| Autor |
Zpráva |
lili grace
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2012 23:27
- Nahlásit
Co už, to jsem prošvihla. tak příští rok teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2012 19:37
- Nahlásit
lili grace
no s rodičema je to tak dycky tak hlavně že máte psisko, co se vesměs líbí všem, to je důležitý a na výchovu budu držet palce.
Jinak hlásím, že sem se vrátila z minidovči z českýho ráje. To byste nevěřili, jak sem si to užila bez muže a bez psů, jen s kámoškou nikdo neremcal, že se má vstávat v 9, v takovou hodinu už sme dycky čekali na vstup do nějakýho hradu, no pohodička
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 12:25
- Nahlásit
Na Český ráj se chystáme příští rok,snad už i s pesem. Ale nevím kam přesně...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 12:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
nikdo neremcal
ještě tak 15 let a budeme si to užívat s Michalem taky . Myslim tim samostatný dovolený. Děti asi už remcat nepřestanou nikdy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
Mám ze včerejška hrůzný zážitek kopíruju z berňáků: Děcka! - co já jsem teď večer zažila fakt to nevyhledávám, já nevím, proč se to na mne lepí... Pleju vpředu, skoro u plotu a Tom, že on už jde domů - bylo kolem 20h, ať už jdu taky. Ještě bylo světlo, zamračeno, chládek, tak se mi nechtělo, ale říkala jsem si:,,ještě tady ten kousek a jdu taky" Slyším motorku, Worka štěká za plotem jako vždy, ani jsem nezvedla hlavu a najednou rána a ticho. Vyskočila jsem z dřepu a vidím za plotem ležet motorku a nějaké postavy. Myslela jsem, že jsou to nějakcí dorostenci, co tu lítají na motorkách věčně. Začala jsem řvát:,,děcka, co je!?" a letěla jsem brankou ven a celou dobu řvala, ale nikdo se nepohnul. Za běhu jsem hledala číslo na záchranku, samozřejmě jsem si ne, že nevzpoměla, ale tak jsem se rozklepala, že trefit nějaký čudl, byl nadlidský úkol! Na místě jsem zjistila, že je to kluk jen jeden, bez přilby, spadl do stabilizované polohy, ale zpod hlavy mu vytékala krev. První se i pohnul, ale pak přestal reagovat a zůstal ležet s otevřenýma očima...a já jsem myslela, že umřel! Začala jsem lítat a řvát pomoc!! (jakoby mne tam mohl někdo slyšet ) myslela jsem, že třeba Tom oknem. Pak mne napadlo zavolat mu na mobil a řekla jsem mu, ať rychle letí za mnou, že je tu nehoda a volá záchranku. Ten kluk pohnl rukou, tak jsem ho držela, ať se radši nehýbá a že už jede pomoc. Mezitím to Tom zařídil a doběhnul za mnou a odtáhnul ten blbý - skútr to byl, ze kterého pod něho vytékal benzín a začalo to kouřit, tak ho hodil bokem, aby to nebouchlo. A uviděl, že se mu tam vysypal nějaký fet. Byl i oblečený jako nějaký bezdomáč. Já jsem se mu snažila trochu podložit hlavu kapucí od mikyny, co měl na sobě a Tom na mne pořád gestikuloval, že nemám sáhnout na tu krev, že je to feťák. Nazvednul trochu hlavu a viděla jsem, že to má z té strany všechno potrhané, rozbité (čelo, obočí, nevím co oko, tvář....) za chvíli dorazila záchranka (naštěstí nebyla na výjezdu ta místní) a zjistila, že necítí nohy a přestával jim dýchat, tak ho zaintubovali a pak předali druhé sanitě, která ho vezla rovnou do Brna na úrazovku. Policajti pak zjistili, že je to nějaký Slovák z Bratislavy, ale odtud snad na skútru nepřijel. Postupně se seběhnuli sousedi z ulice a kolemjedoucí, ale nikdo netušil, co je zač. Napadlo nás, jestli tu není na návštěvě, či u nějaké holky. Starosta pak musel přijet převzít ten skútr - šoupnul nám ho do zahrady, že si ho v pondělí odvezou na Obec. Nevím, jestli budu dneska spát, mám to pořád před očima. Nejhorší je, že si asi budou všichni kolem myslet a vykládat, že mu tam pod kola jistě vletěl některý z našich psů, protože lítají a řvou u toho plotu, když někdo jede kolem Nevím proč najednou spadl, uprostřed rovné cesty, na rohu našeho plotu. Popravdě - mohl se leknout psa za plotem, že mu tam letí pod kola. Nevím. Ani nevím, do jakové míry ho tam mohl vidět...jestli vůbec. Policajti říkali, že byl opilý a nejspíš i zfetovaný. Doufám, že až se probere, řekne pravdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 19:39
- Nahlásit
lili grace
my sme byli v karavanu v autokempu ostrov na maly skale, cenove to nevyslo zas tak nejhur
kachna_
tak to se mas na co tesit, ale dokud sou maly tak taky moc neremcaj, ne?
worick
tyjo, tak to je fakt zazitek, no hlavne ze byl pri zivote, to bys jinak nemohla asi spat delsi dobu, kdybys uz koukala jak nedejcha...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 22:41
- Nahlásit
worick
No teda, takový zážitek nezávidím, mě úplně stačí vidět bouračky z autobusu na dálnici, jestli se lekl psa za plotem, to už je jeho věc, ono za plotem psi bývají a štěkají, ale zase si to tak neber, takovýhle věci se stávají dnes a denně a on měl ještě štěstí, že žije. Jste mu zachránili nejspíš život, kdyby se mu to stalo někde bokem, kde by ho dlouho nikdo nenašel, mohl dopadnout hůř.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:06
- Nahlásit
Pro kočkomily http://naszviretnik.net/2012/07/18/zprava-to-je-ko cka-napsala/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 11:22
- Nahlásit
Maya
hm, možná ji koupím babičce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 12:12
- Nahlásit
cernej caj
Já už jsem jí objednala, přečtu si jí a dám jí mamce, ta je víc přes kočky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 13:20
- Nahlásit
Maya
tak to řekni, jaký to bylo, bych si to když tak koupila až podle referencí
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 16:28
- Nahlásit
cernej caj
Jé tak to jste byli kousíček od nás ))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 07:54
- Nahlásit
nefritt
a klidně by sme tam byli ještě měsíc (no možná naštěstí ne, protože na Malé skále mají italsko mexickou restauraci a snad úplně všechno co tam vaří je jak božská mana, takže bysme a) projedli vejplaty b) neodjeli v oblečení, ve kterým sme přijeli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 09:24
- Nahlásit
cernej caj
Tak zatím se na ten mail ohledně knížky nikdo neozval, tak nevím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2012 13:10 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Výstavní vodítko, pěkný.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 13:59
- Nahlásit
Maya
Ale nepraktický na dlouhosrstýho psa
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:07
- Nahlásit
nefritt
nepraktický na dlouhosrstýho psa
no ale když chceš mít hezký obojky, nemůžeš mít dlouhosrstýho psa (nebo můžeš, ale není to ono)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 14:19
- Nahlásit
kachna_
ale když chceš mít hezký obojky, nemůžeš mít dlouhosrstýho psa
to je fakt a nebo je mít můžeš, ale je ti to houby platný, protože je vidíš akorát když ho psovi nasazuješ
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 17:57
- Nahlásit
Proto já nemám žádný takový obojky. Nechala jsem si udělat na míru pro psy polostahováky, k tomu stejný vodítka a honíme parádu. Teď si budu u té holčiny nechávat ještě šít kšíry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2012 22:17
- Nahlásit
nefritt
Ani na tolerech nejsou vidět?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 22:39
- Nahlásit
hledej nového vetřelce naštěstí ne našeho, vyfotit nerozmazanou fotku nešlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2012 22:46
- Nahlásit
Maya
hledej nového vetřelce
jehééé, zase borderátko?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:45
- Nahlásit
kachna_
Bingo brácha musel už v červnu nechat uspat Enína, tak si v neděli přivezli tohle éro, jo i přes moje přesvědčování, že bordera se k nim fakt nehodí, je mu už 12 týdnů, jmenuje se Zeus, což mi teda vůbec nejde z pusy, Kimovi jak vidno je celkem ukradenej, Dorin se ho zatím trochu bojí a občas na něj vrkne, protože Zeus má furt tendence skákat mu po hlavě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 07:46
- Nahlásit
A pište tady něco, dneska se budu celý den v práci ukrutně nudit, nejde nám program kvůli nějakému upgradu nebo co, doufám, že alespoň net půjde celý den.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:27
- Nahlásit
Maya
jo, vidím borderu a fešného kocoura (kočku?) to je váš?
v červnu nechat uspat Enína, tak si v neděli přivezli tohle éro, jo i přes moje přesvědčování, že bordera se k nim fakt nehodí - hmm, to je mi líto A Enín byl co za rasu? Poporavdě....z border já teda taky nijak nadšená nejsem Pokud se nemíní zrovna věnovat agility Chovají se tak nějak divně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:35
- Nahlásit
Maya
jojo, borderi stenisko no zas pokud byli se starou borderou spokojeny, tak jim to nevymluvis. A je videt, ze Kim na nejvyssiho z bohu haze pekne bobek
ja du s ferinkou nedele-utery zas na vandrik, a chudak timicek zas bude muset za trest spat v posteli celou dobu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:37
- Nahlásit
worick
Enín byl právě taky bordera, no někteří lidi se prostě nepoučí ani vlastní zkušeností, co nadělám.
To zrzavý je náš kocour, Zeus je naštěstí na kočky zvyklej a když přišel prvně chtěl si kočky jen očuchat, kočka když ho viděla, tak zdrhla, kocour už to má všechno na háku, je mu 12, ten jak k němu Zeus čuchnul, tak se postavil na zadní, packama mu fláknul z každý strany jednu a zase si lehnul, takže od tý doby se od něj Zeus drží dál.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 08:39
- Nahlásit
cernej caj
Takhle týrat Timíka, že se nestydíš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:08
- Nahlásit
Maya
no pokud už brácha má blbý zkušenosti, tak to potom už musí být jen láska k plemeni
no já si taky myslím, že bych se nad sebou měla zamyslet
jedem mezi telc a jindrichuv hradec s holkama z tancovani, takze to ma vyhodu v nevyhodu... 10km denne bude maximum, se kterym muzu pocitat, takze si musim nekde koupit sudoku, nadruhou stranu me nikdo nebude honit ze chodim pomalu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2012 09:23
- Nahlásit
cernej caj
10 km když si vhodně rozložíš a s přestávkama v občestvovnách ti může vydržet i na půl dne
sudoku jsem měla ve starým mobilu, to bylo super furt po ruce, teď na dotykáči mi hrát hry nejdou a v tom samsungu jsou oproti nokii nějaký hrůzy jako kostky, zatřeseš mobilem a hodí se ti kostky, fakt pakárna
se fakt nudííím, co tu budu dělat do půl čtvrtý??? nepotřebujete někdo najít něco na netu??? a v poledne se můžu jít podívat tak maximálně do penny
|