| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:21
- Nahlásit
Maya
zkusila sem to zaplatit, odmitlo mi to kartu... (nastesti, ziju v domneni ze muj limit je dost nizky a ted to zkousi kolega
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:31
- Nahlásit
cernej caj
A byla ten teda nějaká ta sleva? Dala jsi tam ten kod?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:47
- Nahlásit
Maya
jojo, sleva byla 21.70, postovny 21.00, takze fakticky to mame bez postovnyho... tobe to vyjde na 1067kc, jestli mas jeste to cislo uctu co sem ti dala minule? Ja zaplatim o 22kc min (0.70liber vezmu v muj prospech), a poslu ti to pak postou, OK?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 13:13
- Nahlásit
cernej caj
22 Kč je ale na poštovný málo, to číslo účtu určitě najdu, maily nemažu, takže stejný kolega, stejné číslo? Že opět děkuju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 13:42
- Nahlásit
netusim, kolik to muze stat a jestli chces obyc balik nebo doporucenej, nebo jak? jestli myslis nechat na balik treba 40, muzes zaplatit o 18korun kolegovi vic v muj prospech kolega je stale stejny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 13:58
- Nahlásit
cernej caj
No balík je nejmíň 50 Kč, poslat radši doporučeně, abys měla papír kdyby se to ztratilo, cenu na pojištění tam napiš radši 1500, ono je to stejně jedno, levnější dopisy berou je do pětistovky, dražší pojištění je i v obálce balík, ale zase kdyby se to ztratilo, tak aby člověk nebyl škodnej. Číslo účtu mám, už jsem ho našla, večer pošlu 1100 kč s tím, že kolega by ti měl ten rozdíl dát, ale i tak myslím, že to možná bude ještě o pár korun míň na tom poštovným, pak uvidíš až to budeš posílat, když tak se pak přihlášíš a dopošlu to přímo tobě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 14:01
- Nahlásit
Maya
ok, az to prijde, dam vedet a poslu pojistenej doporucenej balik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2012 14:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
Stačí jen na ten podací listek vypsat částku pojištění, je to myslím chlíveček pod dobírkou a už je nárok na peníze v případě ztracení, netřeba posílat nějak speciálně pojištěně, aby to zase nestálo majlant
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2012 10:42
- Nahlásit
Nevíte o někom, kdo by chtěl štěňátko grifonka? Byli jsme se včera podívat u známé a má tři 6týdenní mimina - 2 brabantíky (kluka a holku) a jednoho bruseláčka. Jsou naprosto úžasní a kdybych mohla, hnedle si nějakého uleju do tašky
www.brabantik.estranky.cz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:58
- Nahlásit
nefritt
Nevím o nikom a popravdě ani já bych to domů nechtěla tohle plemeno mě vzhledově fakt neoslovuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:12
- Nahlásit
nefritt
ja taky nevim. znam akorat bud lidi co psa uz maji, nechou anebo mit nemuzou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2012 23:47
- Nahlásit
Maya
KOukám, že kniha zde v jiném tématu doporučovaná je ke koupi do čtečky: http://eknihy.datart.cz/web/kniha/konejsive-signal y
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 00:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, dneska už koupíš do čtečky většinu knih, i novinky. Já si koupím asi tu Prestigio, našla jsem jí na netu i za cca 1200 Kč, to není tolik, tak až nakoupím dárku a budu mít prachy, tak bude moje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 00:53
- Nahlásit
Mě se ten zákazník neozval. Ani na DPH, což je divný. Tak zaurguju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 07:19
- Nahlásit
Maya
u tech knizek ale je debilni, ze stoji treba 80% toho, co normalni papirova, ale podle zakona treba kdyz tu ctecku budes chtit prodat, tak musis knizky smazat anebo pokud si koupis novou, tak musis si do ni koupit knizky nove... tohle me na tom trochu vadi, ze to nuti lidi ten zakon proste ingnorovat a obchazet, zatimco papirovou knizku si muzes prestehovat do noveho bytu nebo pujcit sousedce ke cteni... jako chapu, ze preklad, naklady na vydani atd se taky musi platit i u elektronicke knihy, ale kdyz si mamka pujcila ctecku na dovolenou, ja ji na eshopu koupila 5 knizek a ta nejdrazsi asi za 250 nesla otevrit, psalo to at ji zaregistrujem a neprisli sme na to jak, tak sme byli taky celkem nastvany...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 17:50
- Nahlásit
cernej caj
Mě vadí, že jsou ty el. knížky tak drahý, podle mě by měly stát mnohem míň, na zákon kašlu, jsou programy na zálohy knížek do pc a převody mezi formáty, takže ti zůstanou i pro jinou čtečku, chce to jen nekoupit čtečku, co má na to ochrany jako třeba Wooky, to je pak na houby a pokud možno nekupovat knížky s DRM, tu knížku bych teda reklamovala, když by měla správný formát a nešla otevřít, ale chápu že to naštve, ono taky naštěstí ještě pořád se dá na netu spousta knížek zadarmo, podle mě je strašně debilní, že existuje tolik formátů knížek, v tom aby se prase vyznalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 18:17
- Nahlásit
Maya
jasny, to ze sou ty el. knizky tak drahy me taky dost stve.
Navic sem jen chtela ukazat na to, ze zakon existujii ohledne el.knizek je uplne desne blbe postavenej, predevsim taky proto, ze ty knizky sou tak drahy. ale ten kindle si na jare od kolegy asi koupim, prestoze papirovy nehodam prestat kupovat a cist...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 22:27
- Nahlásit
cernej caj
Já si hodlám koupit ten nový Kindle Paperwhite, protože to podsvícení se hodí, ale když jsem se tak dívala na ceny, tak si počkám tak rok až zlevní, 5 tisíc se mi zdá moc a nemusím to mít hned jak to naběhne do obchodu, zatím mi bude stačit ta levná, budu to mít jen na cesty, doma papírovou nic nenahradí, měla jsem tu čtečku v ruce, jako někde na cestách, na dovolený a tak fakt super, ale není to ono
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2012 22:29
- Nahlásit
cernej caj
Ten autorský zákon je debilní v moha věcech, ne jen o knížkách, dokud to tak bude, budou lidi pirátit, i když si myslím, že kdyby ta knížka stála třeba 50 Kč, tak si jí lidi radši bez problémů koupí než složitě shánět po netu pirátskou kopii, dělají si to sami, že lidi ten zákon porušujou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 08:09
- Nahlásit
Maya
kdyby ta knížka stála třeba 50 Kč, tak si jí lidi radši bez problémů koupí než složitě shánět po netu pirátskou kopii, dělají si to sami, že lidi ten zákon porušujou.
no já jsem tuhle sháněla originální mp3, že bych je pomalu začala legalizovat a byly dražší, než CD. To mi v době, kdy se daj sehnat snadno na Netu, přijde fakt na hlavu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 10:35
- Nahlásit
ja se nedavno bavila s moji anglictinarkou (rodila americanka) a kdyz sem ji rekla, ze u nas stoji cd neposlouchanych a neznamych kapel tak 200 a 800 za cd neni nic neobvyklyho, popripade DVD filmy to samy, tak na me cucela jak puk, proc to mame tak silene drahy... a je to presne ono. Ty dvd za 59 lidi kupujou ve velkym, protoze za par korun si to koupi kazdej...
jeste, ze je dneska "legalni" mit filmy a hudbu pro svoji potrebu stazenou z netu legalni, jen to nesmis sdilet.
a navic kdyz hodne posloucham US hudbu, ktera se u nas neda sehnat, tak urcite jeste clovek bude platit treba 800 za postovny, i kdyz cd stoji 10 dolaru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2012 17:14
- Nahlásit
cernej caj
Já už ani hudbu moc nestahuju, poslouchám to stejně jen u pc a to používám http://grooveshark.com/ je tak všechno a když se přihlášíš, můžeš si dělat playlisty a pod. a pak už stačí jen pustit a kliknout a bude to tam i když mi klekne pc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 07:54
- Nahlásit
Maya
to vyzkousim. o tom sem nikdy neslysela, i kdyz ja teda hudbu posloucham na pc tak ve 30% pripadu, ale lepsi, nez nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 11:31
- Nahlásit
jak stoluji psi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 12:31
- Nahlásit
cernej caj
To je dobrý Já včera vytáhla po dlouhý době klikr, že jako naučím Dorina koulet míč, Dorin už je zkušenej klikař, takže už ví, že jak se objeví nějaká věc, má do ní šťouchat, strkat a podobné věci, takže jen jsem položila míč, už ho pinkal a strkal po celý místnosti, takže výcviku netřeba, ale tak jako aby mohl alespoň chvíli cvičit a dostávat odměny, tak jsem ho naučila jen packou, uměl to asi za 2 minuty, jako klikrem to jde fakt rychle, akorát jsem ještě nikdy nezkoušela to dotáhnout až ke slovnímu povelu, jak by to asi dlouho trvalo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 12:37
- Nahlásit
Maya
tak to ste dobri
my ted pracujeme na tom, ze kdyz rano vstavam z postele, tak psy slezou dolu a sedej. Protoze jak ted maj nafixovany vstavani se zradlem, tak mi sou schopny skakat i po hlave a dodrapat cely nohy obnazeny.
Akorat ferina zacala flakat "dolu" a misto aby slezla z postele, tak mi sice prestane skakat po hlave, ale uklidi se v posteli k noham a dolu sleze az na podruhe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 12:41
- Nahlásit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 12:47
- Nahlásit
cernej caj
No no, žrádlo, s tím máme taky problém, který ani nevím jak bych řešila. Svojí blbostí jsem je naučila, že jak přijdu z práce, tak dostanou nažrat, alespoň mě bouřlivě vítaj , skákání maj odnaučený, takže jen řvou a to je mi fuk když jsou venku, doma ví že nesmí a jak hlavně Kim začne štěkat, tak prostě žádný žrádlo není, takže to už se docela odnaučil. Jenže Kim si z toho i nějak odvodil, že jak jsem doma, je žrádlo, tudíž o víkendu občas když si na to vzpomene, tak je problém, že klidně začne venku vyřvávat už o dvě hodiny dřív než je čas žrádla, nevšímačka nepomáhá, vlastně nic nepomáhá, dělá to tak od tý kastrace, to se mu fakt žrádlo stalo smyslem života.
Aby mu ještě nezačal konkurovat malej kocour, protože zrovna včera si klidně přede mnou!! vzal z talíře na konferenčáku sušenku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 12:47
- Nahlásit
Maya
takhle na tom malym obrazku sem premyslela, co to je.
Pecena kacena na taliri? ovsem je to husty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2012 13:09
- Nahlásit
cernej caj
Pecena kacena na taliri?
no fakt že to tak vypadá
|