Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:21
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, tak to vy máte luxus, autobusem s klimou jezdí akorát jednu linku domů z práce, ale jinak většinou místní ČSAD, která šetří kde může a na to že je to drahý jak prase tak fakt žádný komfort.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:23
- Nahlásit

Maya
tak my zas mame toho ridice, co rve na lidi, at mu nelezou do autobusu, tak ono si nepomuzes

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 11:38
- Nahlásit

cernej caj
To je taky dobrý tak to můžete bejt rádi, že vás nenechá na zastávce a neodjede sám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 12:57
- Nahlásit

Maya
to sem uz tusim o tom ridici psala, tak ono si nepomuzes navic treba ta wifi v 50% autobusu ani nefunguje, ze se sice pripojis k wifi, ale nefunguje net ale nestezuju si, vetsinou me i do takovyho fesnyho autobusu pusti i s ferinkou, coz je hlavni

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:02
- Nahlásit

Nevíte někdo, kde je chyba, když mám obyčejný cd přehrávač, který údajně má umět mp3 i cd-R, ale žádný cd s mp3 vypálený v pc nepřehraje?
A když se koupí totéž s usb vstupem, znamená to, že to přehraje mp3 z flešky?
Prostě potřebuju něco, na čem můžu poslouchat mp3 a nejlépe jeden přístroj který k tomu umí i cd a kazety

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:14
- Nahlásit

Maya
nektery stary prehravace meli problem, kdyz bylo cd vypaleny vetsi rychlosti, nez 12x, ale aby mp3 neumel mp3? mozna to neumi slozky, pokud tam mas slozky (jen nahazet mp3 primo do rootu?) anebo to mp3 prehravat neumi

Jinak ja mam nejaky radio asi za 1000kc, tak 6 let stary, umi prehravat kazety, radio, cd s mp3 a ma vstup na ssd karty i usb a fakt to prehrava mp3 z flasky dobre, tak si myslim, ze kdyz koupis novy, tak by problem byt nemel

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:28
- Nahlásit

cernej caj
No já ho mám pár let a stál pár stovek, podle návodu by měl umět právě i složky, ještě je v návodu jak se vybírají a tak, ale já tam složky žádný nemám, prostě jen naházený mp3 na cd a nevezme to, když to tam dám, tak to furt jen jako načítá a nic, ani to neukáže číslo písně, prostě má problém to asi přečíst, na sobě má velkejma písmenama napsáno mp3, takže fakt se jako nepletu ale možná to bude tou rychlostí nebo nějakou jinou prkotinou, asi se radši taky poohlídnu po něčem s tím usb portem, stejně i fleška mi přijde lepší než vypalovat cd

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:36
- Nahlásit

Maya
rychlostí nebo nějakou jinou prkotinou
nám to čtení z vypálenejch cd postupem času zdechlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:51
- Nahlásit

Maya
jojo, nektery cd muze byt skrabnuty ze to ani nevidis, navic to neni kvalitni jak lisovane z obchodu. Zkousela jsi vic cd? navic mozna vycistit optiku, anebo uz je zkratka potem

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:53
- Nahlásit

kachna_
No mě to asi nefugnovalo nikdy, nevím, já to nezkoušela, až nedávno mě to napadlo, že mám jako hodně mp3 v pc a tam to nestíhám poslouchat, tak jsem to vypálila a nic
jaký máte značky? aby jako to levný mělo pěkný zvuk, já mám Sanyo a to hraje fakt hezky, líbí se mi třeba Hyundai, nemáte někdo? Co jsem koukala Philips, Sony a tyhle značky už stojí přes 1500, tak drahý nechci, na to moje domácí poslouchání ale zase taky nechci nějaký chrastítko co když se pustí víc jak šeptem, tak to není k poslouchání

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:56
- Nahlásit

cernej caj
Zkoušela jsem 2 cd, optikou to asi nebude, když kupovaný cd to normálka přehraje, ale už to nebudu hrotit, prostě mp3 to nehraje, tak si musím koupit nový z flešky to taky přečtě složky a nebo to tam musí být na jedný hromadě?, co jsem koukala některý mají ty flešky omezený na 16GB, doufám, že na to se vejde hodně písní, nemám vůbec představu a teď ani nevím, jak velkou já mám flešku, to bych si musela koupit rovnou novou jen na to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 14:57
- Nahlásit

Maya
myslim, ze v cenovy relaci kolem litru to mas jedno. Ja se doma podivam, z hlavy nevim, ale zkus si to v obchode nekdy az pojedes z prace poslechnout a pak objednas z netu?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 15:04 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Jo, to bych mohla někdy zajít do nějaké obchodu.
Nebejt toho gramce, tak snad si připlatím a koupím toto nebo něco podobného to se mi moc líbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 17:09
- Nahlásit

jedno album tak prumerne 80mb, tak 16gb velky dost

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 19:47
- Nahlásit

cernej caj
Tak málo? Jsem myslela, že to na album bude víc, tak to je super, tak teď se po něčem ještě příležitostně kouknu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:00
- Nahlásit

Maya
tak strasne zalezi. pokud mas klasicky cesky/anglicky nejaky hudebni ala karel got, madonna, scooter atd, kde je +/- 13-18 pisnicek, jinak nejaky ty megamix vybery ala techno vol 13 muze mit i 200mb... se muzes podivat do pc, jak to mas velky

jinak to moje radio je goodmans gps215mp, nenasla jsem ani obrazek na netu

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:21
- Nahlásit

cernej caj
Tak tuhle značku jsem ani nikde neviděla, já to svoje taky nikde nenašla, jen už nějaký novější typy, ty mp3 já ani nemám moc celý alba, spíš postahovaný jednotlivý písničky, ale zase jich mám hodně, teď jsem se koukla na ten soubor, je to 954MB, tak to je pokud to dobře chápu cca 1GB ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2013 20:35
- Nahlásit

Maya
jj, cca 1GB. Ja tu znacku taky jinak snad nikdy nevidela, ale uz ho mam asi 6 let, ale myslim, ze za tu cenu dobry - akorat uz bych dneska asi vic ocenila digitalni tuner na radio, prece jen se to ladi presnejc nez analog

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 08:28
- Nahlásit

cernej caj
Hm, jsem ale koukala, že všechny tahle do tisícovky mají jen analog, ale já zase rádio moc neposlouchám, tak to asi z kritérií vypustím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 08:35
- Nahlásit

Maya
tak pokud to ma v ty cene prakticky vetsina, tak to je jasny, ze to da clovek prednost dulezitejsim vecem.

U nas bude toco, pres pul vesnice (k namesti) bude vyfrezovana silnice a bude objizdka... jeste se smirim s tim,ze budu muset chodit misto 100 metru na zastavku tak 1000 metru. Ale abych za sebou cca 300 metru rano jeste tahla plnou popelnici na svozne popelnico misto kvuli popelarum, tak jeste, ze nejezdim v lodickach a kostymku

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:05
- Nahlásit

cernej caj
Dobrá fotka
Ale tak buď ráda jestli máš popelnici tuhle plastovou na kolečkách, my máme plechovou bez koleček a tu musíš ručně válet
Zase budete mít pěknou silnici, u nás jsou v silnici díry jak kráva a se obávám že jako vždycky je zadělaj štěrkem a za pár měsíců tam budou znova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:09
- Nahlásit

Maya
perfektni, ja myslim
my mame pred domem diru jak krava, tresou se nam okna i police kdyz jede tezkej nakladak a promete tu diru a navic po desti jezdi auta jak dobytci a kdyz stojis pred dverma a odmykas, tak dostanes sprchu

jojo, koupili sme tuhletu na koleckach, ona je i vetsi nez ta kovova a stali skoro stejne... coz je fakt, ze ted se ty kolecka budou hodit

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:10
- Nahlásit

cernej caj
Jo a taky se nám u silnice propadaj krajnice a v neděli tam z toho sklouznul sypač a zapadnul do příkopu, kde udělal díru jak kráva, která už teď je plná vody, asi už tam budeme mít na věky jezírko včera jsem to viděla prvně, jsem šla konečně domů za světla a přijdu domů a říkám Po tom sypači je tam díra jak kráva a synovec, 9 let, prej co je to díra jak kráva? tak mu říkám No co asi myslíš? A on se hluboce zamyslel a pak povídá Tak to je asi díra tak velká, že si tam může lehnout kráva. To jen jako kdybyste nevěděli

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:11
- Nahlásit

cernej caj
Alespoň je otestuješ, co ty kolečka vydržej.
My musíme mít plechovou kvůli popelu, sice ho tam dávame vychladlej, ale stejně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:12
- Nahlásit

Maya
tak my tam taky davame popel... ale je fakt, ze my ho tam davame hooodne vychladlej (treba tyden), protoze u nas to neni hlavni topeni, ale spis na tu koupel a tak...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj
My topíme uhlím, takže máme popel každý den.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:07
- Nahlásit

Maya
to jo, to je jasny. Kdyz sme predtim topili uhlim ten prvni rok, tak sme jeste nemeli koupenou popelnici, tak sme to rozprasovali do zahrady

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:45
- Nahlásit

cernej caj
Tak teda rozprašovat do zahrady nás ještě nenapadlo ale už jsem si říkala, že ještě víc zdražej popelnice a budu si to shraňovat na hromádku, na jaře prohodím hlínou a pak tím budu hnojit zahrádku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 11:03
- Nahlásit

Maya
Tak to je asi díra tak velká, že si tam může lehnout kráva
tak my je stejne platit musime, tak to uz tam hodime, ted je zatim mame porad poloprazdny a to je vyvazi jednou za 14 dni...
ale popel je prej super jako izolant proti mrazu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2013 11:19
- Nahlásit

cernej caj
Proti mrazu? Tak to teda slyším prvně, leda že jako by byl horký, to pak jo

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání