Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 10:19
- Nahlásit

vtip dne: koupila sem si na bazosu rifle, minuly tyden zaplatila dobirku a vcera muz vyzvedl penize na totoznou castku s odesilatelem stejnym jak na balicek pani prohodila evidentne adresy, takze mi poslala jak zbozi, tak penize

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 10:53
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, to je dobrý. A teď chudák paní trne, jeslti ty peníze ještě někdy uvidí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 11:13
- Nahlásit

Maya
ja sem ji psala, jestli ji dosly, tak sme to uz vyresily, ale teda vim, proc mam dycky strach ze na poste neco blbe vyplnim

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 11:32
- Nahlásit

cernej caj
Alespoň víš, že to není nějaká překupnice, to by to měla víc zmáklý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 11:34
- Nahlásit

Maya

lili grace
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:44
- Nahlásit

Tak holky, už jsem se dlouho neozvala. Ač nemám špiclíka,tak o sobě chci dát vědět. Tak naše čuvačí mrně roste jak z vody. Tady jsou nějaké fotky,kdo by měl zájem URL

worick musím za tebou už konečně přijet. Pokud by klukům nevadilo otravné štěnisko

worick
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 01:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

lili grace
ježíš, no ty vádo, já že jsi se na nás úplně vybodla...už

musím za tebou už konečně přijet. Pokud by klukům nevadilo otravné štěnisko - vadilo, ale neboj, oni by si ho srovnali Né, neboj, je by víceméně vůbec nezajímal A proč jsi ho nevzala výletit na ,,písky"? Kterou jste šli trasu? My tam totiž jedem asi dneska..v sobotu Tom našel trasu od Ratěk (už jsme na pískách byli asi 3x) Kdyby jsi se chystala, třeba na prochajdu Filipovem, nebo k Javořině, klidně písni, pokud bych mohla, šli by jsme s psiskama rádi Nevím, jestli jsi psala....jezdíš jen veřejnou dopravou (jak většinou tadycernej caj
) a nebo s vašima nebo máš partnera s autem? To by k nám nebylo až tak složité Kurňa, teď už si zase nejsem jistá, jseš z Ostrohu?? (byla jsem tam onehdá na stromky )

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 18:45
- Nahlásit

lili grace
To už je kus psa, ta vlnitá srst u štěňat je normální? vypadá spíš jak mudi u nás taky mají čuvače, ale si nepamatuju, že by byl jak ovečka.
Chodit sem můžeš klidně i s čuvačem, my tady nejsme psí rasisti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 19:14
- Nahlásit

lili grace
je moc pekněj, kolik taková "obludka" těd může vážit?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 07:24
- Nahlásit

na den dopravy zdarma si mozna koupim nausnice - http://www.fantasyobchod.cz/images/e274black.jpg. je to tak, ze to ten den objednam a nezapocitaj mi dopravu, anebo ten ten kdyz to poslou zrovna tak ji nezapocitaj, takze kdyz nejaky zbozi nebude na sklade k odeslani tak budu platit jak mourovata?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 18:42
- Nahlásit

cernej caj
Jo tak to nevím, asi nejlepší máš zeptat se v tom konkrétním obchodě.

nefritt
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 15:29
- Nahlásit

cernej caj
Nevím jak je na tom s velikostí čuvač oproti leonkovi, ale když jsme si Corynku přivezli měla cca 11 kilo a na půl roce mám v poznámkách, že vážila 49,2kg

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 08:13
- Nahlásit

nefritt
Čuvač bych řekla, že je mnohem menší než leon a hlavně oproti ostatním pastevcům jako kavkazák apod. mi připadá takovej lehkonohej si myslím, že na tu svojí velikost až tak moc vážit nebude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 10:10
- Nahlásit

takze dospelej leon vazi stejne jak panicek, jo

ale i tak,je to krasna roztomila koulicka. Kamaradka si mozna pude porizovat samojeda, tak se taky tesim az budu chodit dlachnit hunaty stenatko

nefritt
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 11:01
- Nahlásit

Naše Corynka měla v dospělosti 60 kilo. Psi mívají tak o 10 kg víc

nefritt
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 11:02
- Nahlásit

cernej caj
Po samojedovi jsem hrozně dlouho toužila. Ale známí ho mají a to není pes na hlídání. To je pes vítací

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 11:55
- Nahlásit

nefritt
no je to pěkná váha teda.

To je jasný, pes musí taky splňovat to,proč ho pán chce. Mě se samojedi líbí moc, ale možná jsou na mě už moc velcí.

nefritt
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:33
- Nahlásit

Jo to na mně už taky. Teď mi vyhovují ti chodi a myslím, že za čas sáhnu ještě po něčem menším.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 20:12
- Nahlásit

dneska děs
stojíme na křižovatce, čekáme až se na hlavní uvolní místo a co nevidíme do silnice na přechod vběhl takovej malej čoklík a jak jelo auto, tak ho trochu drnclo předním nárazníkem. Potud dobrý, nečekaný vběhnutí čehokoli pod auto se prostě může stát... Nicméně řidič jel dál, jen vidím psa, jak zapad asi pod kolo, když se mi ztratil za před náma stojícím autem. Už sem viděla psa mrtvýho... nicméně auto se objevilo opět v zorném poli, jelo dál, pes se pod autem snažil postavit, vždycky ho to srazilo na zem, až dokotrmelcoval pod podvozkem na konec auta, to už přejelo celou křižovatku, kde konečně vypadnul ven a naštěstí po všech čtyřech zmizel někde za silnici ke starýmu páprdovi. Auto jelo ještě kus dál, než zastavilo a pak hned stejně tradá pryč.

Nepochopím. Copak není povinností řidiče když už do něčeho drnce okamžitě zastavit a ne válet pod podvozkem psa dobrých 30 metrů? Kdyby ten pes nebyl tak malej (tak 6kilo možná) tak věřim tomu, že po svých už neodejde

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 22:19
- Nahlásit

cernej caj
To je hrozný, ale já se nedivím, jsou lidi, co jsou schopný do psa nebo kočky najet schválně, na druhou stranu majitel psa může být rád, že řidič nezastavil a nezavolal policii, to by se mu pěkně prodražilo.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 00:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
nefritt
Kamaradka si mozna pude porizovat samojeda, tak se taky tesim az budu chodit dlachnit hunaty stenatko - ha a ani jsi nevzpoměla... A jak to, že se rozhodla pro samojeda, ty jsi ji nevarovala, že to s ním rozhodně není jednoduché? A podmínky chovu má? Má zahradu, má na psa čas? Samojed není velký, jen velký vypadá. Nevím, kolik váží vlčí špic, protože Tomův byl nepapírový, velký a vyžraný. Worka má 25kg.

Fuj, s tím skoropřejetým psem, to teda nebyl pěkný zážitek Já si myslím, že když pak zastavil a ve zpětném viděl, že pes odešel po svých říkal si, že je OK. Tipuju, že by tak reagovala většina chlapů...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 08:04
- Nahlásit

worick
Kim má taky 25 kg, tak to jsou s Workou stejně velký ale on patří mezi ty větší, ti průměrně vysocí vlčí mají tak 20-22 kg.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 08:05
- Nahlásit

Mayaworick
muž říkal, že kdyby mohl, že by mu šel rozhodit sandál za to... ja kvičení toho psa slyším ještě teď, když si na to vzpomenu.

worick
to je úplně čerstvá informace kamoška o něm uvažuje už několik let, ale teď se budou konečně stěhovat, tak je to už aktuální v rámci měsíců. Čas rozhodně má, navíc je zvyklá na psy, vždycky měli doma, takže o to se nebojím.

Moji mají cca 15 a 19, tak je fakt, že 25 není tak moc. A zase když sem viděla worku proti Ferině, která je relativně malá a drobná, tak vypadal obrovskej

worick
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 10:38
- Nahlásit

cernej caj
A kámoška je od vás, nebo z Brna? A výletuje s tebou?
A zase když sem viděla worku proti Ferině, která je relativně malá a drobná, tak vypadal obrovskej - moc se neorientuju v tom, jak velký je čistý vlčí, protože já ze svého okolí znala jen ty bezpapíráky, tipuju šmrnclé nějakým NO a ti bývali opravdu hodně velcí, větší než Worka. Sim tě, Worka je prcek Ferinka se mi zdála drobná, spíš jako střeďák špic.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 10:57
- Nahlásit

worick
kamoska je z brna a na vikendy jezdi domu do jiznich cech, tak to asi na vyletovani nic.

jojo, ferina sice ma nejakych tech 48 cm, coz 39 +/- 6 splnuje, ale fakt je jinak takova drobounka celkem, feny pani chovatelky si pamatuju spis jak timik - mohutny siroky zada, siroky tlamičky.

ale je fakt, ze samojedi sou uzasny chlupaty koule, ja su na hunaty psiska vysazena a samojedi sou desne roztomily

nefritt
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 12:11
- Nahlásit

Když jsou schopný lidi ujet od nehody kde srazí člověka, tak je nějakej pes nerozhodí . Náš Charles má na bonitaci (upozorňuju, že od 3 lidí) naměřeno 55cm a to teda rozhodně nemá ani ve snu. Podle mýho měření má 50. A váha těch 23-24. Podle toho v jaký je "výživový" kondici. On se většinou pohybuje výš

nefritt
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 12:12
- Nahlásit

....podle toho jak mu chutná. A chutná mu vlastně stále

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 12:18
- Nahlásit

nefritt
no ujeti od nehody - to znam. ale si vem kdyby ten ridic toho cloveka valel pod autem 30 metru... me na tom prislo brutalni hlavne to, ze ho valcoval pod autem pres celou krizovatku, pritom musel vedet, ze ho tam ma

no timovi taky chutna stale, ale ten ma prisnej pridel. Je fakt, ze obcas mi tamdle kilecko priberou, kdyz dlouho neprekontrolovavam davku, ale myslim si, ze pres 16/20 kg se me nikdy neprehoupli, ted na zimu si je vykrmuju trosku u tima je blby, ze on mi mozna i ocenil neco navic, ale on akorat naspekuje na bocich ale pater ma stejne priserne vystouplou - tak jsem radsi at je stihlejsi, kdyz nepribere ani rovnomerne

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 13:02
- Nahlásit

nefritt
To by tak odpovídalo na 50 cm, Kimovi jsem naměřila 53 cm a má 25 kg. U Dorina jsem se oproti bonitaci sekla o centimetr dolů, takže u Kima s tou vejškou taky nebudu úplně mimo.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 13:42
- Nahlásit

Špic s brejlema

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání