Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:29
- Nahlásit

Maya
jestli chces, nasypu ti nekam fotky z dovoleny, nejsou jeste zpracovany ale zabavi te to na chvilu

ja si kupuju papirovy, na mobilu sem to taky mela ale to me nebavilo

ja bych chtela nejaky bokovy maskace. Jestli mas pocit ze mas cas aspon na tyden, muzes se pustit do hledani

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:01
- Nahlásit

cernej caj
fotky jooo, teď jsem si utřela stůl a počítač a vyleštila pravítko, měla jsem hadr a houbičku, mám už jen hadr, nějaká černá díra či co
bokový maskáče se mi zdají jako nesmysl už z principu hledat můžu, ale jak poznám podle fotky, že jsou bokový? nebo to tam píšou? mám pocit právě, že já jednou shánělo normální kalhoty a strašně mě štvalo, že snad nikde na netu nebylo napsaný jestli to jsou bokovky nebo normální kalhoty

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:10
- Nahlásit

Tak koukám hledat maskáče je i zábavný http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=385

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:14
- Nahlásit

Maya

no kdyz ja bych chtela kalhoty na ven, maskace se mi libi, ale nesnesu nic co me tlaci do bricha, coz normalni kalhoty tlacej pri sezeni, ohybani... jak mi je blbe po vsem mastnejsim nez vubec tak mi taky je blbe kdyz me neco zacne tlacit do bricha...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:25
- Nahlásit

přišla do módy oranžová, kterou by předtím puberťačky odmítaly se slovy "ale mamí, vždyť bych v tom vypadala, jako popelář!!" jo ahááá teď jsem poučena a všechny orinž trička ze skříně ven, sakra a zrovna taková oblíbená barva

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:27
- Nahlásit

Maya
Moje ségra má už čtvrtýho knírače - prostě tomu plemeni propadli. Tobě se může zdát, že se k nim bordera nahodí, ale prostě je to "jejich" plemeno i když ty si myslíš, že ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:33
- Nahlásit

nefritt
ty lidi si proste na toho psa zvyknou a vyhovuje jim v urcitych ohledech, s tim ze kdyz se jim jeste i libi, tak nechteji menit, to je jasny.

neofico mala skala foto tak tady jsou fotky, doma je mam probrany a upraveny, takze ofico pak budou trochu jinaci, aspon se pak na ne nebudete ale muset koukat znova

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:39 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

nefritt
Ale jo, já jim jejich plemeno neberu, ale mě je prostě líto toho psa, proto do toho krafu, protože to je tak jediný, co můžu dělat.

edit: teda krafala jsem, teď už je to jaksi jedno

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:46
- Nahlásit

cernej caj
Krásný fotky, ale teda všude schody a žebříky, tam by mě nikdo nedostal ani omylem. A židovský hřbitov pod dálnicí??? tak to zase teda šokovalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:54
- Nahlásit

Maya
to vis, posledni pohreb nekdy v roce 1956, tak tam zacatkem 90tejch let postavili dalnicni najezd... fakt hruza.

no tak skalni mesta vetsinou moc na rovine nejsou, to by se mi i taznej pes obcas hodil. Taky nas pekne bolely zadnico stehenni svaly

ps: dostala sem k svatku kytaru, tak to je uz impulz k tomu se naucit hrat

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 10:56
- Nahlásit

Maya
Tak koukám hledat maskáče je i zábavný - a přemýšlím, jestli ještě mám nějaké oranžové tričko...a snad ani ne - mně zase oranžová nesluší
Mám bokové skoromaskáče(takové světlé to maskování) - chtěla jsem hodit fotku, ale na ní to není vidět.
cernej caj
neměla jsem je na sobě u Bzence?
Mám všechny kalhoty bokové (některé více, některé méně) ale v kalhotech do pasu se teda cítím úplně blbě, blééé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:02
- Nahlásit

worick
musela sem teda pohledat, ale mela si cerne ke kolenum, tak to asi nebude ono

me stve, ze ani koupit kalhoty v obchode za draho se mi nedari, protoze na zadech nad zadnici bych strcila jeste druhej zadek, zato s ceskou zenskou postavou obdarenou bokama nikdo v obchodech nepocita co sem mela oblibenej obchod s riflema, ten me zrusili tak ted uz smula.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:17
- Nahlásit

cernej caj
Předpokládám, že těma bokovkama myslíš něco jako toto?
http://www.cissburyleathers.co.uk/ladies-low-waist -cargo-pants-i1584.html
toto nejsou bokovky? ono to fakt nikde nepíšou co to je, tak to se pak blbě hledá
http://www.rvcklement.cz/detail/kalhoty-sukne-army /kalhoty/01612k-kargo-kalhoty-pt/

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:23
- Nahlásit

pěkný obojky a další věci http://www.fler.cz/zbozi/obojek-tlapickovy-zeleno- hnedy-25-35-cm-2867077

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:25
- Nahlásit

Maya
oboje moc pěkný, nicméně ty první by měli končit zhruba v místech, pokud sou zaplý a těm druhým přebývá pásek. ony se právě takovýhle spíš sportovní kalhoty bokový nedělaj

ten pas tak takhle jenze v tomhle modelu se slecna asi ani neposadi

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:53
- Nahlásit

cernej caj
fuj, kalhotový bikiny tak to jsem fakt nikde neviděla, to si asi leda budeš muset nechat z maskáčoviny ušít a nebo nevím, nebylo by jednodušší koupit si normální do gumy?

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 11:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
ten pas tak takhle jenze v tomhle modelu se slecna asi ani neposadi - pěkné, ale když už je to tak moc (slečna už si musí kontrolovat, aby jí nevylezla nejen zadnice... ) tak už je to zase nepohodlné - já moc boky nemám a mi to jede dolů Obtažené úplně nesnesu Ty co dala tipy Maya vypadají dobře A ten obojek - ten je krááásný. Fakt škoda, že na mých psech taky není obojek vidět A vodítko k němu.....Worka má flexinu a Berryho vodítko vytáhnu z batohu jednou za uherský rok - chodí na volno

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 12:17
- Nahlásit

cernej caj
tyhle asi taky ne co? http://www.army-obchod.cz/zbozi/damske/damske-kalh oty/kalhoty-ladies-trousers-cerne-402

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:01
- Nahlásit

worick
no nejlepší je, když jsou v předu nižší, ale vzadu jsou vyšší

Maya
to sou ty stejný jak ty první, ale už aspon cz - tak a teď level 2 - kde je maj na očíhnutí v Brně?

mě se tak nechce pracovat, teplota mnou lomcuje, zítra jdu sjíždět tu dyji... konstelace na to abych se pak 14dní nudila doma

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:32
- Nahlásit

cernej caj
teoreticky by je mohli mít tady, ale já je tam teda nikde nevidím, ale zase s nima můžeš online pokecat a zeptat se http://www.army-store.net/clanky/prodejny

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:35
- Nahlásit

cernej caj
a ten shop rvc klement s odkazem výš má prodejnu v Brně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:40
- Nahlásit

Maya
tak děkuju, tam se zkusím zastavit a zeptat příští týden, to vím kde je a občas nakukuju do výlohy.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:15
- Nahlásit

cernej caj
nebo co jsem koukala docela překvapeně, mají na webu docela dost maskáčů v rybárských obchodech, tak až půjdeš někdy kolem rybářského obchodu, ty jsou taky všude, tak můžeš taky nakouknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
blbý je, že maj většinou typický chlapský kalhoty, jednou sem koupila u číňanů za 200 úplně luxusní ale po těch 6ti letech už sou teda... no pořád použitelný, problém je v tom, že jak sem přibrala, tak přibraly se mnou a když sem pak zhubla, tak už se nezmenšily

ps: caffe press nebudes zkouset znova?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:33
- Nahlásit

cernej caj
a jo, trika, na ty už jsem úplně zapomněla, mohla bych to zkusit znova, peníze tam zatím mám
no tady jsem našla taky něco a viděla jsem to v nějakým obchodě i se špicem uprostřed http://www.youtube.com/watch?v=cZs6ZbQ7aVw

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:37
- Nahlásit

tady je se špicem http://www.metalwindspinners.com/images/dogs/Keesh ond-wind-spinner.jpg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 14:48
- Nahlásit

Maya
docela zajimava vec

po dlouhe granulovo acana dobe sem zas objednala fferince ten fromm, se mi zda ze podrazily o 100 od minule

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:13
- Nahlásit

cernej caj
Tak to nevím, já From neměla už dlouho, teď víc beru místo toho Nutram.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:16
- Nahlásit

Maya
utika ti ten den v praci aspon? me tu neco nefunguje, takze zadna prace za mnou od obeda pomalu tak hruza... jeste prezit zaverecnych 30 minut a domu.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 15:27
- Nahlásit

cernej caj
mě tu funguje jen net, naštěstí teda a naštěstí já už jdu domů za chvilku, ale moc to teda neutíkalo, je to děs takováhle nuda

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání