Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 09:51
- Nahlásit

Maya
tak si taky nějakou pořiď,
ne diky jeden kocour mi staci, ma prave to kouzlo bezocase neskakave kocky z utulku kocku bych nemohla mit venkovni a nejaky dalsi kote se mi taky uplne resit nechce... a ted nevim ani o nikom, kdo by aktualne resil nejaka kotata, ktery by prisli o zivod, kdyby se jim nikdo nenasel

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 09:26
- Nahlásit

cernej caj
Nějaký útulky dávají i venkovní kočky, ale pak jí stejně musíš mít pár týdnů někde zavřenou, aby neutekla.
Nechceš hrnek?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 10:07
- Nahlásit

Maya
tak to musis mit i kote par tydnu zavreny, aby si zvyklo... takze zavrit nekde neni problem, ale s mou alergii na kocky ji rozhodne nechci mit cely zivot v loznici

hrnek nechci, muzes si ho nechat

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 11:04
- Nahlásit

hledám nějaký decentní vánoční obrázek a našla jsem třeba toto

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 11:11
- Nahlásit

to je dobrý tohleto http://mozektevidi.net/clanek/snadne-zjisteni-maji tele-skyteho-cisla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 12:21
- Nahlásit

Maya
tak to je dobry

worick
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 12:49
- Nahlásit

Maya
hledám nějaký decentní vánoční obrázek a našla jsem třeba toto - ale to nebude špic....podle ušínků to bude malý samojedíček

to je dobrý tohleto - hezká reklama Vodafonu předpokládám, že tam ale nakonec bude někde,,zakopaný pes" třeba pak přijde platba za onu službu v řádu tisíců

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 13:06
- Nahlásit

dneska fakt nacházím omylem samý blbosti, třeba se vám v pátek bude hodit http://rozpad.cz/forum/index.php

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 13:07
- Nahlásit

worick
Já vím, že to je samojedíček, ale samojedíček je taky špic.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 14:34
- Nahlásit

mam v praci vanoce dostala sem novy pracovni pocitac

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 14:38
- Nahlásit

cernej caj
Ty se máš, závidím, to mě se nepřihodí ještě tak příštích 10 let doufám, že nepředělají cz-psa, už teď mi můj pracovní pc neukazuje některý stránky, že jako zastralý prohlížeč a tak.
Jinak pro povzbuzení tatranský čaj Slováci mají fakt smysl pro humor s tím názvem _D http://www.karloff.sk/sk/produkty/liehoviny/tatrat ea---tatransky-caj/tatratea---tatransky-caj-72-zbo jnicky/?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 19:46
- Nahlásit

jsem letos i zplodila pf, tak jen tak na zkouknutí, mailem teda neposílám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 21:51
- Nahlásit

Maya
ten tatranskej caj me dostal tak to su na tom s pc ale lip, starej sem mela jen 5 takze si novej dochystam mezi svatkama az budu v praci a pak konecne budu moct emulovat vic OS zaraz uz se hrozne tesim

prani mas moc pekne, hlavne ty cumacky, to je super
sem dneska videla segry dite - je prtavy. A psi porad vsude strkaj cumaky, jak dite ocuchavaj, takze to byla bojovka aby mu neolizovali ksichtik a jeste me tak rozbolela paze, na ktere sem mela hlavicku, ze za par dni s novorozencem bych mela bicak jak arnold

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:13
- Nahlásit

cernej caj
Prosím tě novorozenec, takový prdítko, co budeš říkat, až jí bude půl roku nebo rok?
U nás v práci se pc vyměňuje až když ten starej definitivně klekne, takže to chvíli trvá a vzhledem k tomu, že jinak si ho nikdo ani nevšimne a nemůžu na něm nic, protože je všechno bloklý, takže žádný aktualizace nic, tak to taky podle toho vypadá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 07:49
- Nahlásit

Maya
no to mi ta ruka asi upadne

tak me se uz pomlau pracovalo, tak ted treba budu efektivnejsi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 01:18
- Nahlásit

kachno_
víš o tomhle špiclíkovi?: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151215043 184412&set=a.231227699411.134767.231198599411&type =1&theater

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 08:07
- Nahlásit

Tohle fakt po ránu pobavilo http://naszviretnik.net/2012/12/20/psi-zaklady-fyz iky-pro-lovecke-psy/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 08:33
- Nahlásit

Maya
to se ti teda nedivim

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:43
- Nahlásit

Asi na mě něco leze, doufám, že celý svátky promarodím, to by mě šlehlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:25
- Nahlásit

no to by bylo dost neprijemny, tak horkej caj a teplou salu a neonemocni.

ATIZ
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:56
- Nahlásit

Ahojky!
Ráda bych se všech zkušených zeptala, jak je to u malých špiců s fontanelou? Mám trochu strach, že to sama nepoznám, když si budu štěně brát dík!!

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:09
- Nahlásit

ATIZ
Tak to neporadím, já tak mrňavého psa, aby měl fontanelu, nikdy neměla. Údajně když víš co hledáš, tak by jí měl nasahat i laik, ale určitě lepší je mít sebou někoho, kdo se v tom vyzná, třeba i od jiných plemen. Nemáš někoho takového? Jako malý špic fontanely až tak nemívá co vím, ale tenhle vrh je z pomíků, tam by to nějakou kontrolu asi chtělo. A určitě si nech to jak je to s fontanelou napsat do smlouvy.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:09
- Nahlásit

cernej caj
Cucám větrový bonbony, to je asi tak celý, co můžu v práci dělat.

ATIZ
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:16
- Nahlásit

Maya
Právě že moc nemám . určitě si to zkusím někde načíst, ale ráda bych měla "jistotu", že je vše v pořádku. Taky si myslím, že ti malý špicové na to moc netrpí a z tohohle spojení trpaslíčci nikdy nebyli, tak snad nebude moje výjimka. To je starostí a to ještě není ani doma

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 22:09
- Nahlásit

ATIZ
No jo, tak velkou fontanelu bys určitě nasahala, menší fakt nevím, nikdy jsem neměla možnost si sáhnout, nikdo ani ze známých psa s fontanelou nemá. Ale podle mě zase když tu hlavu prošaháš, tak podle mě i laik musí poznat když je něco blbě.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 07:59
- Nahlásit

Koukejte něco psát, dneska jsem si to přišla do práce akorát odsedět, už nic neděláme, takže nudaaaa velikáááá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:12
- Nahlásit

Maya
ja ti zavidim, ja musim pracovat

tak vam sem hodi pf

a jezisek mi uz prinesl novy fotak (kdyz sem ten starej prodala vedle ve vlakne, tak si ho moh dovolit) tak zatim se snazim pochopit, jak se s tim zachazi... chtela sem maly kompakt, co se mi vleze do bederaku na krosne a mam maly kompakt skoro s moznostma zrcadlovky, tak su navysost spokojena, ale zatim to teda ovladat neumim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:30
- Nahlásit

Maya
popisoval tatinek, jak selticky hlidaji mimino lezi u postylky, spijou a jak se ozve zvuk, hned strazijou usi, cekaj co bude a chodi upozornovat panicku a rikala segra ze jedna znich strcila cumak spruslema do postylky a pak nemohla vycouvat, kroutila zadkem jak nutrie aby vyprostila cumacek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:44
- Nahlásit

ps: nudis se hodne? vyplnuj dotazniky deckam do skol

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 08:45
- Nahlásit

cernej caj
To nezávid, nuda je horší než práce.
Šeltičky slouží místo elektrický chůvičky? To mají teda pěkně vychytaný.
A jakej máš ten foťák, ten můj taky umožňuje hodně ručního nastavení, ale já to neznám a nechce se mi to učit, tak to nepoužívám, každopádně třeba v pohybu fotí hůř než co jsem měla starej obyčejnej levnej.
PF moc pěkný, tak uvidíme, co bude, teď už píšou, že konec světa bude našeho času v 12:11

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání