| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 13:44
- Nahlásit
cernej caj
Mě zase víc vyhovuje to frote a na povlečení krep a ta nejhlavnější výhoda, oboje se to nežehlí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 13:53
- Nahlásit
Maya
tak ja to stejnak nezehlim ani tak ale krep mam taky radsi na povleceni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:14
- Nahlásit
Tak dneska jsem měla sebou prvně čtečku, futrál pasuje akorát, akorát teda ten co jsem chtěla měli jen fialovej a ne černej, což teda jako svítí do dálky a jako paráááda, že já si jí nekoupila dřív.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:58
- Nahlásit
Maya
ted se bez ni nehnes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 22:21
- Nahlásit
Koukám, že už mi zase funguje myspace, jsem tam kdysi zkoušela i ty jejich koláže a podobný blbinky a furt to tam je
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 01:45
- Nahlásit
cernej caj
Maya
Děvčata, tohle ale není tuším froté prostěradlo - je to žerzej
Froté jsem mívala tam, kde se málo topilo, teďka máme všechny jen žerzej (tričkovina ) Povlečení kupuju jen bavlněný satén a nežehlím ze zásady - stejně se po prvním vyspání změní v to čím bylo, než jsem ho vyžehlila A ta napínací prostěradla neskládám(nevím tak na co, vždyť se to vypne ) ale normoš to narvu do velkého šuplete, co mám vyhraženo jen na ně Pravda, poskládaných by tam asi vlezlo víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 08:10
- Nahlásit
worick
Myslíš na tom videu? Tak já to moc nestudovala jaký tam mají materiál, ono stejně spíš jde o tu gumu, jak je kolem dokola, tak to prostě složit nejde, takže teoreticky by tak mělo jít složit i frote prostěradlo, ale teda myslím, že to ani zkoušet nebudu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 08:16
- Nahlásit
Maya
ta kolaz je super
me ten saten moc nevyhovuje, rada mam fakt klasiku bavlnu hladkou nebo v krepove uprave, na zimu nepohrdnu flanelovym povlecenim, ale ten saten me nesedi. A uplne nejvic fuj sou ty s umelou primesi, ktery navic brutalne klouzou a perina se v nich ani neudrzi v rohach
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:41
- Nahlásit
cernej caj
Satén taky nemusím, ty s umělou příměsí jsem ani nikdy neměla, myslím, že na spaní to moc vhodný není, není nad bavlnu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:01
- Nahlásit
Maya
hlavne me stve, ze je to na omak fakt neprijemny a hrozne v tom vse klouze, takze mas rano perinu venku jak kdybys nekde v noci ve snu radila
tak uz je to zverejneno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:15
- Nahlásit
cernej caj
Pěkný A do toho zpravodaje jste se domluvili?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:16
- Nahlásit
Maya
to se jeste zeptam, protoze to se mozna nekde ztratilo nebo vypadlo pri komunikaci, kdyz sem se ptala o vikendu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:33
- Nahlásit
Tohle je dobrý, tak víceméně stejnou zkušenost mám s doktorama stejnou http://www.protisedi.cz/article/svetle-chvilky-cer neho-kasle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:57
- Nahlásit
Maya
cernej caj
bavlněný satén je 100% bavlna, není to studené a je to prakticky jako starý dobrý damašek, akorát to není tak těžké a tuhé(on se vlastně ještě k tomu škrobil ) ale měkké a příjemné i na omak...prostě lepší technologie
add černý kašel
po třetí návštěvě doktora bych já už asi střílela minimálně někoho inzultovala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
v klidu, u mě se snažili 5 měsícu přijít na to, co mi je - pak zjistili že komplikovanej zápal plic, skoro přechozenej do školy sem nechodila skoro 6 měsíců s tim, ze mam CHOPN v nejakym mirnejsim stadiu diky tomu
jo jinak ten bavlnenej saten to jo, ale je to takovy moc hladky ale damasek super, to je hrozne prijemny ale kdyz mas v posteli psy, tak neadekvatne drahy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:42
- Nahlásit
cernej caj
Viděla jsi to poslední video v tématu o pátku? Já jen že si stěžuje, že tě psi budí, jinej toho využije
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 12:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
tak to je teda hodne husty
edit
Maya
tak uz sem to poslala na zpravodaj, uvidime, jestli to vubec budou cist, nebo mit zajem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 13:23
- Nahlásit
cernej caj
Zájem určitě bude, poslala jsi i fotky? A na ten mail jak jsem ti tady psala vejš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 13:53
- Nahlásit
Maya
jj, na ten mail co si psala vejs, s tim at se podivaji jestli by meli zajem a pokud jo, ze vybrany fotky, co by chteli, poslu vetsi. ted to tu v praci nemam
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:12
- Nahlásit
Maya
Tohle je dobrý, tak víceméně stejnou zkušenost mám s doktorama stejnou http://www.protisedi.cz/article/svetle-chvilky-cer neho-kasle
no, a kdo ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:26
- Nahlásit
cernej caj
Jo, tak já se poptám jestli to dorazilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:33
- Nahlásit
a to myslim jeste muzeme bejt radi za nase zdravotnictvi...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:16
- Nahlásit
cernej caj
Balíček dorazil, díky za hračku, je super, ta bude pro Zeuse akorát, tričko pro mamku se mi zdá nějaký velký, no uvidím, mají ty velikosti asi nějaký divný, když mě je L těsně akorát a tohle by teda mělo být o dvě čísla větší. No přinejhorším ho prodám a bude mít za něj alespoň prachy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:09
- Nahlásit
Maya
tak super, ze uz prisel. Snad se bude hracka libit (a nebyl zeus bez dia? , ale ty moje bestie o ni neprojevili fakt sebemensi zajem
No jako to moje Sko bych rekla ze na CR pomery je to tak na pomezi M/L, zit v anglii tak tam snad kupuju detsky velikosti nebo co tak snad to mamce bude, zase zalezi, jeslti by ji volnejsi nevadilo? ja su taky zvedava, jak padnou ty trika co sem koupila ja
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:59
- Nahlásit
cernej caj
Volnější nevadí, no snad jí bude, právě to L bych řekla, že je jako u nás, to mám taky L spíš těsnější, akorát možná ty rozestupy mezi velikostma mají větší, ono to jsou asi americký velikosti, tam je všechno oobr
To jsem taky navrhovala, že na Zeuse by se mělo volat Die, ale neprošlo to Jemu se určitě bude líbit na aport, borderka no, ta aportuje furt, že se na takovouhle hračku vykašle špic, to je jasný, ty moji by si takovýhle taky ani nevšimli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 22:03
- Nahlásit
Maya
u nás frčí dvě věci - balonek pro tima a piskaci kachna pro feri. Na uzel se obcas sou ochotny podivat. Ale jinak? jak rikas, ani si nevsimnou
no on stejne chudak pes, kdyby mu rikali furt jinak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 15:25
- Nahlásit
V úterý doprava zdarma, tak nakupujte http://www.dendopravyzdarma.cz/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 15:55
- Nahlásit
Maya
ty moji by si takovýhle taky ani nevšimli
nejoblíbenější aportovací hračkou našeho špice je náš aportující ovčák . Buď mu visí na ocasu, nebo ho kouše do zad, případně jen tak běží vedle něj.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 16:21
- Nahlásit
kachna_
nejoblíbenější aportovací hračkou našeho špice je náš aportující ovčák
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 18:55
- Nahlásit
kachna_
Taky dobrý.
U nás je nejoblíbenější, teda jen u Dorina, Kim se ani nebotěžuje, tenisák a takový ten díratý latexový míček.
|