Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 00:26
- Nahlásit

worick
Se máte, u nás nerostou ani prašivky, byli jsme se podívat minulý víkend, hodně hub bylo v červenci. Worick byl taky na výletě? Už je v pořádku?

worick
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 08:01
- Nahlásit

Maya
Se máte, u nás nerostou ani prašivky - u nás taky právě skoro nic, začali až na Václava, protože konečně sprchlo. To jsme našli pár Václavek a začaly růst bedle. Týden jsem tu lítala po lesích jak magor a nic...jen ty bedle A v pátek jdu s klukama jen tak na prochajdu a Berry zakopne o hnízdo hřibů borových a včera v těch Chřibech - plný les
Woriček bral 10dní dvoje ATB a už vypadá dobře. Tom tvrdí, že ještě při štěkání trošku chraptí (to já neslyším) ale ráno slyším, jak mu v nose ještě trošku bublá...ale jinak vypadá úplně zdravě což znamená, že lítá jak cvok Včera ho půl cesty vedl Tom a pak si milerád vzal tašku s houbama, protože říkal, že už má ruku vysmýkanou jak opice On Woruška se totiž neumí na konci flexiny zastavit (většinou ) a zabrzdí až ti to kmásne s rukou Poslední strupy z pod očí jsem mu oškrabala včera ráno
Co se týká trávy: sekali jsme s Tomem v pátek a půlku ještě máme dosekávat, ale dneska trochu mrholí - stejně by se mi nechtělo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 12:09
- Nahlásit

worick
nas rozhledna brdo nastvala taky, protoze sme tam dorazili nekdy po 8 rano a ona otvirala snad az v 10? to sme fakt nebyli ochotny cekat.

je dobre, ze je na tom worick uz dobre,to co si ze zacatku popisovala vypadalo fakt hrozne.

my travu nesekame od te doby co muz zlomil nasadu od kosy o nejakej tlustej (jako malinky stromecek) plevel... takze u nas anarchie na zahrade

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 08:23
- Nahlásit

worick
cernej caj
Tak máte natrénováno, tak se přihlašte na pořádný výlet
http://raceacrossafrica.org/
už bylo http://www.runningthesahara.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 08:33
- Nahlásit

Maya
rikas v patek tam a v nedeli zdarne zpatky, jo

nefritt
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:45 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

My máme za sebou naši první (a nejspíš i poslední) povinnou výstavu - na uchovnění máme splněno. Musíme mít klubovku nebo speciálku. Tak ještě to DKK. No a zrovna jsme natrefili na Hořáka, takže síla. Některý lidi byli z jeho řečí dost otrávený. Dokonce ani chlapi ho na FB teda moc nešetřili. Ke mně byl teda slušnej. Ale tak nějak mě chuť na výstavy opustila už dávno, takže tohle jsem absolvovala jen proto, že jsme to měli akorát 30km

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 09:47
- Nahlásit

cernej caj
Asi tak nějak, to dáš ne?
nefritt
Ani tě nelíbal?
Výstavy mě nechytly nikdy a stejně myslím, že psům celkově jsou jen ke škodě.

nefritt
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 10:09
- Nahlásit

Neměl proč mě líbat - dal nám VD za světlý oko, ale je teda fakt, že se mi za tu známku omluvil
Za měsíc máme tamtéž svod a pak už jenom po novém roce DKK a podle toho buď půjdu nebo nepůjdu na bonitaci.
Zrovna u týhle čubajzny by mi bylo extrémě líto, kdyby do chovu neprošla - je povahově naprosto skvělá. Ale může se taky stát, že jí naměřej moc cm (není to žádný ořezávátko) a neprojde kvůli výšce.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 10:56
- Nahlásit

nefritt
To taky nějak nepobírám proč je svod a ještě bonitace. Ale přeju ti ať to konečně vyjde, kvůli výšce by to bylo fakt blbý, měli by se u choďáků inspirovat u špiců jak se měří, aby to bylo kolik chceš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 11:40
- Nahlásit

nefritt
tak dobry, ze mate vystavu
taky bych byla rada, kdyby ti narostla idealne a ne vic, tak uvidis.

tak sem prave volala na vodarny, ze mi ve fakture prislo vyuctovany jen vodny a ne stocny, a prej sme to my meli ohlasit. Mam pocit, ze kdyz sme zadali o pripojku na kanalizaci, prisel chlapek z vodaren nam to nejak zapojit a sepsal s nama nejakej papir a rekl, ze to zaridi, ze nic hlasit nemusime, ze snad z tohohle vodarny poznaj, ze mi maj nauctovat stocny... no ale rikala pani, ze mi posle novou smlouvu a fakturu a ze nejaky penale asi platit nebudu, tak su zvedava. takovejch starosti kolem toho co clovek ani nehlida, protoze ho to nenapadne vubec resit...

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 11:45
- Nahlásit

Maya
Tak máte natrénováno, tak se přihlašte na pořádný výlet - kozeno... I když cernej caj by s Ferinkou mohly, ty mají našlapáno fest

Maya
nefritt
Výstavy blééé, nebrat Já kvůli tomu, že bych to musela absolvovat Berrynka ani neuchovnila Worička by nevzali, je to takové naše nedochůdče...

nefritt
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:05
- Nahlásit

worick
Tak jedna výstava mě nezabije a tý naší chlupatici to nevadí - ona miluje ruch a dění kolem sebe, ta je spokojená všude, kde jsem i já. Je to takovej můj stín

http://nefritovykaminek.rajce.idnes.cz/Klubova_vys tava_chodskych_psu_6.10.2012_-_Stribrny_rybnik/#IM G_7806.jpg

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 13:27
- Nahlásit

nefritt
dívaje se na vás si uvědomuju, že najeře za náma párkrát na cvičák dorazila chodská slečna...ale byla hrozně bojácná Přičítám to ovšem páníkovi, který měl předtím léta rotvice a tihle psi možná až takový dril nesnesou...nebo jo?

nefritt
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 14:45 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Nene, dril na choďáky nic není. U těch je lepší zpočátku učit hrou - nesmí se otrávit, jinak je to přestane bavit a nehne se s nimi. Zrovna na chodím pokecu jedna holčina, co měla vždycky NO nechápe proč jí choďanda nechce makat. Ale vypadá to, že jí úplně zahltila. Ale jinak dělají strašně rádi - jen to nesmí být opakování do blba.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:13
- Nahlásit

nefritt
No prostě jako špic, kterej ti taky hodí bobek na všechno co ho přestane bavit.
worick
No kruhy berňáků musej bejt na výstavách narvaný, to by mě taky kleplo, musíš si příště koupit špice, s ním na výstavu nemusíš a i kdyby, tak tam budete v kruhu sami, nebo skoro a titul v kapse hned napoprvý

nefritt
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:47
- Nahlásit

....pokud nebude hodnotit Pavlíková a od stolu neusoudí, že je pes tlustej aniž by na něj sáhla

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:50
- Nahlásit

hele knížky, Tři muži ve člunu jsou skvělí http://www.oook.cz/library/index.html

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:52
- Nahlásit

nefritt
No jo, to byla smůla smůloucí.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 15:56
- Nahlásit

teď mě dostalo tohle
Přijde Kalousek na jednání vlády a říká: "Mám tu dva seznamy. Na tom prvním jsou zákony a opatření, který je potřeba zavést, aby se lidi měli dobře." "A na tom druhým?" zeptá se někdo. "No, to je seznam těch lidí."

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 16:00
- Nahlásit

a další, jdu to hodit ještě do pátku
Zachycená komunikace ochranky "Pozor, na třech hodinách někdo na Vaška vytáhl pistoli." "Rychle, skoč před něj!" "Proč já? Skoč tam ty." "Skoč tam ty, já mám nižší plat." "Já nikam... Hele dobrý, je jen plastová."

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 08:55
- Nahlásit

Maya
mas uz vybrany ty trika? me uz dosla vyplata tak to zkusim ve ctvrtek objednat. ale nevim, jestli mi to sezere platbu kartou, jinak domluvim s kolegou

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 09:56
- Nahlásit

cernej caj
Já ještě vejplatu nemám, vybráno asi mám, pro mamku nejspíš toto http://www.cafepress.co.uk/mf/20090314/_tshirt pro sebe si asi už brát nebudu, akorát teda nevím jeslti bys neměla počkat až tam budou zase nějaký slevy, jsou tam každou chvíli a pokud ti to nepošlou přes Srbsko jako mě tak to tady je během pár dnů, minule sleva 13 liber docela bodla ne? Teď tam mají jen takový neurčitý slevy na něco, to je na nic. No a bacha na to, ať to objednáš z adresy co.uk a ne com kvůli dani.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:00
- Nahlásit

Koukám se mi tam neukazuje konkrétně jaký, tak znova http://www.cafepress.co.uk/mf/20090314/_tshirt chci to Dark T shirt v barvě první zleva Cardinal, velikost 2XL, je to s příplatkem, co se dá dělat, sleva by bodla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:20
- Nahlásit

Maya
tak muzu pockat do konce rijna, jestli se neobjevi sleva, ale chcu i pro myho k narozeninam tam neco vzit, tak aby to stihlo dojit vcas. Ja jim napsala maila, aby si zkontrolovali kod pro CR, protoze bosna je CS, tak jestli nemaj pro cr prirazenej spatnej kod (cs misto cz), ze muzou pak byt problemy s dorucenim, tak uvidime, kam to poslou

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 10:44
- Nahlásit

cernej caj
Bosna je CS? Tak když jsi jim to napsala, tak snad... i když... když si vzpomenu na mojí korespondenci s nima ohledně nemožnosti platby přes paypal....
Do konce října jsou ještě 3 týdny, to určitě nějaká sleva bude, co jsem to sledovala minule, tak to mění tak po týdnu, takže teoreticky do týdne by tam mohli nějakou tu slevičku vyhodit.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2012 11:14
- Nahlásit

hledám plyšovou borderku, tahle nasraná nemá chybu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 09:41
- Nahlásit

ozdoby s nápisama http://www.nastromecek.cz/

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:40
- Nahlásit

Maya
ozdoby
já mám nejradši slaměný. A doufám, že se nám povede letos připravit vánoční stromeček i s dárkama, aniž by o tom dítě vědělo, aby přišla od večeře do dětskýho pokoje, kde bude nazdobenej svítící stromeček s dárkama

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:42
- Nahlásit

ne, vlastně se stromečkem nevim, jestli budeme dělat ozdoby s dítětem nebo zdobit natajno

worick
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

kachna_
ne, vlastně se stromečkem nevim, jestli budeme dělat ozdoby s dítětem nebo zdobit natajno - my vždycky letěli ke stromku po zazvonění zvonečku (kdy taťka složitě obíhal barák přes balkon ) a byla nádhera poprvé vidět ten krásně nazdobený stromek s hromadou dárků Zdobení si děcka užijou, až přestanou věřit na Ježíška - u nás to bylo asi v sedmé třídě jelikož jsme tvrdošíjně dělali, že o tom, že to chystají naši a zvoní taťka...nic nevíme

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání