| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 13:35
- Nahlásit
to vypada docela zajimave, ale terminove asi nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:36
- Nahlásit
cernej caj
No jo, je to už brzo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
na seznamu rozjeli novy mapy, tak sem zkusila zadat cestu z chribu z minuleho vikendu - a je to docela dobry, ale chybi tomu nazvy mist kudy ty turisticky trasy vedou takze ono to planovani zas neni tak supr jak pisu na seznamu ale je to velkej pokrok od te minule verze.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:29
- Nahlásit
cernej caj
Taky jsem na to koukala a se v těch čárách moc nevyznám, kdybych nevěděla, že to u nás je cesta, tak bych to z tý mapy ani nepoznala. To vy turisti to máte asi líp zmáknutý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:02
- Nahlásit
cernej caj
na seznamu rozjeli novy mapy
no ale těch názvů skal a rybníků, to je skvělý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 10:11
- Nahlásit
Kapku mrznu dneska, u nás svítilo sluníčko, tak jsem vyrazila v krátkých kalhotách a tričku a tady v Praze kosaaa.
Začíná mi dovolená, takže hlásí na celý týden blbě, normálka. I když ty vedra bych taky nemusela, to bych strávila celou dovolenou chcíplá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 12:38
- Nahlásit
Maya
to je jak u nás. v 6 vylezu v tílku z domu a v 6:45 když by už melo být vzhledem k pokročilé době tepleji si při vystupování musím přioblíct ještě košili
jak budeš trávit dovču? doufám, že nějak radostně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 12:47
- Nahlásit
cernej caj
No tak to máš dobrý, že se můžeš nečím přioblíct, to já teda ne a navíc nejvíc mi mrznou kotníky.
Dovolenou bude trávit doma, taky doufám, že radostně, i když na bazén to nevypadá, ale zase na procházky jo. Tak jen můžu doufat, že dneska nenastydnu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:01
- Nahlásit
Maya
aspoň si na sebe můžeš koupit něco novýho ne? z důvodů teplotních
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:15
- Nahlásit
cernej caj
No na to bohužel nemám čas, protože rovnou z práce běžím na autobus. Navíc já a nákupy, to snad radši umrznu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:22
- Nahlásit
čauky, jsem dlouho nenahlídla
cernej caj
na seznamu rozjeli novy mapy - akorát nevím protože jestli tam budou různě takové kiksy jako u nás Naše soukromá cesta zahradou je tam označená jako normoš cesta a chybí tam polňačka, co vede ob pole k ohradám (koňským) Taky je tam jako voda označené vedle staré koupaliště, které je zavezené bordelem a voda tam není tak 30let
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:28
- Nahlásit
Maya
Navíc já a nákupy, to snad radši umrznu - koukám, že k tomu máš taky ,,velmi pozitivní" vztah Včera šla (nevím jestli repríza) Krampola (copak si vzpomenu jak se to jmenuje?! ) a byla tam ta slovenská milionářka. Když Vendula Auš vzpoměla, že má asi 25párů bot, tak tahle jí říkala, že to není možné, že ona má tak 200 Já mám krom trekovek, co nosím pořád tak dvoje letní, dvoje kozajdy a podzimní nic, bo se mi rozpadly a nejsem schopná si dva měsíce koupit nové Všechny (všechny 4 páry ) krom trekovek, mám kolem 10let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:01
- Nahlásit
worick
Nesnáším kupování oblečení a bot zvláště boty já mám teda stabilně, 1x sandály, polobotky, kozačky do práce a pantofle, kecky a hucule na doma. Když se mi rozpadnou, jdu a koupím nový. Mě připadají všechny boty v krámě hnusný, ty co se mi líbí jsou drahý a nebo nejsou určený k chůzi, jako nákupy fakt děs běs. .-)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2012 15:35
- Nahlásit
Maya
Nesnáším...... - pod celý ten odstavec bych se klidně podepsala
A ještě: když si koupím nové boty, staré už nikdy nenazuju, protože se mi líbí ty nové Navím, k čemu by mi bylo, byť jen 10 párů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 18:38
- Nahlásit
worick
Přesně, navíc já mám hodně puchejře, z nových bot vždycky a i když si vezmu po půl roce starší kozačky, polobotky, tak taky, střídat boty každý den, tak z puchejřů nevyjdu. Jo a ty gelový polštářky na puchejře jsou pěkný podvod.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 10:05
- Nahlásit
tak to já mám s nakupováním asi podobně jak vy. Až na to, že mám párů tak 15 tak ať mi netvrdí milionářka a ještě ženská, že jich má 25
- mám pantofle v práci, u našich, doma: 3x pantofle
- botasky mám s dobrou podrážkou na ven a brutálně nepoužitelný na zahradu: 2x
- trekovky: 2x (8mi letý goráče a super kožený tevy za 500 (z 3700) z kazovky, co sem koupila loni, ty sem prostě nemohla nekoupit
- trekový sandále 2x (jetý na dochození, nový na výlety)
- zimní bagančata 1x (misto nich sem si koupila ty kozeny kazovky, protoze se zimni boty 2 roky nemohli najit a ejhle, pred 14ti dny se nasli mezi tatinkovyma botama
- společenský sandály bez/podpadkáče, polobotky: 3x
- kozacky 1x
- tanecni boty na line dance: 1x
- tyjo, koukam, ze sem to cislo presne trefila
- a to musím teda podotknout, že většinu těch bot mám dobrých deset let, vzhledem k četnosti používání jim dávám ještě dalších 20. Kromě trekovejch sandálů a botasek, který nosím fakt skoro celoročně a nejdřív jim odchází tudíž podrážka, bez který sou pak k ničemu... ty se mi zas ale hromadí nejvíc, protože jsou ve stadiu "do popelnice, ale je mi to líto", "do popelnice, ale skákat v nich po rýči ještě de" a "na nošení". A pak si stěžuju, že nemůžu sehnat dobrý botasky (a přitom bych vlastně mohla do lesa vynosit třeba ty taneční lodičky, aby se taky trochu opotřebovávali
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 11:39
- Nahlásit
cernej caj
Kromě trekovejch sandálů a botasek, který nosím fakt skoro celoročně a nejdřív jim odchází tudíž podrážka, bez který sou pak k ničemu... ty se mi zas ale hromadí nejvíc, protože jsou ve stadiu "do popelnice, ale je mi to líto", ale skákat v nich po rýči ještě de" - takto to mám taky když se někde proderou, tak je mám na zahradu, kde je skákáním po rýči zlikviduju spolehlivě a totálně Asi neumím chodit Vloni jsem si koupila trekové sandály HEAD - jelikož byli v akci za nějakých jen 800Kč. Ale cca za dva měsíce nošení, jsem úplně prochodila (prošlápla, prodrala? ) paty. Reklamovat je nebudu - u nás se účtenky neschovávají
No jo, ještě mám vlastně tyhle sandály na svadby na ty jsem úplně zapoměla, ty vytahuju ,,jednou za 10let" (včera jsme byli na svadbě )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2012 11:49
- Nahlásit
worick
tak to mas zniceny hodne, ja vetsinou mam sandaly na 2roky cca + pak dou jako papuce vetsinou do prace/na doma.
no aspon ti ty svatebni budou porad vypadat jako novy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 22:01
- Nahlásit
Že mi psi nelověj myši, bych přežila, že tuhle přeběhla Cirovi myš před nosem a Cir na ní jenom tak rozespale zíral, bych taky přežila, ale to, že mi právě vyděsila myš špice tak, že vylítnul zpod křesla a šel si ke mně stěžovat, ať s tím něco udělám, to mě vážně naštvali.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 22:09
- Nahlásit
worick
Ty jo, to máš teda pěkně zničený, oni by ti reklamaci stejně neuznali, reklamovat úspěšně boty, to je utopie.
kachna_
Stěžuj si u chovatelky, že tě podvedla, protože špic co se bojí myši není špic.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2012 22:12
- Nahlásit
Maya
nechám si od Jindry 22 vysvětlit, jak se to dělá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2012 07:29
- Nahlásit
kachna_ale to, že mi právě vyděsila myš špice tak, že vylítnul zpod křesla a šel si ke mně stěžovat, ať s tím něco udělám
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 21:39
- Nahlásit
Caníka nakonec nemáme, i když se mi tihle psi hrozně líbí.
Od neděle doma máme štěně slovenského čuvače URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2012 22:03
- Nahlásit
lili grace
tak to je (alespoň pro mně ) určitě lepší volba Poslední dobou (nevím co je důvodem?) jsem zaznamenala po čuvačích zvýšenou poptávku, i když - neslyšela jsem na toto plemeno (vzhledem k povaze a náročnosti výchovy) moc chvály
Každopádně je to krásný pes. Byli módní, když jsem byla dítě a u nás ho měli dvoji, jenom co jsem věděla. Držím palce, ať zvládnete všechna úskalí ke spokojenosti všech A k nám na slavnosti se nechystáte? Nejste přes folklor? My teda taky ani ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2012 00:18
- Nahlásit
lili grace
Proč zrovna pastevce? Štěndo moc pěkný, i když já se přiznám čuvače moc nemusím, u nás jednoho mají a to je naprosto agresivní magor, pokousal 3 lidi, i když pravda svým způsobem dělá jen to co je mu vrozený, hlídá kde může, ale i tak mi to dost vadí a když jdu kolem, tak mám oči i vzadu jak sleduju, jeslti jim náhodou nevyběhl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 08:20
- Nahlásit
lili grace
tak štěndo nádherný. Byl to cílenej výběr nebo se spíš naskytla příležitost?
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 13:22
- Nahlásit
Holky,tak prcek je spíš dílem náhody. Dívala jsem se na čuvače už dřív,ale pak jsem ho nějak zavrhla. Pastevci se mi hrozně líbí,ale vím, že na kavkaze nebo asiata zatím ještě nemám. Původně měl přijít hovawart, ale nezdálo se nám spojení, navíc bez PP. Takže jsem to našim na poslední chvíli rozmluvila. A pak jsem objevila inzerát na čuvače, kde paní prodávala za velmi slušnou cenu. Slovo dalo slovo a máme Darwiho doma. Víme,že nás čeká spousta práce, hlavně socializovat a důsledně vychovat,ale počítám s tím, že je to pastevec a bude "jiný" a podle toho taky uvažujeme a počítáme s tím. Už plánujeme kvůli psíkovi i ovečky :-D
A k nám na slavnosti se nechystáte? Nejste přes folklor? My teda taky ani ne
A kdy máte slavnosti? já jsem přes folklor, máme soubor Jinak až bude prcek větší, tak dorazíme na návštěvu
Ještě ke špicovi - já jsem ho hodně prosazovala,ale našim se prostě nelíbil, ať jsme pěla ódy jaké jsem chtěla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 17:58
- Nahlásit
lili grace
No jo, nemůžeš vnutit nikomu psa, co se mu nelíbí, to je jasný. Přeju ať to s Darwim vyjde a je v pohodě.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:24
- Nahlásit
Maya
Díky S našima je to holt těžké. Kdyby to bylo jenom na mě, vypadá to uplně jinak....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
lili grace
A kdy máte slavnosti? já jsem přes folklor, máme soubor - jejda, omlouvám se, že píšu až teď - měli jsme návštěvy a zrovna jsme přišli s klukama s prochajdy... slavnosti máme právě dnes!!! Jak to, že to nevíš, že jsou tu Horňácké slavnosti - podle toho, co tu bylo dneska za národa...tak to snad už ví půl republiky Teďka jsi měla být na programu na Strážné hůrce, no, nestíháš
|