Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2012 17:39
- Nahlásit

sinned aneleh
Ta vyrostla, je moc pěkná. A vzadu kouká černý ocásek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2012 18:08 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

sinned aneleh
tyjo, ta je krasna

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2012 22:23
- Nahlásit

Vánice teď, to nemohla být včera??? Už je po kotníky sněhu a furt padá ten bílej hnus, cesta do práce zítra bude asi dost horor. Ale psi jsou nadšený.

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 08:10
- Nahlásit

Maya
to je mamčina papillonka, ten černý ocásek
cernej caj
děkuju

uvidíme v únoru v Brně, jak moc je krásná

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 09:24
- Nahlásit

sinned aneleh
Papilonci jsou i černí? Já myslela, že jen strakatí.

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 09:38
- Nahlásit

Maya
Emmina je nestandart Normálně jsou v základní barvě bílí s černou, sobolí nebo černou s pálením, ale Emma je černá s bílou náprsenkou a ponožkou

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 10:23
- Nahlásit

sinned aneleh
Aha, takže znakáč, co se u špiců taky rodí občas ze strakatých, jsem myslela, že u těch ustálenějších plemen, kde jiná barva není, se ani nerodí, dík za vysvětlení.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 16:12
- Nahlásit

sinned aneleh
ta je krásně stavěná , jak z obrázku a nedá mi to
kacenka.jpg
kačenka

Aneb vaše Kačenka naše Kačenka

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:34
- Nahlásit

Maya
u papišů je to snad jedno štěně z tisíce Mamina si jela pro fenku na výstavy a přivezla si nestandartní příšerku, protože se na první pohled zamilovala
kachna_
není Kačenka jako Kačenka, co? Taky máte moc krásnou Kačenku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:40
- Nahlásit

kachna_
tvoje kačenka je taky krásná

by mě zajímalo, zda kačenka od sinned aneleh může taky na gauč

ps: vy mate galaxy? jakej motor a kolik vam to +/- zere? (popr jaky mate auto, jestli to nebylo to galaxy?)

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:03
- Nahlásit

cernej caj
vy mate galaxy? j
už ne, měli jsme rv1999, 1,9tdi, 81kw, spotřeba v ok stavu 6l nafty. skvělý auto, než se začlo sypat. A pak se sypalo, sypalo, až se rozsypalo. A to s tím, že se to auto začne sypat už jsem slyšela víckrát.
Ještě se nám líbila Kia carnival, ale má jenom 2,9 motor.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:21
- Nahlásit

kachna_
právě tak jedním okem nezávazně koukáme po větším autě, sice ne na denní ježdění, protože fiatka je v tomhle ohledu super, ale je dost malá... takže říkáš,že starší r.v nebo hodně najeto radši nebrat?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
no já bych spíš asi koupila nějakou levnou nezrezlou rozsypanou a nechala si na ní udělat generálku. Ale to chce mít někoho, kdo se tím zabývá.
Michal dělá v autodopravě a docela mají dobré zkušenosti s fiaty, sice jako provedení nic moc, vrže to, ale levnej servis a jezdí to furt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:45
- Nahlásit

kachna_
jo tak takovou zkusenost s fiatem mame taky, tak diky. Ono to u nas je spis takova vec do budoucna "az nekdy budou penize nazbyt", ale kdyz sme tenkrat kupovali cinquecento, tak sme jeste neresili problem, jak prevazet celej aparat s tim, aby se do auta krome aparatu a ridice veslo jeste neco

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 21:15
- Nahlásit

cernej caj
Kačenka může nejen na gauč, ale samozřejmě i do postele

worick
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 07:25
- Nahlásit

kachna_
sinned aneleh
jé, hezké Kačenky to máte
Špička má být špičatá...jinak je to Woriček
U té druhé je tvar jedno divné by bylo jen, kdyby byl taťka černoch
kachna_
a ty jsi koupila k dětem takovou světlou sedačku jo?! Tak to jsi hrdinka Já mám tmavě hnědou a ležím na dece, tam kde polehává Tom jsem onehdá koukala, že je umaštěná jako prase a asi zrovna dnes budu sundávat potahy a prát
Ale jinak je moc hezká, odkud je? Právě jsme vybíraly smamkou novou v Asku, ale buďto byla malá, nebo jen rohová, nebo se nám nelíbila barva či materiál...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 07:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

sinned aneleh

kolik je ted dph na granulich? jestli ma nejak smysl objednavat jeste pred vanocema, nebo to bude stejne rozdil par korun?

Ta zmena jizdnich radu me dost nastvala pridali nam zastavku, takze autobus ted v centru debilni objizdi asi 3 hnusny krizovatky navic, takze mi nebude stacit jezdit 6:6 ale budu si muset privstat na 5:51 protoze diky tomu 5ti minutovymu rozdilu nechodim do prace s petiminutovym predstihem, ale natesno az pozde. ted v ni budu muset houpat capama o 15 minut driv a cumet tu do zdi nebo zadarmo pracovat

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:16
- Nahlásit

Hnusnej bílej sníh už by mohl zmizet, o dvě hodiny pozdní příchod do práce a ještě jsem musela odvolat doktora kam jsem byla objednaná.
cernej caj
O jízdních řádech mi povídej, od práce mi zrušili jeden autobus a nechali tu jen jediný ten takzvaný metrobus, kterej jede přes celou Prahu, takže nikdy nevíš kdy dorazí, ačkoliv má jezdit každých 6 minut, tak občas nepřijede třeba 20 minut, tak jezdil alespoň ten druhý autobus v mezidobí a teď prd. Nějak je ten předvánoční čas na houby.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:18
- Nahlásit

cernej caj
Kolik je dph na granule fakt netuším.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:24
- Nahlásit

Maya
kurňa, až teď mi dochází, že ty jseš v Praze? V Praze přímo, nebo odněkud dojíždíš do práce? A kde děláš?(na kterém konci ) Můj brácha je teď nově taky Pražák musel z Brna přestoupit na Ruzyni ale má tam holku (tady z Moravy, ale bydlí a pracuje tam) tak mu to nevadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:26
- Nahlásit

Maya
no aspon, ze nam ten spoj nezrusili, ale nejvtipnejsi je, ze oni sice odklonili bus ze stary trasy kvuli tomu ze ted stoji o zastavku navic, ale na ty zastavce nikdo nevystoupil ani (kdyby ta zastavka byla po ceste stary trasy, asi je mi to fuk, ale ten odklon to casove dost mrvi).

aha, tak to zkusim pohledat, jestli mame predzasobit grancle ci je to fuk

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 11:16
- Nahlásit

cernej caj
Už jsem to dohledala, granule teď mají 14%, takže se jdu taky předzásobit.
worick
Já do Prahy jen dojíždím do práce, bydlela jsem tu 10 let, jako ve dvaceti dobrý, noční život a tak teď by mě už nikdo nedonutil. Ale jako občas je to dojíždění na nervy. Já dělám u Zahradního města, to je od Ruzyně přes celou Prahu Brácha je pilot nebo co že zrovna Ruzyň? Tak třeba se mu tady i zalíbí, jsou lidi, co by z Prahy nešli, což teda nechápu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 11:53
- Nahlásit

Maya
sem nekde cetla, ze budou mit 15 nebo 17.5%, ale to hodi na pytli za litr tak 20kc, ne? tak to zas snad neni tak zly.

no ja treba musim rict, ze prestehovani z brna na venkov pro me uplne idilicky nebylo a dobrovolny to bylo taky jen proto, ze to bylo jediny bydleni, co sem si mohla dovolit a nebyla to garsonka v 10tym patre bez vytahu v polorozpadlym panelaku a jako sice chapu lidi, co dou dobrovolne z brna na venkov, ale ja bych teda sla klidne zpatky do brna

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 12:36
- Nahlásit

cernej caj
Tak zlý to není, ale každá koruna dobrá.
Tak jestli jsi z Brna z paneláku, tak to chápu, to ten venkov zase moc lidí z velkoměsta nerozdejchá, já jsem z vesnice, jsem se tak akorát jako vrátila domů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 13:56
- Nahlásit

Maya
z panelaku ne, ale z peknyho bytu 3+1 120m2 primo v centru brna, takze vsude za par minut a nikdy neresis jak se v noci odnekud dostanes... muj domecek ted ma asi 2/3 rozlohu naseho stareho bytu s tim, ze ja spoustu volnyho casu travim mimo domov... pro me je hrozna nevyhoda, ze nevyrazim na vylety treba vlakem hned z brna, ale musim do brna napred dojizdet, ze mam treba hodinovou sekeru mezi busem od nas a vlakem na vylet, ze kdyz chcu jit cvicit nebo s kamaradama, tak napred jak trubka trcim 2h ve meste, protoze nema smysl jezdit domu a pak vecer polomrtva v komatu mam mirit domu... a to nepocitam ty psy, co by se snadno vesli do mezery po praci pred zabavou a ted je to casove vse mnohonasobne hur zvladatelny... ale je fakt, ze sme meli taky obrovskou zahradu, takze me vlastne ani tak nevadi to byt na vesnici jako ta hrozna casova ztrata pri cemkoli, na kterou jsem zvykla proste nebyla

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 14:27
- Nahlásit

cernej caj
No jo, pro mladý je lepší město, proto jsem tam taky byla, pak to většinu přestane bavit furt někde lozit a časová ztráta na venkově se omezí na cestu do a z práce. A nebo to chce řidičák a pro každého auto, pak jseš ještě rychlejší než v kdejakým městě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 15:10
- Nahlásit

Maya
zrovna u nas je to treba jedno, protoze cesta autem proti busu je rozdil asi 5 minut, coz je dost zanedbatelnej rozdil

a pak je taky otazka, jestli je lepsi jet brutalne unavenej ridit auto nebo radsi odpadnout v autobuse

worick
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 16:14
- Nahlásit

Maya
Brácha je pilot nebo co - ne-e, policajt
Tak třeba se mu tady i zalíbí, jsou lidi, co by z Prahy nešli, což teda nechápu - ono je mu bezmála 38 a je z vesnice z baráku s velkým humnem, nese to hóódně těžko, až je mi ho líto Ale má tam tu holku....a třeba si trochu zvykne, aby se tam jen chudák netrápil Musí ji přivést do jiného stavu, protože prý na mateřskou by chtěla zpátky domů, k nám na Moravu
Žila jsem v Praze i ve Zlíně, ale mně se nějaké kavárny a noční život netýkaly nikdy, takže já jako amazonka jsem tam byla totálně zoufalá. Popravdě, když mám jet teď i jen do Zlína, jde na mne takový celkem nepříjemný pocit (jako bych se vracela do basy )

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 19:11
- Nahlásit

cernej caj
No to u nás časový rozdíl taky moc není, spíš že s autem nemusíš čekat, až něco pojede.
worick
Jo, taky bych nejradši do města ani nepáchla, bohužel do práce za mě nikdo chodit nechce.
Bráchu teda lituju, jestli se mu tam moc nelíbí, tak to musí být peklo, ale co by chlap neudělal pro ženskou, že jo

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 19:13
- Nahlásit

Přišel mi katalog CK Nomád, tak se zase můžu kochat, někdy před 10 lety jsem si ho objednala a od tý doby mi chodí, ty zájezdy tam jsou fakt něco, no ceny taky.
Je tam pro majitele katalogu kod na slevu ročního předplatného 30% na časák Lidé a země, tak kdybyste někdo měl zájem, tak poskytnu. Já časáky nestíhám číst, už jsem si ani neprodlouižila předplatný na NG.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání