| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:06
- Nahlásit
kachna_
Pro ovce musíš mít seno na zimu, mě úúúplně stačí, to co děláme pro králíky, to už si nevybereš, jestli pořád sekat trávu a nebo pořád obracet a kopit na seno a pak už jsou ty ovce jen práce navíc.
Na baráku je taky furt něco, více baráků nezávidím, ale zase jsou to dobře uložený peníze, no jo, je to jako se vším
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:09
- Nahlásit
Maya
zase jsou to dobře uložený peníze
čoveče já ti nevim
a nemůžete seno koupit, že by ovečky jenom vypásaly a ušetřily vám práci? Seno nedělám, prodávají tu ten velkej kulatej balík za pětikilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:11
- Nahlásit
me by se i libilo mit doma ovecku, ale na tech 500m to nema smysl... navic ja su zatim i hrozne rozlitana, ja mam zahradu fakt na veseni pradla, prohnani psisek, delani ohne a dva radky rajcat... mam teda dva keriky angrestu, ale asi sem je malo zalivala, protoze loni zadny angrest nebyl a u jednoho se udelalo mraveniste zatim su takovy konzument, me by prace na zahradce i bavila, ale mam dycky na praci milion zajimavejsich veci (jit nekam s muzem, s kamarady, na vylet)... ale rikam si, ze az budu starsi a nemohouci, moje doba zahradky jeste prijde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:33
- Nahlásit
kachna_
Tak to nevím jestli by se seno dalo koupit, ale že ti ovce ušetřej práci o tom pochybuju, možná přes léto, ale celou zimu, kdy bez ovcí na zahradu nemusíš ani páchnout, tak k ovcím musíš denně minimálně dát jim vodu a jídlo, navíc ovce se musej stříhat, u nás známá stádo má a podle toho co vím, na stříhání si musí najmout chlapa a ta cena vlny šla prej tak dolů, že už se pomalu ani tím nezaplatí, navíc další práce navíc to stříhání, no nevím, podle mě to že ti ovce ušetřej práci se sekáním je jen taková pověra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:35
- Nahlásit
Maya
to prave na podzim tu ovci snis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 14:46
- Nahlásit
cernej caj
Jo takhle no to fuj, skopový nejím, leda to pak předhodit psům, ale nevím teda kolik stojí ovce, ale kupovat každý rok novou.. to leda až vyhraju v tý sportce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:08
- Nahlásit
Maya
to leda až vyhraju v tý sportce
živě to vidim:
Maya stojí s takovym tim oooobr šekem na strašně moc peněž (kolik, že to teď je, 300 000 000?)
reportér: "Už víte, co uděláte s výhrou?"
Maya: "Ano, koupim si každej rok novou ovci"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:14
- Nahlásit
kachna_
to mi nedelej vis jak to vypada, kdyz se do ticha pilne pracujici kancelare ozve moje priduseny vyprsknuti smichem?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2013 15:14
- Nahlásit
kachna_
ty voleeeeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 07:59
- Nahlásit
Maya
tak co, budes dovolenkovat uz zitra?
u me se to asi zhorsuje, sem v noci propotila durch triko ale u me je dobre to, ze se mi to pres den dycky zlepsi, tak se to v praci da nejak prezit. aspon ze nekaslu a nesmrkam a nesirim tudiz moc bacily, tak aspon nemusim extra hrotit zustavat doma (stejne mam malo dovolene uz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 08:10
- Nahlásit
cernej caj
Jj, budu, včera už mi bylo celkem dobře, tak jsem myslela, že to nebude až tak nutný, ale dneska jsem zase myslela, že se nedohrabu do práce, bolí mě celej člověk a hlava, taky moc nesmrkám, ale chrlám teda jak tuberák, prostě chřipajzna, to chce vyležet s paralenem, bohužel když jdu do práce, tak si paralen vzít nemůžu, protože se mi po něm chce strašně spát.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 08:19
- Nahlásit
Maya
tak to te chvalim, ze si ji vemes, aspon muzes cist a odpocivat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:06
- Nahlásit
cernej caj
A taky se snad vykopnu se psama, když už je ten sníh a umrznuto.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:11
- Nahlásit
Maya
bacha na zlomeny koncetiny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:24
- Nahlásit
cernej caj
Dej pokoj i když pravda, včera jsem se cestou od autobusu málem natáhla několikrát, protože vtipně neprohrnuli sníh a bylo to akorát uježděný od aut, takže jak led.
Jinak jsem zvědavá, jak dlouho se budu do mailu na seznamu přihlašovat nadvakrát, změnila jsem si heslo, protože tam začali dávat tu otravnou hlášku vaše heslo je moc jednoduché a bylo jim fuk, že moje jednoduchý heslo mi vydrželo asi tak 15 let
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:36
- Nahlásit
Maya
jo, ja si jednou zmenila heslo na internetovym bankovnictvi... no, uz vite kolik je prace se zablkovanym uctem, rotoze date 3x spatny? tak uz ho mam 2 roky stejny a hlasky o tom ze je stary neresim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:39
- Nahlásit
cernej caj
Taky dobrý, to já jsem si radši aktivně zapsala, ze začátku asi 2x změnila a od tý doby na to taky kašlu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:41
- Nahlásit
Maya
mozna budu nasledovat tveho prikladu azustanu zitra doma, protoze v praci je to fakt hrozny, narazim tu do vsecho su jak chodici mrtvola a mam strach, ze kdyz se pri chuzi na zachod nepridrzim zdi, tak sebou svihnu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 10:42
- Nahlásit
cernej caj
tak uz ho mam 2 roky stejny
já mám svoje jednoduchý + letopočet předcházejícího roku a jeden starší na nedůležitý věci.
no, uz vite kolik je prace se zablkovanym uctem, rotoze date 3x spatny?
já mám skvělý bankovnictví, kde mi hesla generuje externí čtečka. Je to důvod, proč u tý banky zůstávám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 11:13
- Nahlásit
kachna_
ja mam taky na nektery veci uz treba 10 let stejny heslo a nic... ale ja mam u banky na druhou stranu kombinaci malych, velkych a pismen, 13 znaku celkem a myslim, ze je to neprolomitelny z hlediska prolomitelnosti, maximalne ukradnutelny ale to je kazdy heslo, takze pak je to fuk...a v okamziku kdy je potreba potvrzeni pres sms na jakoukoli transakci, tak to neresim, pac aby mi nekdo ukrad i bankovni login i telefon, to je uz hodne nerealny dle me
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 11:26
- Nahlásit
cernej caj
Myslím, si to stejný, ty sms to podle mě docela sichrujou a co se týká hesla, tak když mi někdo nasadí do pc trojana, který odchytí klávesy, tak pak je fuk jak je heslo starý nebo nový a jinak nevím, komu by stálo pro těch pár korun prolamovat heslo teda teď jsem to počítala a já mám 11 písmen a 2 číslice, tak snad taky jakžtakž dobrý.
kachna_
Takový heslo by u mě bylo stejně zastaralý, protože to řve na změnu hesla snad po 3 měsících, to je jak v práci, taky stejnej vopruz.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 13:07
- Nahlásit
Maya
hlavne v praci je to jedno, protoze kdokoli se naloguje na tvuj pc s jeho uctem, ma pristup k obsahu disku, pokud neni sifrovanej (maximalne se nedostane do outlooku na postu treba) takze v praci je to taky kapitola sama pro sebe a chrani to spis pred uklizeckou nez zvedavymi kolegy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 14:54
- Nahlásit
cernej caj
V práci do outlooku se dostane, to nemáme zaheslovaný, stačí když je přihlášený pc, jen účetní program má vlastní heslo a protože když tu někdo není, tak mu musíme lézt do meilu kvůli objednávkám, tak stejně heslo k pc musí vydat, kdyby bylo furt jedno, tak bych si pamatovala i to kolegyně, takhle když tu ona není, tak si ho musím napsat na papírek a nejlíp nechat někde viditelně, takže kdyby uklízečka chtěla....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 15:03
- Nahlásit
Maya
do outlooku se prihlasujes domenovym pravdepodobne (stejnym jak do pc), proto, pokud se nekdo prihlasi na tvuj pc, tak se prihlasi s jeho heslem k outlooku a ma tak jeho outlook, ne tvuj, v idealnim pripade a predpokladam, ze v tom vasem taky
tak to mate u vas stejne vesely, ze musite lezt do meilu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 19:28
- Nahlásit
cernej caj
Aha, tak to je možný, že se to po přihlášení do pc automaticky přihlásí k outlooku, no do mailů se lejzt musíme a dle našeho IT nelze maily přesměrovávat, což by samozřejmě bylo pohodlnější, jde se tam nějak přihlásit přes web, ale to stejně musíš znát to heslo a to už je pro mě jednodušší pustit druhý pc a jen občas to zkontrolovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 21:52
- Nahlásit
Kurňa baby, co to tu je za invalidovna?! Na berňáky jsem hodila ranní sněhové fotky (když byla řeč o zahradách.. ) Musela jsem to nafotit, protože taková nádhera se tu u nás vidí taky ,,jednou za 10let"
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 22:11
- Nahlásit
Koupila jsem si (sákryš, ale co...Planeta zvířat...to je??) protože je tam portrét plemene Samojed. Ukazuju to doma Tomovi a ten na to:,,kruci, proč to dělají?? Kdejaký blb si to přečte a bude to samý Woriček!" Ale píšou to tam dobře, pravdivě, akorát si nejsem jistá, že si to každý tak poctivě přečte a hlavně nechá projít hlavou ne, že si z toho veme jen to: je to krásný, milý, usměvavý pejsek Ale např. i toto: potřebuje nezbytnou denní dávku pohybu - časově delšího a fyzicky náročnějšího, než stačí většině jiných plemen...dlouhé, dvou až tříhodinové denní procházky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 08:48
- Nahlásit
worick
prave jsem vstala po 15ti hodinach spanku... ale nechtelo se mi, vyhnala me potreba ciste fyziologickeho razu
jdu kouknout na fotky
no ono je to tezky s tema plemenama obecne, jedna vec je dobrej umysl, ze se lidi snazi, ale nemaj to v sobe (treba nejaka autorita vuci nekterym plemenum a tak) a druha vec je ta, ze mavnou rukou nad potrebama psa... jojo, samojedi sou naprosto nadherni medvidci a jamiluju hunaty medvidky ale ze stejnyho duvodu nevim, jestli bych nekdy mohla mit tu lapinu... je nadherna, ale uz se vidim, jak opravdu denne travim 3 h denne venku...
ps: toto bylo ranni hlaseni z domaci invalidovny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 19:00
- Nahlásit
cernej caj
Lapina není tak akční, ta má k samojedovi hodně daleko, ta bude spíš jako choďák nebo tak něco.
Invalidovna u nás trvá, pořád mě teda strašně bolej nohy, jinak už mi skoro nic není, tak doufám, že to do pondělka přejde taky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 08:26
- Nahlásit
Maya
tak se opicim definitivne, su doma i dneska zitra navsteva skorotchanu a v nedeli si dam zase klidove spaci rezim - at su konecne fit
lapina mozna nepotrebuje 3 hodiny, ale staci ji 2 ale je to proste vec, ktere se trochu bojim, protoze je to porad ovcackej pes a jako takovej podle me bude vyzadovat trochu jinou peci nez spic. Jestli nakonec neskoncime u ty seltie
|