| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 13:03
- Nahlásit
Maya
tj, me ted ceka reinstalace rodicu pc, protoze zacalo zlobit, tak se mi do toho taky moc nechce, pac sou z toho dycky jen problemy
tak nejak si s tim urcite poradis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 13:42
- Nahlásit
cernej caj
moje pc taky zlobí a ještě do toho strašně hučí, ale já teda žádný reinstalace ani žádný jiný věci rozhodně dělat nebudu, prostě to s ním bude jako s tím starým, poběží dokud to půjde a až zdechne, tak se koupí komplet nový ale už jsem poučená, mám externí disk, akorát se alespoň občas dokopat něco na něj nahrát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 14:42
- Nahlásit
Maya
existuji programy, ktery ti automaticky muzou zalohovat slozky/soubory, ktery bys rada, takze si nastavis treba ze chces kazdou prvni stredu v mesici provest zalohu a ten program ti to zaridi sam, kdyz jede pc a nakopiruje na externi disk pokud ho budes mit pripojeny.
no u nas to funguje tak, ze maji rodice pocit, ze spravim dycky vsechno a novy pc se kupuje az kdyz ja reknu, ze je kaput, ne kdyz si pc mysli ze je kaput
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 14:48
- Nahlásit
cernej caj
Fakt? to se musím podívat po takovém prográmku, díky za tip
no alespoň tomu rozumíš, já vůbec, na svůj starý pc, který zůstal kaput jsem sháněla někoho přes x známých, zachránil mi dokumenty, ale fotky apod. byly fuč a pc teda hard disk prej byl definitivně kaput
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 14:58
- Nahlásit
Maya
kdyz odejde disk fyzicky, tak je problem z nej data dostat nicmene uz sem taky zachranila v zivote nejaky "mrtvy" disky, "smazany" data atd, hodne toho posefujou spravny programky.
ja nasim nainstalovala tohle cobian backup, libi se mi moznosti nastaveni, atd, atd.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2012 23:01
- Nahlásit
cernej caj
Co znamená u toho programu ta poslední věta V systémech Windows NT/2000/XP je možné nástroj spouštět jen jako službu na pozadí systému?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 07:07
- Nahlásit
Maya
to znamena, ze ti program pobezi celou dobu co budes mit zaply pc a bude se spoustet sam od sebe pri startu windows. (pokud mluvis o tom zalohovacim softu, tak je to bezny, protoze on se sam spusti, sam si zkontroluje jestli ma nejakou ulohu a sam ji provede. kdyby byl zavislej na tom, jak ho spustis ty, a ty ho nikdy nespustis, tak by ti nic nezazalohoval)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:01
- Nahlásit
Koukám na špice, jak leží pod křeslem a myslí si něco velmi sprostého na adresu počasí venku. A pro případ, že by musela být venku si v garáži vykopala "noru". Asi to na podzim vybetonujeme a uděláme z toho sklep
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:10
- Nahlásit
kachna_
já teda nevím, jak je uvás, u nás zataženo i když teda teplo...
no jestli myslíš, že tu normu adekvátně do podzimu zvětší, tak by se vám určitě sklep hodil
ps: u nas prozmenu bylo velky cisteni zubu, ferinka se asi rozhodla, ze novejma kartackama to bude stat za to a pouzila pro jistotu z toho vyhodneho dvoujbaleni oba
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:22
- Nahlásit
cernej caj
pouzila pro jistotu z toho vyhodneho dvoujbaleni oba
a to se vylatí
já teda nevím, jak je uvás, u nás zataženo i když teda teplo...
no ten pitomeček má ještě furt zimní srst . Navíc u nás svítí svítí svítí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:45
- Nahlásit
kachna_
fakt ještě zimní? Ferina se už zbavuje posledních zbytků a když začala línat, tak timík už byl chudák skoro holej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 14:29
- Nahlásit
ps: zajimalo by me, jestli ma Maya sezranej pocitac
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 14:47
- Nahlásit
cernej caj
no,nehlásí se...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 18:48
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
Srandičky srandičky, na to vás užije. Právě se na to chystám, už jsem zjistila, jak odinstaluju starou tiskárnu a dumám, jak odindstaluju skener, protože tam žádný Odinstalovat není
Novou jsem ještě nerozbalila, jen doufám, že kablík, co se k tomu musel objednat extra, je někde vevnitř, jinak nevím, jestli by tam šel ten z tý starý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 19:41
- Nahlásit
Maya
a nejde to pres start - nastaveni - ovladaci panely - pridat ci odebrat programy: a tam si najdes ten scanner, na druhou stranu kdyz ho neodinstalujes, svet se taky nezbori
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 21:21
- Nahlásit
cernej caj
jo, už jsem to tam taky našla a něco jsem odinstalovala, asi ne všechno, ale je to asi fakt jedno, jinak to teda byla akce, zábava na celý večer na mym pc v pohodě, všechno fungovalo, druhý pc, nic, i když jsem jí měla nastavenou jako síťovou, druhý pc jí pořád nenacházel, mořila jsem se s tím hodinu a nic, pořád to hlásilo něco o nějakým portu nebo co, nakonec naštěstí přišel brácha, seděl u toho taky asi hodinu a nakonec se mu to podařilo, ani nevím jak to udělal, ale už to funguje, alespoň teda tisk, kopírku a skener vyzkouším až zítra, dneska už na to nemám nervy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 21:43
- Nahlásit
Maya
ale seš dobrá, takový věci občas bývaj na vraždu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2012 21:58
- Nahlásit
cernej caj
no už jsem myslela, že budu muset povolat odborníka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 16:52
- Nahlásit
"operovala" jsem špičatou - kapala jí za krk kapku frontlajnu. Bože ten pes je hysterka . Trvalo jí tři hodiny! než se mnou začala zase mluvit, trošku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:25
- Nahlásit
kachna_
To víš, ty pipety jsou strašně nebezpečný. Ale pravda je, že ta hysterie je fakt plemenný znak vlčounů, jak se o sebe bojej to je neskutečný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 19:09
- Nahlásit
kachna_
no tak to nezávidím, já měla voperováno za 5 minut u obou a oba se u toho furt lísali a znemožnovali jim to nakapat na zadnici jak se kroutli prdelama
hlásím že sme uvařený ale žijem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 08:13
- Nahlásit
a - to sme byli na cimburku, tak psi museli byt na voditku a jeste s kosikama... celkem chapu proc, kdyz si tam na volno pobihali mistni psi bez nahubku, ktery meli potrebu ocuchavat kazdyho psa kterej se tam ukazal
jinak fotky snad zpracuju jak se vratim z more, dneska musim balit tak na to cas nebude a zitra nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 08:22
- Nahlásit
cernej caj
Koukám Ferina má taky pěknej letní kožich, v těhle vedrech tak akorát. Já na Kima ani nesehnala náhubek, co by mu pořádně sednul, mám dva, jeden mu padá z nosu a druhý mu leze do očí, naštěstí ho skoro nepotřebujeme. U moře si to užij, teď by se nějaký moře hodilo i tady.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 08:36
- Nahlásit
Maya
ještě z ní vytahuju hlavně na zadku zimní chomáčky, ale už naštěstí je většina pryč, jinak by mi asi dala pěkně najevo, co si o tom výletě myslí
S košíkama naštěstí problém nemáme, tim má stejnej jak ferina, jen trochu větší a su spokojená s obouma, akorát sme museli trochu vyhnout ty kovy na konci, kde je přidělanej řemínek, páč to bylo snažší než amputovat timovi kosti
včera sme vyrazili večer jak sem přijela na koupaliště, že aspon 40 minut do zavíračky stihnem a tam mega cedule, že se omlouvaj, ale otviraj až za 14 dní, hlavně že na netu maj otvíračku od 18.6
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:09
- Nahlásit
cernej caj
Jako že koupaliště je ještě teď zavřený?? Tak to je tady ten bordel ještě větší, než jsem si myslela, když ani koupaliště nemají v létě otevřeno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:12
- Nahlásit
Maya
a nejhorsi, ze na webu pisou, ze otevreny je sem si ale pockala do 9vecer a pak si napustila teplou vanu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:30
- Nahlásit
cernej caj
To tam nemáte nikde v okolí rybník nebo nějakou řeku, potok?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:34
- Nahlásit
Maya
ale jo, rybnik mame... jenze kdyz ja nemam moc funkcni tu sprchu i ta vana je takova... provizorni... tak po rybniku bych se stejne musela jit osplouchnout do koupelny aby me nenarostla treti ruka, tudiz uz si clovek rovnou vleze do ty vany
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
cernej caj
to sme byli na cimburku, tak psi museli byt na voditku a jeste s kosikama... celkem chapu proc, kdyz si tam na volno pobihali mistni psi bez nahubku, ktery meli potrebu ocuchavat kazdyho psa kterej se tam ukazal - blázen Ty jsi si to fakt nerozmyslela!? Boha, vždyť u nás bylo 38st, tam to nemohlo být o moc lepší...max. o 4st a i to je hrůza S tím pejsou (černým() cimburkovým jsme tam měli taky - ne snad konflikt, ale my jsme tam byli jenom sami, nikdo nikde, přišli jsme a najednou se proti nám vyřítí a přímo k nám, naježený...a to už páníčci pro něj letěli a snažili se ho odvolat. Nakonec dobrý, jen se všichni očichali a pak ho drželi v budce. Akorát by ho měli ještě víc socializovat na pejsky, poněvadž s pejsama tam chodí strašně moc lidí, tak je to takové nepříjemné, zvlášť pokud vyběhne na někoho, jehož pes je taky dost nesnášenlivý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:38
- Nahlásit
worick
no byl to mor, ale uzasnej
jojo, takovej cernej tam byl, kratkosrstej, napred se onuchali tak v poho, jenze pak furt ferine ocuchaval zadek az na nej vrcela a pak po nem jednou i "vyjela", tak to se na nas uz koukali skaredejc, ale drzeli si ho tam u sebe a jeste jeden takovej malej tam byl, ten se jen ocuchal a nekde zmizel.
Ale proste vadi mi, ze ja mam mit psa nejen na voditku, ale i s kosem a tam si pobiha navolno provokater - jasne, pes relativne v poho, ale pokud porad provokuje napr. fenu, ktera mu vrcenim dava najevo, kam slusni pejsci necuchaji a on furt a furt, tak mi prijde neadekvatni aby se koukali blbe na me, kdyz muj pes je prakticky zpacifikovanej a jejich si tam lita jak se mu zachce, tudiz ja nemam moznost jak mu zabranit aby neobtezoval myho psa
|