| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 11:46
- Nahlásit
Teď koukám, že v sobotu dávali Úhel pohledu, viděla jsem to kdysi na slovákách a super film, škoda, že jsem to nevěděla, bych se koukala znova.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 14:13
- Nahlásit
Maya
Teď koukám, že v sobotu dávali Úhel pohledu - my koukali, viděli jsme to poprvé (i když jsem Tomovi tvrdila, že jelikož je to z r.2008, tak už jsme to jistě viděli ) a musím říct, že moc dobře udělaný film...a tenhle žánr mám ráda
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 15:48
- Nahlásit
Tak se musím pochlubit, bo mám obrovskou radost - konečně to vypadá, že se po nekonečných letech čekání třeba i dočkám chovné feny Ve čtvrtek jsme byli s Crazy u Ekra na DKK a má 0/0.
No a Charlesek oslavil v sobotu 5 let.(4 roky u nás)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 16:48
- Nahlásit
Maya
tak sem na ten film koukala, hodnoceni dobry, tak se na nej mozna podivam,i kdyz nejaky spionazni, ochrany prezidenta, drogy ci tak nemam rada. SU dokonce asi jedinej clovek, kteryho znam, komu se nelibil pul fiction.
nefritt
tak to gratulujem nejen k 0/0
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 22:43
- Nahlásit
cernej caj
Tak Pulp fiction taky nemusím, tamten film není až tak o ochraně prezidenta a špionáži, sice je to hlavní téma, ale jde tam úplně o něco jinýho.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 22:44
- Nahlásit
nefritt
Tak teď už jen vybrat psa, co? Už jsem sice gratulovala, ale k tak významné události gratuluju ještě jednou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2013 23:56
- Nahlásit
cernej caj
SU dokonce asi jedinej clovek, kteryho znam, komu se nelibil pul fiction.
taky mě nějak nezaujal.
nefrittonečně to vypadá, že se po nekonečných letech čekání třeba i dočkám chovné feny
tak to je super, to ti moc přeju a Charlesovi další spokojená léta
Maya
cernej caj
ten film v sobotu byl dobrej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 07:15
- Nahlásit
kachna_Maya
tak to mu zkusim dat sanci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 07:54
- Nahlásit
proc mam pocit, ze nekteri urednici sou fakt retardovani?
mam od listopadu novej uver, v lisce maj souhlas s inkasem i znaji vysi splatek... v prosinci mi volala pani, co to s ni resim, ze si jako v listopadu nestihli strhnout (odesla mi jeste i stara platba) a at teda v prosinci jeste zaplatim listopad... pominuli fakt, ze souhlas s inkasem meli tak mesic a smlouvu vyrizenou taky, tak ale ok, nejak si to nestihli strhnout. Navic ze mi uroky budou chodit slozenkou. Divila sem se, proc si budou splatku strhavat inkasem a uroky platit slozenkou, kdyz maj souhlas s obouma polozkama a tu castku evidentne znaji taky... slozenka furt nesla, splatnost mam 20tyho, tak volam pani, ona ze az to prijde, tak to mam zaplatit, ze kdyz to posilaj pozdej, ze s tim se musi pocitat a ejhle, z uctu se mi ztrhly vobe platby jako su rada, ze to nemusim resit tou slozenkou, ale fakt jak v kocourkove
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 07:59
- Nahlásit
cernej caj
No jo banky, tam tě nemůže nic překvapit, když si vzpomenu jak jsem si zřizovala internet bankovnictví, doma se pokouším platit a a nic a oni mi tam zapomněli zaregistrovat mobil na kody, normálka mi to zřídili bez toho, i když to bez mobilu nefunguje, jako taky to bylo moc pěkný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 08:33
- Nahlásit
Maya
taky moc vtipny teda...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 09:08
- Nahlásit
Měli jsme u nás 4 dny bráchova borderáka Zeuse a nevím teda, jestli je to tím, že je to zatím jen dorostenec a nebo ty řeči o chytrosti borderek jsou jen fámy a špicové jsou chytřejší, ale když jsem jim házela míček, Zeus stál vždycky až u mě celý otočený ke mě a hypnotizoval míček, zatímco Dorin chytře si udělal pár metrů náskok, stál ve směru běhu a jen otáčel hlavu, aby viděl až to hodím, takže než Zeus pak udělal otočku, aby mohl vyběhnout, Dorin už byl skoro u míčku, takže ho vždycky ulovil první. Akorát teda se to dalo praktikovat jen párkrát, protože pak už se Zeus vždycky naštval, že na něj míček nevyzbyl a byla by rvačka o míček.
Ale jinak teda musím říct, že ty povahy border jdou fakt do kopru, tohle už je bráchova třetí a největší lemra líná, tady jako v rámci borderek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2013 11:28
- Nahlásit
Maya
Zeus stál vždycky až u mě celý otočený ke mě a hypnotizoval míček, zatímco Dorin chytře si udělal pár metrů náskok, stál ve směru běhu a jen otáčel hlavu, aby viděl až to hodím, takže než Zeus pak udělal otočku, aby mohl vyběhnout, Dorin už byl skoro u míčku, takže ho vždycky ulovil první.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 07:36
- Nahlásit
včera jsme měli veselo. Mám doma konečně svoji starou stojací lampu, tak že ji vemu do pokoje, abych si mohla večer zalézt s knížkou do betle. Ukázalo se to jako mírně problematická věc, jen co jsem strčila lampu do dveří, tak příšernej štěkot od Tima, pomalu se bát kolem toho na metr projít, tak sem ho lákala, aby k ní číchl, tak se vytáh z ramen co to šlo decentně přičuch a rychle odskočil to sem teda nečekala takovou reakci, hlavně když nikdy na žádný věci, co se doma objevili nijak nereagovali, ale tak pytel dobrůtek zabral
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 08:06
- Nahlásit
cernej caj
Že se nestydíš, takovou nebezpečnou věc jim domu přitáhnout.
Mě něco podobného dělá Dorin s kartonem vody, když ten karton nechám na schodech, tak se bojí kolem toho projít, ale když ten karton stojí jinde, tak mu nevadí. Fakt taky nechápu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 08:37
- Nahlásit
Maya
když ten karton nechám na schodech, tak se bojí kolem toho projít, ale když ten karton stojí jinde, tak mu nevadí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 10:54
- Nahlásit
cernej caj
Mám doma konečně svoji starou stojací lampu... - jenom aby jsi nepřišla domů a lampa buďto rozcupovaná, nebo přinejmenším přečůraná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 11:16
- Nahlásit
worick
no to hrozi, to je fakt ale oni sou pres den venku a moc je samotny v pokoji nenechavam. az budou mit pristup po celem dome, bude to horsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 21:27
- Nahlásit
Ahoj,
mám prosbu o radu poradu:
Mamča chce "něco", na čem by se daly
1) číst e-knížky
2) prohlížet Internet
3) pouštět vídeo
4) prohlížet obrázky
Přičemž e-knihy chce číst určitě a teď nevíme, jestli je rozumnější si pořídit obyč čtečku nebo hledat něco co nejuniverzálnějšího, co zvládne všecho. Vy jste tu čtečky řešily, tak si jdu pro radu sem. Díky moc
Jinak Milouš se zlepšuje, tak pokračuje klidová terapie
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 22:57
- Nahlásit
kachna_
Tohle všechno budou určitě umět tablety, ale na čtení už je to dost nepohodlná velikost a váha, já mám čtečku 7 palců, což jsou ty nejmenší tablety a je to už tak na hraně, jinak musíš koukat na čtečky s LCD barevným displejem, wifinou a zvukem a formátem na videa, videa moc čteček neumí, klasický čtečky s e-inkem jsou jen černobílý, takže na obrázky a videa ne, ten LCD displej je ale zase blbej na delší čtení, moje čtečka umí tohle všechno kromě internetu, osobně si myslím, že je blbost kupovat jedno zařízení na tohle všechno jeslti chce hodně číst, protože logicky barevný displej ti taky hodně žere baterku, tak při hodně čtení jí bude mít furt v nabíječce a na oči taky nic moc, lepší se mi zdá na hodně čtení pořídit čtečku s e-inkem a na ten zbytek nějaký tablet, ale no zase to budou prachu navíc, je to těžký. A nebo samo nějaký smartphone, ty to umí všechny, ale tam je zase problém s internetem, musel by to někdo kdo to umí, všechno zakázat, aby se to připojovalo jen přes wifinu, jinak by se nedoplatila, protože ty mobily se připojujou k netu sami.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2013 22:58
- Nahlásit
kachna_
Jinak super, že Milče je líp, klidová terapie v jejím věku už by asi neměl být problém.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 07:10
- Nahlásit
Maya
obně si myslím, že je blbost kupovat jedno zařízení na tohle všechno jeslti chce hodně číst, protože logicky barevný displej ti taky hodně žere baterku,
jo, s tim souhlasim v pripade, ze by mamca chtela cist fakt hodne, protoze cteni na klasickym barevnym podsvicenym displeji unavuje oci a dost to zere tu baterku, ale zase pokud by chtela neco univerzalniho a cetla by spis min, vic by porad cetla knizky, tak nejaky plnokrevny tablet (vetsinou vetsi, tezci) ci to co ma maya jeste s wifi, to je mensi a skladnejsi.
Smartfony dneska umi casto fungovat i bez simkarty, navic se pripojujou pouze, pokud mas nastavenej internet (kdyz si to deaktivujes u operatora, pokud to jde, nebo zrusis to nastaveni, tak se ti stejne nepripoji). U smartfonu bych se ale bala hlavne hodne malyho displeje,coz bude treba na video skoro nepouzitelny
kachna_Jinak Milouš se zlepšuje, tak pokračuje klidová terapie
tak to je super
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 07:42
- Nahlásit
cernej caj
Maya
díky moc, já myslim, že ta váha a únava očí s klasickym podsvícenym displayem je asi přesně to, co mamča potřebovala vědět.
Maya cernej caj
Jinak super
to jo.
Ono jsou to věci, které by člověka ani nenapadly řešit - jako jestli taková ta lítací dvířka pro psy pro ní nejsou nepříjemné na krční páteř a podobně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 07:56
- Nahlásit
kachna_
tak hlavne je super, ze se mate ceho chytit a meli jste i ten dalsi nazor, ze vam to aspon pomuze odfiltrovat takovy veci. Me by to asi taky nenapadlo vubec s tema dvirkama, dokud jsi to nenapsala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:10
- Nahlásit
kachna_
Kde je co o jakejch dvířkách? To jsem nečetla.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:16
- Nahlásit
kachna_
Myslím, že ty dražší verze mojí čtečky net mají, takže by to asi všechno uměla, ale jak jsem psala, i bez wifiny ta moje vydrží cca 8 hodin, což na dlouhý čtení nic moc, třeba Kindle s e-inkem vydrží měsíc, wifina by tu baterku žrala ještě rychleji, dá se teda nabíjet i přes pc, ale stejně, čtení je jak na pc, je to vlastně stejný typ displeje, jako to nasvícení se dá upravit, takže když se to stáhne, tak to není tak hrozný, ve tmě dobrý, ale za světla je to zase hůř čitelný, ještě nevím, jaký to bude v létě, to se bude muset dát asi na plný koule, takže na oči to bude masakr, záleží taky kde mamka si bude chtít číst, protože samo na e-ink si potmě musíš svítit a nebo koupit taky podsvícený, ale to už je dost drahota
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:36
- Nahlásit
cernej caj
Je možný, že by nějakej vir v pc rozesílal maily přes webový mail?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 08:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
to nevim, ale zkusim ti to zjistit. Nicmene asi bych to nezavrhovala
edit: je mozny, ze pokud mas ulozeny heslo a login, tak ti nejaka infekce ukradla ty pristupovy udaje (popripade odchytila pri prihlasovani), nebo ze je napadenej mail server (coz je malo pravdepodobny).posilas?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:11
- Nahlásit
cernej caj
No právě teď ne, ale včera večer jo, v mailu na seznamu mi chodili desítky nedoručenejch mailů na nějaký pofidérní adresy, změnila jsem si heslo u mailu a nic, chodilo to furt, ale jak píšeš, asi jsem ještě měla smazat cookie, no uvidím ještě večer, protože tady v práci nic nechodí a jestli doma zase bude, tak je to jasný a to pak teda nebudu vědět co s tím, protože antivirák doma mi nic nehlásí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2013 09:30
- Nahlásit
Maya
a Kindle je nejlepší? co máš vlastně ty?
Dvířka jsme s doktorem řešily včera, jestli to Milče vadí na krk
|