Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 14:30
- Nahlásit

cernej caj
No jo, takový spartánský podmínky já bych už nedala.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 19:08
- Nahlásit

cernej caj
najdi si svuj les - našla, našla kousek je u Boršovan

Neuraz se prosím, ale jak jsme tam minule jeli (aniž by jsme ještě věděli, že Ty bydlíš v Těšanech) tak se Tom rozhlédne a říká: ,,proboha, řekni mi, proč tady v té prdeli světa, kde je jen hnusné pole-lán, někdo postaví vesnice?"

Maya
Jsem taky udělala mapu - jé, to bydlíš takhle v těch pár domkách? Žádná vesnice? to máte teda hezké a lesa kus a k němu taky kousek. A rybník U nás žádné rybníky nejsou Máte to tam moc pěkné Nám nemusíš mapy popisovat, tůristkám..viď Kristýn
vlevo nahoře je náš barák - jak moc vlevo? Ta zelená střecha?

worick
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 19:16
- Nahlásit

cernej caj
Maya
no je to fakt hruza. by me zajimalo, do jake miry si to rodice zavinili sami tim, ze nechali psa s ditetem - no, to teda je Jenže: do jakové míry by jsi to ovlivnila, kdyby jsi u toho i byla....reálně...? Když si totiž uvědomím, že to může být vteřina - nic s tím nenaděláš Proto jen kroutím ušima nad fotkama různých bullů a nevím čeho...co má hlavu jako tele...s tulícím se batoletem. Kámoščin berňák zabil jedním ňafnutím známých jorka. A berňák je hodný ňouma. Jenže u tak vekého psa, stačilo jen to výstražné ňafnutí, což by u nějaké fifinky skončilo jen škrábancem Lidi nedomýšlí a v tom je ten průser (a neříkám, že já to domyslím vždycky Taky si někdy říkám, že to a ono nebylo moc chytré... )

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 19:22
- Nahlásit

worick
Nee, je to vesnice, asi 30 domů, ale jsou po kouskách dál od sebe docela roztahaný podél cesty, náš barák je ten přímo u potoka, na rohu má bazén, ale je to blbě vidět, dozadu za ním je zahrada, plus okolo garáže a kůlničky a vedle soused barák s vydlážděným dvorem, rybníků tu máme povícero, plus ten potok, takže vycházky s Kimem zamlada, kdy byl schopný skočit do vody i v zimě, byl fakt adrenalin

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 19:23
- Nahlásit

Teď říkali v tv, že ten pes asi dítěti prokousl krční tepnu, to fakt vypadá, že se jen ohnal, bohužel s takovým psem to k neštěstí úplně stačí, zlatý špic, který tak maximálně štípne a to i ten vlčí, který je de fakto větší než pit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 19:58
- Nahlásit

cernej caj
Když jsme minule tak úspěšně udělaly knižní transakci, obracím se na Tebe znovu. Mrkni v Knihy o psech, mám jednu knížečku navíc. Nechtěla bys?

worick
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 19:59
- Nahlásit

Maya
Nee, je to vesnice, asi 30 domů, ale jsou po kouskách dál od sebe docela roztahaný podél cesty, náš barák je ten přímo u potoka, na rohu má bazén, ale je to blbě vidět, dozadu za ním je zahrada, plus okolo garáže a kůlničky - vtipálku, koukám - bazén tam má skoro každý barák...tuším děláte v Praze všichni Nejsem si tedy úplně jistá, který jste vy, ale my máme taky potok jen přes cestu ... co bývala donedávna polňačka, ale dostala nový asfalt a teď je to cyklotrasa (jezdí po ní i auta...občas) Vesnice 30 domů? To tady není, tady jsou vesnice větší, 30 domů se u nás říká ,,osada"

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 21:15
- Nahlásit

worick
Jo, oficiálně my jsme osada přidružená k vesnici s obecním úřadem, ale u nás říkáme vesnice tady je takových spousta, každý obecní úřad má takhle několik přidružených, bazén tu má fakt kde kdo, ale to snad všude ne? potok máme hned vedle zahrady, jako pěkný, ale zase záplavová oblast, tedy dražší pojištění, to si člověk nevybere.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 22:21
- Nahlásit

worick
proboha, řekni mi, proč tady v té prdeli světa, kde je jen hnusné pole-lán, někdo postaví vesnice

Vlčáčková
hned du na to

ps: zrušili mi ůcet na facebooku, protoze sem tam mela jako jmeno Mamut a jeste mam zablokovanej email takze ho uz nikdy na fb nelze pouzit... premyslim, kde jsem se dopustila te hrozne vlastizrady, kdyz tam skoro ani neprispivam

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 23:10
- Nahlásit

cernej caj
zrušili mi ůcet na facebooku
nevěřim facebooku, připomíná mi nějakou předtotalitní sci-fi aktivitu.
Maya
každý obecní úřad má takhle několik přidružených, bazén tu má fakt kde kdo, ale to snad všude ne?
u nás je to stejný - Vysokou tvoří Vysoká, Bosyně, Střednice, Strážnice, Chodeč, Harasov a Rymáň a bazén máme taky. Koupili jsme ho s barákem a nehodláme ho zasypávat jenom proto, abychom vypadali chudší
Já bydlim tuná
http://mapy.cz/s/5SiY
A je to krása. Ale Michal to má do práce těch 90 minut určitě nejmíň. No ale narozdíl od Benešovska, tady nějaká práce je, jen si netroufáme, kvůli hypotéce změnit místo.
worick
en kroutím ušima nad fotkama různých bullů a nevím
čeho...co má hlavu jako tele...s tulícím se batoletem

Vendulka (náš pitbul), zašla tedy ještě před tím, než se narodilo naše první dítě, ale fakt bych jí věřila strašně moc, že by nevyjela na dítě, ani kdyby jí něco provedlo. Já myslím, že na procenta je těch útoků stejně, to jen psů je víc . Ale je to hrozný. Je mi jedno, čí je to vina, člověk nadělá takovejch volovin a nepozorností, který "málem" skončej neštěstím, že bych si už netroufla cokoliv a kohokoliv odsoudit.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2012 23:55
- Nahlásit

kachna_
Ty jo, to tam máte fakt krásný. A bazén je dobro, alespoň v těch pár dnech, co jsou vedra i když teda prej blíží se doba ledová, no ale zbourat se dá vždycky.
S těma pitama, podle mě u nich a u velkých psů je blbá ta síla jejich stisku, prostě se třeba jen oženou a u malýho dítěte je neštěstí hned, mě bolí ruka od čuvače ještě teď, kdyby stejně stisknul roční dítě, tak je taky po něm.
cernej caj
Já jsem na fb tak pod přezdívkou, ale teda takovou co vypadá jako jméno a příjmení, mail se můžeš založit novej jen pro fb, já taky tam mám jinak nepoužívanej mail, dopustila si se hrozné vlastizrady nedodržení smluvních podmínek, ostatně to je i použití jiné profilové fotky než vlastní osoby, jsem zvědavá, kdy tam začnou blokovat nás, co tam máme psa

worick
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 00:57
- Nahlásit

kachna_
no když psala onehdá cernej caj, že bydlíš na Kokořínsku, tak jsem vůbec nepochybovala, že to tam máš krásné. Kdysi mi odtud známá taky poslala fotky - nádhera A to vaše....ty jo... Já si nestěžuju, u nás celkem hezky, ale tady je to takové moc prolezlé...z panenské přírody tu už nic nezbylo, i když CHKO se tváří, jak je to chráněné
Vedle přes les, na ten Harašov, se můžete jít koupat? To údolí vypadá skvostně...chjo...
S těma pitama, podle mě u nich a u velkých psů je blbá ta síla jejich stisku, prostě se třeba jen oženou a u malýho dítěte je neštěstí hned - jak píše Maya... právě..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 09:07
- Nahlásit

jojo, fb je zlo, ale blby je, ze hodne aktivit se tam presunulo a pokud chce clovek byt soucasti tech aktivit, tak mu nic jinyho nezbyva. No zalozila sem novej, se starym nepouzivanym mailem co bude jen pro fb. Ale premyslela sem, ze kdyz uz me deaktivovali, ze uz to znova zakladat nebudu

Je ze me teta!!!!

worick
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 09:59
- Nahlásit

cernej caj
Je ze me teta!!!! - gratulujem i šťastným rodičům a co máte? (pejsek to asi nebude, že jo?! )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 10:22
- Nahlásit

worick
je to holka

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 10:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
Je ze me teta!!!!
skvělý,gratulujeme
worick
Vedle přes les, na ten Harašov, se můžete jít koupat?
můžeme
ale my jsme zakoupili dům i s vybetonovanym bazénem 5x4m, tak jsme vystěhovali žaby do žabníka a koupem se tam. V plánu je zvětšení a přeměna na koupací jezírko. Ale psy tam plavíme.
cernej caj
hodne aktivit se tam presunulo a pokud chce clovek byt soucasti tech aktivit, tak mu nic jinyho nezbyva
mám bto stejně, ale třeba dítě tam striktně nedávám. A je to fakt výborný uložiště pro transfer fotek.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 18:58
- Nahlásit

cernej caj
Gratuluju tetko. Jak se jmenuje?
kachna_
Já na fb fotky moc nedávám, nikdy nevíš, kdy ti všechno zveřejní a to včetně těch smazaných, který se ve skutečnosti nemažou. To už mi přijdou lepší alba jako je rajče a pod. Ale radši si fotky dávám na svoje stránky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 19:43
- Nahlásit

Maya
Lada

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2012 20:54
- Nahlásit

cernej caj
zrušili mi ůcet na facebooku
Mě už zrušili tři Týraná zvířata. Nic si z toho nedělej.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 00:09
- Nahlásit

cernej caj
To je neobvyklý jméno, ale hezký.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 00:53
- Nahlásit

Maya
cernej caj
Lada
To je neobvyklý jméno, ale hezký
- fakt jméno nečekané, překvapivé, ale hezké Pořád nadávám, proč mi nemohli mít nějakého šlechtického předka Oni na to šli líp a princeznu si rovnou vyrobili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:02
- Nahlásit

worick

Vlčáčková
tak hlavne nechapu lidi, co maj potrebu si zvysovat ego bonzovanim neskodnych uctu jen proto, ze mamut asi neni v obcance...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 22:31
- Nahlásit

cernej caj
Kolikrát vyhoděj i lidi, co jsou tam pod svým jménem jen proto, že je někdo práskne.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2012 22:33
- Nahlásit

obsazené odpočívadlo

třetí už se nevešel, oni kočky dole nelíhají

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 01:17
- Nahlásit

Maya
obsazené odpočívadlo -
Jé, to jsou vaši mackové?? Krásné kočiny

My (bože, v předchozím příspěvku mám špatné,,mi" ale opravdu nejsem dement.. ) máme podobné a kočky tam neleží vůbec...leží kdekoliv po baráku, jen ne tam Akorát si o něj brousí drápky...a to naštěstí zase po baráku nedělají nikde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 07:23
- Nahlásit

Maya
ty tvoje miciny sou moc hezký, ale ta spodní je nějaká divná, ne?
a koukám, že žes asi dost zaměřená na jednu barevnou kobinaci;)

worick
Ja mam taky podobny, akorat ma dole ještě budku, a kocour na to taky zvysoka. Az ho nekdy vyhrabu z pavoukova, tak ho zkusim nějak desinfikovat a nějakému útulku možná darovat, protože u nás je celkem k ničemu.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 07:34
- Nahlásit

cernej caj
a koukám, že žes asi dost zaměřená na jednu barevnou kobinaci;) -

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 08:30
- Nahlásit

worick
cernej caj
Si dělejte srandu, zcela záměrně na barvu byl pořízen akorát zrzavý kocour uprostřed, všechno ostatní se nějak sešlo, kočka hlodavá morčecí byla vyhraná v tombole
Mě tam choděj na to odpočívadlo, dokonce o to, jak leží zrzavý kocour je občas bitka, protože tam je jen jako prověšená látka a to se jim moc líbí, ale odpočívadlo bylo pořízeno zcela účelově jako pozorovatelna ptáků tak, aby bylo vysoký přesně do okna, protože za oknem je truhlík z větvema a bidýlkama, kam se věší dobroty pro ptáky, takže se to naučili tam chodit fakt rychle, furt lepší, než když se pořád snažili skákat na ten 5 cm parapet a pak se při pádu chytat záclony.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 08:34
- Nahlásit

Mayafurt lepší, než když se pořád snažili skákat na ten 5 cm parapet a pak se při pádu chytat záclony.
tak žigul si chodí pozorovat ptáky asi naživo ven. Ale možná zajímavej nápad. I když to naše je vlastně taky na okně, ale není zněj výhled.

včera sme byli v termálech v mošonu, super, a měli tam takovou tří barevnou micinku jak máš nahoře v areálu, moc roztomilou. Mě se tahle barva celkem líbí.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2012 09:42
- Nahlásit

cernej caj
No moje kočky taky chodí ven a normálně ptáky chytají, ale takhle za oknem dělají jako když je nikdy neviděly a vydrží tam sedět hodiny.
Tříbarevný kočky jsou pěkný, tak si taky nějakou pořiď, hlavně je to praktická barva, stejně jako zrzavá, protože je furt vidět, což vidím až teď když mám toho moura, který mi sice ladí se psama, ale stačí šero a nevidím ho když stojí metr ode mě a kolikrát ho přehlídnu i na gauči, maskovací barva no

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání