Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 12:56
- Nahlásit

Tak jsem se přihlásila na amazonu a až pak jsem si všimla, že neberou paypal, to jsou teda zpátečníci. Tak nic, jinak bych tam objednala toho Gabriela.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 13:03
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 13:08
- Nahlásit

pěkný fotky, už tu dlouho žádný nebyly http://home.arcor.de/wolfsspitz1/html/wilde_spiele .html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 13:20
- Nahlásit

Maya
ty fotky jsou skvely. Skoda, ze se bojim draky pustit nekde navolno

tahle je ale mega luxusni

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 13:36
- Nahlásit

cernej caj
Mě se líbí tak jak oba vlčouni zakusujou malou špicku ale nejde mi to linkovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 13:41
- Nahlásit

Maya
ale jako vsechny sou fakt perfektni

jinak zkus kliknout na tu fotku a pak dat pravym properties, jestli muzes? ja to z FF vykopiruju uplne normalne nastesti.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 14:16
- Nahlásit

cernej caj
To nejde, kliknu pravým a objeví se okýnko a tam je napsáno Denkste! což mi nepřeložil ani google, tak radši ani nechci vědět co tam je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 14:21
- Nahlásit

Maya
to dela to IE. me to dela taky, kdyz to zkusim a tys rikala, ze vlastne v praci nic jinyho nemas. ale taky by me zajimalo, co to je

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 15:00
- Nahlásit

cernej caj
Jj, já tu mám jen IE, taky by mě zajímalo co to je, asi nejspíš nějaká nepřeložitelná nadávka

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 07:40
- Nahlásit

Mamčina Milča má zjevně neurologický problém, absolvovali jsme ve středu hodinové vyšetření bez RTG. To mě překvapilo, ale prý by mu k ničemu nebylo, viděl by na něm jen osifikace nebo kompresní problémy. Říkal, že to nemusí být vůbec zadkem, ale krkem, páč nedokáže dát hlavu úplně nahoru.
Místo toho navrhuje CT v narkoze (4-6tis) sa případnou operaci (cca 40 tis). Teda nenavrhuje, páč se ještě nedokončilo to základní vyšetření a řešit co dál, se bude až potom.
Moc se nám do operace nechce - Milče je 11, narkózu moc nesnáší, je to strašnejch peněz, ne vždy se to povede...

worick
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 08:01
- Nahlásit

kachna_
mně se zdá už zbytečné, operovat 11letého psa...i když Alfík se dožil 17, ale si myslím, že tohle už bude ve spojitosti se stářím. Jak jinak je na tom zdravotně? Myslím, jestli je na ní věk už i jinak vidět? Alfča vypadal velice dobře do 15let, pak už bylo vidět, že chřadne, poslední rok už stál za prd

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 08:01
- Nahlásit

kachna_

tak uvidis pak na zaklade tech vysledku, ale je fakt, ze dat skoro 50t do operace, u ktere ani nevis, jestli to fakt zabere s tim, ze Milca nesnasi tu narkozu na druhou stranu je celkem "mlada", to je fakt docela blby

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 08:15
- Nahlásit

kachna_
Tak to nezávidím to rozhodování, asi bych nechala udělat to CT, ale pokud je schopná Milča nějak fungovat, tak bych operaci asi už nedávala, přece jen 11 je už věk, kdy je narkoza nebezpečná sama o sobě a jestli jí navíc nesnáší, prostě riziko se mi zdá už moc velký a ten přínos vzhledem k věku dožití vlčounů zase ne až tak moc velký.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 08:34
- Nahlásit

Maya
jakej je cca vek vlcounu? ja mela za to ze tak 15/16...

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 08:38
- Nahlásit

Maya
ono i to CT je v narkóze
worick
Myslím, jestli je na ní věk už i jinak vidět?
to ani ne, ale je to pes, který má od svých šesti let nějaký imunitní problém, který se ale na druhou stranu daří držet na uzdě bez léků.
Prostě je relativně stará a relativně zdravá a poslední operaci ukončili předčasně kvůli arytmii.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 08:49
- Nahlásit

kachna_
jestli je v narkoze i CT, tak to teda nic moc a s operaci to teda nevypada ani nadejne, kdy se ta arytmie projevila jednou, tak je hodne velky riziko, ze i priste... no fakt vam to rozhodovani nezavidim, mamca urcite chce pro Milcu to nejlepsi, ale nakonec je otazka, jestli i pres investici tech penez by to to nejlepsi bylo, ze...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 10:05
- Nahlásit

cernej caj
Jo, tak kolem těch 15, ale většina psů, tak od těch 12/13 má omezující zdravotní problémy, hluchnou, slepnou, špatně chodí, prostě stáří no, takže prostě u 11letého psa je šance na bezproblémový život tak rok dva.
kachna_
CT se bude dělat jen v sedaci jako rtg ne? Jestli ano, tak sedace je proti narkoze nic, Kim jich měl x, v podstatě při každým rtg a ani později mu při tom nedělali vyšetření srdce a krve, to až před narkozou, když tak se zeptej veta, ale myslím, že sedace by pro Milču mohla být celkem bez rizika. Ovšem jestli se i CT dělá v narkoze jako operace, tak to je blbý, to už bych se na to vykašlala, riziko nějakých srdečních komplikací je asi moc velký.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:23
- Nahlásit

kachna_
Nevím co přesně by měla mít Milča za problém...třeba ploténky? Já jen, kdyby to byly nějaké ty výrůstky - osifikace, tak Tom je měl (má) na krční páteři taky, měl velké problémy: bolesti hlavy, bušení srdce, samozřejmě taky nemohl pořádně hýbat krkem...a pomohlo mu pravidelné ranní cvičení předepsaných cviků na krční páteř - je úplně bez obtíží. Jestli by taková nějaká fyzioterapie, nemohla pomoci i psovi??

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 11:56
- Nahlásit

Zobrazuje se vám tady ta kniha? Mě ne, ale já tady v práci mám tak pošahaný prohlížeč... http://www.archive.org/stream/gabrieldoty00doty#pa ge/n5/mode/2up

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:03
- Nahlásit

kdyz si das to icko nahore, tak sem si vybrala format txt a vyhodilo mi to "The item is not available due to issues with the item's content.". pdf mi taky nejde otevrit

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:35
- Nahlásit

cernej caj
Hm, tak to mi taky nejde, pak jsem to našla ještě jinde kde by to mělo být ke čtení a taky se to neotvírá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:51
- Nahlásit

ono jestli to neni celkove kvuli tomu problemus obsahem ze to je mozna rozbitej obsah a proto to nejde. to by chtelo tam napsat

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 12:58
- Nahlásit

cernej caj
Tak to nevím, já to zkusím ještě doma a pak uvidím, jako dopisovat si s nima se mi moc nechce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2013 13:51
- Nahlásit

Maya
to verim, ale spis bych rekla, ze to je jedno, odkud na to budes koukat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 15:20
- Nahlásit

jeste, ze tam dneska neni takova kosa jak vcera, protoze se mi zda, ze nam nejak zlobi topeni
mi prislo, ze venku mi bylo aj lip, jak doma vzala sem fotak, ale on jak ma to kovovy telo, tak to desne rychle asi vede zimu, protoze mi nabita baterka zdechla jen co sem ho vytahla z kapsy

worick
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 15:56
- Nahlásit

cernej caj
vyfocený jeden úsměv a koukám, že zkoušíš nové boty tak jak? Já koženým moc nevěřím, zdají se mi těžké a ne moc voděodolné U nás je dneska poměrně teplo +2st ale tak nějak ošklivě sychravo...oproti včerejšku, kdy sice mrznulo, ale bylo hezky

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 19:52
- Nahlásit

cernej caj
Super vysmátá fotka u nás teda celý víkend hnusně zamračeno a sychravo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2013 20:57
- Nahlásit

worick
Jojo, zkousim. Kozeny sou prave super, ja na jejich udrzbu pouzivam snoseal coz je impregnace s vcelim voskem, takze pokud je udrzujes tak ti vydrzi vrsek dyl nez podrazka a nepromokne.

maya
U nas taky hnus, ale aspon nesnezi a neprsi

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 08:21
- Nahlásit

Dneska prší, tak to ještě o víkendu bylo počasí dobrý.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2013 10:07
- Nahlásit

Maya
taky tak....taje a prší

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání