moc neznam

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 12:42
- Nahlásit

cernej caj
Mrznout?
http://www.yr.no/place/Czech_Republic/South_Moravi a/Brno/
to je super, des vysivat
tohle ne neb to se koupí jenom v Thajsku, pochybuju, že s Thajcema by byla tak vstřícná dohoda jako s Číňanama.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 12:44
- Nahlásit

cernej caj
my pudem sem - no jo, ty to máš podchycené tou MHD my musíme okruhovat, aby jsme našli auto Na této straně Brna někde bydlí Vlčáčková tuším...ne? Musela bych pohledat, jsem skleroza stará mne napadá snad jen zase někde na Buchlov - tam po nějaké cyklotrase by to snad bylo lepší. na sobotu hásili déšť nevím, či to ještě platí Dneska u nás slunečno, téměř jarně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 12:58
- Nahlásit

worick
jojo, jsou to teritorialni lesy Vlcackove

Maya
nestras, ja koukala v utery a prej ze bude mirne pod nulou. jako ne ze by me to pocasi vadilo, ale bahno nechci

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 14:02
- Nahlásit

cernej caj
No myslím, že už tu předpověd změnili na deště.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání