| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 08:01
- Nahlásit
cernej caj
Teda ti jsou šikovní, dali se na instalatérství.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 08:44
- Nahlásit
Maya
je videt, ze sou po "tatinkovi"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:03
- Nahlásit
Teď jsem si uvědmila, že jak jsem objednávala granule, co přišly včera nebo tak nějak, tak jsem zapomněla objednat vánoční dárek pro bráchova psa. Skleroza na pochodu, fakt, kde ho teď vezmu netuším.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 12:17
- Nahlásit
Maya
hele a co si pro nej predstavujes? jinak my si taky s rodinou davame navzajem darky pro psy
(jinak my obcas dostavame ke granulim nejaky darek a minule prisel takovy gumovy kruh, a kdyz bys do nej vepsala trouhelnik, tak v jeho vrcholech je rolnicka. rozmerama je ten gumovej krousek mozna trosku mensi, nez frisbee. moje psi nezajima, muzu ti ho poslat s trickama, az budou (mozna sou, neco na poste ceka))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 12:38
- Nahlásit
cernej caj
Ty jo, tak to by bylo super, to bych určitě brala, jestli ho neupotřebíš, jestli je teda velikostí vhodný pro borderku a je to fakt pro psy? jako to jsem s rolničkama nikdy neviděla, jen pro kočky , já kupuju právě vždycky hračky, oni zase mejm psům mlsky, no víme, co koho zajímá.
Tak myslíš že už trička budou? Jsem si říkala, aby dorazily do vánoc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 13:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no eka na poste uz asi 5 zasilek ale muz ma ted hodne prescasu, tak ji nestiha...
ja ti to vyfotim (asi v nedeli) a rozhodnes se, ja to neupotrebim. my z toho obchodu ale objednavame jen psi, takze by kocici hracka asi byla zvlastni, ale nemuzu to najit, ze bych poslala odkaz
takhle nejak to vypada, akorat ty krytky rolnicek sou mensi a sou ty rolnicky lip videt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 14:33
- Nahlásit
cernej caj
Jo aha, tak to jo, já myslela, že tam fakt visej nějaký rolničky.
Jinak zabít našeho lektora angliny je málo, on nám pustí Grace Kelly od Miky a nutí nás tomu rozumět!! Asi spadnul z višně nebo co, si myslím, že tomu snad nemůže rozumět ani rodilej Anglán.
A pak ještě tohle s Timberlakem, to jsem neznala, ale jako to chce znát text, ten nemá chybu http://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 19:59
- Nahlásit
Maya
caffepres je tu, ta gumova hracka ma prumer o neco mensi, ale tak si myslim, ze bordere ve vyvinu bude stacit. otazka, jestli ji vydrzi dyl nez 5minut, pac segry bordera roztrha vsechno ve vterine
ten timberlake hustej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 22:15
- Nahlásit
cernej caj
Tak on celkem zatím hračky moc neničí, takže teoreticky by mu chvíli vydržet měla, ale i kdyby, tak to je jedno, Enín je vždycky taky rozcupoval ještě pomalu na Štědrý den
Tak trička budou? Tak super, možná Julče dám to tričku už k svátku, abych mohla vysvětlit, že je tak velký, ho bude mít možná tak za dva roky, ale ty menší se mi tam tak nelíbily, ale tak do toho doroste.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 06:32
- Nahlásit
Maya
ja to zpracuju do nejaky obalky ale asi az v tydnu, doufam, ze na poste prodavaji obalky
takze adresu mam + doporucene na pojisteni na 5000?
uz vyrazim pomalu na vylet, bez ferinky teda, ale ona jeste jak je haravice, tak to by nemuselo dopadnout kdyz jedeme tolika autobusama ps: bude mit v utery 3 roky, to utika fakt rychle. A jeji maminka mozna bude mit konecne stenatka dalsi, doufam, ze to vyjde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 19:37
- Nahlásit
cernej caj
5000 je moc, aby zase kvůli tomu nebyla dražší cena, stačí tak 1000, i tak to bude za peníze jako balík, dopisy berou pojištění jen do 500, to se mi zase zdá málo. Jo, taky jsem koukala, že Ferinka bude mít nějaký příbuzenstvo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 22:21
- Nahlásit
Maya
ok, 1000. me je to jedno, hlavne kdyby neco, tak at aspon mas penize zpatky.
pani krpcova se me ptala, jestli bych nenapsala nejaky pidi clanek na jeden web tak su zvedava. Sloh mi dycky sel, ale jen uvahy anebo vymysleny povidky, rozhodne ne popis reality
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2012 00:19
- Nahlásit
cernej caj
A o čem budeš psát? Tak napiš taky něco do zpravodaje, každý článek je tam lepší než jen výpisy z výstav a plemenky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2012 09:19
- Nahlásit
Maya
ty mas teda napady
neco o vyletech/dogtrekkingu, jen par radek. Aby bylo videt, ze "spic neni jen urvany pes na zahradu".
zpravodaj ani neodebiram, tak netusim, co tam vse je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2012 17:22
- Nahlásit
cernej caj
Ve zpravodaji kromě těch běžných věcí o výstavách a chovu jsou právě i různý články co kdo napíše, co se špicem podniká a tak, takže určitě článek o dogtrekingu a výletech by byl vítaný, mohla by tam být i fotka, jedna dvě, jsou teda jen černobílý, ale to tak nevadí. Určitě něco spáchej, to vůbec nevadí, že nejsi členem klubu a zpravodaj neodebíráš, špice máš a o to jde. A rozhodně pro běžnýho člověka nechovatele jsou takovýhle články zajímavější.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2012 17:35
- Nahlásit
cernej caj
Ve zpravodaji kromě těch běžných věcí o výstavách a chovu jsou právě i různý články
no a můžu říct, že já jsem vždycky cíleně vyhledávala právě tyhle, nebo ty veterinární.
Maya
Život se špicem, nebo jak se to jmenovalo, byl super o paní s malým špicem, fakt krásně popsaný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2012 17:42
- Nahlásit
cernej caj
doufám, že příští rok už taky "odhodíme" děti a půjdeme aspoň nějaký MID
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2012 21:13
- Nahlásit
kachna_
pořídíte druhej batoh na děti a bude Aspoň budete mít dobrou tažnou sílu, jestli vemete všechny psiska,i když nevím, jak to máte se Cirem.
Maya
a není někde v elektronické podobě, že by se člověk podíval? Ale je fakt, že pro běžnýho člověka asi nejzajímavější.
No dám vědět, co napíše paní krpcová na tu moji pár řádečkovou slátaninu a když tak pak pošlu (nebo jestli chcete, můžu vam sem hodit, co sem poslala ji, jestli by to tak slo)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 00:16
- Nahlásit
cernej caj
V elektronické podobě není, v tom je ten celý vtip, že ho mají jen platící členové ale jeden ti přijde poštou, teda tvému manželovi, jsem si nebyla jistá tvým jménem když jsem předávala adresu
A článek určitě sem dej, taky si ho chcem přečíst.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 07:52
- Nahlásit
Maya
no to sem si myslela, ze asi v el. neni, tak diky se snad jeste stanu clenem abych si mohla cist ty clanky tam
no tak su zvedava ale strevo fakt nemam tu
PS: dneska asi v idealnim pripade zajdu po praci na postu a poslu ti ty tricka. PS2: dali na muj mail!!! na obalce bylo napsano "cz - czech republic"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:29
- Nahlásit
cernej caj
Ten článek je super!! Domluv se s pí.Krpcovou, jestli by jí nevadilo, že ho pošleš i do zpravodaje a když tak to tam pošli i včetně fotek s těma komentářema, ty jsou skvělý, fotky ve větším rozlišení, aby v tom černobílým provedení a tisku na nich bylo něco vidět. Pošli to tady pí.Keindlový http://www.spic.cz/index.php/kontakty/zpravodaj a napiš jí, že nejsi členem klubu a popros jí, ať ti pak pošle zpravodaj s článkem, ať máš doma ofiko potvrzení svého literárního úspěchu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:51
- Nahlásit
Maya
tak to su rada, ze se libi, to po ranu potesi já se paní Krpcové pak zeptám, až mi odepíše a uvidime
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:53
- Nahlásit
cernej caj
pořídíte druhej batoh na děti a bude
máme, ale tahat s sebou 40 km jen tak další zátěž (3kg krosna + 9kg Kačík nebo 17 Lucka) mi přijde už jako trochu zvrhlý . Oprava - hodně zvrhlý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:58
- Nahlásit
kachna_
ja vim, to bylo spis takovy porypnuti, vis jak by vam to zvedlo fyzicku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:59
- Nahlásit
cernej caj
tu
to je hezký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 09:07
- Nahlásit
kachna_
dik
se budu snad aj cervenat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 10:57
- Nahlásit
nevite, kdyz bych si chtela dat na web standart plemene, je jasny, ze tam dam zdroj, odkud jsem to zkopirovala nebo knizku kde sem to opsala. ale musim zadat toho cloveka co ma ten web jestli to muzu udelat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 11:09
- Nahlásit
cernej caj
já dávala odkaz na knížku a nežádala jsem, páč by mi to nepovolil. Co přetiskují lidi ten standard, tak ti slušnější uvedou zdroj, tak 10% mě požádá o svolení.
POkud si to pamatuju dobře, tak žádat nemusíš.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 11:33
- Nahlásit
cernej caj
Standard plemene je všude, je běžně dostupný, teoreticky vlastníkem je FCI a překladu do češtiny ČMKU a kluby a ti za zveřejnění standardu spíš poděkují. Pokud chceš ten platný, vezmi ho se stránek ČMKU nebo zes stránek klubu, i když teda v tom překladu je chyb jak máku, ale jiný neseženeš, to by sis musela přeložit sama.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2012 11:34
- Nahlásit
cernej caj
Jo a na ten zdroj bych se vykašlala, stejně s největší pravděpodobností ten zdroj není majitelem standardu, když už tak bych tam v rámci propagace dala odkaz na klub.
|