Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2012 10:18
- Nahlásit

cernej caj
dietní jídelníček... - kvůli tomu cholestrolu? Tak to mi ale přijde celkem nesmyslné, jíst kvůli tomu nekvalitní jogurty a mléko Přece se ví dávno, že odtučněné jogurty jsou pěkný sajrajt a nedoporučují se už ani dietářům o čínském prášku s vodou zvaném mléko nemluvě...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2012 10:21
- Nahlásit

worick
no prave... taky z toho nejsu uplne odvazana. asi to nebudu fakt jist vubec... mliko nahradim sojovim, tam cholesterol neni a je to docela dobry a bude. ale taky si rikam, ze to je jak vybijet klin klinem

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2012 17:58
- Nahlásit

cernej caj
Nemáš možnost sehnat kozí mlíko? To je na cholesterol taky dobrý. To odtučeněný bych radši nepila vůbec, to radši vodu. A ty jogurty taktéž.
Budou trička? To je super, zrovna jsem se chtěla zeptat, mě dneska dorazily ty větrníky, mě to teda pošťačka narvala napůl do schránky.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2012 18:57
- Nahlásit

Maya
kozí jsem jí chtěla taky doporučit, jenže vzhledem k tomu, že sama bych se ho nenapila ani náhodou...tak to nebudu radši nikomu vnucovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 07:59
- Nahlásit

Maya
no my mame pidi schranku, tak uvidime v pondeli, jestli se tam muz dostane, protoze asi bude muset bzt dzl v praci, tak nevim ale co bz to bylo jinzho nevim, protoze druhej balicek cekam na dobirku.

worick
my to jako decka pili u babicky, ale moc si to uz nepamatuju

worick
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 13:03
- Nahlásit

cernej caj
my to jako decka pili u babicky, ale moc si to uz nepamatuju - to bych si taky nepamatovala....tam jsem pila kravské, čerstvě nadojené a prý ráda a s chutí (no jo, blbé děcko ) ale kozí u tchánů před pár lety si pamatuju dobře...to jsem nepila, protože jak se mi to dostalo blíž k nosu, tak bych se poblila... Stejně tak z čerstvého kravského...Jsem strašně háklivá na jakékoliv puchy. Když tchýně ve sklepě škube slepice, začne mne napínat na zvracení hned, jakmile otevřu vchodové dveře - v žádném případě bych se k tomu nepřiblížila. Taťka pocházel ze sedlácké rodiny, ale byl to samé. Zůčastňovat se musel (třeba zabíjaček) ale byly chvíle, kdy odbíhal zvracet...

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 17:53
- Nahlásit

Tak hlásím, že jsme se vystavily a uřízly si pěknou ostudu, páč Baty se nejenže nepředvedla,ale i se v kruhu počůrala.
No ale dostaly jsme výbornou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 18:47
- Nahlásit

kachna_
tak to gratuluju k vyborne to aspon potesi, kdyz se clovek musi tvarit, jako ze tam fakt neni, aspon na to budete vzpominat se smichem

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 19:30
- Nahlásit

kachna_
A prej se chtěla nechat podrbat na bříšku? Ale zase lepší než kdyby byla ustrašená nebo tak něco a na první pokus dobrý A výborná super, gratuluju
worick
cernej caj
Já jako dítě kravský čestvý pila taky, ale teď už mlíko nemůžu, kozí mi taky smrdí, ale prej snad převařit a je to dobrý, ale vyzkoušeno nemám

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 19:32
- Nahlásit

Maya
A prej se chtěla nechat podrbat na bříšku?
ta tam rotovala jak v žába v mixéru .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 19:42
- Nahlásit

kachna_
no to mas fakt teda raracha

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2012 19:47
- Nahlásit

kachna_
Veselej špic no
cernej caj
S balíkem si nedělejte násilí, já na to nespěchám.

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 10:18
- Nahlásit

Maya
nezkoušela jsi pro psy Nutra Gold?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 10:49
- Nahlásit

nefritt
Přemejšlím, ale myslím, že ne. Ono mi připadá, že to není až tak běžně dostupný.

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 11:39
- Nahlásit

Maya
Hájek to má už asi rok běžně k dispozici. Už jsem na to několikrát koukala. I jsem hledala recenze, ale je toho málo

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 11:41
- Nahlásit

http://www.topkrmiva.cz/nutra-gold-holistic/c-1317 /

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 12:31
- Nahlásit

nefritt
Jo, občas to někde mají, jenže já nakupuju jen tam, kde můžu vzít víc věcí a nebo je doprava zdarma a to jsem asi nikde nenašla, protože vím jistě, že jsem si říkala, že kdyby se mi to někdy sešlo, že bych to klidně vzala. Právě moc recenzí asi nebude, že je to tak málo dostupný. Je to škoda, no je to stejný jako s wolfsblutem, taky běžně k nesehnání.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 17:54
- Nahlásit

Maya
tak to prej bylo nejaky stary oznamko, co nasel muz ve schrance... tak cekame dal

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:31
- Nahlásit

cernej caj
Že by to zase šlo přes Bosnu nebo nějaký jiný Balkán? Oni vůbec ti Anglání jsou v tomhle divný, ty větrníky jsem platila přes paypal, tam mám zadanou adresu včetně republiky, ale když se to zaplatí, tak se název republiky změní jen na cz a oni to tak prskli na ten balík, naštěstí se někde na poště našel nějaký inteligent a ten tam rukou dopsal Czech republic, takže to došlo celkem brzo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:34
- Nahlásit

Maya
no ja jim tam psala maila, ze jim ten system asi vraci spatne kod pro czech republic na CS (ta bosna), tak uvidime, jestli to dojde na cz nebo cs

a nemuze to byt duvod, ze jim nefungoval tvuj ani koleguv paypal? ja teda nevim, jak to funguje, ale vyplnujete tam taky stat? pokud jo, pak je mozny, ze se to v systemu prehazuje "czech republic -> cs -> bosna" a proto ten paypal neni funkcni, prtooze pak neodpovida treba nejakym tech kontrolam

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 21:58
- Nahlásit

cernej caj
To nevím, možný to je, adresa je zadaná v paypalu, ta se nikde jinak nevyplňuje, jen se klikne na zaplatit a ono si to samo strhne prachy a jim dá tu adresu, v tom cafepressu se taky zadává adresa při přihlášení, tak možná, že se to nějak porovnává a nesouhlasí to, je pravda, že v těch jiných obchodech, kde jsem platila, se adresa nevyplňuje, ale jen si jí berou z toho paypalu, jen u toho cafepressu je už adresa vlastně vyplněná předem před zaplacením, takže asi teoreticky možný by to bylo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 08:31
- Nahlásit

vcerejsi prvni den diety - vecer hlad jako vlk, tak sem si dala nad ramec jeste rohlik navic, rano uz me hnalo kruceni v brise na zastavku busu, a to su zvykla fakt jist az v praci... a prej je to OK, ze mam hlad, ze to je tim, ze na tu dietu nejsu zvykla a uvidime, jestli si za tyden zvyknu.

sem nevedela, ze pri cholesterolovy diete je potreba mit hlad a je to tak vlastne v poradku a musim si na to zvyknout bych rekla, ze slecna je za ty prachy dost mimo... ale mozna se jen pletu ja a silhat hlady bez dalsi moznosti se najist je vlastne v norme

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 09:14
- Nahlásit

cernej caj
No já nevím, ale u všech diet na hubnutí je základem, že nesmíš mít hlad, ale třeba je to u tý cholesterolový jiný to se nemůžeš najíst ani ovoce zeleniny když máš hlad? To se mi zdá nějaký divný.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 10:05
- Nahlásit

Maya
me je to taky divny. kdyz u hubnouci nemas mit hlad, proc u cholesterolove, ktera nesouvisi s hubnutim hlad mam a prej zatim to nemam resit, ze si zvyknu...a ze to bude resit az kdyz si nezvyknu. no to sem se taky divila, ze mi nenapsala, at si dam treba zeleninu... ale at vydrzim a drzim se jidelnicku.

mam energetickou hodnotu toho jidelnicku na 5500kj, coz je mozna jako redukcni hodnota u lidi, kteri se vubec nehejbou... a prej je to tim, ze mam studeny vecere, kdyz si nemuzu varit, ze teplejma by se mi to o 1000kj navysilo... si myslim, ze kdybych k veceri snedla vic studenyho jidla, ze se mi to navysi taky i bez vareni (no rekla bych, ze hur sem si uz vybrat nemohla

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 10:28
- Nahlásit

cernej caj
no rekla bych, ze hur sem si uz vybrat nemohla
No popravdě většší ptákovinu než tu se studeným a teplým jídlem a kj jsem neslyšela, ty wogo, kdyby to bylo tak jednoduchý, že jídlo ohřátím přijde o kalorie, to bych jedla jedině vařící

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 10:45
- Nahlásit

Maya
no to ja taky ne ona to nemyslela tak, ze ohratim se to zmeni, ale ze kdybych si varila, tak muzu pouzivat jiny suroviny, proto ten rozdil. rozhodne si nemyslim, ze se snazit pretrpet i 3h hlady...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 10:52
- Nahlásit

cernej caj
I tak je to divný, vysoký cholesterol má mamka i brácha, oba občas tu dietu drží a co vím, tak právě ovoce zelenina se může v neomezeném množství, určitě jablka, ty mamka jedla kila a měla nějakou tu dietu napsanou přímo od doktora. Ale popravdě, žádný velký efekt to stejně nemělo a skončili oba na prášcích, ono už se to dneska tak nějak říká, že jídlem cholesterol moc neovlivníš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 11:22
- Nahlásit

Maya
prave me je to taky divny. ze nemuzu ani trochu zeleniny a ze je to v poradku, ze mam hlad? ve ste co jite dycky rikaj, ze hlad byt nesmi.

no prave. si myslim, ze mi to nepomuze, ale... zkusit chci vsechno co pude

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 11:27
- Nahlásit

cernej caj
Maya
No já nevím, ale u všech diet na hubnutí je základem, že nesmíš mít hlad - no...taky na to koukám jak vejr to je ale nějaká blbina, ne?... 5500kj se mi zdá hrozně málo...boha, radši nebudu přepočítávat, kolik sežeru denně já
Nevím, asi jsem vám to sem už psala, že jsem si onehdá u tchána po letech neměření (nebylo třeba, vždycky jsem měla tlak nízký) naměřila vysoký! tlak A to jsem si najivně myslela, že když si léta držím stejnou, rozhodně ne nadváhu, že se vysokého tlaku a cholesterolu bát nemusímTakže neboj, za chvíli budem na stejné dietě tuším všechny

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 11:29
- Nahlásit

cernej caj
Když budeš mít hlad, tak hlavně budeš tloustnout, já bych to postavila na tom, že nechci ztloustnout, tak ať kouká navalit ještě nějaký jídlo

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání