Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:16
- Nahlásit

cernej caj
Tak to teda nezávidím, horký koleno teda chce asi chladit? S tím fakt zkušenosti nemám, mě chytne koleno tak jednou dvakrát do roka, ale spíš jako jen bolest, žádný záněty, horkosti a tak. Tak se brzo uzdrav.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:26
- Nahlásit

Maya
nejhorsi na tom je, ze to je to "zdravy" koleno, takze netusim vubec co se deje... jeste ze mi zbylo trochu testovinovyho salatu ze silvestra, jinak bych tu dnes posla hlady

trochu sem ho chladila, namazala certovym drapem... tak uvidime

worick
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:29
- Nahlásit

No, přesně jak píše Maya - horké koleno vypadá na zánět a ten se má chladit. Nasadit Ibuprofen, kostivalovou mast a studený hadr Nic podobného klep, klep nemám a rozhodně nezávidím

worick
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:36
- Nahlásit

cernej caj
ze to je to "zdravy" koleno - zdravý koleno?? tak to určitě... sim tě, léčíš se s těma kolenama někde? Víš, od čeho je máš hyn? Vím, že jsi s jedním snad byla na operaci....ale popravdě nechápu, jak může mít člověk v tvém věku kolena v pr.... Co jsi s těma nohama proboha vyváděla?? Tuším jsi kdysi psala, že spíte ještě na zemi na matraci, ale tak ta by mohla pomoct

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:54
- Nahlásit

cernej caj
No tak na takovýhle různý bolesti a otoky mě se dost osvědčila ibalginová mast, i na nateklou pokousanou ruku zabrala a otok byl druhý den poloviční, ale předpokládám, že doma jí asi nemáš.
Možná si to zdravý koleno víc přetěžovala kvůli tomu nemocnýmu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:56
- Nahlásit

worick
spatnou chrupavku se snazim resit chondrama, ale stejne uz nikdy nebude jak zdrava a pootocena ceska (nemocny koleno) se lecit neda. to se muze jen zhorsit a v krajnim pripade operovat... to mam po dost skaredym urazu ve 14ti letech tu cesku, akorat tenkrat mi doktor rekl jen ty chrupavky, takze o te cesce sem az do lonska nevedela a to se nijak lecit neda, to muzu jen naposilovat svaly kolem kolene a vyhybat se sportum, kde jde koleno do rotace, abych aspon zamezila zhorsovani.

jojo, je to des v mym veku kolena v haji. Ale nejak se s tim clovek musi popasovat.

na zemi nespime, spime na rozhladacim gauci a lozna plocha je celych 15 cm nad zemi a gauc je zhruba 60let stary ale v klidu, vedle v pokoji uz ceka krasna nova postylka, jen doumyt skrine, dat listy kolem zdi u podlahy, sesroubovat postel a spime ale dneska teda spis lezim s pc nez ze bych se moc hnala do nejakych uklidu at je postel driv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 11:59
- Nahlásit

Maya
no to muze byt, ze to zdravy mozna vic zatezuju. Ibalginovou mast nemam, to mas pravdu, ale ten certup drap snad pomuze taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 12:51
- Nahlásit

Vlčáčková
hele tuhle tu na to téma byla diskuse. U nás v tescu (ale mají to i v lidlu atp.), měli zlevněnou campingovou deku (asi za 80kč), je dole nepropustná, navrch fleece, už jsem jí zkusila i vyprat a super.

nefritt
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 14:10 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

No kolena v háji jsem měla už v pěti letech, takže se celkem dovedu vžít do pocitů cernej caj
Můj problém byl, že se mi tam začal tvořit rosol a ten mi punkcema opakovaně odtahovali. Různě mi na to plácali bahno apod. a přehazovali si mně jako horkej brambor, hrozili operací (ke který nikdy nedošlo). Takže současný stav - jakákoli změna počasí mi přináší bolesti, kulhání a pocit nesmírný naštvanosti, že za ta léta nikdo nepřišel na to co s tím. Ještě mi na to dávali ten starý pětadvacetihaléř a utahovali obinadlem, aby boule zatlačili ...........

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 14:31
- Nahlásit

cernej caj
jé mamča používá nějaký návleky se stříbrem a strašně si to pochvaluje, mám ti zjistit jméno toho zázraku? Nestahuje to.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 15:27
- Nahlásit

kachna_
Mě loket vyléčil návlek s magnetem a to už jsem chodila na opichy, takže jo těmhle alternativním metodám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2013 16:05
- Nahlásit

kachna_
zjistit muzes, uvidime

Maya
jojo, ty alternativni veci nejsou spatny, na ruzny boule i preslicka dobra, tu sme meli na zahrade.

nefritt
me vzdycky povzbudi to, ze jakozto kovana turistka aspon muzu furt chodit... kdyz si vemu, ze bych treba nemohla chodit vubec do lesa, tak se s timhle smirim

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 09:41
- Nahlásit

cernej caj
Co koleno dneska? Už ses doštrachala do práce?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 10:28
- Nahlásit

Maya
jojo, už tu sedím, tak se mi ostatní v kanclu smějí jak to chodím

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 10:31
- Nahlásit

cernej caj
A tak zase furt lepší než nějaký chřipka a podobný veselosti.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 11:04
- Nahlásit

Maya
cernej caj
na ruzny boule i preslicka dobra, tu sme meli na zahrade - přesličky dodám tuny, nemůžeme se jí zbavit
A tak zase furt lepší než nějaký chřipka a podobný veselosti. - to mě povídej.... Já se tu vychvalovala, jak jsem nebyla 7let vůbec, ale vůbec nemocná a letos, jak byla celá rodina ,,něco jako nachlazená", tak jsem to pěkně od nich chytla a měla rýmu a kašel celé Vánoce Pochrchlávám ještě dnes
Na berňuchy jsem hodila fotky, co nafotila u nás kámoška novým foťákem (ti menší hafi jsou její ) tak jestli chcete koukněte.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 12:05
- Nahlásit

worick
jojo, na bernuchy sem koukala na fotky hezky

Maya
jojo, v krku me pobolivalo, ale tekutej paralen to po ranu snad zlikvidoval

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 13:18
- Nahlásit

worick
Pěkný fotky, si říkám ta Keysi má nějakou zajímavou barvu a fakt chvíli mi trvalo, než mi došlo, že má nějaký svetr nebo co.
cernej caj
Tekutý paralen jako myslíš slivovici?? To by po ránu zlikvidovalo spíš mě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:01
- Nahlásit

worick
tak jsem to pěkně od nich chytla a měla rýmu a kašel celé Vánoce
taky + obě děti. Očistec
cernej caj
http://www.kinetex.cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:09
- Nahlásit

Maya
Tekutý paralen jako myslíš slivovici?? To by po ránu zlikvidovalo spíš mě. myslim paralen hot drink, je to teply, tak to zklidni + je v tom ten paralen slivovice by me taky zlikvidovala

kachna_
to vypada fakt dost dobre, mozna by to slo i na to koleno s ceskou, protoze jak tam pisou bez komprese, tak by to vlastne nemelo mit tlakovej vliv na to koleno, ale spis vlastne jen materialovej. No uz aby prisla vyplata

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 14:58
- Nahlásit

gandam style ale me to jede jen v IE tak snad vam to pude

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2013 15:04
- Nahlásit

cernej caj
Mě to jde, ale předpokládám, že to chce ještě zvuk, tak to zkusím až doma.
Ty návleky vypadají dobře a ani nejsou moc drahý, to můj s magnetama byl teda dražší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 10:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

uz druhy den se marne snazim dovolat na ortopedii, maj furt obsazeno s timhle tempem tam pudu v pulce roku

a uz je vypsanej dogtrek, prvni letosni pro statlare dokonalej, a jen 82km, tak cim je kratsi, tim mam vetsi sanci to uplazit tak mi drzte palce, at mi do ty doby kolena neupadnou

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 11:09
- Nahlásit

cernej caj
Za půl roku? To je ještě fofr termín, já jdu příští týden na sono, co jsem objednaná od května
Jinak teda nevím, ale po 82 km by kolena upadly i mě a to s nima nic nemám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 11:15
- Nahlásit

Maya
já ten půl rok myslela tak, že cca měsíc - dva čekačka a další 3 se tam budu snažit dovolat

tak od května, to je fakt brutální.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 12:27
- Nahlásit

cernej caj
To není brutální, to je normální, u vás ve velkoměstě možná ne, ale tady jo, teď se musím objednat k zubaři, předpokládám, že mě objedná tak na letní prázdniny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 12:39
- Nahlásit

Maya
tak to je husty, a to chodis tam nekde u vas, nebo do prahy? jestli u vas, tak tam je zas asi tuna lidi na jednoho doktora, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 13:04
- Nahlásit

cernej caj
Většinou u nás, jen něco málo v Praze, protože všichni mají plno a každej ti řekne ať jdeš podle bydliště, že tam tě vzít musí. Jo, u nás u doktorů všude mraky lidí, někde se vydávají pořadový čísla, normální čekací doba v čekárně 3 hodiny, fakt děs, chodím tam jen v naprosto nejnutnějších případech.

Tohle by mohl být pěkný film http://www.biooko.net/cz/film/5506/Frankenweenie-% 7C-pejskarska-projekce/

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 19:19
- Nahlásit

kdyby někoho zajímalo, co udělá se špicí srstí kastrace, tak Kím cca rok a půl před kastrací

a foceno teď, cca rok po kastraci

a to už na těch fotkách není vidět, jak se změnila struktura srsti z té špicí na vatu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 11:28
- Nahlásit

A seš si jistá, žes fotila stejnýho psa?

I z fotky je trochu poznat, ze ten ocas a limec v tom vetriku je takocej... jakoze "chmyri" nevim jak to napsat. To je fakt docela brutalni zmena

jinak film vypada zajimave.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání