| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:49
- Nahlásit
Maya
hledám plyšovou borderku, tahle nasraná nemá chybu - jé, ta je parádní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 10:55
- Nahlásit
sem vám sem omylem vlezla, ale dobře jsem udělala, páč ty ozdoby s nápisem -to je skvělej nápad. Díkuju za tip, škoda jen, že nedělaj černý
kachna_
ad to zdobení stromku, mám právě když jsme byly malý to dělala tak, že základ stromku jsme zdobily všechny tři společně a zbytek dozdobili "andělíčci", když jsem šla odpo chrápat, pak už se do pokoje nesmělo, abychom je náááhodou nevyplašili, kdyby tam ještě byli a dávali tam dárky.... takže se tam smělo až po večeři. Takže dítě si užilo zdobení stromku,ale finální podobu vidělo až v pravý čas. Taková chytrá horákyně (a to je máma ne z hor, ale vod Hradce Králové )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 11:18
- Nahlásit
U nás teda naši nazdobili stromeček v noci a od rána byl zamčený v obýváku a nesmělo se tam. Si myslím, že děti si víc užijou to těšení než zdobení stromku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 11:57
- Nahlásit
my sme to meli jako deti super - vecer stromek nebyl, v noci porad nebyl a brzo rano uz byl... pred par lety jsme se dozvedeli to tajemstvi - ze tatinek prisel z prace driv nez my ze skoly, privazal stromek pod balkon a kdyz sme byli dostatecne mrtvy z cihani z toho, kdy jezisek prijde se stromeckem ho briskne behem par minut vytahnul do obyvaku
pak sme stromecek taky pomahali zdobit a to sme milovali, ale pred veceri uz se k nemu nesmelo.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 14:57
- Nahlásit
Když byly holky malý, chodily s tátou vyhlížet Ježíška ven (před večeří). Když už byly větší, nakukali jsme jim, že toho má Ježíšek hodně, tak mu pomůžeme během dne nazdobit stromeček, aby k nám trefil a večer pod něj přinesl dárečky. Vydrželo to do druhé třídy té nejstarší, protože spolužáci se "postarali".
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:07
- Nahlásit
ja treba ani nevim, jak to u nas bylo, my sme uz asi nejak podvedome tusili, ze to neni jak se rika a nejak sme to preklenuli ani nevim jak ale ted se zas budeme muset snazit, az ze me bude (hodna) teticka tak si to nesmim pokazit nejakym prokecnutim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2012 15:22
- Nahlásit
cernej caj
Musím říct, že je to těžký neprokecnout se, zvlášť někdy během roku, když přijde řeč na dárky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2012 15:28
- Nahlásit
test barev, nutné udělat 2x, teda žasnu, fakt to celkem odpovídá http://www.psychologie-prerov.cz/test-barev
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 08:19
- Nahlásit
Maya
je to docela zajimavy ty barvy, udelala sem si to vcera i dneska pro porovnani vysledku ale vyslo me to samy i kdyz sem dle dnesniho rozpolozeni mozna volila barvy malicko jinak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:10
- Nahlásit
cernej caj
Tak jsem si to taky udělala podruhý a vyšlo mi to samý, nakolik jsem volila jinak nevím, si už nepamatuju, jak jsem to naklikala včera.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:29
- Nahlásit
Maya
no mně to teda nefunguje, ale dík, aspoň jsem si vyzkoušela, co mám zaškrtnout, abych byla perspektivní zaměstnanec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 09:37
- Nahlásit
kachna_
No mě to teda celkem odpovídá, asi jsem tak průhlednej člověk nebo co
Kdo krmíte masem, tak postnu i sem celkem zajímavou nabídku http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/13551 70/barf-skopove
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2012 10:15
- Nahlásit
Maya
me to odpovida tak ze 70% tak to je uspech asi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 09:38
- Nahlásit
cernej caj
Tak koukám na trika pořád žádná zajímavá sleva.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:34
- Nahlásit
Maya
nez budou slevy, utratim zarijovou vyplatu a budem cekat do listopadu
tak to sleduj, ja na to nejak zapominam, ale dneska si du koupit konecne zimni bundu, dostatnu na nu pridavek k narozeninam, takze idealni kauf
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:41
- Nahlásit
cernej caj
To se máš, taky potřebuju zimní bundu, ale kde jí vzít?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:08
- Nahlásit
Maya
v obchode. ale ja se spokojila s takovou brutalne modrou protoze je vyrazne levnejsi nez cerna, kterou bych brala. A koneckoncu je asi jedno, jestli na cerny bunde budu mit hnedy psi tlapy nebo na modry bunde tmave hnedy psi tlapy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:18
- Nahlásit
Maya
taky potřebuju zimní bundu
no já mám velurovej kabát - světle žlutej (ne nevim, čim jsem myslela, když jsem si tuhle barvu kupovala), skvělej, teplej, pratelnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:27
- Nahlásit
cernej caj
Náhodou pěkná barva, akorát já bych v takovýhle bundičce umrzla
kachna_
Já kdysi jen jednou měla pravý flaušák, ne ty uměliny co dělají teď, s tím se dalo i v -20 chodit jen v tričku.
Já mám na zimní bundu jen 5 požadavků, aby byla delší, byla hodně ke krku, měla kapsy z boku a ne shora, kapucu a aby mi byly rukávy, no ještě se mi nepodařilo sehnat žádnou, která by měla všech 5 já teda nevím, ale myslím, že většina mých požadavků by u ZIMNÍ bundy měla být automaticky a vždycky to tak bylo, jen posledních pár let mám pocit, že se výrobci zbláznili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:36
- Nahlásit
Maya
taky me nekdy u tech zimnich bund prekvapuje, ze konci nekde v urovni pasu. a pak si prectes u popisku "technicke" bundy ze kratky strih tela opticky prodluzuje nohy a dodava kazde zene vice sebevedomi
ja mela starou, v ni sem chodila jen v tilku, ale musela sem furt tahat mikinu sebou a taky kdyz sem se trochu zapotila, musela by se prat cela bunda. Ja chtela ted specialne takovou, ke ktere musim nosit v zime mikinu co mam tu starou jeste, tak 7miletou, ta je s mikinou do treskutejch mrazu a na ven jeste dobra, ale do prace uz ty potrhany rukavy nejsou idealni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:50
- Nahlásit
cernej caj
Ano, nejvíce sebevědomá je žena s drkotajícíma zubama
Já zase nechápu ty obrovský límce, kdy to můžeš zapnout tak maximálně nad pupek, na hrudník si nějak nacpeš šálu, vypadá to děsně a stejně tam podle mě musí táhnout, no a i tak se najdou lidi co to koupí a dokonce i nosí!!
Já mám bundu starou asi taky tak, roztrhaná není, ale ten zateplovací vatelín je už tak vopranej, že nehřeje, takže tak do -10 s flísovou mikinou dobrý, ale jak byly loni ty mrazy, tak to bylo naprostý utrpení. Asi si to letos zopakuju. Sice mám jednu mega teplou bundu, ale ta je přesně tak krátká jako ta tvoje, takže je mi houby platný, že mi hřejou záda, když mi mrznou nohy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:02
- Nahlásit
Maya
jak byli letos ty mrazy a ja v -25 stupnich sedela hodinu bez pohnuti v kostele, tak musim rict, ze moje bunda do treskutejch mrazu s mikinou a podvlikacky pod spolecensky tenky kalhoty byly akorat. ale tenky ponozky do spolecenskejch cernejch bot konpletne odrovnaly celou moji snahu...
hele, sala, super napad. az pudu pro bundu, musim zkusit jestli tam nacpu satek... i kdyz me stve, ze ty limce ke krku nikdy nedopnes nikdy kdyz mas na 3x omotanej satek nebo salu
takovou vatelinovou zimni bundu sem mela predtim celou svoji pubertu. ale dneska v ni ven jedine s mikinou a nesmi byt moc pod nulou, protoze mam pocit, ze z te bundy zbyl jen ten kryci sustak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:21
- Nahlásit
cernej caj
nesmi byt moc pod nulou, protoze mam pocit, ze z te bundy zbyl jen ten kryci sustak
jo, to je přesný, s takovou jsem odchodila loňskou zimu a odchodím asi i letošní, když tak přihodím ještě jednu flísovou mikinu, těch mám dost
tahle bunda to má právě u krku volnější, takže v pohodě se zapne přes šálu, nosím jen krátkou flísovou a nebo šátek, já chci zase takovoooouuu bunduuu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:37
- Nahlásit
Maya
jo ta moje byla taky perfektni. dostala sem ji k 12tym narozeninam, stala v sekaci asi 250 tenkrat s ideou, ze do ni dorostu. Velka mi je sice porad ale musim rict, ze to byla asi nejlepsi zimni bunda, co sem kdy mela. a hlavne ty kapsy! mela normalne v miste kapsy dve, jednu venkovni na snuptichl atd, a druhou tajnou ve stejnym miste pod zipem na klice a cenne drobnosti... ae to se prsote neda ani sehnat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:39
- Nahlásit
cernej caj
To jsem kdysi měla u jarní bundy takovýhle dvojitý kapsy, fakt super, ale od tý doby jsem to taky nikde neviděla, to je prostě ten celkový úpadek výroby všeho, asi můžeme být rádi, že se vůbec prodává něco a že to alespoň chvilku vydrží.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 21:04
- Nahlásit
Maya
asi můžeme být rádi, že se vůbec prodává něco
a to by jeden rekl, ze dneska muzeme mit vsechno, na co si vzpomeneme. prdlajs.
sem ted dorazila polomrtva dom, nakrmila psy, a oba mi sli hrozne cuchat k bote, tak se koukam,co na ni zespod je. Nic. Ale ferina ji s hroznou vervou zacala olizovat a nechala by si klidne poslapat jazyk, jak ji tam neco voni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:28
- Nahlásit
cernej caj
Třeba jsi šlápla cestou na salám nebo něco podobnýho. Hlavně že to není nic horšího.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 07:20
- Nahlásit
Maya
no taky sem se lekla a projistotu sem nechala boty v chodbe, aby mi je pres noc nesezrali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 14:34
- Nahlásit
Tak koukám, že worick se nám ani nepochlubila, že pro Berryho byla až ne Bermudách http://zvirata.bazos.cz/inzerat/18570611/daruji-ps a-dohodu.php
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:17
- Nahlásit
Dámy,
tak tohle jsem ještě neviděla. To není špic, ale hroch v bílým chemlonu:
NELINKA
Věk: 9 let
Charakteristika: Nelinka je bílá fenka špice. Do útulku se dostala poté, co její panička musela do LDN. Na jednu stranu to je dobře, protože jinak by ji panička ukrmila k smrti. Nelinka trpí velmi silnou obezitou, která ji ohrožuje na životě. Uložený tuk jí utlačuje vnitřní orgány, nemůže chudák ani pořádně dýchat, po pár krocích je zadýchaná. Navíc se jí pod těžkou váhou podlamují nožičky. Nelinka dostala dietu a uvidíme, jak se jí bude dařit hubnout. Panička se snažila Nelince přilepšovat, ale v tomto případě to bylo až příliš. Jinak je to milá, hodná, mazlivá fenečka, kterou ještě čeká několik let hezkého života, pokud zhubne a najde dobrý nový domov.
http://www.utulek-dasenka.cz/galerie/psi/nelinka_2 012.html
|