| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 14:39 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
Muši nemaj trpělivost dělat to tejden.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:06
- Nahlásit
Maya
třeba je kachno_muš vyjimka
ten muj byl ted u rodicu a mel tam tetu s rocnim ditetem... celkem premyslel, jestli se narodilo letos nebo loni v cervnu a tak sme resili, jesteli 3mesicni dite dokaze skortat po svych tak sem mu rikala, ze mel svoji malou sestrenici na oslave tatkovych kulatin a on si ani nepamatoval, ze tam bylo nejaky dite
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 15:59
- Nahlásit
cernej caj
Však znáš ty historky jak tatínek zapomene někde i vlastní dítě, takže nějaký cizí....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 18:15
- Nahlásit
Maya
tatínek zapomene
noooo, já teď zapomněla v sokole Lucčiny boty, kalhoty i tričko . Teda jako odešla oblečená v tom, v čem cvičila, aby to jako nevypadalo, že odešla nahá a bosá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 19:19
- Nahlásit
kachna_
se občas stane četlas ten článek o nejhorší matce světa? jak nechala asi osmiletý dítě v USA jet samotný metrem někam do školy nebo kam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2012 21:52
- Nahlásit
kachna_
Alespoň máš trénink na to, až ti Lucinka bude ztrácet věci sama.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 11:23
- Nahlásit
nějaká fantasy kniha a samojed????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 13:50
- Nahlásit
Maya
tvari se docela zle, byt dite tak se toho spis bojim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:33
- Nahlásit
cernej caj
No ono ta hlava je podle mě upravená, ale i tak použití samojeda se mi zdá poněkud .. zvláštní..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 14:44
- Nahlásit
chvíli mi teda trvalo najít podstatu vtipu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2012 16:19
- Nahlásit
Maya
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 17:19
- Nahlásit
Maya
vim, ze je teprv zacatek rijna... ale neobjedname ty tricka z cafepressu? kdyz to tu bude zacatkem listopadu - v pulce listopadu, je to tak idealni predvanocni cas, kdy to dojde vcas a rozdeli to financni vydej do vic vyplat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 19:38
- Nahlásit
cernej caj
Já můžu nejdřív tak koncem příštího týdne, s financema jsem teď na dně, kupovala jsem žrádlo pro všechny zvířata najednou, se mi to tak blbě sešlo a nemám na účtě nic. Pak by to šlo. Musím se mrknout co tam mají se zahradou nebo kytkama a vzala bych asi jedno mamce, měla bych dárek. Můžeš si tam udělat svůj vlastní účet a nebo se to může vzít zas přes můj, to je jedno. Já budu určitě objednávat ještě ty kovový větrníky, sice ty nejhezčí v Anglii nemají, ale zase to vyjde levnějc a oni jsou všechny pěkný, jeden dám našim a jeden bráchovi se švagrovou a budu mít vánoce skoro vyřešeným.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 20:26
- Nahlásit
Maya
tak ja budu mit vyplatu zacatkem pristiho tydne, tak to muzu zkusit objednat, v nejhorsim pozadam kolegu kdyz mi to nepude platit kartou, protoze nevim, jak tam mam vysoky limit
nicmene teda mrkni co bys chtela, ja se taky jeste podivam a objednala bych to ted behem rijna.
ja teda na vanoce nemam vyreseny vubec nic. Pomineme li opet sestru, ktera ma narozky par dni pred, tatinka ktery je ma par dni po a jeste k tomu vanocni "nadeleni", takze budem mozna stedrej den travit v porodnici tak nemam vubec sajnu co na vanoce poridit.
Ale vyhlidla sem si uz zimni bundu, kterou asi dostanu trochu predcasne, abych se tech vanoc dozila, kdyby uhodili treskuty mrazy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 20:26
- Nahlásit
Maya
budu mít vánoce skoro vyřešený
já už mám vánoce vyřešený teď.
Nikomu nic nedám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 21:23
- Nahlásit
kachna_
mas to evidentne zarizeny nejlip ze vsech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2012 22:53
- Nahlásit
cernej caj
Zimní bundu sháním už dva roky, mě jsou u všech krátký rukávy, potřebuju nějakou kde jsou ohrnovací a ty snad vymizely nebo co. Mám už jen starou opranou a jako do mrazů nic moc. Já se teda mrknu na to teď do konce týdne a dám ti vědět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 08:31
- Nahlásit
Maya
ja vcera videla peknou. Mela zasadni vadu. za 3t bych skoro cekala, ze kdyz se clovek ohne (treba k psovi, k tkanickam, atd) tak my nevylezou komplet cely zada... za ty prachy bych cekala trochu promyslenejsi zimni strih
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 11:16
- Nahlásit
cernej caj
Za ty prachy přece dostaneš módní bundičku a nějaký zimní střih.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 11:18
- Nahlásit
Maya
za funkcni si priplatit, ja vim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 12:36
- Nahlásit
cernej caj
Ty jsou dobrýýý, ale já už pro sebe fakt tričko asi ne, mám už jich tolik, že je neunosím ani do smrti.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 12:42
- Nahlásit
Maya
ja premyslim, ze bych si jedno vzala. Ale nevim jaky. jeste se mi libi naprosto nevipny tohle
vadi me na nich, ze jsou bily, protoze to je dost nevhodna barva. clovek se musi neustale kontrolovat kde si seda, opira a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 14:21
- Nahlásit
cernej caj
A tyhle tam nemaj v jiný barvě? Co jsem já viděla, dali se vybrat alespoň šedivý.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2012 14:57
- Nahlásit
Mají tam i pro psy tagisky a pro děti plyšáky, bohužel ne moc výběr, takže přímo plemena moc ne, synovec chce plyšovou borderku a tu jak jsem koukala budu muset koupit jedině na ebay nebo amazonu, u nás se nic takového moc nevede, ale neteři pejska mají alespoň s obrázkem, s nápisem Border collie is my brother bych se neodvažovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 14:48 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Ještě jsem našla čepice, jako s parohama bych mít nemusela, ale některý jsou docela dobrý, akorát teda to nahoře jsou uši no
edit: se to ukazuje po rozkliknutí křížku, nevím, proč není vidět náhled.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 15:12
- Nahlásit
Maya
v klidu, jestli tam je nejaky odkaz v tom tvym prispevku, tak ja nevidim vubec nic
zitra jdem vyzkouset ten novy postroj od zera
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2012 19:28
- Nahlásit
cernej caj
Je tam odkaz na obrázek, tak spešl pro tebe přímo odkaz na čepice http://www.prizevlnika.cz/kategorie/-font-color=re d-cepice-zviratka-font-/
tričko zatím vybraný nemá, asi vezmu s kočkama, ale nemůžu se rozhodnout který
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 15:56
- Nahlásit
Maya
ja nevidim v tom tvym postu ani ten obrazek. krome textu tam vlastne nic nevidim
nicmene ty cepice sou super
hlasim dneska 13 km, ferinka sice chvilu kulhala a ulehcovala tlapku, ale po ohmatani sem nic nenasla, tak sme kousek sli jeste a pak dobry, usla poslednich 9 na pohodu vyslo nadherne teplo, doufam, ze to nebude posledni podzimni pekny den
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:22
- Nahlásit
cernej caj
Příští týden má být pořád hnusně, u nás procházka žádná, ale sekání trávy, doufám, že letos poslední. Ani jsem nestihla učesat psy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2012 00:16
- Nahlásit
cernej caj
hlasim dneska 13 km, ferinka sice chvilu kulhala a ulehcovala tlapku, ale po ohmatani sem nic nenasla, tak sme kousek sli jeste a pak dobry, usla poslednich 9 na pohodu vyslo nadherne teplo, doufam, ze to nebude posledni podzimni pekny den - a kde jste byli?? Dneska fakt hezky, taky jsme výletili - kopíruju s berňuch:
Takže z výletu: blížíme se buchlovskýma horama ke startu výletu a míjíme desítky zaparkovaných aut....že by houbaři? U hotelu Bunč nám bylo vše jasné - doslova invaze houbařů celkem dobrých 200aut A ano, měli tašky, košíky, v čepicích My na houby nejeli, ale naštěstí jsem měla v somradle papírovou Spaar tašku, jelikož u pěšiny, kousek od hotelu jsme našli Václavky...a před náma ještě 8km Nasbírali jsme asi 1/4 tašky a cestou mamka s Tomem našli krásné dubáky Takže jsme se s taškou tahali jak soumaři a cestou zpátky, která narazila úplně na konci na tu pěšinu s Václavkama, jsme tu tašku dosbírali Celkem nám ten výlet zabral 6,5h a ty poslední houby jsme trhali po 18h - už jsme na to ale vůbec neviděli Domů jsme dorazili po 19h - ono je to přes 50km...Teďka jsme skončili s čištěním naší části rozdělili jsme to na třetiny: nám, mamce a tchýni. Čistili jsme to u boxu Konečného, který bohužel prohrál...a ještě je zmlácený jak blbec Aspoň, že to nedostal K.O. Zítra bude houbová omáčka....takže kdyby jsme se už neviděli... Psiska byla taky pěkně groggy Jo a: nasr....nás rozhledna Brdo, která v 16h zavírá a to v zimě v létě (a my dorazili skoro 16.30 a bylo nás tam takových hodně, co se asi i zdrželi sběrem hub a bylo krásné počasí, tak tam vylezlo fakt dost lidí ) Jako dobrá, teďka mimo sezónu bych to brala, ale v létě, kdy je světlo do 21.30h?! Dneska to byl ale vážně vyvedený výlet: hezký den, hezká cesta horama a jako bonus ty houby
|