| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 11:41
- Nahlásit
Maya
Když budeš mít hlad, tak hlavně budeš tloustnout - slyším to všude kolem, ale tloustnout nebudu asi proto, ale protože se pak nažeru jako prase Když si promítnu takového křováka, tak si myslím, že ten musí mít hlad pakticky furt...a netloustne
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 11:44
- Nahlásit
cernej caj
Kdybys řekla, vyjednala bych Ti jídelníček u mojí dcery. Dělá výživovýho poradce.
http://www.zhubninaporad.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:17
- Nahlásit
nefritt
jé, to je super, já se podívám a když tak jí napíšu, aspoň nějakou konzultaci nebo něco, mě se to moje fakt nelíbí.
worick
buď v klidu, můj táta byl na středí hubenej jak lunt, na statku taky spousta práce a s vysokým tlakem se léčí od střední... já ho mám už někdy od 20ti let na hranici normál/vysokej... to prostě už dneska skoro s tím co jíš nesouvisí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:28
- Nahlásit
worick
Si myslím, že to že je křovák hubenej souvisí s tím, co jí než s tím, kolik toho sní..-)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 13:44
- Nahlásit
Maya
taky mozna s tim, ze nesedi cely den v kanclu jak vetsina belosske populace
nefritt
tak sem si to uz domluvila, libi se mi i stranky, i komunikace po mailu je takova prijemna, tak uvidime. Prece jen druhy nazor mi to bud potvrdi, nebo vyvrati, tak jsem zvedava.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
tak ted sem se nasmala jak dlouho ne. Udelala sem k veceri salat s makrelou a zbytky sem obrala psum ke granulim, ale zapomela jsem zavrit do pokoje, takze kdyz jsem pro ne sla na dvur, tak sem si uvedomila, ze takovymu lakadlu asi neodolaj a tim sezere vse driv, nez tam ferinka dobehne, protoze sem je vyjimecne nechala na zemi... no a tim zral ze svy misky a druha cekala na feri. Nechapu, jestli to byla nahoda vyberu (protoze ja jim misky nerozlisuju, jen ze tim ma jiny granule), ale fakt sem se tomu musela smat, jak si vybral
edit: tak holky, ted diky nefritt a její dceri vim, ze su blba jak tago a naletela sem jak malej jarda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:32
- Nahlásit
cernej caj
Hlavně že ti Tim nechal tu večeři Ale misky rozlišovat se naučí, moji to umí, já jim nandám misky, dám je na zem a pak teprve jdu pro psy, jelikož letěj jak zběsilí, tak než dojdu už žerou, každej ze svý, v obou mají to samý, ale každá miska je jiná, protože samo Dorin má menší, ale myslím, že spíš rozlišujou to místo, mají je pokaždý na stejným místě, experiment z miskama jinde jsem nedělala, jestli by si je fakt poznali.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:38
- Nahlásit
Maya
aha, tak to je zajimavy, protoze tim sedi vzdycky na levo a ted ty misky byli sice jinde a otoceny k jiny strane zdi,ale sel po ty nalevo jinak maj oba uplne stejnou nerezovou, takze tvarem to asi nebude
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 22:14
- Nahlásit
cernej caj
edit: tak holky, ted diky nefritt a její dceri vim, ze su blba jak tago a naletela sem jak malej jarda - trochu to rozveď...
A neboj, to se stane každému z nás....já před dvěma lety koupila na praní mýdlové ořechy - že budu prát ekologicky....a cca za půl roku vyšly testy, že to ale vůbec nepere - což jsem poznala taky sama Nešlo mi ani tak o cenu, co jsem za to zaplatila, ale o to, že si někdo mastí kapsu na lidech, kteří to navíc nedělají pro sebe, ale pro přírodu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2012 22:33
- Nahlásit
worick
.já před dvěma lety koupila na praní mýdlové ořechy
hele to já byla lepší a kromě mýdlovejch ořechů jsem používala ještě ekoprášek. Přestala jsem až, když mi zničil úplně novou deku od mý mamči a pokorně jsem se vrátila k Persilu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 07:31
- Nahlásit
worick
ty ořechy sem si za nekřesťanskej peníz koupila taky
kachna_
a potom věř všelijaké propagandě. člověk chce šetřit přírodu a ničí pak sebe
no... slečna mi za 1600 kč za měsíšní jídelníček zřejmě sestavila akorát jídlo dle tabulky na veřejně dostupným webu (když jsem to zkoušela já cca před měsícem, tak mi ale nefungoval, tak jsem na něj vesele zapoměla), s tím, že ani naklikaný to tam zřejmě není tak, jak by správně od odborníka být mělo (špatná skladba jídla, málo jídla, špatný poměr tuku/sacharidu/bilkovin - nehledě na to, že odborník by sakra neměl klikat).
Su fakt ráda, že to, že mi říkala, že na hlad si zvyknu, mi spusitlo majáček (a zaroven ze sem se najedla a nedbala jeji rady
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 08:14
- Nahlásit
cernej caj
To se stane, buď ráda, že jsi na to přišla brzo a nemusela ses trápit tou blbou dietou nějak dlouho. Slečně bych napsala výhružnej mail a la poškozený zdraví, podvod atd. a žádala prachy zpět, i když je nevrátí, tak se ti minimálně uleví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 08:31
- Nahlásit
Maya
me se celkem ulevilo uz kdyz sem zjistila, ze bych to radsi ani nemela jist
tatinek byl vcera na chvili u nas, tak pustil psy do zahrady - drapali me v noci kudlibabkama do vsech neodkrytych casti tela. Asi budu muset o vikendu udelal nalet na kudlibabky, ackoli nechapu, kde se tam FURT berou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 08:45
- Nahlásit
Maya
Slečně bych napsala výhružnej mail a la poškozený zdraví, podvod atd. a žádala prachy zpět, i když je nevrátí
taky bych to normálně reklamovala a pokud se slečna bude cukat, tak druhý mail by byl něco ve smyslu, že to předáváš k řešení D.A.S. pojišťovně právní ochrany, u které jsi pojištěná (to je jedno, že nejsi).
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 09:38
- Nahlásit
kachna_
Jo, a na čoiku a na živnostenský úřad, třeba slečna ani nemá ŽL.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 09:48
- Nahlásit
Maya
no ale to je moje blbost, ze dam nekomu prachy a neoverim si dopredu, jestli na to ma zl... hodne lidi za penize neco dela bez zl, jako kdyz skladam kompy, taky na to zl nemam, ale cas a praci to stoji a o nejakou kacku si reknu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 10:19
- Nahlásit
cernej caj
No podle mě nejde o to jestli má žl nebo ne a kolik bere peněz, ale že ty lidi podvádí, určitě jsi nebyla jediná, takže pokud nemá žl, tak je to na ní dobrá páka, protože určitě ví, že je to nezákonný. Kdybys ty skládala kompy tak, že by nefungovaly a brala za to prachy, tak by si jistě na tebe taky brzo někdo došplánul úplně stejně, za to když jsou lidi spokojený, tak je takový věci nezajímají.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 10:28
- Nahlásit
Maya
aha, takhle. No uvidime, skusim to nejak poresit. Ja v takovych vecech moc dobra nejsu, protoze se nedokazu v nekterych ohledech postavit za svoje prava, protoze sem byla doma vychovana k tomu, ze vsechno je vlastne ok vcera sem ji psala takovou "doplnujici informaci" kterou mi slibila, ale nedodala a jeslti to fakt ma z toho jidelnicku, tak ji nebude schopna dodat a bude se kroutit a podle toho pak couvnu. vyhoda je, ze mam zatim jen jeden tyden ze 4, ze treba dostanu aspon cast...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 11:59
- Nahlásit
cernej caj
Já původně cca před 3 roky začala hubnout s nějakou Evou (příjmení si už nepamatuju) a měla jsem při tom jídelníčku příšernej hlad. Naše Zuzka se v tom začala šťourat a protože jí to začalo bavit. Přihlásila se do školy na rekvalifikaci a každou chvíli má nějaký kurz. Takže dneska už má několik certifikátů - poslední i na dětskou výživu. Spolupracuje s dětskou doktorkou a pojišťovnou ZPMV. Udělala mi novej jídelníček a to mi opravdu stačí. Prášky na cholesterol jsem brala - už neberu. Zhubnutí mi snížilo i tlak a teď jen potřebuju ukočírovat cukr. Jelikož jsem sladkomil, je to pro mě to nejhorší. A přiznám se, že jsem i lajdák, takže to její úsilí o moje zdraví občas dost mařím. Jenže tělo mě vždycky včas upozorní, že se mám zase srovnat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 12:11
- Nahlásit
nefritt
jojo, napsala mi spoustu fakt "zajimavych" veci k tomu memu drahemu jidelnicku a asi si od ni necham po vanocich, az budou zas penize, udelat novy. Pusobi, ze tomu rozumi a v podstate nektery veci, ktery ja si myslim sama za sebe a slecna mi tvrdila opak mi potvrdila. skoda, ze je z tak daleka, k ni bych sla na konzultaci hned. Taky se mi libi, ze jen zmereni na te spesl vaze ma za par korun. v brne jen zvazeni nesezenes, dycky i s "konzultaci" jidelnicku (obecny rady jako pravidelnost, zelenina, ryby atd), a za to das 300...
me by se sice zhubnuti hodilo (na stehnech), nevyhoda je, ze to moje kilo az dve, co mi vadi esteticky mi s tema hodnotama moc nezamava
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 13:46
- Nahlásit
cernej caj
Tak až pojedeš na výlet do Českého ráje, tak si k ní odskočíš )) To je kousek.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 13:48
- Nahlásit
Nezkoušel jste někdo na čištění zubů u psů gel nebo sprej Platinum? Už je to poslední možnost co můžu vyzkoušet než budu muset objednat Charlieho na vyčištění ultrazvukem a do to ho se mi teda vůbec nechce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 13:49
- Nahlásit
nefritt
vzhledem k tomu, ze sem tam ted byla v lete znova po 13ti letech, tak pri zachovani frekvence navstevnosti to nevidim moc realne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 14:04
- Nahlásit
nefritt
To ani nevím, že na zuby existuje. To už to fakt Charlie má tak hrozný? Moji mají teda taky zažloutlý zuby, Dorin o něco víc, ale že by to byly nějaký extra nánosy se mi nezdá a pořád si říkám, že furt lepší toto než čištění, ale cizím psů do tlamy nekoukám, tak srovnání nemám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 14:32
- Nahlásit
nefritt
ja taky ne, ale muzes to zkusit... a poreferovat
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 14:45
- Nahlásit
Maya
cernej caj
No právě, že to má hrozný - nejhorší na špičákách. Jenže je to drahý, tak zkoumám jestli to už někdo nemá vyzkoušený, abych nevyhodila prachy a stejně jsme nakonec neskončili na čištění u veta. Jarka mi řekla, že to má po mámě, tý že se taky udělal kámen brzy. Když jsem mu dávala Plaque Off, tak to trochu povolilo, ale jak někdo říká, že mu to u psa zmizelo úplně, tak u nás teda určitě ne. To má pomalu 10 letej Dyk zuby v lepším stavu.
http://www.krmivo-platinum.cz/produkty-pro-zuby/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 15:15
- Nahlásit
nefritt
Teď je otázka, jestli ty neříkáš hrozný tomu, co já říkám ještě dobrý.
Je to teda pálka, ale koukám mají to na spokojenypes, tqm budu objednávat asi příští týden, tak teda budu váhat jestli to nevzít a jednou nevyzkoušet. Paque off u nás taky žádný zázrak, na pár místech ten kámen opadal, ale celkově všechno dolů teda nešlo ani omylem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 15:18
- Nahlásit
Maya
tak to je cena brutal, kdyby to nekdo mel ale ozkouseny, bylo by to fajn. Moji maj taky, ale asi nijak zly, i kdyz ty zvykaci kosti na zubni kamen sou taky k nicemu
(nebo si to muzes koupit, vyzkouset, pak za poplatek poslat nefritt, ta to taky vyzkousi a takhle si kazda uzmem cast lahvicky za nizsi cenu, kdyz to bude k nicemu
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 15:39
- Nahlásit
Tam píšou, že se to má dávat 6-8 týdnů, aby to mělo efekt a kámen slezl. Marcela od špiců si to prý koupila na výstavě a psi maj kámen dole. Ale prý to měli jenom trochu. To Charles má kamenolom.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 15:41
- Nahlásit
Asi tak jako ten vrchní obrázek
http://www.krmivo-platinum.cz/produkty-pro-zuby/va se-zkusenosti/
Po Plaque Off se to vždycky zmírní, ale jenom trochu
|