| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:31
- Nahlásit
kachna_
No minimálně balzám na rozdíl od smradlavýho višnáku voní.
Ale je fakt, ze slození jsem teda nestudovala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 23:36
- Nahlásit
kachna_
Jo, uz jsem to našla, abych nebyla za blbce ve višnáku je peruánského balzámu jen kousek, kdezto balzám je jen balzám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 07:57
- Nahlásit
Maya
na rozdíl od smradlavýho višnáku
mně voní , jen vím, že ostatním ne
balzám
no já tím myslela, že se doporučuje v úplně stejných situacích, jsem to napsala špatně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 08:28
- Nahlásit
cernej caj
no a rano teda na oficianim 42,5 (s tak kilakem a pul navic) sem se nechala odvezt - velká gratulace za statečnost - mne by děsilo jen to číslo dostatečně na to, abych se ani nepokoušela Jsi cvok U nás bylo včera nechutné vedro 32st-dusno, dokonce i Tom, který jinak horko zbožňuje, byl z toho nějaký špatný, mně bylo blbě od krční páteře,, snad i nějaký úžeh či co - myslela jsem, že nedožiju rána No, jsem tu Ale krk bolí furt jak sviňa(od toho hlava)
Kousance mám většinou od Worky, jak bojujem o gumového čuníka, ale není to prokouslé úplně, spíš šlahnuté zubem. Pokud ,,dobře" trefí šlachu, je to bolest jak prase na několik dní.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 08:59
- Nahlásit
kachna_
to taky nic moc teda, opaření fuj
višněvského balsám teda zkusím koupit, ale dneska ho asi neseženu nikde.
worick
včera bylo tak děsný vedro, že sem byla ráda že ležím v chatce a nejsu v terénu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 20:03
- Nahlásit
do lekarny zitra v nedelu asi kulovy...
vypada to takhle, tak to vypada dobre, to asi s betadinou a visnakem na to budem stacit i bez doktora, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:07
- Nahlásit
cernej caj
Nechci te desit, ale vubec to dobre nevypada. Ja takhle vloni na tabore mela skrablej prst - mozna o psi zub, bylo to podobne natekly a hlavne ten flek cervenej neni vubec dobre. Byt tebou, jdu za doktorem, ja to odkladala 5 dni a nakonec antb a velky bububu od doktora.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:53
- Nahlásit
Fifi
tak díky za názor, už to mám od pátku... tak zítra teda du, očkovák asi sebou a doufám že nebudu muset řešit tahání psa po veterinářích kvůli potvrzení že vzteklinu nemá...
Sem si říkala,že když to přestalo bolet, jak mě to bolelo hodně v pátek, tak už asi dobrý...
ps: neco veselejsiho fotky ze 42km trasy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 21:59
- Nahlásit
cernej caj
Nemusis vubec rikat, ze to mas od psa, treba ses kuchla o neco, nebo tak... Chystala si maso na gril a pichla ses do ruky o kovovy pichaky pri chystani raznici.
A nevim, ja bych si s tim radsi zasla, tyhle hlodance jsou potvory infekcni, dle fotky to fakt hezky nevypada.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:05
- Nahlásit
cernej caj
Jsem nakoukla...semtam se podaří,že mě při střihání vezme pes zubem.Já používám mrtvou vodu http://www.vesna.ic.cz/index2.html a Ychtyol(černou mast) višńák není to pravé.Tak ať se to zhojí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:35
- Nahlásit
cernej caj
hmm, tak se mi ta ruka taky nezdá... Já jsem rypák, takže bych to zkusila vymáčknout, jestli se z toho nezpustí hnis, popř. bych do toho i píchla jehlu...prostě bych operovala v prvé řadě sama, u mně je doktor až ta poslední možnost
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2012 22:38
- Nahlásit
kachna_
tak tohle: tak jestli chceš "potěšit" cizí nešikovností, já si opařila prso - jsem nějak přehlédla Nevím, co jsi dělala, ale mně se to kdysi povedlo taky, když mne napadla kravina: přežehlit si napařovačkou halenku na sobě a taky jsem začala hrudníkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 08:50
- Nahlásit
cernej caj
Ruka vypadá nedobře, já bych teda taky operovala nejdřív sama jako worick, ale doktorem nic nezkazíš, jen dřív se teda ještě muselo donést potvrzení od veta po 10 dnech, takže vymyslet si rezavý hřebík je asi lepší.
Fotky moc pěkný, krásná příroda, jen já bych se přestala kochat přírodou už asi po 10 km.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:01
- Nahlásit
tak pres noc se to pekne zatahlo do stroupku a vypada to dneska proti vcerejsku o dost lip, k doktoru sem prece jen nakonec sla - fena mela totiz i prujem, tak prece jen projistotu, kdyby mela nejakej bacil v sobe...
dr sem rekla ze sem slapla svymu psovi na ocas a ona se lekla a kousla, dr nechtela videt ani ockovak a rekla, ze to vypada docela dobre na to ze je to z patku a prej mazat betadinou, sledovat a kdyby se to viditelne zhorsovalo, prijit znova. tak su rada.
ps:Eire diky za odkaz, rozhodne se hodi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:25
- Nahlásit
cernej caj
Já na tu živou mrtvou vodu moc nevěřím, byl to fakt mega hit někdy v 80.letech a pak už po tom neštěkl ani pes, proč asi?
Je super, že se ti to hojí, hlavně by mělo mizet to zarudnutí, když se ti to zatáhlo, abys neměla hnisy vevnitř.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:40
- Nahlásit
Maya
tj, z toho hnisu mam nejvetsi strach... ono to tam na ty dlani hodne boli, tak do toho nejak dloubat? br
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 10:53
- Nahlásit
cernej caj
Sleduj to, jestli ï to bledne, za zarudlost je známka zánětu, kdyby ne, tak to musíš buď rozdloubat a vymačkat hnis a nebo zajit k doktorovi ať ti to udělá s umrtvením.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:35
- Nahlásit
kachna_
čus pani, šoupnete ho někam i když je to kříženec?
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-5736-q-DARUJI!!-fe nku-krizence-SPICE
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
čus pani, šoupnete ho někam i když je to kříženec?
jasně, díky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 08:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
tak hlasim, ze ruka se zlepsuje, uz to neboli ani na ohmat kolem zraneni, akorat to zas zacalo strasne svedit
akorat me napadlo, ze sem uplne zazdila tu zbraslav nejak bylo hodne aktivit, ze mi to vypadlo a ono je to ted v sobotu, coz je asi pozde uz resit tak si to musim pristi rok lip hlidat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 10:07
- Nahlásit
cernej caj
Svědí = hojí se to
Zbraslav jako myslíš bonitaci? Ještě bude v září v Brně.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 10:08
- Nahlásit
cernej caj
Jinak lepší je se na bonitaci přihlásit hned jak si vzpomeneš, klidně i měsíc dva dopředu a nemusíš na to pak myslet.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 10:22
- Nahlásit
Maya
jj, já nevěděla ale vůbec jak to bude, tak sem to tak moc dopředu nechtěla na 100% řešit a vymstilo se mi to, no. Tu v Brně v září možná stihnu, ale to přijedu do Brna asi až kolem 12-13:00 tak to nevím, jeslti nemusím přijít někdy už treba v 10... tím že nechcu chovat to ale pro mě naštěstí není extra důležitý, spíš jen pro "radost" že máme kvalitního špice doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 10:44
- Nahlásit
cernej caj
Bonitace začíná až po posouzení na výstavě, to si myslím, že bude ještě dýl než v 13 a dostavit se můžeš i v průběhu bonitace, tam to fakt není nijak přesně daný, klidně se můžeš dotázat na tom bonitačním maillu na kolik ten začátek vidí, už to tak párkrát bylo, takže mají zkušenosti a odhadnout by to měli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2012 11:22
- Nahlásit
tady mají docela hezký věci http://www.psinadeje.cz/cz/produkty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2012 22:42
- Nahlásit
koukám tady mrtvo, všichni už umřeli z vedra
Kimova ostříhaná prdka
a celkový pohled, ostříhaný stehna, ocas, přední packy a břicho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 07:06
- Nahlásit
Maya
Ten tvůj pes je nějak moc chlupatej, kdybys neřekla, kde jsi ho ostříhala, tak bych na to vživotě nepřišla takhle huňatý nejsou ti moji ani v zimě, ale vyfotilas ho krásně, je roztomilej jak se olizuje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 08:37
- Nahlásit
Maya
Kimova ostříhaná prdka - ježíš to je ale chlupatá koule prej ,,ostříhaný..."
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2012 20:55
- Nahlásit
cernej caj
worick
No jo, škoda, že mě nenapadlo vyfotit ho ještě před stříháním, ty praporce vzadu na přední i zadních nohách až na zem a chlupy z ocasu až u kolen, dneska jsem mu musela prvně v životě ostříhat cucky za ušima, jako fakt se modlete, abyste nemuseli kastrovat, ta srst je fakt jak štěněčí a dělá cucky, blbě se češe a tohle je letní srst, ani nechci vidět jak bude vypadat v zimě
tohle byl jeho normální letní kožich
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 12:29
- Nahlásit
tyjo, to je jak kdybys ho ted mela nasrstenyho nazimu, jak je mohutnej proti te stare fotce
|