Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 14:13
- Nahlásit

Maya
vona jeste ta baterie tak vypada, jak kdyby z toho tvora trcela zapichnuta kudla, tak to proste dotvori prvni dojem

rotože zrovna včera si klidně přede mnou!! vzal - to timik klidne taky, on se nerozpakuje.

U nas je se skakanim spis problem v tom, ze s nama muzou lezet v posteli, takze vlastne jakykoli jejich chozeni uz je jak skakani po nas, protoze kdyz skoci na postel, neni prece jejich chyba, ze tam ma nekdo bricho, vlasy, atd takze ja kdyz lezim a snazim se vyhrabat z postele, tak kolem me drandi v ocekavani toho jidla, coz sem si je taky naucila spatne ze budik = vstavani + zradlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 14:39
- Nahlásit

EU a kadernice - to me podrz, jestli to EU mysli vazne. Jakoze kadernici hrozi emocialni kolaps, kdyz bude celou svou pracovni dobu strihat vlasy? a co my ostatni, nehrozi nam taky emocialni kolaps, kdyz precteme vic pracovnich mailu nez je schopnej nas mozek v poradku zpracovat?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 14:40
- Nahlásit

cernej caj
to timik klidne taky, on se nerozpakuje
No to Kim taky normálka, ale tohle bylo kotě
Psi bych asi bejt tebou přestala krmit ráno a bylo by vyřešeno. Já ráno nekrmím, takže přestat krmit i večer by asi bylo definitivní řešení.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 14:42
- Nahlásit

cernej caj
To už bylo na novinkách kdysi a nic, takže myslím, že to je nějaký blud. Ale ani bych se nedivila, kdyby EU hodlala takto nalajnovat všechna zaměstnání.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 15:07
- Nahlásit

Maya
ja zustala krmit dvakrat i kvuli te timove nenazranosti, kdyz to sezral hodne naraz, tak i strasne zvracel, takze sme na to zvykly a kdyz krmime masem, tak taky 2x denne, takze by to sice odbourat slo, ale to asi potrenuju to, at slezou a sedej u postele, kdyz z ni lezu, protoze to se muze hodit vic nez jim sebrat jeno jidlo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2012 15:37
- Nahlásit

cernej caj
No to jo a ještě je klidně můžeš natrénovat, aby než se vyhrabeš z postele nachystali misky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 07:19
- Nahlásit

Maya
nejsem si jistá, zda synchronizované třískání nerezovejma miskama o podlahu je ideální ke vstávání, ale zas by mě to asi vyhnalo rychle

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 08:11
- Nahlásit

Včera večer mě opustil hlas, dneska skřehotám jak ježibaba, bude veselo dneska v práci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:03
- Nahlásit

Maya
zalezi, jak moc musis mluvit to ja su z toho casu cela spatna, vsechno mam posunuty, des

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:20
- Nahlásit

jo a su zklamana z moji nove zimni bundy, urcite neni zimni ani nesplnuje parametr, co sem mela na prodavace, ze by tak do -5/-10 mela stacit samotna a do tech -20 +/- s mikcou.

aktulane je kolem 0, mzna rano -2 a rozhodne musim rict, ze je to na tilko na hrane nositelnosti a mam strach, ze s mikinou se na tech -20 nedostanu ani omylem, max na -10 tak nevim, v cem budu chodit az uderi ty kruty mrazy ale jinak jako je dobra, ze se ted neprehrivam v tlusty zimni ani neklepu kosu v mikine a letni bunde... ale holt cekala sem neco trochu jineho

worick
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
to ja su z toho casu cela spatna, vsechno mam posunuty, des - zatím pořád vstávám o hodinu a zapomínám k večeru vyjít na prochajdu o hodinu dřív, takže pak jdu potmě

..ze by tak do -5/-10 mela stacit samotna a do tech -20 +/- s mikcou. - to existuje Já jsem totiž vyzmrzloň a kdyby to i fakt bylo, já se pod to stejně vycpu vším možným

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 10:50
- Nahlásit

worick
ja nevim, jestli existuje, ale moje stara bunda byla tak, ze kolem -15 sem v ni chodila jen tilku, a az kolem -20 sem brala mikcu. tu sem dala segre, protoze to ma 2 nevyhody - musis nosit porad mikinu v batohu, kdyby nekde byla zima a zaroven kdyz se trochu zpotis, tak mikinu peres cca po tydnu noseni, coz u bundy, tuplem sofshellovy, neni moc realny...

me je vedro zas furt. su v praci asi jedina, kdo chodi v tilku a brble, ze je tu vedro. jinak chlapi sedej v kosilich, trikach a nekteri i v mikcach

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 11:14
- Nahlásit

worick
Existuje, mám bundu, která je fakt hodně zateplená a ještě navíc má uvnitř flís, do -15 v tričku v pohodě, jinak se potíš jak blázen, má jen jednu nevýhodu, že je krátká, tudíž na těle se potíš a nohy ti mrznou, jako ideální bunda asi fakt neexistuje
Tak tohle posunutí času mi až tak nevadí, to na jaře, to je jiná, to jsem měsíc jak zmlácená.
Mluvit v práci moc nemusím, ale přece jen občas jo a už nemluvím skoro vůbec, jako fakt děs jestli se to nějak výrazně nezlepší, tak budu muset nejspíš odpískat i zítra anglinu. Jediný pozitivní, že jinak mi krom rýmičky a trochu bolesti zad není.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 12:09
- Nahlásit

Maya
treba v alpine pro sem videla softshellove kabatky, to vypadalo fakt dobre. rozhodne by se mi takova vec dost libila, ale blbe by se mi s tim v zime chodilo se psama s opaskem a zas nechci mit drahou bundu do prace + drahou na ven...

tak snad mluvit zacnes, at si pokecas zitra

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 12:33
- Nahlásit

cernej caj
No tak tyhle bundy mě naštěstí neberou, na mě jsou moc vypasovaný a navíc nesnáším ten softshell, celkově je v tom člověk jak ve svěráku Mít na doma takhle drahou bundu je fakt luxus, to já koupím vždycky nějakou ve slevě a nebo levnou u ťongů, stejně je to akorát na procházky se psama, takže to se člověk zahřeje pohybem a nějakou extra teplou nepotřebuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 12:37
- Nahlásit

Maya
me se to docela libi. Na druhou stranu kdyz za ty prachy vydrzi 10 let, tak to neni tak zly. u softshellu je vyhoda, ze je to do jiste miry nepromokavy, coz neni taky spatna vlastnost.

me se ty projmuty kabatky libi hodne, mozna kdyz po vanocich budou slevy protoze ta co sem dostala k narozkam je fakt min tepla, nez chci

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 13:47
- Nahlásit

cernej caj
A tak zase jí víc unosíš, velký mrazy jsou tak týden dva, tak si člověk vezme pod to flísovku a je vyřešeno, já teda ty mrazy až tak neřeším, protože většinu doby v zimě je tak do těch - 10

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 13:55
- Nahlásit

Maya
fakt? vetsina je do -10? a nebyla teda loni nejaka tuzsi zima? sem mela pocit, ze je snad furt -18, -20, -25...

worick
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 14:27
- Nahlásit

cernej caj
Kaboš je dobrý, ale k psiskám fakt drahý U některých softshellových bund jsem četla, že je to strech materiál...tenhle teda asi ne. Mám takovýhle ten - jakože klasická bunda, jen je to kabát a v mrazech paráda, je mi teplo pěkně i na stehna. Jenže problém je, když padá mokrý sníh, to je za chvilku promočená, že mám mokrou i mikinu pod ní Tenhle nepromokavý bych teda brala

a nebyla teda loni nejaka tuzsi zima? sem mela pocit, ze je snad furt -18, -20, -25... - no jasně, že byla ale nestraš, doufejme, že je to tady jen ,,jednou za 10let" i když klimatologové straší že se to bude opakovat....

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 14:31
- Nahlásit

cernej caj
No bylo trochu víc, ale průměrný teploty jsou mnohem nižší, tedy většinu dní je tepleji, tabulku průměrných teplot máš třeba tady http://cs.wikipedia.org/wiki/Praha#Podneb.C3.AD

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 14:53
- Nahlásit

worick
prave, to mi casto vadi na tech klasickejch bundach, ze kdyz si celej den venku a ono nedejboze snezi, mas mokry uplne vsechno

Maya
aha, tak v tom pripade uvidime. Mam nahradni plan jeste v nejhorsim ocihnout jarni slevy, kdyby se nova bundicka neosvedcila.

ten kabatek se mi libi i proto, ze je dobre sportovne elegantni, protoze u me ve skrini se elegatni veci naprosto nedaji najit, a pak kdyz de clovek nekde do lepsi spolecnosti tak zarive modra sportovni bunda neni asi ideal

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 15:09
- Nahlásit

cernej caj
Jo, ten kabátek na pohled se mi taky líbí, ale abys nedopadla jako když já jsem si v květnu chtěla koupit sandály, čučeli na mě v krámech jak na trotla, že ty přece už měli dávno v zimě a už jsou vyprodaný, takže nevím jeslti je dobrý nápad kupovat zimní bundu v říjnu
Jinak už ani neskřehotám, ale nemluvím vůbec, jen jakžtakž šeptat mi jde, doma budou mít radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2012 15:22
- Nahlásit

Maya
ja si pockam na jarni slevy a uvidim. Ted kupovat nic nebudu, protoze na to nemam a nakonec na jare taky asi ne

tak budes misto anglictiny zitra muset pracovat ja mela dneska skoleni (nenavidim, kdyz musim skolit a navic hrozne chraptim, tak me z toho dost boli jeste v krku a ve ctvtek jeste budu mit zaskok, tak su zvedava, jak to odmluvim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 08:15
- Nahlásit

muzu zabit uklizecku?

3 roky branim svuj monitor, aby se ho nikdo nedotkl, protoze nesnasim umastenou, flekatou plochu co se leskne a sou na ni videt mastny otisky, cmouhy od "utirani" atd. 3 roky se mi hromadi tenka vrstvicka prachu, kterou vzdy jen ofouknu. A dneska? monitor bez prachu, zato cmouhy pres celou plochu jak nejaka zenska se rozhodla, ze bude sahat na neco, na co sahat pravo nema. At klidne luxuje a dava hrnky do mycky, ale sahat na takovou velmi osobitou vec proste nema pravo a su nastvana docela dost, protoze se mi nedari tech smouh zbavit uz jak se na to jednou sahne, uz se to nikdy neda spravit do panenskeho bezsmouhateho stavu

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 09:05
- Nahlásit

Ač je to k nevíře, obě moje chodské holky slaví v těchto dnech narozeniny. Tara dneska dva roky a Crazy měla v pondělí rok. V novinkách po rozkliknutí je u každé vložena aktuální fotka

http://nefritt.webnode.cz/novinky/

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 09:12
- Nahlásit

cernej caj
3 roky se mi hromadi tenka vrstvicka prachu
zab jí
uz se to nikdy neda spravit do panenskeho bezsmouhateho stavu
ani nějakým drahým přípravkem?
nefritt
Tara dneska dva roky a Crazy měla v pondělí rok
tak že gratulujeme a přejeme hodně zdraví a úspěchů a jsou-li v plánu, tak i štěňata
Jací jsou choďáci v porovnání se špicem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 09:35
- Nahlásit

nefritt
ale ze gratulujem, sou moc pekny , fesandy

my sme doma cela stiri rodina. Ja, muz a Ferina sme stiri. U tima to nikdo nevi, kdyz je z utulku, ale on je flegmos, tak to stir nebude

kachna_
to nejde, protoze to sou jen specialni vodicky, takze to musis vzit hadrikem a uz nikdy to nebude jako rozbaleny z krabice. To je jak s oknem. NIkdy neni jako novy, muze byt umyte max do stavu, ze na prvni pohled neni nic videt a vypada krasne ciste

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 09:41
- Nahlásit

cernej caj
to musis vzit hadrikem a uz nikdy to nebude jako rozbaleny z krabice
tak to ber jako přípravu na mateřství, to se můžeš z bezflekatejma monitórama rovnou rozloučit

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 09:46
- Nahlásit

cernej caj
Při dlouhodobém pozorování zjištěno, že šmouhy nejsou vidět při otevření barevného programu, no bohužel tady na cz-psovi vidět jsou
Tohle mě naštěstí nebere, já naopak nadávám, že uklízečka na ten pc ani nesáhne, kastli mám černou, prach je na tom hned vidět a musím si to utírat sama
nefritt
Pěkný, gratuluju, musím teda říct, že ten Tary barevný čumáček se mi líbí víc, i když u choďáků už je to asi moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2012 10:00
- Nahlásit

Maya
ja su na to extremne hakliva, ja su schopna kvuli tomu i prodat starej a koupit si novej, aby byl panensky cistej

kachna_
v tom pripade budu mit pc ve specialni pancerove mistnosti s milionem zamku a pro pritomnost ditete budu pouzivat starej - jeste ze to vim, az budu pecena varena teta, tak by se mi to nelibilo zjistit az pri prvnim fleku

ps: drzte palce, segra je od pondeli na jipce, ma prvni tyden v 8mym mesici a neprobiha to uplne normalne (jediny uklidnujici fakt na tom je ten, ze moje mama mela oba porody podobne drasticky, tudiz to je "geneticky" a snad bude mimino v poradku)

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání