Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:08
- Nahlásit

nefritt
Tak takhle hnědý to moji nemají, oni spíš mají jako celý žlutý zuby,takže to asi mají míń, ale po celých zubech.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 20:55
- Nahlásit

nefritt
moji to taky nemaji tak moc... jenze zase, pokud malej fakt slezl, tak u velkyho to muze taky pomoct a treba po dvou kurach by se to taky zlepsilo

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 08:05
- Nahlásit

nefritt
Problém u mě by asi byl stříkat do 2x denně, to bych fakt nemohla a ještě ohlídat, aby hodinu před a hodinu po nic nežrali a nepili, což by znamenalo nedat ani mlsku po úspěšném aplikování, no možná bych to zkusila nejdřív jen u Dorina, u toho by to mohla jednou nastříkat mamka, ale u Kima to nedá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 08:34
- Nahlásit

tak sem chtela vratit 50% penez za to ze mam jeden jidelnicek a dalsi 3 ne, ale prej mi vrati maximalne asi 30% s tim, ze jeji cas je velmi drahy kdyz na to studovala nekolik let... a udajne ze ma i druhej hotovej, ale jeste mi ho neposlala, tak kdo vi ja su hlavne docela sokovana z toho, ze me oblafla, nedodrzela tak pulku toho, na cem sme se domluvili ale jeste ma pocit, ze ja su ta spatna jak rikal muz, "vyser se na to, sou to jen prachy a radsi podle toho ani nejez"

jojo, s tim, ze se nesmi pit a jist je taky problem, vecer bych to ohlidala, ale rano tezko...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 09:48
- Nahlásit

cernej caj
Seš moc měkká, já bych jí napsala, že moje zdraví je dražší než její čas a ať kouká navalit všechny prachy, jinak že jí napráskám na čoiku, že prodává zdraví nebezpečný produkt, protože špatně sestavená dieta pro nemocného člověka může znamenat smrtelné nebezpečí atd. atd. a klidně bych jí tam napráskala, mají na stránkách formulář, není nic jednoduššího než ho vyplnit. Jo, jsou to jen prachy, ale o ty prachy až tak nejde, mě by šlo spíš o princip nedat to takovýhle podvodnici jen tak lacino.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:04
- Nahlásit

Maya
ja vim. stve me, ze je to kamoska kamaradky a kamaradky ji bezmezne veri, ale nejsu si jista, zda jsu ochotna jit do konfrontace zaroven i s tou kamaradkou...

ale zase mi rekla, ze jidelnicek mi udela na dalsi tyden jinak, tak su zvedava. treba se v ni zas neco hnulo a ten novej bude lepsi. Ale mekka su. to mas pravdu, ale ja tohle resit neumim

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:27
- Nahlásit

cernej caj
Tak kamoška kamarádky, to je blbý, s tím asi nic nenaděláš. Na to že ten další jídelníček bude lepší bych moc nespoléhala, jeslti se v tom vůbec nevyzná, tak to nemůže ani moc dobře udělat.

nefritt
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:55
- Nahlásit

Asi to zkusím a koupím to zubní čistidlo. Ale na fauně psala nějaká paní, že jí pomohl ten gel, tak zkusím gel. Dám si to jako dárek k vánocům, abych ho nemusela uspávat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 13:24
- Nahlásit

Maya
no prave, ciziho taky odpalkujes snaz.

nefritt
tak su zvedava, jak pak poreferujes. moji sice ten kamen tak zlej nemaj, ale kdyby to fungovalo, tak bych to asi i na malej koupila, lepsi nez to uspavani

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 13:33
- Nahlásit

nefritt
Copak Charliemu ten gen nandáš, s gelem já měla problém s Dorinem, to jsem se mu dozadu vůbec nedostala, takže já bych asi musela jedině ten sprej. Tak pak poreferuj, taky jsem zvědavá, to vypadá, že mě na to peníze zbydou když tak až po vánocích.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2012 14:57
- Nahlásit

dizajnový klacky, plavou, jen bacha, pes je nesmí kousat
http://www.doog.com.au/shop/category/cat18829/The_ Sticks.html

worick
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 07:40
- Nahlásit

cernej caj
nereaguješ na berňákách tak to kopčím sem

: cernej caj
Ahojky, tak taky souhlasím, kavárna vypadá dobře, je taková celkem malá, ale vzadu jsem viděla ještě něco jako koutek pro matky s dětma, leč jsem moc nenahlížela. Dělají i nějaká jídla, jako saláty či říkaly holky, že lososa. Záleží pro jakový účel to chceš. Jen s někým na skok sednout je příjemná. Nějaká větší společnost už by tam asi nevlezla

Jak jsme jeli odsud, Tom mi říkal, že někde kolem má můj brácha policejní ubytovnu...akorát jsme se ho nezeptali kde přesně...a stejně byl zrovna v práci (jel do Brna pár hodin před náma )

Ty jsi kdysi dávala fotku budovy kde pracuješ...není to ta IBC? Když jsme jeli kolem, připadla mi nějaká povědomá...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2012 07:47
- Nahlásit

worick
uz sem psala na bernaky, ja vcera nemela moc cas, tak to zpracovavam zas vsechno se spozdenim

nefritt
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2012 17:05
- Nahlásit

Mám radost. Absolvovala jsem s Crazy svod a pošoupli nás do dalšího kola. Obávala jsem se té výšky. Je to teda těsný s hodně odřenejma ušima, ale jdeme dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2012 17:49
- Nahlásit

nefritt
tak super a mas potvrzeny, ze i kdyz o chlup, tak neni prerostla

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2012 17:52
- Nahlásit

nefritt
Gratuluju, takže to nakonec vyjde. To jsem ani nevěděla, že svod je nějaký vícekolový.

worick
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2012 23:55
- Nahlásit

cernej caj
hele dietářko ty teďka nemáš na výlety sil nebo jen nepíšeš, že chodíš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 19:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

worick
na tu dietu seru, pac slecna je uplne vymazana a i rady najity na internetu sou lepsi, nez co mi dala ona a ja si nehodlam znicit zdravi za vlastni peniz

ted sme nikde dlouho nebyli, doufam, ze pristi tyden se to zlepsi nabizis snad nejaky vylet?

edit: fotky z podzimni dovci u zdaru nad sazavou... no mam resty,a to mi tam jeste ceka srpnova medvedi souteska

worick
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 21:28
- Nahlásit

cernej caj
ted sme nikde dlouho nebyli, doufam, ze pristi tyden se to zlepsi nabizis snad nejaky vylet? - dobře víš, že ,,šmíruju" ty tvoje Ale jo, mohla jsi přijet za náma na Buchlov máš to skoro stejně daleko Ale sama jsem nevěděla, jak to v tom vichru bude vypadat, ani kolik nás nakonec pojede. Mamka se bála do lesa, že na ni padne strom, tak jela jen sestřenka. Chtěla jsem volat kánošce, ale taky jsem to nakonec kvůli vichru vzdala A taky jsem marně pátrala, jestli se tam třeba nekoná zrovna honVšechny samozřejmě s pejsama

nefritt
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 06:46
- Nahlásit

cernej caj
Maya
No musí absolvovat svod, potom rentgeny a nakonec bonitaci, takže vyhráno ještě rozhodně nemáme, ale první kolo jsme zvládli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 07:19
- Nahlásit

worick
no daleko to mam mozna podobne, ale 2h v buse + hodina cekani na autobusaku uz jsou neco, co nejsem realne moc casto ochotna absolvovat, navic kdyz je echt hnus venku... a pak samozrejme to samy vecer dom, teda za predpokladu, ze bych se dom vubec dostala, protoze 50% autobusaku te neveme se psem.

nefritt
no to teda zadna slava, ale ste o krok bliz zase

worick
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:08
- Nahlásit

cernej caj
sorry já si neuvědomila, že nejezdíš autem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

worick
to vis, porizeni ridicaku mi zatim prijde jako poddruzna vec

normalne, holky, sem ztratila v patek kilo. Sem doufala, ze ho aspon budu mit v praci, ale prdlajs

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:31
- Nahlásit

cernej caj
sem ztratila v patek kilo
Teda jsem prvně při čtění myslela kilo jako fakt kilo. Ale to bys asi v práci nehledala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:34
- Nahlásit

Maya
to bych se spis bala, ze bych ho nasla

worick
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 10:13
- Nahlásit

sem ztratila v patek kilo
Teda jsem prvně při čtění myslela kilo jako fakt kilo. Ale to bys asi v práci nehledala.
to bych se spis bala, ze bych ho nasla
-
Já si taky řekla: ,,no hele, už jí ta dieta zabírá, dokonce i zhubnula..." a ono takhle No tak tohle naopak nepotěší

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 10:14
- Nahlásit

Na spokojenypes už nemají Dog Lover Gold, co to??? Beru ho tam několik let a teď tohle. No naštěstí tam mají TOTW, takže alespoň tak, ale chtěla jsem něco levnějšího. Na granule.cz mají nové granule, o tý značce jsem nikdy neslyšela.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 10:51
- Nahlásit

Maya
totw? co to je? a ty novy granule to je co? nemam moc cas nic hledat ted

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 11:30
- Nahlásit

cernej caj
TOTW je Taste of the Wild, ty nový granule jsou Annamaet, ale jsou teda dražší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 12:16
- Nahlásit

Maya
a ten dog lovers gold uz jinde nemaj? ale je to na pytel, jsi na neco zvykla a ono kulovy

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání