| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2013 11:42
- Nahlásit
Maya
mě se líbí tenhle - to je jak Jackyl a Hyde
Ten poslední ,,se šálou" je nejhezčí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 00:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vy jste tady holky zamrzly?? Na berňáky jsem hodila fotky ze sobotního výletu.
cernej caj
Pro ,,kolenáře" to teda nebylo Tom začal skučet po pár set metrech sestupu, v poměrně hlubokém sněhu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 07:07
- Nahlásit
worick
jojo, zamrzly sme. Jdu na bernaky mrknout. vcera sem cetla neco o brutal snezeni, ale jako v brne, potazmo u nas nespadla jedina vlocka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 10:11
- Nahlásit
cernej caj
Brutal sněžení má bejt dneska říkali teď v rádiu a na Moravě nejvíc.
Viděli jste o víkendu v tv ten film Zimní lidé? Po dlouhý době pěkný film, i když teda dost hodně depresivní.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 10:17
- Nahlásit
Maya
no tady snezi od rana dneska, to je fakt.
film jsem nevidela, zkusim se po nem podivat. zato jsem si v dobrovskym koupila zas 2 knizky, protoze meli 20%slevy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 10:18
- Nahlásit
Maya
u nás brutal sněží od rána, ale na cm to ještě taková hrůza není. Film jsem neviděla, ale je mi to dle názvu nějaké povědomé, musím se kouknout, vo co go...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 11:39
- Nahlásit
cernej caj
worick
Já čtu teď Sněhuláka, ten krimi bestseler, je to dost dobrý, i když někdo říkal, že vraha uhádl už v půlce a já už jsem za půlkou a nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 12:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
o tom sem nidky neslysela. ale kamarad mi pujcil paganiniho smlouvu ze je to skvely - nevim, ale je to tak divne (nudne) psany, ze se musim premlouvat to cist a moc daleko sem se jeste nedostala... a nevim, jeslti to mam jeste zkusit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 13:25
- Nahlásit
cernej caj
Paganiniho smlouvu jsem dostala k vánocům loni, mě se to teda líbilo dost, předtím jsem dostala Hypnotizéra od stejného spisovatele a to už bylo horší, letos mám tu novinku Svědkyně ohně, tak uvidím, kam se to přikloní Tak to nevím, jestli by se ti Sněhulák líbil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 13:29
- Nahlásit
Tady je ten film, ale teda ta druhá půlka popisu děje je úplně mimo, to tam vůbec nebylo, teda respektive bylo to úplně jinak, každopádně popis zní teda děsně, ale film super, Kurta Russella jsem tam teda vůbec nepoznala
http://www.csfd.cz/film/15782-zimni-lide/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 14:33
- Nahlásit
Maya
me to prijde strasne nective napsany. proste divne. zkusim tomu teda jeste dat sanci, ono to muze byt dejove dobry, ale po slohove strance by me to rozhodne na prvni pohled spis odradilo.
ten film teda nevim, na takovy moc nejsu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 14:58
- Nahlásit
cernej caj
Film je, jak bych to řekla, velmi naturalistický a depresivní. Drama no .
Knížka mě teda přišla napsaná dobře a bavilo mě to číst, ono ta čtivost je dost individuální, já zase za naprosto nečtivou a nudnou a naprosto příšerně napsanou považuju Šifru mistra Leonarda, taky jsem to málem ani nedočetla, no a vidíš prej bestseler.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 15:03
- Nahlásit
Maya
tak to me zrovna dost bavilo, i kdyz mozna o neco lepsi byli andele a demoni a digitalni pevnost... takze ono to mozna fakt bude o tom ze kazdej ma jinou chut. treba ty 4 knizky od stephena bootha (prvni sem necetla) sou treba ze zacatku rozvlacne nudny, ale nevadilo me to cist a kdyz jsem si na to zvykla jak to pise, tak me dost stve, ze prelozili z tech 50ti co napsal jen ty 4 a na dalsi se nechystaj, ptala sem se primo v nakladatelstvi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 15:24
- Nahlásit
cernej caj
No já třeba ráda čtu Kinga, horory a hodně lidí to taky považuje za rozvláčný a nezáživný a s filmama je to stejný, mě se třeba fakt hodně líbil Poslední samuraj, viděla jsem ho snad 3x a to nesnáším Cruise a minimálně polovina lidí co znám ho považovala taky za nudnej a dlouhej a zase jásali nad něčím, jiným, třeba nad Titanikem, kterej zase dlouhej a nudnej přišel mě.
Je to prostě jen o vkusu.
Stephene Bootha neznám, ale teda když z 50 vydají jen 4, tak to je fakt blbý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 15:27
- Nahlásit
Maya
no king je taky desnej i kdyz jak se to pak rozjede, tak to je lepsi... boothovy knihy no takze vysledek? co se ti libi cist asi nebudu, ty asi nebudes cist co se libi me, a to co nam prijde neutralni mozne bude neutralni pro obe a budem si to moct doporucovat posledniho samuraje sem snad nezmakla ani cleyho
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 16:30
- Nahlásit
Maya
Tak koukala jsem na to a myslím, že film jsem asi neviděla (jinak čumím snad na všechno ) ten název jsem si nejspíš s něčím spletla...Ale já jak v telce vidím:drama - tak to nesleduju. Dramata mi stačí ta skutečná kolem - vyhledávám jen komedie
Knížky nečtu, krom knih o přírodě, psech a cestování, nějaké encyklopedie a celý Gabriel García Marquez. Teď jsem na Vánoce držela v ruce Sněhuláka a říkala si (vzhledem ke krtikám) že bych si to teda přečetla?? Ale telka je tak zahlcená detektivkama, thrilerama a nevím čím ještě, že jsem si to pak rozmyslela. A pak jsem četla rozhovor z autorem, který se mi tam zdál ,,trošku na palici" že jsem si říkala i tak dobře, nevím proč bych měla číst neuskutečněné vize nějakého magora I těch chodí po světě dost...nebudu je vyhledávat Neber to jako kritiku výběru...říkám, že jsem ji taky už držela v ruce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 19:11
- Nahlásit
worick
nevím proč bych měla číst neuskutečněné vize nějakého magora I těch chodí po světě dost...nebudu je vyhledávat tohle rekni nejakym detem, az se te budou ptat, proc maji cist skolni cetbu
prislo mi moje carpe diem s podpisem od autora (sice ne s venovanim, ale s tim se smirim, kdyz podepsal jen 300 kusu (ja vim, su posahana, mam podepsany a i s venovanim knizky od kopky moje sberatelska chlouba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 19:21
- Nahlásit
worick
Klidně kritizuj Sněhulák a spol. byl dárek od ježíška, já si kriminálky nekupuju, kromě teda Dicka Francise, to mám všechny co vyšly. To já zase vize magorů čtu ráda, vedou sci-fi od Philipa Dicka, ty jsou některý tak mimoidní, že fakt věřím tomu, že to psal v drogovým rauši jak se říká, ale líbí se mi to.
cernej caj
Sbíráš podpisy do knížek? To by mě asi nebralo, já zase mám ráda starý knížky, teď mě někdo na aukru přehodil na ten cestopis z roku 1893, jsem prošvihla konec aukce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 21:10
- Nahlásit
Maya
philipa dicka ale taky miluju, takze ono to s tim vkusem prevracenym bude mozna jen na detektivky
no uplne ne, ale zrovna honza kopka je muj velky oblibenec reportaz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 22:28
- Nahlásit
cernej caj
Převrácenej vkus jen na něco, to je možný.
Takový lidi jako Kopka vůbec neznám, v životě jsem o něm neslyšela, ono všechny sporty jdou fakt mimo mě, jediný co sleduju je Velká pardubická.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 22:49
- Nahlásit
Maya
já zase mám ráda starý knížky
cernej caj
s podpisem od autora
jste divný, jediný normální knihosběratelství je sbírání králíkářský literatury .
Mamča sbírá pohádkový knížky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2013 23:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
nevím proč bych měla číst neuskutečněné vize nějakého magora I těch chodí po světě dost...nebudu je vyhledávat tohle rekni nejakym detem, az se te budou ptat, proc maji cist skolni cetbu - co je teď ve školní četbě netuším, ale tenhle člověk (Nesbo - co napsal Sněhuláka) tam psal něco o tom, že ho vzrušuje sadismus a proto se z toho alespoň vypsal...tak to mi stačilo Sci-fi jsem četla ráda jako puberťák, ale to se mně neptejte od koho, tehdy toho moc nebylo pamatuju si jen Bradburyho...a Verna
Maya
Takový lidi jako Kopka vůbec neznám - já jménem taky ne, ale tuhle reportáž jsem určitě viděla Protože ne, že bych to přímo v telce vyhledávala, ale podobné reportáže - pokud na ně narazím, sleduju A ,,Svět..." taky Co se týče sportů, tak u nás se v telce čumí na kde co, jediné co já nemusím jsou různé přenosy basketu, hokeje, fotbalu, futsalu, florbalu apod. - Tom dokáže čumět i na tohle...já jen, když je to nějaký reprezentační zápas Teď se čučí na lyžování - tam mně teda teďka nějak nebaví skoky (taky to naši se..u ) ale jinak sledujem snad všechno
kachna_
jste divný, jediný normální knihosběratelství je sbírání králíkářský literatury - já to mám stejně s knihama k zahradě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 07:20
- Nahlásit
kachna_
jste divný, jediný normální knihosběratelství je sbírání králíkářský literatury
hele ale tuhle sem videla ve vyprodeji nejaky chovatelsky knihy o psech, kockach a kralicich a pri tech kralikach sem si vzpomela na tebe, jak si "kralikovi utrhla usi" pri vystupovani z vlaku, tak sem se nad tou kralici knizkou pousmala a vyslouzila si dost podivnej pohled od prodavacky
Tak me vsechny tyhle cyklocestovatelsky veci fascinujou. Ja jeho knihu cesty peklem a snehem nahodou koupila v antikvariatu a teda pise dost dobre a zajimave a je to takova cestovatelska odnoz a to ja mam rada. Vlastne je fakt, ze posledni dobou vyhledavam hodne cyklocestopisy, kdyz na kole uz nejezdim a radsi dam prednost vyletu se psy, tak si to takhle kompenzuju
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 07:41
- Nahlásit
cernej caj
kdyz na kole uz nejezdim a radsi dam prednost vyletu se psy, tak si to takhle kompenzuju - já už kromě motyky taky neprovozuju žádný sport, tak si to kompenzuju čuměním na všechny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 08:11
- Nahlásit
worick
Tak mě neláká sport v žádný podobě.
cernej caj
Jako vypadá to zajímavě ta knížka, ale nevím, tohle mě nějak neláká, taky mám ráda cestopisy, ale spíš takový, kde se člověk něco dozví o daný zemi a lidech, extrémní sporty nechápu už vůbec, přijdou mi takový nesmyslný, když už tak lepší by bylo kdyby knihu napsal někdo kdo tu trasu projde v klídku a je schopný vnímat a popsat i přírodu a život lidí tam a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 08:27
- Nahlásit
Maya
tam moc lidi nezije ale treba castecne prirodu i lidi taky popisuje, tak mi to prijde ze to neni ani nejak nudny. I kdyz mam mozna v tonhle radsi honzu vlasaka kterej umi krasne vypravet o tech lidech a o tom, jak se tam zije.
ja ti v tom antikvariatu koupila nahodne, vypadala fakt dobre a hlavne - me iditarod celkem zajimal i z hlediska psu, to sem ani nemela tucha, ze se to jezdi i na kole a lyzich, takze to beru i z tohohle pohledu. ono asi u nas moc nejaky knizky nejsou o iditarodu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 09:23
- Nahlásit
cernej caj
Já už jsem to někde četla nebo slyšela, že Iditarod se jezdí i na kole, ale že tam byl i nějaký Čech to by mě nenapadlo. Já dřív nakupovala v Levných knihách, antikvariát jsem nikdy neměla po ruce, teď bohužel ani ty levný knihy, takže nakupuju už jen na aukru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 10:01
- Nahlásit
Maya
byl tam 2x a po druhe dokonce vyhral, coz beru jako dost dobrou vizitku pro cechy obcas se da nekde neco koupit, zalezi jak ma clovek stesti. treba v levnejch knihach prodavali vlky u dveriasi za 69 tak to sme koupili asi v 5ti kusech k vanocum
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 10:24
- Nahlásit
Do Krásnoočka prodali na množení bezpapírákků fenku Katrin z Tolštejnského panství, někteří chovatelé jsou fakt pro prachy schopní všeho. Pardon, ale jsem si musela ulevit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2013 10:44
- Nahlásit
Maya
nemuzes to nejak rozvest? nicmene pokud chovatel proda stene tam, kde je asi hodne diskutabilni kvalita noveho pana, tak to je fakt smutny
|