| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 01:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Aspoň si to tvoje mamka bude taky víc hlídat, nebo pořídit třeba na mandy postroj na ven, tam bude kroužek dobrý a nebude se muset hlídat nic. Pak si mamka ještě pořídí sedák a nechá se do kopce trošku potáhnout - no to víš, ona už je taky trochu slepejš a nevšimla si, za co to připla.. Postroj jsme měli v plánu koupit Mandy k Vánocům a mrzí mne, že jsme ho nekoupili (jsem zapoměla ) Ona totiž chce pořád doběhnout Worička a tahá jak blbá a dusí se na vodítku...doslova Asi tím, jak nemá na krku takový límec jak Worka, tak začne po chvíli táhnutí do kopce chrčet Vždycky jí nadáváme ať netahá, nebo si ještě něco udělá a jak je hladkosrstá, tak vypadá srandovně jak zatíná ta stehniska, takový malý kulturista...říkáme jí Srstko
Worka minule takhle za obojek vytáhnul mamku do kopce a vůbec mu to nevadilo, Menďu jsem si musela vzít já, nebo jak mamka nestačila, tak by se snad ta trubka udusila
a vypadala skoro jako hodnej pejsek - tak nevím, jak zrovna v autobuse, bo jsme nikdy nejeli, ale kluci jsou v tomto ohledu hodní strašně moc...My máme vždycky problém s tím, že Worka jak je pořád na flexině a někoho potkáváme a on valí dopředu a já na něj ještě:,,Wori netáhni, pomalu"...tak si každý myslí, že ho jde sežrat a já rychle hlásím:,,jé nebojte, on je hodný, nic vám neudělá, on musí být na vodítku jen kvůli srnám..." a sleduju vyděšené výrazy, když je Worick těsně (bez povšimnutí) míjí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:07
- Nahlásit
kachna_
taky mam ten pocit.
worick
nakresli/vytiskni obrazek postroje a dej to pod strimek jako poukazku, at si mamka vybere, jakej se ji libi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 12:05
- Nahlásit
tak co, jste spokojeny s darkama a byli spokojeni i ti, co jste obdarovavali?
Ja mam letos hodne uzitecnych darku, tak jsem rada, protoze cepice, ponozky, vanocni ozdoby, polstarek atd jsou takove darky, ktere se upotrebi vzdy a ty letosni jsou moc pekne Navic jsme dostali od sestry piskaci zviratka pro pejsky, tak super Ale jeden z darku byl fakt necekanej. Dostala jsem od muze fletnu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 12:22
- Nahlásit
cernej caj
Dostala jsem od muze fletnu - co?? ty jsi chtěla někdy flétnu...či se učit na flétnu? To koukám, ale hra na flétnu se mi líbí Tak něco natrénuj a pak nám to sem hodíš
My nemáme nečekané dárky, jenom Tom i když věděl, že dostane trika, mikiny - tak je neviděl, jelikož jsem to objednávala já Dostali jsme nečekaný od bráchy, ale hezký, naštěstí se nám umí trefit do vkusu, jelikož ví, kde nakupujem - hodiny na stěnu Zack Jinak myslím...doufám, že snad z obdarovaných, nebyl nikdo zklamaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 12:44
- Nahlásit
worick
jojo, sme ve 3tride dostali od nasich fletny (a to sme hrozne chteli klavir;) tak sem nekdy v te 3-5 tride hravala. A ted jak sme se vystehovavali od rodicu, tak se nekde ukazala, tak sem vyloudila nejakej ton, muz rekl, ze se mu spis libi ty hlubsi, ja rekla ze ty se me taky libi a tim to haslo... teda az do vcera
Ale ona je strasne dlouha a mam pocit, ze tak nemuzu ani roztahnout prsty
tak to je super, ze u vas spokojenost U nas mel letos tatinek knizni vanoce, tak su rada, ze sem trefila to,co nedostal od segry a maminky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 17:22
- Nahlásit
Já taky knižní vánoce, dostala jsem 9 knížek, já už dopředu hlásím, který chci, takže všechny jsem chtěla, takže paráda, 2 cd a nějaký drobnosti, takže spokojenost velká, na druhý straně taky, větrníky z Anglie se taky líbily
cernej caj
psí hračka od tebe psa prej nezaujala, zato zaujala Julču a dneska půl dne prý s ní prochodila a cinkala takže dá se říct taky úspěch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 21:06
- Nahlásit
Maya
no ale ber to tak, ze ukol splnen - pes hracku dostal. To že si s ní nakonec hraje někdo jinej už tak neva, ne? Pod stromkem u naších měli všichni psi hračku. Ještě, že my si ty naše 2 odvezli domů, páč ségry pes obratně zlikvidoval svoji a jednu šeltií a když jsem tam dnes byla na obedě, tak měl v parádě i tu třetí, poslední
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 21:37
- Nahlásit
a jeste foto, jak se u nas chrape v noci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2012 23:28
- Nahlásit
cernej caj
Ti se maj ti tvoji psékové, moji chrápou v boudě na slámě Teď jak má Kim tu srst takovou vatovitou, tak se mu ta sláma na ní dost drží, takže máme slámu po celém dvoře a ještě občas to z něj obírám, fakt děs, to dřív nebylo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 08:20
- Nahlásit
Maya
bud rada, ze mu necouha i z usi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 14:07
- Nahlásit
cernej caj
a jeste foto, jak se u nas chrape v noci - sim tě, já fakt nechápu, jak to ti vaši psi vydrží....kolik máte stupňů?? Woričkovo maximum je asi 20minut, Berry vydrží i kolem hodiny, ale pak už jde i on dobrovolně... I když: synovec nám líčil, jak jeho holka mají doma mladou bíglici a krom toho, že je maximálně rozmazlená, nevychovaná a vyžraná tak vyžaduje, aby byla na noc přikrytá tak, že jí jen hlava čouhá a tak spí v posteli až do rána..teda pokud jí někdo nedopatřením nepopotáhne deku - to je pak vzbuzená a nasraná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 19:35
- Nahlásit
worick
tak vyžaduje, aby byla na noc přikrytá
asi 15-16 mame v noci. Jenze ti moji jsou venku jen kdyz ja jsem v praci, ne celej den, takze nejsou dost nasrsteni. I kdyz je pravda, ze casto jdou chrapat na podlahu, v posteli rozhodne celou noc nevydrzi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2012 22:31
- Nahlásit
cernej caj
15-16??? To jste eskymáci nebo co?? to bych celou noc tak klepala kosu, že bych ani nemohla spát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 07:29
- Nahlásit
Maya
my sme zvykly kdyz sme doma, topime mezi 18 - 20, zalezi kdyz mi treba neni dobre tak vyzaduju trochu vic, nebo k veceru. Kdyz pres den doma kmitam, tak mi to i staci.
Ale kdyz nam stavkval termostat a topil v noci na tech 18 taky, tak sem v tom vedru nemohla spat (teda mam tenkou letni perinu a na nohy chlupatou sedou deku, nekdy dvojitou (trojitou ale nikdy, protoze ferina ma obsesi spat na polstari a cpat mi pracky do oka
takze 15-16 sme vykoumali jako optimalni teplotu, kdy se nam dobre spi (a to upozornuju, ze spime 10 cm od zeme, kde je chladnej. az se prestehujem na ty novy postele do vysky cca 50cm, tak mozna snizime latku i na 14 - 15
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 09:28
- Nahlásit
Maya
ty ses expert na vtipny veci: cetla sem v levnych knihach v knizce o cviceni v beznem zivote, ze v USA maji specialni lekce cviceni v nakupnich centrech, protoze tam maji rovnou podlahu a stalou teplotu. Ze tam lidi chodej cilene cvicit na skupinovy lekce a ze uz maji i specialniho vyrobce bot, kterej dela boty prave na lepsi cviceni v obchodaku a nejlepsi for, ze maj nakupni voziky s nastavitelnou mirou zateze, abys jako vyvinula vetsi silu pri projizdeni obchodem a spalila tak vic kalorii
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 12:18
- Nahlásit
cernej caj
nastavitelnou mirou zateze
super, hned jdu pronajímat Lucku a Kačku k Tescu do Mělníku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 12:51
- Nahlásit
kachna_
super, hned jdu pronajímat Lucku a Kačku k Tescu do Mělníku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 18:18
- Nahlásit
cernej caj
No myslím, že u nás by to taky mělo úspěch, znám lidi, co tráví v obchoďáku celý dny, chodí tam i na nehty a do kadeřnictví, takže cvičení by jistě přivítali.
Akorát s těma vozejkama to nějak Amíci nevychytali, nevím teda jak u nich, ale s vozejkem já chodím nakupovat a během chvilky ho mám tak těžký, že nějaký posilovače by byly tak akorát na houby.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 18:56
- Nahlásit
cernej caj
Tak už máte polosourozence http://zimnisen.ic.cz/nase_vrhy.html
a na titulce je odkaz na fotky velkých, narodili se i strakošci, jsou nádherní.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 20:35
- Nahlásit
kachna_
super, hned jdu pronajímat Lucku a Kačku k Tescu do Mělníku -
Maya
Akorát s těma vozejkama to nějak Amíci nevychytali, nevím teda jak u nich, ale s vozejkem já chodím nakupovat a během chvilky ho mám tak těžký, že nějaký posilovače by byly tak akorát na houby. - no právě kurňa, nemají oni nějaké ,,samojezdící"?! Vždyť tady ty mrchy drhnou, zatáčí si kam chtějí, se mnou to smýká, ledva to vleču Naposilovaná jsem jak hovado
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 22:36
- Nahlásit
Maya
tak uz se narodili, ja sem na stranky ted nekoukala... tak sem pani krpcove udelala specialni PFko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2012 22:56
- Nahlásit
cernej caj
To se jí bude určitě líbit, moc vlčích špiců v posteli asi nebydlí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2012 07:07
- Nahlásit
Maya
ale ti moji si nestěžují
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:55
- Nahlásit
Já dala psům místo slámy dřevitku a taky ji máme všude Pořád chodím a spu ji zpátky do boudy. Jinak těch 20 kilo bylo na moje 4 boudy zbytečně moc. Zbytek musím dosušit a v děrovaných pytlích pověsíme do stodoly, aby profukovala. Pokud jí neupotřebí dcera pro štěňátka, tak zůstane na příští rok.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:37
- Nahlásit
Ahoj vespolek!
cernej caj
Tak si představ, že jsem dneska jela po té druhé cestě, kterou jsem Vám doporučovala. A co tam nebylo! Takovou tou oranžovou reflecní policejní barvičkou čerstvě vymalovaná šipečka a obtažené autíčko napříč silnicí až za příkop do kopečka. No a před tou omalovánkou zatáčka s náledíčkem.
Těšila jsem se, kolik pěkných malovánek v lesíku ještě bude, ale nebylo už nic, akorát všichni jezdili pomalu jak se žebřiňákem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:54
- Nahlásit
Vlčáčková
tady vidíš, že je úplně jedno,kudy jedeš my pak jeli na d8lnici t9m lesem kolem obchodu, jak jsi nám ukazovala minule a tam teda byl provoz ještě větší, než na cestě k tobě, ale už naštěstí bez nehod
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2012 20:00
- Nahlásit
cernej caj
my pak jeli na d8lnici t9m lesem kolem obchodu
Ježíší, tudy né. Tam se dá jen při teple. To jste měli kliku. Tam jsem spadla do škarpy, jednou. Byl to tam jeden led tehdy. V zimě tam nikoho neposílám, nejsem vrah!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2012 09:10
- Nahlásit
Vlčáčková
no to ještě nevíš, že muž jakožto tvor línej to odmítl od té havárky objíždět přes troubsko a odbočil k tomu dolu, kde mu hodný pán poradil polnačku k nádraží ta cesta za obchodem pak byla jak dálnice proti té žluté
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 08:39
- Nahlásit
Tak zase v práci, ach jo. A celkem nuda, asi má ještě většina lidí dovolenou nebo co.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2013 10:53
- Nahlásit
Maya
ja dneska v praci vyjimecne nejsu, ale su doma... doufam, ze porekadlo jak na novy rok,tak po cely rok nebude platit, protoze vcera me brutalne bolelo koleno, ale doufala jsem, ze to povodli a dneska pro me i cesta na zachod byla celkem hrdinskej cin to koleno mam uplnehorky proti zbytku tela, tak doufam, ze se to zlepsi, protoze jak bych s tim chodila ten kilak z busu do prace fakt netusim.
|